Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
guild item mall= guild storage
mint a sima storage, de a guilden belül akinek engedélyezve van, rakhat-vehet ki belõle cuccot. de még nincs beerakva a game-be... :)
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
és mikor ?
ati neked meg annyit amig a thiefek NEM TAKARODNAK lvl 40 után a hotan ferryhez ÉS NEM ÁLLNAK BE EGY WHITE MÁS 40+ TRANS ÁLLATAL a low lvl 1 csillagosok közé addig ÉN HUNTER LESZEK ÉS OTT LESZEK .. errõl ennyit... ^^
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
meghalt egy trader ott maradt a fire bullja én meg szépen ott ütöttem agyba fõbe.. kár hogy nem lehet felrugni :D
Ha van majmod akkor az inventory bõvítés teljesen felesleges.
-A majom hosszabbitast meg kell venni elore, vagy utana is teheted
ha megdoglott a majom, vagy akkor mar ujat kell venni ?
-Lattam valami inventory slotokra utalo dolgokat a mallban, de
szurkek voltak. Inventory nagyobbitast is lehet venni ? Es ha igen
akkor hogyan ?
Koszi
Hamarosan mindent tudni fogunk, egyre szûküs a talányok listája <#vigyor2>#vigyor2>
A gold ticket is szintén , de naponta csak 3 órahosszáig biztosít 200%-os xp-t.
Ha aznap nem használod el a 3 órát ,akkor az hozzáadódik a következõ naphoz, azzal a megkötéssel , hogy 1 nap max 6 óra duplázás lehet.
Megint egy tapasztaltabb segitseget kernem:
-A majom 4 hetig el ? A negy het valosidoben 4 vagy jatekidoben ?
-A Gold Ticket 4 weeks sem egyertelmu
-A neveben az van hogy 4 weeks
-A leirasban hogy usable time 24 ora.
Most akkor 24 ora vagy 4 het ??? hogy muxik ez ?
Koszi!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
viszont: "the rate of the skill". az az idõ, amennyi alatt elsüthetõ a skill újra. ez EGYBEN a skill elsütési ideje ÉS a cooldownja egyszerre... :D
(Viktor muszály állandóan kötözködnöd?? inkább csináld meg normálisan a logódat <#hehe>#hehe>)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Q. What is the difference between lower and higher grade job suits?
A. There are two differences between the lower and higher grade job suits, which are price and appearance. There are absolutely NO other differences, such as becoming undetected on radar.
És figyelitek ugye, nem írják bele hogy késõbbre terveznek változást, mint ahogy a Job szinteknél írták hogy "most még nincs semmi különbség a szintek közt, de majd késõbb lesz, tervbe van véve, blabla..."
2. nem tapasztalom mert 1dül a strong bow-m 350 % de az qva soká tölt igaz az 50 % os como és a 200 % anti devil ugyanannyi ideig tölt :D
Azt hittem ezt a %-os dolgot már megbeszéltük! Atisz bemásolta oda a Q/A-t (#10498), ha tudtok angolul akkor megértitek a lényeget. De Atisz summázza is a végén magyarul: "damage és sebesség is. Ennyi" Csakhogy ez a sebesség casting sebességet jelez (#10500) nem pedig Cooldownt. Cooldownról egy szó sem esik benne, és ez független is a %-tól (mint ahogy bizonyára tapasztaljátok is).