82377
Silkroad Online (iSRO)
-
ha heuksalt akarsz akkor szerintem a fire nem kell, mivel mag defet amúgyis nagy, phy növelés nemkell, max a nuke-ok miatt kár érte, de azok helyett ott a heuksal és a lightnál is vannak, de viszont colt a phy def és a mana shiled miatt mindenképp kell, light meg alap egy intesnél
sztem legalábbis -
Kenworth W900L #65876 Ha már kinek mi kell akkor kérdelnék énis.Én egy full int,Armor,Spear-es karit viszek!Namost én szerény véleményem hamár full int akkor:Cold,Fire,Lighting masteryt kell vinni.(remélem jól látom:)) )
Mivan akkor ha mondjuk én szeretném a heuksalt?Mert azért valjuk be,hogy pl.:a körbepörgő az kuva jó skill.Gyors,erős.Szerintetek??Bár mondom én a 3 "elementális" támadást részesítem előnybe!! -
miértne lehetne? nem mondtam h nem lehet...csak egy személyes megjegyzés volt^^ (érdekes...
)
-
jah ezen gondolkodtam el énis, alapból kell hogy legyen emperorja a fire miatt.. -
Érdekes, bowosnak miért nem lehet használni az emperort? Érdekes én használom... -
at16 #65872 miért lehet bejutni a szerverekre??
(komolyan kérdezem) :D -
nyugi nyugi új kariban gondolkodok^^ -
ne higyj a sötét oldalnak 
am minek neked az?? bowos vagy... -
az jó^^ -
semmit -
mennyit ér a force skillek ellen egy fire shield emperor?? állitólag sokat szerintem nem?? vélemény? -
én csak szimplán a te hsz-edre válaszoltam mer kérdezted h melyik a jobb énis csak véleményt írtam le amit nem akartatok elfogadni:) -
Hát egy az, hogy ha én nem is de mások mondtak ellene érveket. A másik meg engem aztán teljesen hidegen hagy milyen karid van, én nem akarlak meggyőzni semmiről, saját véleményt mondtam el, nem pedig érvelést, ennyi. -
jó, persze nem eusokról beszélek, csak átlagban 1v1..
hátha több v több onnantól kezdve teljesen más minden, kinek van jobb buffere vagy melyik warlocka jobb, de nyilván ha egy kari 1v1ben erős akkor több v többben is jó.. -
eu kari megöléséhez bow ideális. nem kell oda force. főleg ha cleric + lock/wiz/warrior/rogue whatever. kb és stun mehet neki, aztán szétkurni egy anti devillel v mittomén meik a jó skill onnan :D meg amugyis, eu ellen nincs rendes pvp szerintem, vagy megölöd, vagy ő öl meg 10mp alatt. kinaival lehet igazi harcot tolni imo -
Kryon #65862 attól is függ, ki ellen készülsz
pl pvpben sosem kínai karival voltak gondjaim, warrior-warlockal és rugoval annál inkább
eus kari öléséhez pedig force-bower ideális :D -
ne mondd már, hogy olyan nehéz átalakítani a forcet lightra:)
force grindre egyeltalán nem kell, ha azt lehúzom 0ra mehet fel a light, pénzem spm van mi kell még? amúgy nem tudsz rávilágítani arra h szar a force, felsoroltam vagy 100 érvet mellette te még egyetsem ellene szval még mindig a force mellett állok... -
nem csinálna senki, de 100 utána ha pl force + fire + wep mastery karim lenne, inkább firet venném vissza :) -
jaja, majd a 88as garm fejes dropból fedezem az összeget.
netet kötöttek. -
És ki sirt? Én személy szerint nem csinálnék imbue nélküli karit ennyit közöltem, neked ez sirás lelked rajta. -
mala, ha má kiestél ingame
85 staff immo 6 AR+57%? -
használom, ez tény, de nem fogok az imbue miatt sírni. -
Félreértés ne essék nekem se a legjobb barátom a pc-m. Ülni se űlök itt annyit, mint rég, játszik a bot helyettem is. xD De vizsgaidőszakba mikor mindenki halálra tanulja magát ugyan ki jön el sörözni, na de majd ha vége lesz ihaj csuhaj! :) Megint nem fogok az egész nyárra emlékezni...Lehet ezért nincs soha erőm félév kezdéskor... xDD -
Az lehet hogy jó a társaság de pl másfél hete nem játszom új munka miatt, azóta levezettem majdnem 4 ezer km-t, haverokkal minden este sörözökbe tengük lengük plusz asszony is visszajött hozzám mert látja hogy életképes vagyok és nem csak a gép elött ülök, meg hát örül mikor jön velem vidékre amikor melózom mert legalább bejárja velem az országot :) És ez csak másfél hét ^^ Szal a társaságot én sikeresen kipótolom valahol meg hát 4 emberrel tartom a kapcsolatot a játékból és nem kell nekem ahhoz játszani hogy beszélgessek valakivel. Ez vagyok én, de persze mindenki másként látja a dolgokat. Igaz hiányzik sro de mikor belegondolok hogy másfél éve ua a szitu így rájövök minek.. =D -
figy, azért most +~180 mag def 90en, vagy -3k sebzés impotent által. azért az jobb az utóbbi szerintem :)
Hát nézd, azért 4x stab, uj nuke, meghát division, elég vonzó. mert akad pár 90es nálunk is. és jópárnak van már pl 90+5 chestje. arra meg division v weaken kitűnően jó. persze, megyek azért, csak jólenne már most 90en odazuzni, mert csüt délutántól nem igazán érek rá, kedden magyar szóbeli, arra meg még 1 szót sem tanultam =) szal jólenne kicsit kiélvezni a 90 nyujtotat lehetőségeket , nem akarok jövő szerdáig várni vele :) -
Nomak: Nem tom, én már akkor untam a játékot mikor megnyitották a 70es capet az pedig nem tegnap volt, mégis azóta játszok, mert jó a társaság, és előfordulhat, hogy egyikünk se mondja azt, hogy na ezt én itthagyom és akkor maradunk mind a másikért. :)
Maala: Most úgy kötöszködsz velem mintha te nem használnád azt a szaros imbuet a + sebzés miatt. Meg ne próbáld bemesélni, hogy az a "kis" mágikus védelem sem jön jól intes ellen amit a fire buff ad. Na meg ott a phys dam növelő skill+passziv, de ha ennyire kemény vagy huzd vissza meglátjuk milyen kari lesz a tied, kthxbai.
Wufra: Bár nem soxor voltam nukerrel Fw-n, de sztem azért nem olyan fontos oda az a debuff, nukod +7el gondolom igy is baxott erős, ha 8as partyba vagytok ugyis együtt mentek, innestől kezdve nuke azt szasz. :) Sztem emiatt nem kéne kihagynod, nállunk ugye más a helyzet nem taglolom miért mert hosszú, de úgy hogy +3as bowom van majdnem npc cuccaim és csak masterym van huzva nuku skill én spec ki nem hagynám a mostani FW-t! :)) -
Richardix #65851 Ki játszik Saturnon? -
22% ms-el kitankoltam 85+6 phy 100% glaviet :) pedig ő is 88as volt akkor. impotent a lényeg, ami mostanában csak kombóból megy föl sajna, de majd 90en a lvl 9es debuff már más lesz. több dmg-et fog elvinni mint 80on, többet szedek le én is, stb... meg most nem garmentbe leszek, és akkor is uccsó 1 hétbe 40%os ms NÉLKÜL pvp-ztem, impotent elég volt. persze nem mindig jön be. akkor meg spammelem a kd-t, vagy ironwall be. csak tudni kell kezelni. bebis-t sun+6/7 garm set ellenére +3 crit 13 sworddel vertem szét 80on, előtte meg sun+7el IowU és MaaRaaS alázta, erre fogta és átskilelzte magát forcera. csak mivel foggalmatlan, ugy is megvertem/ték -
donatus13 #65849 Talán a hibrides karik még életképesek maradnak:)Legalábbis szerintem azt érdemes csinálni. -
Darkspell #65848 Hosszú távon, ha az intes skilljei nem adnak effektet (márpedig nem fognak), akkor halott.. Jó a nuke, szép a nuke meg minden, de stun vagy kd vagy bármi ilyesmi nélkül... Kell a weapon skill. Ami ugye már nem nagyon fér bele a 300as limitbe. -
Kryon #65847 ez szép és jó meg minden, de manashield nélkül force nuker max blockban bízhat, mert pure int hpjára glévistől vagy bowertől kap 2 ütést, vagy csak 1 critet, és helloszia... -
Kryon #65846 ha beraknának +1 sor nuket, force-hoz meg pl abszolut dmg imbue, na az 300as limittel is ütne
arabokat pedig szinte már előre látom milyenek lesznek, eus dmg, kínai poti, és ezzel jm végképp kinyírja a gammát...
de mire ez bejön isroba, már nem is emlékszem srora sztem... -
+1
Sky: hasonló, én is ilyen 95 körülire számitok, nem lesz meg 90 időre. akkor meg nincs értelme menni. lvl 8as debuffok kb ~5-10% eséllyel mennek fel 9d cuccra... szal... ffs -
Darkspell #65844 Senki sem tudja az arabok hogyan borítják majd fel megint a rendszert... Lehet rájönnek, hogy kínai gyengül a mastery cappel, és emelni fogják.. Ki tudja, sok minden jöhet még. Bár azt el tudnám viselni, ha a kiba wizeket gyengítenék a köv cappel, mert lassan cheat milyen erősek.
És bár mindig reménykedek, de úgysem fog bekövetkezni: a sunokat kidobhatnák a picsába. Túl erős, és úgy is mindig olyannak esik akinek már van. Nekem persze sose...
Ja, és úgy tűnik, hogy nálunk nincs SoX drop, csak és kizárólag a kulcsokból... Vagyis még inkább pénz kérdése, hogy kinek lesz sun-ja...
Sztem mi is max 110ig játszunk, de már az is túl sok idő lesz és beunjuk... De azért az új területre kíváncsi leszek, +azért medut egyszer be kellene gyalázni :) És az arabokra kíváncsi vagyok. Hátha. Bár a fejlődésük tuti ugyanolyan lassú lesz. -
mit vársz imbue-tól egy pure str-nél? +500 dmget? wow! -
horitazi #65842 1 kérdés 89-90es itemeket mik droppolnak shaitanon kivül? -
Kb 90-95%-on leszek csüt délelöttre, hogy baszsa meg 
-
Vagy szimplán ráeszmélnek az emberek hogy unalmas a játék mint már jó páran megtették az elmúlt 1 évben, akikkel "kezdtem" Athenson kb a fele már lelépett, de jó példa 0x33 is erre. -
Mint ahogy én is leirtam "tárgytalan ha mégis cap emelés lesz". És nem kötünk bele minden hülyeségbe...Én spec abba, hogy istenited a forces bowert és néhányan próbáltunk rávilagitani annyira nem jó az, mindössze ennyi volt. Mastery huzogatásról meg ennyit, hogy én azért megnézném, hogy ugy döntesz nem jó a force 100on, visszahuzod 0-ra és kihuzol egy másik masteryt, magamból kiindulva hülye lennék, de akinek van ennyi türelme...
Wufra: Én azért megnézém az str-es karikat imbue nélkül...Gondolom nem poénból nem látsz egyet se...Én szvsz tuti nem csinálnék stres karit imbue nélkül, már csak azért is, mert hülyén nézne ki. Goldbot style ftw! xDD
Amugy meg ha megnézzük mennyien játszanak én azért kétlem, hogy 100 fölött ne maradna senki. Jelenleg és 1000szer jobb gammák vannak ennél, mégis mennyien játszanak vele, vagy igy vagy úgy. Ezt úgy értem, hogy aki botol, az is fog később játszani, csak nem kinlodik a lvlezéssel. De nem kenyerem a jövendőmondás, majd lesz ami lesz! ^^ -
vissza , de qva sok pénz :)
viszont a stat pont azt nem szal érdemes purézni a karit :D