Silkroad Online (iSRO)
  • trident
    Kattints a profilomra, illetve a callofduty.hu-n is megnézheted a profilomat. Nemrégiben hagytam abba a www.callofduty.hu adminisztrálás és hírezést. 3 éve CoD-ozom, másfél éve adminolok, a cod.hu-s munkám idejére nem tippelek.

Gyulán élek, neked még biztos van diákigazolványod, gyere, utazz ide, a szemembe próbáld* mondani. Kiíváncsi lennék.:D

*=azért írtam így, mert nyílvánvalóan csak szájberarc van. Egy lanon kocogna csak a térded, gombóc nőne a torkodban. Kíváncsi lennék az életkorodra, de biztos vagyok benne, hogy egy tinédzser, publáma lehetsz.
    Amit írtál, eddig ezt lehetett levonni. Az meg hogy "nem én voltam, nem az enyém, csak letöltöttem, meg nem próbáltam, meg nem csalok, meg satöbbi" ugyanmár.:D Nem a tizenéves padtársad vagyok, láttam én már ezer ilyen gerinctelen alakot. Nem kell a rossz szöveg, csak magad alatt vágod a fát.

Mondom. Gyere el, a szemembe szövegelj, netán a fellépsz a publikus TS-ünkre és elmondod nekem, már most fogadok, hogy egy nyafi kis hangot fogok hallani.:D