82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Lovaskocsi #25539 btw ezek még soha nem tartottak be 1 időpontot sem. 50k goldot teszek rá, hogy eltart vagy 3ig.
alap, hogy amikor fel akarnék menni játszani, akkor van update. grr. -
-
btw server inspection 2,5 óra múlva és 3 óráig tart.
szal 8-11. :D -
jah, mert a swordnek kicsi a phy dmg-je, de fullstr miatt nagy lenne a phy dmg-d, mint a blade-nek. :D húúú, de érthető volt. :D
btw, str nem lowdmg, +0s crit1 blade-l. :D -
áh ez mindig relatív. :D:D:D mmint h kik a legerősebb magyarok. :D -
És pl. az hülyeség ha olyat fejlesztek h. full str + sword? -
Hydroceph #25533 btw str-> lowdmg de tulélsz midnent, int->konnyen fekszek de barominagy dmg, de ottvan poti midnenre nagyjabol lehet ellensulyozni, hybrid meg 50 korul már sztem ubertáp :P nekem tetszik nagyon -
Hydroceph #25532 amugy sztem spear vagy glaive a magas dmgek miatt nukeokhoz vagy nemvágom, én hybrid karit csinaltam :P -
Hydroceph #25531 spear ftw, skin nem valtoztat semmin tudtommal, nincs staff a jatekban, azért kell pl sword sztem :D -
Szép napot!
Olvasgattam a FAQ-t potenciális leendő játékosként, és az a kérdésem volna h. pl. a sword típusú fegyverhasználat miért a mágiahasználókhoz illik inkább, illetve hogy aki erőt fejleszt az hátrányban van ha kardot választ?
Jah, és még annyit h. a karakterválasztás csak a külsőt befolyásolja az elején, v. vmi más tulajdonságot is? -
nálunk ha igazán beindul a jobwar még több is elöfordul -
Ön nyert 1 hete proba játékot g+ 70 es karijával id pw-t privát msgbe közli g+ köszönjük -
"AKI VALAMI VÉLETLEN CSODA FOLYTÁN LEMENTETTE A TOPIC LOGÓJÁT (AZT, AMI HELYÉN MOST EGY SZÉP KIS "X" DÍSZELEG)AZ KÉREM TÖLTSE FEL NEKÜNK VALAHOVA! A FELTÖLTŐ ÉRTÉKES AJÁNDÉKBAN RÉSZESÜL!"
kérem az ajándékot :PP -
Cat 02 #25526 link címét írd át -
Cat 02 #25525 jah , nekem is törölte juzerbarokat :S :D -
Törölte a faszom, megtette azt magától az SG.... -
dizájn a javábú 
egyébként takla sokak szerint minnyá ittvan, rem télleg nem kacsa ez a hír :P -
Cat 02 #25522 új szerver -
Cat 02 #25521 off: nézd a pm -t
1ébként tégeg még Scar is elver :)))) -
Cat 02 #25520 g+ törölte logot ? xD -
Cat 02 #25519 mi nyár elején toltunk vmi guildel HellsBlade vezetője és mVT 45 ös volt :D -
Hibás, nem vagyok rajta XD Amugy Road_Maffiával kb. 1,5 hónapja guild waroztunk, megatank akkor volt 48as, most meg fölöttem van pár szinttel (akkor voltam 52), de Deminek majd szólok, hzzon össze megint velük valami mókát XD -
OFF: Igen^^ ÉS most nagyon felnézek rád mert olyan csapatban vagy ami 97 óta egyet jelent nekem a karácsony szó kimondásásval... FF... ááá, aki nem játszott vele az nem tudja mi az rpg. Azért valdd be, azzal a 3-4 rímmel sokat segítettem rajtatok XD konyak meg ó-val csak most végzett, nem? És cd murit is jó lenne kiküszöbölni, mert nekem is, playstationore már nincs meg, csak pcre^^ Amugy FF8-at meg 9et volt szerencsém minden kari 100/összes titokkal lenyomni, szal 7-hez ujra van kedvem, csak magyarosítást várom^^ Amugy ps2-n még mindig gondolkodom ff10 és X-2 miatt, majd meglássuk.
Bocs az offért, de G+ sztem ez még bennthagyható, ha Maala bácsi látta törölheted XD -
Cat 02 #25516 nálatok is ennyi ilyen van ? xD
és Tündi amikor meghal ^^
-
Cat 02 #25515 :) látható rajta 3 legersőebb magyar kivéve 1 et :) -
Hydroceph #25514 Wohooo
SilkRoad Online
(2846 új üzenet) -
Először is kössz.
Másodszor szerintem azért van a fórum, hogy az ember kérdéseket tegyen fel megbeszéljen dolgokat a nála tapasztaltabb emberekkel.A fakkban a pk-ról nemsok van irva.Én úgy gondoltam, hogy ha a delikvens visszaüt és lila lesz akkor nem pk van hanem pvp.
Az itemems dolog meg azért nem egyértelmü mert azokat a cuccokat amiket az ember questért kap, vagy az a gold/silver ticket amit kezdésnél kap azt nemlehet betenni a raktárba.Viszont amit vesz az ember azt igen.Ezért gondoltam, hogy akkor eldobni is ellehet halálnál.De ha nem akkor jó. -
Lehet én vagyok a hülye, de nem értem a kommentet. =) -
Van egy olyan érzésem, hogy te olyan kérdéseket teszel fel ami mások idegeit öli =DD
Szóval mert én olyan nyugodt ember vagyok ezért elmondom. Item mallos dolgok nem esnek ki inventoryból ha meghalsz. Az, hogy te valakibe beleütsz, ő viszonozza, aztán megölöd még jó hogy PK-t kapsz. Mivel TE ütöttél először... Nem ártana a helpet sro-ban és itt a faq-t vagy más oldalakon ezeket olvasgatni mielött olyan kérdést teszel fel ami teljesen egyértelmű.
Embert csak akkor támadhatsz meg büntetlenül, ha NEKI lila vagy piros a neve. Ha TE támadod meg akkor neked lesz szép színes a neved, ergó TE fogod a rövidebbet húzni. ( Ha csak nem vagy level 70 és nálad 5-10 szintel alacsonyabbat támadsz meg. Mivel nálunk szokott ilyen lenni néha, magasabbak egyett beleütnek náluk kisebbekbe és élvezik ahogy ütlegelik őket ). -
Srácok.
Petet (mókus // mazsom) lelehet verni illetve halálnál ellehet dobni??
<remélem nem>
Én nemértem ezt az egészet.Már megint verekedtem egy fasszal aki 2 giantomab is belerondított.Én lőttem bele először de visszaütött.Aztán jött a fekszik/nyugszik viszont én már megint piros lettem.Miért??
Lenne troykán magyar guild amihez lehet csatlakozni??
lv27-es kocka jeges nyilas kariva.
-
Cat 02 #25509 atyauristren de ocsámy :D nah G+ a fejlcé szinére megcsinálod hátterét és én áttolomhatom a képeket is oléyanra ? :D -
Hol van a "Beállítások" rész??? -
Neeeem, lv15-ös kari lv7-es masteryvel. -
OFF: Hát ez a Doom iszonyatosanszarfilm. Aki még nem nézte meg ne is akarja. -
Noobsz #25505 Szasztok ! Lenne egy kérdés 67-es proectoros male head 2 db van ?? mert sztem el volt nyomorítva egy keveset ha érdekel valakit adok képeket -
nem -
off:Miért nem látszik a Bannerben a kép ?
Nálam a hiba ? -
Goth #25502 :DDDDDddd -
mien loko, a Vato Loko? az őrült Latino? (sry kick me) -
meghalt :C
ték