Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
Uniq ritkán dob használható cuccot, én eddig csak invalid itemeket kaptam tõlük. Quest mobtól meg ne várj sokat.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

megõtük cerberust (tekercs) és tök szar itemet kaptam érte...( scroolt) pedig remélltem hogy kapok érte, szuper fegyvert^^
Kicsit régiek a verziók, nomeg rapidsharesek, nomeg freeeee, na ettõl már feláll a szõr a hátamon 😊
Sok sikert, hátha lesz olyan láma aki letölti és elindítja...
Az már neked jó ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

ne kérdezzétek mitõl müxik...

próbáld úgy telepíteni, hogy közben meg van nyitva sro honlap, ha kész, és nincs start-gomb, ugyanez a trükk

doxadmin
Tûzfalat kapcsold ki, az is megfoghatja. Ha az se jó, win reinstall!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

hmmm kb 8x próbáltam😄
doxadmin
Szedd le újra a klienst, talán az megoldja a problémát.

PLS vki help 1.80 -as cliensel próbálom föltelepíteni de ha jól tudom már legend 4-es a silkroad -.-''és akk elvileg mûködnie kéne
OFF:

AdBlock Plus nélkül nem élet az élet 😊 Mikor Safarin netezek, rám is tör egybõl a hányinger... Hogy az adatforgalom-növekedésrõl ne is beszéljek...

ON:

Hunti powa 😛

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

a játék honlapján, és a kliens indításakor is írja
amúgy minden kedd reggel

doxadmin
Hogy még több legyen a bevételük.

"Mitõl künönb ez?" -> hát ez a Silkroad ^^

#77252 -> minden kedden reggel 6 órától

KaszaN
És honnan tudjam mikor van karban tartás?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

kedden próbáld, karbantartás után, akkor be tusz lépni elég könnyen körülnézni
a többi napon full

KaszaN
De mért csinálták meg ezt ilyen szarul? Egy játéknál sincs ilyen gond hogy nem enged be. Mitõl künönb ez? Ráadásul nem is a legjobbak közül való játék.

Nincs ilyen hogy "hányszor".
Amíg nem sikerül, v meg nem unod, ez nem a "gyorsan játszok egy kicsit" típusú játék amíg nem fizetsz...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

KaszaN
Most akkor hányszor kell megpróbálni belépni? Mert hanem 100szor próbáltam meg má akkor egyszersem.

Jól látod a helyzetet.
Szerverek tele, bejutni nehéz, vagy fizetni kell érte.
Sounds good ?

KaszaN
SZevasztok leszedtem a játékot és beakarnák lépni de mindíg azt írja televan! Most akkor lehet egyátalán játszani vagy az xpket azért kapjuk minél töbször ledob?

Off: A jó kurva anyját akinek eszébe jutott, hogy politikai hirdetéseket jelentessen meg itt az sg-n, hánynom kell tõle.
On: DS kár, hogy már váltottam thiefre xD

Az a tiger mt-konsti nem is néz ki rosszul 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Sziasztok ujra akarnám telepíteni az sro-t de mindig azt irja ki hogy nem tudja telepíteni mert még nincs felupdateolva a legend 4... tudna vki segíteni, mert már nagyon elegem van.
Megoldódott. Másfél nap után. Kitartás 😄

Akkor te honnan szerezted? <#merges2>

<#law>

THeArrow
én egy pempõvel tolom, szimpla acéllal bevont, kipárnázott, bélelt... csak epic emberek kaphatják meg :}

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Nekem csak lesz wizardom, de jelenleg 2 rugót és egy Maalától berántott <#worship> unfarmed nukert tolok, ez utóbbi szigorúan csak ongot öl, mert annyira unfarmed. <#hehe>
Ez most a "mindenki vallja be mivel tolja" nap?

nekem warior clericem van de én nagyon low levelü vok
rugóm van ^^

asd

Véleménye mindenkinek van, egyik kari sem legyõzhetetlen az ,hogy te hogy bánsz a sajátoddal az a lényeg egyik kari se tudja legyõzni az összes többit mindegyiknek van ellensége wizardot pl rugo,meg a kínai intes is nagyon tépi sok minden lehet...

ZoltanZen
Úgy látom itt mindenkinek wizardja van. - hát sajnálom, hogy így látjátok, de mindenkinek megvan a maga véleménye. Sajnos ez van...

A noob-ok támogatója az MSX.

gameplusz
Warrior/Cleric, elég lazán.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

puri pill...
Hát szerintem bõven nem elég lock ellen, ha nemjön be kd-kb-stun vagy valami feltartó effekt ellene a legelején, nemigen tudsz vele mitkezdeni.
Te egyszer eltolod a purit, és 30mp-ig védtelen vagy. (forcos vagyok ott is van státusz leszedõ, de néha a 2 együtt is kevés)
Lock ellen szerencse kell..
Utálom õket mindig jönnek h mekkora királyok, és nyígnak h mértnem állok ki velül 15x egymás után...
Valahogy nincs mindennap kedvem eltolni 1millát csak azért pvp-re (50puri 1mill, ami kb elég 10percig egy lockkal szemben), hogy elmondhassam megöltem egy lockot.
szerintem lock / pure offering murdering, nem pvp.. azzal mindenki tud ölni. Ha pvpzni akarsz, csinálj más karit.
Nekem úgy oldódott meg kb 50perc után h elöbb egy másik acc-cal próbáltam meg belépni, és utána az enyémmel, és így beengedett.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

doxadmin
A wizz meg ellökés után nyom egy offeringet, és szinte ugyanott vagy mint roguevel. Az is hülyeség szerintem hogy ne használjon blesst pvp közben, ez olyan mintha a nuker nem használna snow shieldet, vagy mehetnének ruha és skillek nélkül is. 10-15k-hp-ját bless nélkül 1-2 skillbõl leszednék neki, hiába töltene a másik skill hp-t meg vigorozna, fõleg ha kapna egy normálisabb critet. Én is jobban szeretem az olyan pvp-t, amiben a többi skilljét is használja, mivel azért van neki, és megpróbál valamit kihozni a wizard kasztból.

olvastam ^^
de nemértem az mér szép amit rugó csinál, és az mérnem amit wiz... rugóval 2 skillbõl megöllek azt akk azmondod ez szépvolt? de ha wiz rádnyom egy offeringet vagy meteort akk az nem pvp... sztem nem az a lényeg h szép legyen... nem attól pvp mer szép 😄 gyõzd le a másikat ha tudod azt ennyi, mindenkinek megvannak saját skilljei...
meg egy lock is pont h csak 1v1-ben tudja normálisan kihasználni skilljeit... job közbe vagy fw-n nemnagyon van ideje.

asd

ZoltanZen
Rogue-val lehet legjobban pvp-zni, feldöntés után benyomja Desperate, oda szalad majd Mortal Wounds, és ez egy szép pvp Bless nélkül. De amit a wizard csinált az nem ebbe a kategóriába tartozik.

Pure Offeringet lehet használni -guild, -job war-nál, fw-nél, ahol nincsenek szabályok. De pvp-ben... (mielõtt beírnád hogy milyen szabályok vannak pvp-ben olvass vissza #77223)

hmm akk pure offering minek van játékban?.. grindre nemlehet használni, hameg valaki pvp-be használja akk noob...
rugóval énis 3-4 skillt használok pvp-re, feldöntés, kombó/heal, stun, prick... sztem rugó meg wiz csak úgy nyerhet ha minél hamarabb kivégzi ellent, minél tovább húzza feles skillek nyomkodásával annál nagyobb az esély h kikap...

asd

ZoltanZen
Nem hinném hogy akkora alázás az, ha bless alatt egy pure offeringel kiszednek. Szerintem block nélkül semmi nem éli túl. (különös a videóban nem volt olyan jelenet hogy nem volt rajta +védelem)
Utolsó hozzászólás:

lawl
pure ofering isnt pvp u know that right!? lolz
anyway,wizs cant pvp,they´re only for unikes/pwr lvl lol
1* from me..gz

doxadmin
Nem tesz jót azok hírnevének kiket 1 offeringbõl leszedett. 😊

ZoltanZen
Srác olyan sok anyázást kapott hogy letörölte a videót. xD

ZoltanZen
Nem azért mondom, de ez a wizard pvp tényleg nem volt pvp. Én odinon játszok, és aki bless-t vagy PO-t használ azt le NOOB-ozzák. Tényleg semmi értelme, tud a wizard nélküle is játszani.
A warlockról meg annyit, hogy eu karaktereknél holy spell, kínai karaktereknél purification pill. Ezután a warlocknak nincs értelme.

ennyi erõvel mondhatnád akkor h csak a kínai vs. kínai a pvp...

asd

WuFraZselic
aham. nem nagy szám, 55% ms-el simán tankolható... 😄

ahm, kérdezném a két arcot akinek szintén char already logged in hibája volt hosszabb ideig... megoldódott? mert én most majdnem 3/4 órája ezt a hibaüzit kapom, nemvagyok ideges valóban 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

amirõl vitatkoznak itt páran: AZ A NAGY SEMMI!!!
Egyértelmû, hogy pure Oferring leszed minden str karit(Kivéve talán glaviert snake stormba(max cucc) devil spirittel)
Attól függetlenül, ha csak ezzel tud ölni, attól még nem király pvp-ben..
1block, és vége.. 1percenként tölt a skill nc... ez nem pvp....
Ez ugyanolyan kb, mint amikor str warlock jön h pvp... az is murder, nem pvp.. sleep, leátkoz.. nyilván kiöl..( van az aki nagy kegyesen nem sleepel, csak stun skillt használ 5mp-ként.. ugyanaz..)

DE! akármien másik kaszt van mellette, warlock nélkül halott...
Szal ha valaki pvp karit akar, nem ezt fogja csinálni.. ezzel gyilkolni lehet, DE az nem pvp..(player vs player) tehát mindkét fél üti a másikat..
Jönnek itt nekem a warlockok, h mekkora királyak.. hát sleepel nem nagy kunszt.. anélkül meg nagy 0!
Ha gyilkolni akarok, én is csinálok egy warlockot.. bot,+ plvl kari, nem nagy kunszt felhuzni 90++
Ettõl õ még nem pvp kiály.. akármikor elõhúzom a warlockomat, és akkor azonos ellenfél ellen szopiii!!
100 szónak is egy a vége! pure offering/ warlock with sleep= murdering nem pvp
kselni tud, annyi biztos...
de pvpben sztem sun nélkül halott
persze, ha FW-n sunyulva hátbalõ valakit az nem pvp

lvl 100 ff baderrel, jó cuccban találkozott e már valaki? 😊

valaki találkozott már nagyszintû Bardossal? 😊

kíváncsi lennék hogy mit alkot bard nagy szinten. vagyhogy alkot e egyáltalán valami.
melyik elvetemült csinál bardot?: 😄😄

egyszer láttam valami videót FW-n volt a csákó éshát elég szépen gyilkolt vele.
vélemény a bard/clericrõl?

Maala
blessel bõven nem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
alap 😊