Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: imserõs eladta a sípot 😄 akkor mit tehet ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tegnap 1.20 % ról lettem 0.27 % 😄 sikeres nap ^^
VV ?
10000 arrow sztem egy ijjásznak krva jól jön olyan 5-6 szinten át kitart majomal +5 szint min.. ^^
egyébként meg lassan meglépem a lv 48-at igaz csak 56%-n állok de szerintem ma meglépem aztán hétfõre olyan 49-50-et el szeretném érni
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ellenben új karakternek tökéletes a kis poti, nem kell állandóan visszaflangálni a városba, nem költöd el minden pénzed potira, így simán tudsz új fegyókat venni. 😊 hogy ezt honnan tudom? voltam a Venicen...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A helyes választ küldd el esemesben erre a számra: 06-90-555-call-me
dehogynem, déli kapunál még vannak 😊
story:
Hotan-dwh trade... nem megyek a dead ravinon át mert van 37 potim... körbe... k.
kb a dáli tarim bejárat nál látom, hogy egy csóka hadakozik egy yeowa gianttel meg vagy 4 kicsivel...
mondom szegény... odamegyek levágom a kicsiket, meg a tífjeit (mindkettem lvl38 késõbb kideült)
erre azt mondja a giant által dobott cuccokra, hogy az enyémek<#guluszem1>#guluszem1>
Rendes faszi from Cz. rep.
Kicsit késõbb megint egymáshoz ragadtunk és rákérdez... Jangan? Ej, mondom erre vártam Oázistól Jangig együtt mentünk, ahogy leszedtük egymásról a frostos tífeket iszonyat fun volt 😊
Megint lenne kerdesem 😊
Ha az item mallban veszek:
-10000 nyilcsomagot
-1000 poticsomagot
ezeket lehet toltogetni a boltosoktol vett potikkal/nyilakkal
vagy egyszer elfogy es akkor kesz ?
Kosz 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hotanban jártam és gondoltam elnézek Karakoramba, mondom még úgysem voltam ott...odaértem...mentem egy-két kört a lóval (bántott hogy nem hoztam magammal 50 lótöltõt...3 volt nálam:S), nézegettem a MOB-okat, erre hopp megjelent Isyu....elkezdtem követni egy nagyobbat...😊 gondoltam tudja kb hol lehet, de nem igazán tudta...😊
egyedül mentem keresni, és mi történt? MEGTALÁLTAM! senki sem ütötte még....és pont elõtte ütötték le a lovamat, így nekiállt üldözni😛 és ráadásul odaspownolt 100000 spider meg tökömtudjami, és õk is követtek...erre belefutottam egy Sonar-ba ami 1 ütébõl leterített.... ott feküdtem és épp jött Capone....aztán elkezdte ütni és jöttek-jöttek a nagyszintûek..engem 2X élesztettek újra😊 3adszorra már visszamentem a városba, és lóval rohantam vissza, de mire odaértem már megölték😞
Legalább láttam😊 legközelebb meg is ölöm xDDD
Egy-két kép:
1., kép
2., kép3., kép4., kép5., kép6., kép
sweech mivel nkm most szept 1-ig SEMMI suli nincs igy kockulás van juliusig aztán go szabadba csajozás etc.. 😊
istenem mi lesz itt 64+ után TE JÓ ÉG !! bele sem merek gondolni.. asszem 50 felett kezdödik az igazi élet sroban😄
msot tanultuk Bigából és a tanár mindig elkalandozik x]
amúgy csak azt mondtam, amit tudok, de akkor mostmár tudom, hogy kati bácsinak is lehet fia kati nénitõl 😊
nekik nincsen pöcsük vagy mérnem?