Silkroad Online (iSRO)
-
Végülis.. Próbálj már meg grindelni egy lockal aztán utána mond meg milyen gáz, thx.
Des látta hogy én hogy használtam handgrindnél lockot és szerintem beszarás a kari kb. 2*12 sec nukeot ráteszed a mobra és szaladsz tovább, az összes nem területi 12 sec nukeot elhasználom és hozzám sem érnek az azonos szintű mobok. Ami azért elmondanám 8 mob, ráteszi az ember és szalad, ha baromi sok a mob kézzel 0as farmban 1 óra alatt 77en 5% majdnem és prém akkor nem is ment.
Még bottal is ami nem ismeri fel 12 sec nukeokat simán lehetett grindelni olyan gyorsan mint egy kínai nukerrel és ha a karim 8 órát grindel 100 hp potival és 1k mp potival biztos szar.
Az egyetlen hátránya locknak ha 12 sec nukeot használ mivel a 12 sec alatt veri a fegyver durát ami ritka szar, de akkor is 3 órát lehet grindelni halál nélkül folyamatos pörgés alatt.
Mondhatsz akármit nem tudod lehúzni a lock minőségét mert nagyon jó karakter, nagyon tud segíteni akár támadásban akár védekezésben, és nem tud meghalni olyan könnyen mint egy rugó vagy egy wizard a shield végett. Tudni kell használni ez a titka, és mivel az ilyen szövegek végett mint a tiéd.. ezek végett nem szeretik a lockot az emberek. Voltak akik elkezdték lehúzni pedig nem is ismerik és mára mindenki szarnak látja. Én kitartottam az igazam mellett és csináltam egyett, hát nem bántam meg az fix.
Meg érdekes módon share job partyban senkinek sem sírt a szája hogy mennyire szar, miért.. ja igen azért mert akit rev obival élesztettek és debuffoltam meg lehetett ölni, sry.