Silkroad Online (iSRO)
  • Zaylka
    Nomak: Nem tom, én már akkor untam a játékot mikor megnyitották a 70es capet az pedig nem tegnap volt, mégis azóta játszok, mert jó a társaság, és előfordulhat, hogy egyikünk se mondja azt, hogy na ezt én itthagyom és akkor maradunk mind a másikért. :)

Maala: Most úgy kötöszködsz velem mintha te nem használnád azt a szaros imbuet a + sebzés miatt. Meg ne próbáld bemesélni, hogy az a "kis" mágikus védelem sem jön jól intes ellen amit a fire buff ad. Na meg ott a phys dam növelő skill+passziv, de ha ennyire kemény vagy huzd vissza meglátjuk milyen kari lesz a tied, kthxbai.

Wufra: Bár nem soxor voltam nukerrel Fw-n, de sztem azért nem olyan fontos oda az a debuff, nukod +7el gondolom igy is baxott erős, ha 8as partyba vagytok ugyis együtt mentek, innestől kezdve nuke azt szasz. :) Sztem emiatt nem kéne kihagynod, nállunk ugye más a helyzet nem taglolom miért mert hosszú, de úgy hogy +3as bowom van majdnem npc cuccaim és csak masterym van huzva nuku skill én spec ki nem hagynám a mostani FW-t! :))