82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #66652 Én irígy?Ezt miből küvetkeztetted?Grat hozzá sok sikert, csak kár h kínai nukeren általána manna shield van, úgyis megtudod ölni?ha jól tudom 90en 55%-os?Azok nem gyengéket fognak nukolni beléd, de biztos erős, és kicsinál mindenkit, csak én vok láma és nem értek hozzá -.- -
Hát, rugó meg stealth érted.. játszd be jg ferrynél amikor 8v8 share pt megy 2-3 tápolós karival. -
Cat 02 #66650 Én még mindig úgy vok h bemegy stealthbe a rugó és szépen hátbarakja a rugót miközben táncol h milyen szép effectjei vannak =) -
Destyni #66649 u.i látom irígy vagy a lock/cleric karijára nomaknak , amit most már én használok :) de nem baj majd kinövöd. -
Destyni #66648 Na jóestét, látom már megint megy a lock gyalázás, lassú grinder? 1vs1 ben 90 est is lezúzom ha nincs rajta mana shield ember :F biztos sok lock karid volt már vagy nem tom mire fel lettél ennyire okos hirtelen ebben a témában, de 2 db nuke van locknak , azonos szintű szörnyre 10k+ fölött sebzek szóval nem lehet lassú grinder, de persze a wizard gyors grinder, de csapat nélkül nem sokat ér :) -
"lázadó" tudod inkább gondolkodj el azon, amíg nem tapasztaltál meg egy karaktert nagyobb szinten ne kezd el lehúzni mert szanalmas dot hu effekt van kb =D Sry ha védem a karit de ami nem szar, és mások is látják hogy nem az ne kezd el osztani az észt, azért mert kevés van belőle nem jelenti azt hogy rossz, azt meg főként nem hogy tudatlanul ócsárolod. ^^
-
Balázs2 #66646 Ja, már tom, neked van warlcok/clerik táposcsibéd, azé vagy te ennyire lázadó,megvéded érthető.. -
Végülis.. Próbálj már meg grindelni egy lockal aztán utána mond meg milyen gáz, thx.
Des látta hogy én hogy használtam handgrindnél lockot és szerintem beszarás a kari kb. 2*12 sec nukeot ráteszed a mobra és szaladsz tovább, az összes nem területi 12 sec nukeot elhasználom és hozzám sem érnek az azonos szintű mobok. Ami azért elmondanám 8 mob, ráteszi az ember és szalad, ha baromi sok a mob kézzel 0as farmban 1 óra alatt 77en 5% majdnem és prém akkor nem is ment.
Még bottal is ami nem ismeri fel 12 sec nukeokat simán lehetett grindelni olyan gyorsan mint egy kínai nukerrel és ha a karim 8 órát grindel 100 hp potival és 1k mp potival biztos szar.
Az egyetlen hátránya locknak ha 12 sec nukeot használ mivel a 12 sec alatt veri a fegyver durát ami ritka szar, de akkor is 3 órát lehet grindelni halál nélkül folyamatos pörgés alatt.
Mondhatsz akármit nem tudod lehúzni a lock minőségét mert nagyon jó karakter, nagyon tud segíteni akár támadásban akár védekezésben, és nem tud meghalni olyan könnyen mint egy rugó vagy egy wizard a shield végett. Tudni kell használni ez a titka, és mivel az ilyen szövegek végett mint a tiéd.. ezek végett nem szeretik a lockot az emberek. Voltak akik elkezdték lehúzni pedig nem is ismerik és mára mindenki szarnak látja. Én kitartottam az igazam mellett és csináltam egyett, hát nem bántam meg az fix.
Meg érdekes módon share job partyban senkinek sem sírt a szája hogy mennyire szar, miért.. ja igen azért mert akit rev obival élesztettek és debuffoltam meg lehetett ölni, sry. -
Balázs2 #66644 persze h nincs, mivel nem volt lockom, így igazából nem tudok miből következtetét levonni, csak a körülöttem lévőket látom, nehogy aztmond már h lock olyan jó grinder, azt is figyelembe kell venni, persze vannak az ongfarmolt táposcsibék 1,5-2 mil sp-vel és felhuzzák 90-re akkor tök mind1 nem kell neki ölniük... -
Milyen lassúság ? Miről beszélsz ? Már nem azért de vannak területi effektek, és ott a stun, sleep él. Szintén van területi 12 sec nuke, van reflect, van területi trap 90en ami 100%os mint említettem. Ezeket még kombináljuk cleric skillekkel és akkor még nem beszéltem offeringről csak lock támadásról és cleric védelemről. Ha 77en letankoltam 3 80+ thiefet egyedül, próbáld meg elmagyarázni hogy lassú és rossz karakter.
Jó 100ből 2 ember és ? De az a két ember ownol, tehát.. én nem tudok wizzel játszani Maala tud, akkor mondjam azt hogy wiz szar ? xD
Ha valaki megszokja a karakterét és tudja is használni az lesz a legjobb karakter, mert lássuk be Athenson bebis nevű tag full sun 8D-ben update elött nem ölte meg a lockomat pedig aztán nem volt sun meg +9 fb settem.. -
Balázs2 #66642 lehet te tod használni de talán 100-ból 2 ember, és kb. nálunk van 3-4 komolyabb, nem is igazán látok megmondom őszitén -
Balázs2 #66641 Nem pvp-ről van szó pvp 1 vs 1-be jó, elismerem, de ha többen vannak mint kezd a lassúságával? -
Neked sem sok közöd van a lockhoz ahogy elnézem. Már nem azért de annó 77es lockal öltem 83as glavieseket akiknél 80+5 glavie volt. Tehát a szarozást azt most és itt nem kellene. :) Miután a lock felteszi az effektet utána 2 nuke és viszlát, sőt ami jobb ha effektezi, 12 sec nuke, trap, bemenekül safebe és ott hal meg, akkor még idegesítő is. :D
Ja és tegyük hozzá lock nem 1 találatból hal meg mint wizard, főleg br18+ shieldel.
De ha még fokozni akarom a dolgot akkor stun, 12 sec nuke, sleep, division, decay, trap, nuke. Ez kb beletelt másfél nuke időbe. Tehát akkor lássuk mi a szar és mi nem.
Arról nem is beszélve, hogy 90en jön 100%os death trap amit lehet kombinálni az elözővel, ergó 2 trap, 2 12 sec nuke és ismét halott, ha még szemét is vagy akkor stun és leülsz safeben amíg meghal.
Thiefekre meg annyit, hogy reflect, területes sleep, pure offering szvsz.
Kezdjük előről akkor hogy miért is szar a karakter. Természetesen cleric a második fele, tehát bless, division, holy még mindig él.
Egy szónak is száz a vége, warlock még erősebb mint wizard mert wiz nehezen tankol le 3-4 vele azonos szintű karaktert (ezt úgy értem hogy közben ütik őt) , és aki tudja használni lockot nem okoz problémát neki. -
Balázs2 #66639 nekem legalábbis warlock nem jön be, egy lassú szar, pl 2h swordoshoz talán warlock legjobb, pl 1 clerik mellé ami lényegébe buffokból áll egy warlocot tenni ami mérgekkel öli meg az áldozatát, mint 2 lassú, sokan azt konbináicót alkalmazzák, ha rád jön 2 thief mit tudsz kezdeni clerik warlocal? ha wizardal vagy mész staffal is egyiket megölöd, ráteszed lightin inpatot, majd gyorsan váltasz clerik roda, megölöd offeringel, futsz tovább, beízzitod blest, váltasz stafra és megölöd másikat, is szal szerinem wiz/clerikel jooban jársz.. -
Cat 02 #66638 Wizard az atombomba, warlock a lassan ölő ebola :S -
Balázs2 #66637 nem értem, mért kérdik melyik jobb wiz vagy warlock, wizardal sokkal gyorsabban lehet ölni, wizardnak vana legnagyobb dmg-je, egy igazi pusztitó, míg warlock mérgez, efecteket vagy mi szarokat tesz a másikra, tiszta lassú, pvp-be 1 vs 1-be talán jó, wizardak nem kel tökölni 1 hit és kész..után gyorsan váltani kell shidelre és nem tudnak megölni^^ -
kenny00 #66636 ha már az eusoknál tartunk:D
wizardnak v watlocknak van nagyob értelme? xD
most mind 2ő van :D 27 es vagyok és jól ölök a -2 es giga megöl de az nem lényeg xD van 6k sm majdnem.... xD -
Mindkettővel jó, cleric hasznosabb sztem. -
Jah és a rogue melyikkel jobb a barddal, vagy clericcel? -
Akkor Lightning inbue.
+ Bicheon+Fire.
Ezek mellé melyiket, a forcét, vagy a cold mastery- t?? -
Hö? :) -
Gondolom a light-ra gondoltál a force helyett. Amúgy igen, az a legjobb (magas sebzés, multihit, stb.) -
Csúnya avi tegnap csinált egy br18-as eu shieldet, nomeg 2 br16-osat ;)
WTB Shield elix :F -
ui: zsela pesten vagyok, gyorsan találd ki, hol piáljunk. csúnya Avi! -
miért, unbelievable megölte Saytant? xD lalz -
Elég off és flémszagú volt a buli ^^ Off-ban bármit lehet ;) -
Na de kérem, a jó kis képemet kitörlöd ? xD -
Mi újság van Athens-en? :) -
jah, csak ő azt irta hogy MELYIK imbue, MELYIKET vigyem hozzá
szövegértés, kthxbye -
Jah, de elég a vessző is..:) -
Darkspell #66622 Jobb helyeken ez két külön mondat, és akkor talán egyből meg is értjük :D
;) -
NEEM.
A hybrid intnek meik a legjobb inbue VESSZŐ mit vigyek hozzá a coldot, vagy a forcét -
Hátőőőőő izé.... xD -
LOL, még amikor én voltam ott, akkor volt 42+ :D üzenem neki grat és köszönök neki mindent :) -
Cat 02 #66618 60+ -
Darkspell #66617 Mostanában egyre több okosságot hallunk, csak figyelni kell :) -
mutass már nekem force imbuet... -
Jah am grat ;) -
Ghost már hanyas?:D -
Húzás ppsdes fórumra, nem ide rinyálni nekem :D