82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Sir Quno Jedi
    Light imbue-val a farid is többet sebez jóval, ha bement a shocked státusz az ellenfélre. ÉS beszokott menni.

Én light-tal kezdtem, majd fire-val folytattam a sebzés miatt, végül maradtam a cold-nál, mert szar a sebzés, de 5+4+3-as chain (az 12 ütés secperc alatt), csak beszívja a lassítást, vagy a fagyást a mob és utána csak kacsavadászat. Arról nem beszélve, hogy mivel az imbue rájön a nuke-okra is, így a firenuke+lightnuke is fagyaszthat, ami nagyon mókás tzud lenni giantok/nagyobb csoportok ellen!

PvP-re persze a fire kell, mert kd bug miatt nem megy fagyasztással jól, meg magas szinten mindenki csalizik fire shield-del, így alig/nem hatnak rá a státuszeffektek.
  • Maala
    ad parryt is a light, de amire te gondolsz az az, h elvesz parryt. ^^
    új karitípus, próbáld ki. lol ^^
  • shaime01
    Venice-ről véglet átmentem Athens-re ( 400silkel elég lesz fél évre aztán ujabb silk maybe )

Pure Str blade fire+light -t csinálok elözö serverne vl66 fire+cold volt azon gondolkozok ,hogy ok fire nagyobb sebez de a light csak kicsivel sebez kevesebbet mint a fire és add parry-t amivel többet ütök az ellenfélre és 100% hogy megkapja ha csak nem immunis rá mivel 1-2 feldöntés közöt 1-1 chain is befigyel .

Szerintek mennyire éri meg a light imbue bladernek?
  • Maala
    ő nem botol, és qrvára kifarmolja magát. ^^
    vazz, azért vesztett 25K SPt, hogy delevelezzen, és zöld mobokat írtson qrva gyorsan... persze akiket lemurderelt, azoknak fizett kb 100K/gyilok árat. vagy többet. jó fej nagyon. ^^

btw tök jó, h ha murdererként mobtól halsz meg, akkor kb 600 pontot vesztesz, vagy többet. ^^
  • shaime01
    69-es kari? vneknek kb 2 hét
  • WuFraZselic
    de ott minden vn-ül van :S meg izé :S meg 69es karit otthagyni... >.<
  • Maala
    de. és? szted ott 1 proxy mekkora laggot okoz Gbites le-feltöltésnél?
  • WuFraZselic
    Keihol nem amerikai? O_O
  • shaime01
    what a noob
  • Maala
    átment vSROra. ^^
    a blédet pedig ofcorz vissza kell majd neki adnom, ha megjön TM.
  • WuFraZselic
    apád! -.- szal 1iket akartam csak ofkósz
  • WuFraZselic
    abbahagyta a gémet, vagy a jótevő szerepét? =) mer ha a gémet, van ingyé egy 64+5 crit 11 bladed XD
  • Maala
    én még mindig nem értem, nekem pvpben rendesen blockol a shieldem, és critet is kapok egy párat. (mind2 100%)
    ui: sry g+, még hszed olvasása előtt kezdtem írni. ^^
  • Maala
    64+5 blade 7x% pattack 5x% prein, lotsa lv8 element... nekem is megvan a magam jótevője, kár, h abbahagyta. :( (nomeg Jarl, 64+5 br15 shield se semmi)

OFF: darkman: a) nem szó szerint idéztem, csak idézőjelbe tettem, hogy kb ilyet írtál. persze map=nap, elírtam, mea culpa, sajnos 1más mellett van a 2 betű, de ennyi támadási lehetőség kell neked.
    b) általában ugyanazt, amit szoktunk: elküldjük a jó qrva anyjába az illetőt, nekünk nem kell semmi olyan, ami akár keyloggert is tartalmazhat. ez ugyanolyan, mint az ingyensilk oldal SROban a globalban. (hehe ontopic dolog) és képzeld, számtalanszor megfordultmár a fejemben, h használok wallhack-et, de sosem próbáltam ki és sztem nem is fogom. ugyanis LEHETNEK következményei. ennyi.
  • shaime01
    Koreában lévő angolul tudok embereket kérdezgettem hogy tényleg ennyire lebutittoták-e volna a blader-t ők irták ,hogy anno náluk is az volt hogy a block ratio 100% nem -10%-t vett le hanem a maxot. aztán egyik nagyobb updatenél minden shield normálisan kezdet el blockolni.
    egy kis bizonyitás
    Jelenleg 18br shieldem van +6-s passival (6%) maxos Br 10% esélyt add arra hogy a shield ne blockoljon amikor blockolna. de most 18br+6%br = 10 ütés / 1 block ami sehogysem 10% . ugyanez igaz 100% crit parry-s shieldre nem lehet szinte rá critet nyomni.
    Várom az update-t lehet takla matánál helyrehozzák ,hogy normálisan müködjön ujra a block rate legalább ezt is megtudtam
    i <3 korea
  • gameplusz
    Nah innentől kezdve privi tárgya a CoD2.
  • ThedarkmanHUN
    Mala meglesném hogy te micsinálnál mikor játék kozben csak azt olvasod hogy vmi ökör bindeli a wh weboldalát...
  • trident
    Én csak logban gyüjtöm, voltak pbshotok is, de mint látod így is van egy rakat.*

De azért: pbshotok más gyüjtésből.

*Szépen lassan lehet elérni, hogy egy szerveren korrekt, tisztességes, visszajáró közeg legyen, ez volt a selejt, a hulladék. Számos csapat, korrekt, klánon kívüli játékos van nálunk, a rendszergazdától, a rendőrön keresztül orvosig. Persze vannak tinik is, de előbb utóbb ők is képesek felvenni a megfelelő habitust. kell hozzá a pb is no meg egy jó csapat.;)
  • ThedarkmanHUN
    élőben*
  • ThedarkmanHUN
    Nem szoterelés volt csak már kiváncsi vagyok rá hogy kened a témát élbően vagy csak forumon jáccasz jol?
  • WuFraZselic
    elnézést kérek, hogy feltörtek -.- legközelebb próbáld ki te is, és te is kapsz ingyenitemet -.-
  • ThedarkmanHUN
    Asszem menny el orvoshoz és irass fel szemüveget -.-'' 2MAP-ra tudod 2 pálya! nem nap MAP.. Pff szánalmas vagy tudd meg hogy ugy ugatsz h még azt se tudod h mit olvastál
  • trident
    Nem kell terelned a szót, leírtam. Gondod van, gyere. Ha nem akkor meg kuss a neved.
  • Sir Quno Jedi
    De akkor kötelezően mindenki használjon wh-t és meg van oldva a dolog! :D
  • ThedarkmanHUN
    esküszöm fölrakom már ezt a nyuves cod2-t oszt meglesem mit tudsz
  • Maala
    OFF: figyu, én szóltam időben h kussolj, te nem tetted. nézd meg hová jutottál:
    "csak másoknak adtam tovább" státusz -> "csak 2 napig próbáltam ki" státusz. most mi fog jönni, hogy rendszeres élvezője vagy mások játékának az elbaszásának? (magyartalan mondat rulez <3 persil)
  • Sir Quno Jedi
    Jaaa. Régen nyomtunk már asszem quake 2-t, avagy ilyesmit, a kiscsókák 360fokos látószöggel nyomták és beláttak a lépcső alá amin álltak (azaz végig ugráltak és rakétáztak), úgyhogy hiába is próbáltál elbújni előlük. Vicces volt.
  • ThedarkmanHUN
    Nah ember bekell vallanom ez a hsz megfogta a szivem ^^ Ez nagyon odabaszott:) Topn vagy hallod attol hog 3 éve tolod nembiztos h jáccani is tudsz :O
  • ThedarkmanHUN
    Wall hack, falo átlátsz Cod2-ben
  • gameplusz
    WallHack
  • trident
    Kattints a profilomra, illetve a callofduty.hu-n is megnézheted a profilomat. Nemrégiben hagytam abba a www.callofduty.hu adminisztrálás és hírezést. 3 éve CoD-ozom, másfél éve adminolok, a cod.hu-s munkám idejére nem tippelek.

Gyulán élek, neked még biztos van diákigazolványod, gyere, utazz ide, a szemembe próbáld* mondani. Kiíváncsi lennék.:D

*=azért írtam így, mert nyílvánvalóan csak szájberarc van. Egy lanon kocogna csak a térded, gombóc nőne a torkodban. Kíváncsi lennék az életkorodra, de biztos vagyok benne, hogy egy tinédzser, publáma lehetsz.
    Amit írtál, eddig ezt lehetett levonni. Az meg hogy "nem én voltam, nem az enyém, csak letöltöttem, meg nem próbáltam, meg nem csalok, meg satöbbi" ugyanmár.:D Nem a tizenéves padtársad vagyok, láttam én már ezer ilyen gerinctelen alakot. Nem kell a rossz szöveg, csak magad alatt vágod a fát.

Mondom. Gyere el, a szemembe szövegelj, netán a fellépsz a publikus TS-ünkre és elmondod nekem, már most fogadok, hogy egy nyafi kis hangot fogok hallani.:D
  • ThedarkmanHUN
    meg olvasni* (h ne kössél belém:D)
  • Sir Quno Jedi
    Mi az a wh, valaki homályosítson fel pls.! :D
  • Maala
    phy def 70%, mag def 3x%, phy rein 7% (sux), mag rein 4x% int2 immo2 lol ^^ shit én is örültem volna neki. :(
  • ThedarkmanHUN
    ö ö ö maala tanulj már me golvasni pliz -.-''
  • WuFraZselic
    <3 baaab :) maaala, leszarom hogy láccik, már 59 óta "nemláccódóba" tolom, a lényeg, h gondolt rám (<3 baaab) és hogy armor, és 67es :)

shaime: LOL :DDD
  • ThedarkmanHUN
    Ahh haggyuk (nem azért mer igazatok van csak már unom) egyébként meg csit szinten annyi volt h kb 2 mapra kiprobáltam oszt jolvan
  • Maala
    off: ne politizálj.
    gratgrat darkman, egyre lejjebb süllyedsz: "dagolja magát tul" persze még ha nem is drogra mondtad, és ez csak 1 kiragadott rész...

ki fogad nekem 1 goldban athensen, h ez az egész törölve lesz by g+?
    Ne lökd a hülye rizsát... ki hisz neked? magyarázod a tök egyértelmű dolgokat mint a Gyurcsi :) Nem jön be... Asztalon van az parancsikon ---> használva van/volt/lesz.
    Ennyi, cáfolh ha akarsz, de sztem értelmetlen csíter :)
  • shaime01
    van cheated? terjeszted? odaadod másnak? a másik ember csal vele? elbaszod más játékát? ennyi.