82377
Silkroad Online (iSRO)
  • sweech
    huh a picsába akkor gyorsan kell vennem xpduplázószarságot :|
  • Maala
    hmm :D lol, nem tudom, csak azt, hogy a déli tarim ferry az... (bár ez most ahogy írtam feltűnt, h Salmai miért Asa furulyáját adja???) :D
  • Goth
    thx. kereshettem is salmai-nál a küldetést, amikor a másik ferryben volt Asa-nál :S
  • Maala
    magyarul: elmész Salmaihoz a déli Tarim Ferryhez, felszeded a küldit, (kell 1 slot Asa's Flutenak), majd mész Wangwonhoz, utána mész Florához és Jangyunghoz, cuccot gyűjtesz 2-5 szinten át (Hyeongcheont és E. Magiciant érdemes rögtön 35ön összeszedni), miután megvan mind a 6*100 elmész újra florához, és jangyunghoz, vissza Wangwonhoz, végül el Huhoanhoz, akinek szépen beadagolod a piát. Ha helyesen csináltad, akkor elkezd követelőzni még több piáért, és ekkor elkérheted az "Account Book"ot (a játékban található játékosok kódjait tartalmazza, hehe -éljen ápr. elseje), és mehetsz Wangwonhoz befejezni a küldit, 468 újabb SPvel gazdagítva magad. (320k XP és 187500 SP XP)
    amennyiben nem sikerült jól adagolnod (azaz a nálam sikeres -emlékeim szerint- 3-4-6-1-2) számoknak megfelelő piákat nem jól adagoltad, és elfogy minden alkoholod, netezel 1 fél órát, és újra elmész a szeszfőzdésekhez, és kérsz tőlük egy újabb adag piát. (a szabadidődben kereshetsz tuti tippeket, hogy mi a helyes sorrend, nekem nem sikerült egyet sem találni... csak vmi 4-6-1-2-3, de ez nem jött be, így lett 3-4-6-1-2.) de az biztos, hogy TŐLEM sose tudod meg, én mien sorrendben adagoltam a piákat... :):):) (hehe bocs, kicsit pihent vagyok ma)
    amúgy az egész szerveren KÁOSZ uralkodik, mindenki betankol 1-2 hónapra előre Mallos cuccokból. :)
  • iDeGeS VaGYoK
    Level 35
    Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
    Yangyun, Jangan herbalist
    Flora, Jangan adventurer
    Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
    Huhoan, gambling house giard of Jangan
    Salmai, ticket agent for Oasis
    1. U have to start with 7th quest here to get Asa's Flute, then its just talking with Wangwon in Gambling House. (1st city)
    2. Get:
    - 100 Hyungcheon powders.
    - 100 Ong feelers.
    - 100 Small Red Scorpion legs.
    3. Get:
    - 100 Earth Magician eyebrows.
    - 100 Blood Death Flowers leafs.
    - 100 Red Scorpion legs.
    4.Just talk with Wangwon.
    5.Talk with Huhoan, use wine/champagne/whisky only. When he says he wants more, ask about that book, and exchange it for the flute.(nice sp reward)
    6.Talk with Salmai to get Asa's Flute.

------------------------
    készül már a honlap csak az npcrol kell már képet szerezni :)
  • Goth
    a 35-ös questet kitől kell felvenni?
    Wangwontól nem tom :S
  • Goth
    Nah ez jó volt...
    Már untam, mondom ezek soha nem dobják ki a gyűrűt, erre elindultam visszafelé. Erre megláttam egy giantet, nah, mondom még ezt az egyet leölöm.
    Hát nem kidobta? :D
  • Cat 02 #5990
    sztem 11 től lesz :D
    lehet ha beviszel 1000 dobozt kapsz majd egy Silket :D
  • Goth
    Legalább kevsebb lesz a kis szőrös rohadék majom, fú de utálom őket :C
    Nem csak azért, mert elszedik a cuccaimat. Inkább azért, mert egyáltalán nem illenek bele az aranyos kis makikák a silkroad világába!
  • shaime01
    csak sozlo khogy venice-n még vigan lehet venni mindent.
  • Jagi
    Azt még én is kibírnám... :D
  • Cat 02 #5986
    Sikallat jól megfogalmazta :D
    "Ez óriási hiba volt a részükröl!

PL: Most egy pénzeszsák vett 10 majmot egy nap és eladogatta.
    Tegyük fel hogy csinálta egy hétig ezt a tevékenységet!: 70majom.
    Az szép összeg az item mallban.
    Namost ez a srác már nem fog 10 majmot venni hanem csak 1et!
    Mert nem tudja eladni!
    Vagyis a nyereségük úgymond 1/70 részére redukálódott.
    A 70 ember aki vette a majmot, nem fog fizetni érte mert nincs rá lehetösége/pénze.
    Ebböl a 70 emberböl le fog jönni 5 fö aki úgy dönt hogy fizetni fog!
    65majom veszteség! Tudnak számolni a sárgák...

Kivel baszta ki? Magukkal! Very Happy
    Javitsatok ki ha rossz az eszmefuttatásom.

A másik hogy kerestek az itemmallal rengeteg zs-t, de nem látom az eredményét!
    Hetek óta jácchatatlanul lagos. A bugokat nem javitják! Az 1 csillag támadhatósága sztem ontosabb mint az item mallos kicseszés! "
  • shaime01
    nem is baj... ^^
  • Cat 02 #5984
    de nem is lesz :D én fizetnék érte modnuk mobilról 1 SMS el :D:D:D:
  • Jagi
    Végül is:
    Blocking of personal trading of Item Mall items personal trading
    Blocking of Item Mall items selling through stalls
    Blocking of Item Mall items being dropped

tök mindegy úgysem akartam semmit venni utálom a majmokat...
    (farkas(vagykutya) kölyök kéne, de mivel MÉG nincs... nemérdekel)
  • Jagi
    Milyen item csere?

Modjuk annak örülnék, ha megszüntetnék... lehet nem menne a játék 1 frame/hónappal :DDD
  • Maala
    no b+... olvassátok a Hírt hivatalos oldalon.
    NEM LESZ ITEM MALLos itemcsere. :/
    kérdés1: ez felveri az árakat, vagy le? (ha szabadulni akarnak az emberek tőle, akkor le)
    kérdés2: a Joymax mikor fog rájönni, hogy így sokkal kevesebb bevétele lesz?
    kérdés3: így tényleg lehet csökkenteni a felhasználók biztonságát? (Kérlek, Laci, vegyél már XYZt a karakteremnek...)
  • Maala
    mielőtt valaki megkérdezné: az XPből lehet kiszámolni. (quest előtti/utáni- de quest leadás előtti)
  • inter15
    Nekem is csak sokadikra dobta. Egyedül a stolen sword pottyant ki az első bandit-ból.
  • izem
    én kiszámoltam 870-t öltem mire kidobta a gyürüt
  • Maala
    látod, amikor én nekifogtam, mindenki azt mondta, hogy neki 5-re kijött... én is ideges voltam, amikor a 10. sem dobta. :D
  • Goth
    ezek a mocsok ongok nem akarják ideadni a gyűrűt :C
    már 100+x+y -t leöltem... Kezdek kételkedni hogy valaha is ki fogják dobni :D
  • WuFraZselic
    Hát, máramelyik ló :D 60as szintű sajna csak :D de az a ló elég durva a 60as :D van rajta péncél meg minden... és azt hallottam h arórl már támadni is lehet... :D fejlődik a játék legalább, csak én nem eléggé :P
  • Cat 02 #5974
    én Aege-n vok :P
  • Cat 02 #5973
    :D jó is az a bull :P meg a lovak is gyorsabbak lettke (12m)
  • shaime01
    aha, de majd alapitok egy VikorVektor:D guildot sok szmájlivall...:)
  • WuFraZselic
    Ma DH déli kapujánál kiállt SweetCandy a maga 60+os szintjével thief ruhában, megidézett egy 60as szintű fire bull nevű uj szállitójárgányt, melnyek röpke 71k hp-ja van, és várta a befutó tradeeket.. 5 perc alatt kifosztott 4 embert, és 6 hunter ölte, wolfs thunderbolttal 24et seebeztek rajta ^^ neki meg egy ember 1, rosszabb esetben 2 ütés volt ^^ 20an álltuk körül és bámultuk a bikáját :D
  • Cat 02 #5970
    :D van a WanteD ami Thiefes és a Hunters ami gondolom hunteres ? :D
  • Maala
    +3as felszerelést könnyebb szerezni...
    egyik gyerek Athensen olyan ruhát hord, hogy minden egyes cuccán int3 van... (kivéve a spearjén, ami SUX :D) 47esként ez nem rossz. :D
  • shaime01
    megoldható.. ^^
  • shaime01
    2 magyar van a Wanted az a legelső második nap reggel már volt és a hunters
  • Cat 02 #5966
    hmmm :D ahhoz kb full SOS felszerelés kéne
  • shaime01
    akkor ugy mondom hogy lvl 30-ig szeretnék 30-40k sp-t .. .
  • Cat 02 #5964
    én magyarra gondoltam :D
  • Maala
    LOL... már kb 8 óra játék után volt klán... :D
  • Cat 02 #5962
    van már Venice-on klán ?
  • gameplusz
    Azt is ki mutatta neked?
  • Cat 02 #5960
    na vki látott mér 62+ os fegyót ? :D
    én csak NPC thiefnél :(
  • Maala
    jah, az jó hely. anno kiszámoltam, ~28. ong dobta nekem :) miután odamentem.
  • Goth
    hohha, lesz mit kockulnom tavasziszünetben xD