82377
Silkroad Online (iSRO)
-
donatus13 #69508 Karzozni:D a warrior tud életet tölteni meg a cleric... -
ronaimate #69506 melyik is az a class ahol van élettöltés és karzozás is? -
ronaimate #69505 Hello van valami quest ami szintet ad vagy valami ?mert öli hosszú
-
Igaz, én is így megyek.
Nem tudom memóriának mennyi köze van hozzá, és 700Mb rammal futatok 1 klienst laptopon. Semmi baj nincs vele, van hogy 3-4 napig rá sem kell néznem, vagyis nem dc-zik, csak ha ip cím csere van. (800*600 low graf minden.) -
donatus13 #69503 Sokat írtál nem olvasom végig virtuális memoria az sztem a videokártyához is tartozik vedd le az összes clientet 800*600 ra és low ra a grafot és menni fog -
at16 #69502 de csak azon a meghajtón állítsad be amin dolgozol! -
Balázs2 #69501 Szerintem eléri a max korlátot virtulás memóra vagy nem tom és azért vág le 4 clientből 1-et, vagy letöröltem az ati legújabb verzióját, mert sűrűn volt h 4 client között lépkedtem vagy 1 dct kapott rámentem dc-re és kékség bejött kiírha ati xy fájlával lehet gond de akkor nem kaptam sűrűn dc-t csak ha sokat mászkáltam a clientek között akkro bejött kékség újra kelett indítai a gépet, most az eredeti ati lemezről telepítettem és nincs kék háttérel hibaüzenet,viszont megfigyeltem h azota sok a dc, 1-2 client 4-ből tehát nem net probléma, szal nem vágom mért van annyira különös dolgok vannak, nem prémiumos vág ki me érdekes eddig hetekig bentvolt 4 client kb. dc nélkül , nem értem 1 gépről mért kap dct 2 client másik 2 meg mértnem?O.o 1.53-as testosterone van leeht az baj már új kéne?
Sorry az offért de tártalan vok, off topciba nem sűrűn nézik:S ha leírok egy hsz-t utána elküldöm és még eszembejutnak dolgok ,és tudtomal nem tudom ezeket a hsz-eket szerkeszteni legalábbis én nem látom h lehetne. -
at16 #69500 lapozófájl minimuma a gépedbe lévő ram mennyiség legyen.
a maximuma a gépedbe lévő mem dupláját ird.
nekem 2 giga van benne:
minimum: 2046 maximum:4092 -
Balázs2 #69499 Az a vicc 4 client fut, és 4 client fogyaszt össz vissz fél gigát nem többet marad 1,5 giga szabad memorya..deháta Windows még akkor is használja a virtuális memóriát, amikor bőven van RAM. Ez furcsának tűnhet, de a valóságban ez a "feature" a teljesítménynövelést szolgálja. A Windows mindig megpróbál felkészülni arra az eshetőségre, ha a felhasználó megnyit egy nagyon-nagyon memóriaigényes programot, ezért állandóan áthelyez bizonyos információkat a lapozófájlba. -
Balázs2 #69498 *3 giga -
Balázs2 #69497 off.
Valaki vágja 3 ram van gépemben, de írja h kevés a virutális memória, ovlastam sose elég, lehene akármenyni ram benne akkoris írná a gép mert előre felkészül a rendszer ha nagyobb virutális memóriát kell igénybevennie..
Olvastam h virutális memóriát lehet növelni mint ésa maxot, nekem most min 736, max 1538 3 giga rammal valami nem stimmel akkorsem ha tálcán írja, 3 giga ram esetén mennyit adjak meg min, és mennyit maxnak? -
Cat 02 #69496 Partyarcok, lol :D
Egyébként vicces h ha valaki úgy játszik a játékkal ahogy meg lett tervezve láma o.O Mellesleg ha van fent jó társaság simán élvezetes, éppúgy mint isro. -
at16 #69495 mivan sroval? ugy lagolnak a szerverek mint a szar. és 2 órán belül most volt a második olyan hogy az összes szerverről dc-t kapott a fél player. mi a gyík van? -
Darkspell #69494 Inkább költöm sörre :D -
irigykecc h nincs píz? x) -
hagyd...felesleges mondani neki, hisz még nem volt kSRO-n.akkor meg hagy mondja a magáét. hallom penonozol^^ hétvégén foglalkozol kicsit velem? :PPP elkéne már érni a lvl 30at (mondjuk vna guild társ akivel most tudok pt-zni simán)
este meg elvileg moziba megyek szal nem leszek fennt. -
Balázs2 #69491 Nemm mindenki kapott dc-t csak kb. 700-900am , minden szerverről,de én 4 karimmal persze köztük vagyok, mért pont én ne maradnék ki a jó kis dc buliból?
-
Darkspell #69490 És a nagyobb igény alatt érted a sok láma törököt, a még több és még lámább kuvaitiakat... :D -
Balázs2 #69489 Tod mi?:PPSajnos isrora nagyobb igényt tartanak az emberek, többen játszanak így dc lehetősége igencsak fentáll, meg lag is a sok kari miatt van leginkább a városba, isro már túlságosan a másikvéglete ksronak.. -
Darkspell #69488 Bocs ezt nem bírom kihagyni: mi az a lag, meg mi az a dc? :D -
Balázs2 #69487 Mindig azthiszem h netem rosz, ránézek rev6-re összes szerver hirtelen zöld, komolyan mi faszt csinálnak 2-3 napja kb nagy lag van 1. tegnap dc-t kapok ránéze szerverek összes 3000/3500, mostanába elég sokat bénáznak vagy nem tom mit csinálnak
-
Darkspell #69486 Ok, akkor szerencsés vagy, de azért ha realistán nézed, a többségnek igencsak költenie kell rá :)
Nekem meg 2 str stone-ból megvan a havi pet clock... -
inv #69485 na fasza, fw vége elött 10másodpercel bugolnak a szerverek :@ -
Darkspell #69484 Mi a nevetséges a példában?
Nem csinál akkor játékélményt? Ember, látszik nem voltál még Roc-on...
Amúgy meg számoljunk: a mi szerverünkön átlag 1500an vannak online. Abból max 200 a goldbot, marad 1300. Annak mondjuk a 60-70%-a 90+.
Nálatok? Van 3k online, abból jósok goldbot, a maradék fele low lvl... Kicsit sarkítás, tudom, de nem hinném hogy annyival nagyobb "tömeg" lenne...
És most tényleg nem kötekedni akarok, szimplán eszmefuttatok, kíváncsi vagyok a reakciókra/válaszokra! -
Balázs2 #69483 Nekem sem kell pénzt fizetnem azért h beléphessek kb.:)Szerencsére goldé megtudom szerezni a botcardot és silket is, nem költöttem valami sokat rá eddig... -
Balázs2 #69482 Nem konkrétan Dark-ra írtam, csak eltom képzelni h mik folyhatnak ott mennyit ölhetnek kézzel az emberek érted:)
Dark én meg a srácnak írtam nem neked, elolvastad hsz-t már az 1. gondolatod na most ezt megcáfolom szépen, már hoztad fel a ksro-t, nevetséges példával -.-
Morphin neked meg csak annyit, 1 fecske nem csinál nyarat tehát 50-60 ember ksroba nem csinált ott akora játékélméyt mint isroba, 200-300 ember ha játszik annyi:D nem tudja bearanyozni ksro-t, nincs maximálisan kihasználva ksro van egy nagy terület játszanak benne 5-en -.- -
kSRO-ztál már egyáltalán?? Mi az h kihalt, te hülye vagy. tény h nincs annyi goldbot, de az miért baj :P
más...hunoknál lett volna taxi,csak sajnos a koreai barátaink szeretnek KS-elni a semmiért.hihetetlen azért van pár görény a koreaiak között az már tuti. tegnap állitolag DS-t is ks-elték de ő megölte vhogy. most a 70es wizardnak vhogy esélye nem volt két 90+ossal szemben. csak azt nem vágom hogy ha már odajönnek ks-elni akkor miértnem vesznek be pt-be és ugyanott vannak :D csak én fejlődök is

-
Ja és NEM NEM árulom a karijaim mielőtt bárki is elkezdi kérdezgetni, bár biztos lesz 1-2 retard aki igy is megkérdezi. :) -
Darkspell #69479 D3-ban leszek én is, legkésőbb akkor tuti vége SRO-s időszakomnak :)
Vistán megy sro, simán. -
Mivan az én sorsomra jutsz? :) Gondolom játékban akkor legközelebb akkor találkozunk mikor kiadják a D3-at! ^^
Alex: Picit hiányzik sro, 28adikán lesz vizsgám utána visszanézek annyi időre, hogy végre megcsináljam azt a nyamvadt videót! ^^ Feltéve ha megy Vistán az Sro, mert XP az nuku az új gépen! ;) -
Darkspell #69477 Bazz, fogjátok már fel hogy én csak a trédes megnyilvánulásra írtam :D
De ha már itt tartunk: mi a gond azzal, hogy én egy olyan verzióval játszom, ami sokkal jobban karban van tartva, magasabb szintű a szolgáltatás, és nem kell pénzt fizetnem azért, hogy egyáltalán beléphessek??
Nem igazán értem a problémád ezzel kapcsolatban, Balázs... -
"loozer handgrinderek sokasága" - ez most jól eshetett annak akinek válaszoltál:) -
Balázs2 #69475 Hát, én tuti nem mennék ksrora kihalt nyomi világ loozer handgrinderek sokaságaxDSemmi élet, semmi mozgás semmi pezsgés, itt-ott 1-2 ember teng-leng-lézeng, tom te elvagy ott a party arcokkal akik pt-znek egész nap, de akkoris inkább választom isro-t, a maga telitettségével, hibáival stb. mint ksro-t magát a gyönyört a hibátlant a botmentes világot a kihalt paradicsomot, nekem nem jönne be az fix!! -
Darkspell #69474 Ő mondta hogy trédből nem lehet megélni...
Meg lehet :D
Hogy mi az ára, az más kérdés :P
Más: Eddig 47x tudok majd medura zerkelni a wizardocskámmal xD -
Csak halálra unod magad közben, és még ráadásul a gépedet is szabhatod át érte...
Megéri?
-
Darkspell #69472 Menj ksro-n a gyerekszerverre, ott nincsenek tifek... Összeszedsz egy 100as spant, és full teve amikor csak akarsz.
Hidd el, hogy meg lehet élni belőle :D -
domesz666 #69471 haliho!
Valamelyikőtök nem játszik véletlen a mercury szerveren? -
horitazi #69470 use a stallerchar..:$ -
ThedarkmanHUN #69469 Köszöntem :) -
Jó hát.. ^^ Engem szórakoztat a hülyesége. =D