Silkroad Online (iSRO)
-
magyarul: elmész Salmaihoz a déli Tarim Ferryhez, felszeded a küldit, (kell 1 slot Asa's Flutenak), majd mész Wangwonhoz, utána mész Florához és Jangyunghoz, cuccot gyűjtesz 2-5 szinten át (Hyeongcheont és E. Magiciant érdemes rögtön 35ön összeszedni), miután megvan mind a 6*100 elmész újra florához, és jangyunghoz, vissza Wangwonhoz, végül el Huhoanhoz, akinek szépen beadagolod a piát. Ha helyesen csináltad, akkor elkezd követelőzni még több piáért, és ekkor elkérheted az "Account Book"ot (a játékban található játékosok kódjait tartalmazza, hehe -éljen ápr. elseje), és mehetsz Wangwonhoz befejezni a küldit, 468 újabb SPvel gazdagítva magad. (320k XP és 187500 SP XP)
amennyiben nem sikerült jól adagolnod (azaz a nálam sikeres -emlékeim szerint- 3-4-6-1-2) számoknak megfelelő piákat nem jól adagoltad, és elfogy minden alkoholod, netezel 1 fél órát, és újra elmész a szeszfőzdésekhez, és kérsz tőlük egy újabb adag piát. (a szabadidődben kereshetsz tuti tippeket, hogy mi a helyes sorrend, nekem nem sikerült egyet sem találni... csak vmi 4-6-1-2-3, de ez nem jött be, így lett 3-4-6-1-2.) de az biztos, hogy TŐLEM sose tudod meg, én mien sorrendben adagoltam a piákat... :):):) (hehe bocs, kicsit pihent vagyok ma)
amúgy az egész szerveren KÁOSZ uralkodik, mindenki betankol 1-2 hónapra előre Mallos cuccokból. :)