82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#78175 Hát nem is értem minek változtassanak a jól bevált dolgokon, ha valami jól néz ki nem kell kidobni, ha fellehet használni más saját készítésű játékban... -
#78174 legfelső aion cucc > Dragonic light armor S-grade koppintása (L2)
Robe (male) > Majestic Robe A-grade (L2)
Leather (male)> B light armor (L2)
Chain (female) > Major arcana robe A-grade (L2)
GreatSword > Damascus sword B-grade (L2)
Blunt az úgy ahogy van ugyanaz mint lineage2-ben
Bow > A-grade Bow (L2)
Shiled is csak mintázatban tér el
ennyit az aionról, kicsit megtévesztésig ugyanaz...
-
Cat 02 #78173 Hát, házon belül marad ^^ -
#78172 nem, inkább LineageII, mivel a sro is a L2-ből másolt sok mindent...
de ezek a cuccok full L2 koppintások -
Kryon #78171 érdemesebb mint isro-val, de sztem sro semmilyen formájával ne próbálkozz, menj inkább Aion-ra vagy wowozni :D -
#78170 hi all vki eltudja mondani hogy ksro-n mi a helyzet? könnyebb bejutni? vagy érdemes egyáltalán leszednem és próbálkozni vele? thx -
#78169 jah -
Cat 02 #78168 Picit SRO-sok nem ? -
#78167 Igen. -
dragonbaby #78166 a silver premium az ha jól toma lególcsóbb, azzal is 1.a bejutás?
-
#78165 :D -
ThedarkmanHUN #78164 Jó a zene alatta, egyik fav music xDDD -
#78163 -
#78162 5*. :D -
at16 #78161 ongnál nem lehet valamelyik falba bebugolni ?:S minden safe helyes farmolós hely teli van wizardal :S -
#78160 xD mire rá nem érsz Milán. -
#78159 link -
#78158 De tuti nem a gép miatt valami más az oka mert guildba is többen panaszkodtak. -
at16 #78157 hát nekem olyan régen volt már. amióta vettem új gépet azóta nincs "???" -
#78156 De nem hiszem el, teleportálok aztán ??-es dct kapok hás is igy van evvel? -
Murakawa #78153 90 felett sec perc alatt. alatta nemtudom.
De gondolom clericnek a legtöbb partiban örülnek. Bard meg ha FF egyensen nyerő.. Órákkal meghosszabítja a kintlétet, ami az új caveben igencsak hatékony, hiszen bazi nagy a távolság jg-b4 között. -
ThedarkmanHUN #78152 egy ff bard-cleric mennyire könnyen / nehezen talál partyt magának? -
horitazi #78151 Kicsit unom ezeket a plusz szerver leállásokat... -
#78150 Most figyeltem csak meg hogy mit fogdos az a vigyorgó alak xD az fel se tűnt eddig, kicsit nagy a képzelő erőd. -
#78149 wtf:D -
#78148 LOL
De szerintem ennyi már elég volt :D -
at16 #78147
:D
nem túl profi tudom, de jó lett sztem :D -
MobDozer #78142 H all
Vissza olvasgattam 4-5 hetet meg játszogattam kicsit és közben dumáltam xianon régi ismerősökkel... én még 2006 elején reggeltem SROban.
Közel 9-10 éve tolok MMORPGket, általában egyszerre 3at-4et... van olyan amivel már vagy 6éve játszok és szerintem az SRO mára már elérte sajna a KnightOnline színvonalát ami nagyon úgy fest, hogy így is fog maradni.
A GMek már nem foglalkoznak a játékkal... csak arra figyelnek, hogy amíg van bevétele a játéknak addig fent tartsanak egy minimum színvonalat.
A FreeMMORPG-k 80-90%ának mindig ez a vége... egy idő eltelte után már egyszerűen nem éri meg a fejlesztés, így beállítják a gamet egy szintre majd mellé ültetnek 3-4 fenntartót / karbantartót és egyszerűen magára hagyják az egészet.
Amúgy elindult az SRO hasonmásának a BETAverziója.
Elég sokkminden átvett az SROból (kb. 40-50%), de van rengeteg újdonság is.
http://dragonsky.aeriagames.com/
Bocsi a reklám miatt, de ez valóban majdnem SRO... így nem is annyira reklám -
#78141 Tört szervereknek biztos kelleni fog:) -
donatus13 #78140 Nem lesz rá szükségük szerintem:D -
#78139 Megkapják az sro-t az oroszok az lesz az első hogy megfogják hackelni:D
-
#78138 Akkor miről szóljon 1 quest? Ez egy MMO, szvsz nem igazán tudsz mást kitalálni, mint "ölj mobot" "ölj mobot ami dob xyz-t" "menj el Jancsihoz és add ezt neki".
sry duplapostért. -
#78137 Chargebacket, nem emlékszem pontosan, de vagy az utolsó 1 hónapban, vagy az utolsó 3 hónapban vett silkre lehet nyomni. Ezért van, hogy inkább áron alul eladják karit, csak, hogy valamennyi pénz visszajöjjön abból, amit ráköltöttél.
#78135 Lenne, de egy normális "bot detect progival" igazán kiszűrhetnének szerónként 1-2ezret és még lehetne játszani is.
#78132 Szerintem 2 út van:
1, Már van akkora pénzbevétel, ami lehetővé tegye számukra (tehát megelégszenek egy kisebb bevétel-kieséstől) , hogy kicsit a játékkal is foglalkozzanak, tehát tényleg f2p legyen.
2, Tényleg ijesztgetés, bár nem tudom ezzel mit nyernének?
#78123 Ez nekem is tetszik, na nem azért, mert tervezem, hogy megyek rá, de minél több ilyen hivatalos országos szerver lesz, annál jobban fogyatkoznak iSRO-ról, illetve kitudja mikor lesz hSRO :P
(Nem mellékes, hogy az adott országban élők tudnak normálisan játszani..)
#78126 Ha fegyót váltasz igen, de ha megtámadnak és húzod a bard passive skilljeiből ezeket: Prism; Sreen Dance, akkor ahány resistet nyersz belőle, annyi ütést bír ki.
Prism a Music Pleasure sorhoz ad resistet.
Screen Dance pedig a Dancing Concert sorhoz adja a resistet. -
#78136 de ha qvestel jobban lehetne fejlődni és ha a qvest se arrol szolna h 999999 mobot leölsz és akkor kész vagy! -
#78135 Akkoris lenne botter mert már nagyon senkisem szereti a handgrindet.. -
at16 #78134 dehát már minden épeszű ember vett silket a karira ...
megnézem majd gaymax arcát ha 50k ember nyom egy chargeback-ot :D
-
#78133 ha elsőre be lehetne jutni szerintem nem lenne annyi botter + ha nem ennyiből állna a játék hogy ölsz ölsz ölsz azt van egy Lv upp . -
Rabbit20 #78132 hát ha bannolni akarnának eddig is megtehették volna szó nélkül, nem kell ahhoz bot detect akármi, ez csak ijesztgetés sztem, bár majd meglátjuk ^^ -
#78131 persze hát süketelnek össze-vissza(de ha jövőhét kedden lebannolnak 60k acc-ot akkor nem szóltam) -
donatus13 #78130 Ja az új bot detecting kamu system :D