82377
Silkroad Online (iSRO)
-
És hol van a legtöbb aktív magyar ? -
Holborn #79597 Helios, de ne ott próbálkozz mert a 2000-ből 4000-nek premije van... :) am titanra elég hamar fel lehet jutni meg gaiara is a többit nem tudom. -
Üdv
Melyik Szerver a legfrissebb ? -
Benny Benassi - Satisfaction -
Grat. Mi az első szám címe? -
Grat nem is rossz 
-
iGotQ1O lv up to 100 :) -
Link -
Plz linket -
Sziasztok :)
Végre sikerült a lv 100 hehe :)
http://www .youtube.com/watch?v=h5dLYxOZNEc&feature=channel
Rate/Comm/Subs :)
ByEz -
Rengeteg módon el lehet jutni max. szintre, de legalábbis magasabb szintek környékére. A kérdés, ki melyiket választja: könnyebb-drágább, vagy nehezebb-olcsóbb, ezek arányban vannak. Persze vannak kivételek, de ahhoz kell ismertség/befolyás/protekció... -
Az értelmesebbje nem vesz goldot, 6 ember elfér még a partyban... -
Kis csíter na ezért szeretem az isrot, itt ha valaki nagy szintű akkor vagy botol vagy nagyon gazdag és aki goldbotol annak fizet hogy adjon goldot és abból taxizik
......
-
A hiba az Ön készülékében van. -
Akit érdekel az emperor utáni skill ,itt egy tube-os link ahogy egy rouge/warlock pvpzik egy glavissal ^^ ( Nagyon béna a skill xD )
http://www.youtube.com/watch?v=Auw84rcy-kQ -
Ha Eldorado, akk adok érte 1 ezrest ^^ -
OFF: WTS lv 65 Wiz/bard full farm + 30K sp irány ár kb.:5K (nyugi ugy se alkudok)ha érdekel valakit írjon egy pmet.
(Botot nem látott a kari remélem igy is marad.!!)
-
OFF:WTS Lv 95 FF Warrior/Cleric ( olcsón =D ) Akit érdekel dobjon egy üzit :D -
Nekem is így jön ki. -
Rabbit20 #79577 hát ha 20 lvl str akk az 1:4 sztem.
ha 90ig 15öt osztott str-re akk 90-100 között még 5 szint str meg 5 szint int -
Ezt most nem egészen értem. 90ig 1:5 volt.. tehát 5levenként 1et STRre rakott 2t pedig INTre. Így csinálta 90ig. 90 után meg hogyan?:-s
És ezzel a .. builddal (nem 1:5, hanem nem tom mennyi) van neki 100% mag balance és 35k mp?
Nem sok kicsit már az STR benne, 1:5höz képest, v. jó úgy?:D -
20level str-t rakott^^, (ha 1:5 lenne akkor 15 szint str-t kellene raknia 100ig) a videóba mindenki vele egyszintű, kivéve az első pvp alany, ugyanis ő kérte hogy pvpzennek. Ezt honnan tudom ? Onnan hogy én mondtam hogyan csinálja a kariját^^, Hybrid int FTW ^^ -
Értem. Viszont elárulod, hogy 100ra hogy osztottad el?;-)
Jujj, ez nagyon ütős karinak néz ki. Nem lehet bedarálni és erőset is üt.. megkérdezném, hogy a veled egy szintű pure int nuker és pure str glaviereket vered pvpben?:-P
Nagyon jól néz ki a karid, mondom még1x. Csábító a buildja!
Köszönöm!:) -
Hali,
A léyneg az, hogy csak 90 ig volt 1:5 , 100 ig máshogy osztottam.
A fire + heuk 100 és a cold 60 light 40 azért jó, mert tudsz protektort hordani, ami elég jó. 25k HP és 35k Mp mellett , és 72% phy 100% mag balance mellett, azt mondhatom, h ez a kari mindenre jó: )
Remélem segítettem
byeZ -
ThedarkmanHUN #79572 Nekem 1:7-es hibryd spearesem van ( eltekintve attol hogy sos+5ös spearem van ) elég jól gyepálja a mobokat szintjén ( sőt én most narancs mobot ölök 1 cold nuke + ghost spearből ) a sos csak kompenzálja a gap-et 43-on :) -
átlag setben* külön akartam írni.. ha találtok egyéb helyesírási hibát elnézést.. sietve írtam.:| -
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat, csak sajnos ECSROn(Legal private server) nincs EU.:-( azt tudtam, hogy nincs legerősebb karakter. Van már tapasztalatom azért, 3év játék után.:) csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
ECSROn van mana shield, meg minden egyéb, csak EU nem. 1hónap múlva meg, ahogyan említettem jön a lvl 100 a skillekkel együtt.
Eddig mindig pure int nukerral voltam.. :) de ugye a mana shield ha lemegy, van egy minimális töltődési ideje, s az alatti idő alatt simán bedarálhatnak. Illetve még nem volt hibrid int speares karim, nem tudom, hogy azzal fejlődni milyen lenne.. meg milyen DMGket verne a szintjén levő mobokban átlagsetben.. és hogy az 1:5 nem-e húzna el jobban a fizikai DMGre.. tehát alacsony lenne a mag balance.. (igaz ruhákkal javítható, de kérdés h hány %ig) de az biztosan nem hal be egy könnyen.. ára van.. nem lehet mindkettő, hogy nagyot is üssön és meg se haljon SUN set nélkül.:(
ThedarkmanHUN: Hát, sajnos a bowos nekem nem tetszik.:) de köszönöm a válaszod!:) -
Hurkans #79569 "Lehet, hogy off, de az itteni mestereket meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményük a következő buildról ECSRO serveren.."
Ecsro... Ott nincs eu...
U.i.: Ha van szólj és megyek én is
-
Thiefnek, mindenképp daggeres :D -
Murakawa #79567 szia!
Ha unique-ra akarod a karit kizárólag, akkor Wizzard mindenképp, bard subclassal.
Ha job, akkor attól is függ, hogy milyen jobot választasz. Thiefnek szintén Wizzardot ajánlok, de inkább clericcel, ha hunter, akkor 2H/cleric.
Ha úgy vagy vele mint a "régiek", és semmiképp nem akarsz eu-t, akkor ch int kari valóban hibrid speares,vagy pure int s/s nuker.
De véleményem szerint ch karikból euval csak is full str kari veheti fel a versenyt. Persze nem unique hunting terén, de pvp /job esetében szerintem ez egyértelmű.
Legjobb kari pedig nincsen! Neked kell eldöntened, mire szeretnéd a karit használni, mivel játszanál szívesen. -
ThedarkmanHUN #79566 Unique huntingra és jobra bowos sztem elég korrekt -
Lehet, hogy off, de az itteni mestereket meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményük a következő buildról ECSRO serveren..(még lvl90 és 90es skillek vannak, de nem soká' jön lvl 100 a skillekkel együtt.. max 1hónap)
Szóval 1:5hibrid int spear, ahogy iGotQ10-nek.. az jó PvPre..? és unique huntingra?(Mármint el tud kselni egy pure intet mondjuk..) tudom sok múlik a setten..
Hja, ennek heuksal +light+cold kell, nem ?
V. ajánljatok vlmi jobb buildot unique huntingra meg jobra pls.=)
thx a lot. -
+ tegyük hozzá, hogy mit érsz egy lvl 100as ff karival, ha jön anyuci pici fia/lánya ki full sunban van - mivel már ezt is meg lehet venni ropogós $okért.
Tény, hogy elcseszték a játékot 1 év alatt elég rendesen. -
ThedarkmanHUN #79563 Premiummal se sok értelme van ... hotanbol se tudsz kijutni 60ig mert a watcherek levadásznak -.- kénytelen vagyok donwhangbol át lovagolni a bunwangokig hogy tudjak ölni 10 percig aztán jön 1 lagg és die... 3 nap alatt 12% veszteség lv44en gap9ben gg... -
Hurkans #79562 Sajnos igaza van...Ismerek pár embert akik kezdetek óta játszanak és sajnos már nem nagyon van értelme...csak premiummal ha telik rá akkor érdemes amúgy nem... -
Aneko #79561 Milyen spearos karit?Szerintem semilyen karit!Addig menekülj ettől a játéktól amíg lehet.Bejutás 0! Játékélmény lassan 0!Ellovaginázol jangambol Konstiba útközben valódi player játékossal való találkozási esély 0 !Tréderek 0 és 1 közt!Magam szinte a kezdetektől srozom van (de minek ).Nem is folytatom mert csak kesergek.De ez csak a személyes véleményem,de szerintem nem vagyok vele egyedül.Amúgy spearos csak hibrid,ill pl cold-light-heuksal. -
donatus13 #79560 Valaki hozzá értőbb tudna adni tanácsot milyen spearos karit vigyek ? hibrid vagy full int és valami buildnek is örülnék köszi. -
ThedarkmanHUN #79559 Am ezek a watcherek hotan körül mi célt szolgálnak? Azon kivül hogy engem bosszantsanak?:D -
Nice. -
ThedarkmanHUN #79557 Tetszett a vidi :)
Ezé (is) csinálok énis hibryd spear-est :)