Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
FONTOS: HA +5rõl (és felette) baxod el az upgrade-t, a TÁRGY MEGSEMMISÜLHET! (vagy a max durabilitije csökken)
új kék képesség:
-Astral: +4 vagy felette, ha a +olás meghiúsul (failed), a tárgy +4es marad.
ezenkívül:
-Lucky: növeli a +olás sikerességének esélyét
-Steady: ha a durabilitije csökkenne a tárgynak (a +5ös eset ugye), akkor ezt elõzi meg. +5ig tehát SZART SEM ÉR.
-Immortal: ua. mint Steady, csak a tárgy megsemmisülését akadályozza meg. +5ig szart sem ér tehát.
hmm. a +olás esélyei FIXÁLva vannak ELÕRE, ahogy nagyobb a tárgy "szintje", ezek úgy csökkennek. vajon MIHEZ KÉPEST vannak fixálva? :-s esetleg Ubul csak azért csinál +5ös pajzsot állandóan, mert vele van az Erõ? nekem azért ment el 70 shield elixirem, mert qrvára nincs az Erõ? kapja be az Erõ.
magical attribute majd akkor, ha elolvastam, mert ezek a hülyék zavarosan írták, 2 ellentmondást találtam eddig...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lehetne már 20.-a 😊
-Zoom: sokkal távolabb lehet majd zoomolni a karit. a pattanásokat már eddig is láthattuk az arcán. és legalább a giantok is beférnek a kébe, nomeg Unique-ok spawnjai.
-pty-tagok infói: többrétû, nem csak ezt takarja. (opconális amúgy, nem létszükséglet, éljen az options menü)
szóval a saját farkasod infóit (hp/éhség) a HPjelzõd alatt fogja kiírni.
ptytagok buffjait is kiírja a hp/manájuk alatt.
valamint mob/pvp is kiírja fent középen az ellenfél szerzett/aktív buffjait/status támadásait.
-berZERK gomb áthelyezése: ezentúl, ha tele lesz a tö... a Zerk-ed, a piros kis gombbal aktiválhatod, nem a lilával. fakker, van olyan, aki nem a tabbal szokta ellõni a Zerket?
no, csekkolom alkémiát.
ugyanazt tudja, mint a majom, amit elvileg Myowon-nak hívnak.
egyszerre vagy maki, v Mógus prof lehet csak aktív/megidézve. persze inventoridban lehet mind2, hely úgyis lesz. 😊
szürkét minden falu Stable-keeperjénél lehet venni, fehéret Item Mallban. tulajdonságaik, az elsõ négy közös lesz:
-ellenféltámadás, azt az ellenfelet, ameiket a gazdi támadja
-XPt gyûjt, de el is veszítheti.
-kinézetváltoztatás (gondolom, ahogy nõ, úgy változik a kinézete...)
-(ezen jót nevettem, idézem) "idõrõl idõre meg tud halni"... ezek a hülyék úgy írták, hogy az ember úgy is értheti, magától a puszta közepén is meg tud halni. persze nem így van (csak harc közben), de mind1. 😄
a fehér farkas további tulajdonságai:
-nem lehet csereberélni, vagy stallba rakni (remélem elbasszák elsõ ápdétet)
-FEHÉR SZÍNE VAN!!! rejszrejsz.
idézése:
-farkas scroll-lal =(plz hadd ne fordícccsam tekercsnek a scrollt)
-úgy tûnik tevepotit fog használni. qrvajó, remélem implementálnak vmi közepes tevepotit is hozzá. 😊
-grass of life: az életfû... az élet fû? 😊 szóval ezzel lehet feléleszteni
-HGP poti: kisállatunk éhes, biztos a High Grade Pedigree rövidítése (ejtsd: "magas tápértékû pedigree")
a többi, summon-oknál érvényes szabály itt is megvan (harc/halál/stb esetén nem idézünk, magasabb szintû farkast sem idézünk, 1 farkast idézünk 1Xre)
1x lehet neki nevet adni.
növekedése: XPt kap, stats-ai vannak , mint neked, XPvel szintet lép, statok nõnek. csak automatikusan, tehát nem te adod neki az "str/int" pontyokat, hanem magától osztogatja az észt. XPt kap, mint a karakter, mobfüggõ a kapott XP,d e ha veled egyszintû a farkaska, akkor nem kap tovább XPt.
éhség: ahogy egyre éhesebb, a fari staccai úgy csökkennek, ehhez egy XPcsúszka-szerûség van. meg is dögölhet (állatról lévén szó ez a kifejezés illõ) az éhségtõl. fehér farkas esetén azért mégis "meghalás"nak mondanám... (ANNYIRA CUKIII) Lovászkölöktõl lehet venni a Pedigree-t hozzá.
halál: ha meghal bármitõl (éhség, harc közbeni hpveszteség), eltûnik a farkas szintén lovászfiútól vehetõ életfüvet kell használni (nekem akkor is a cannabisra asszociál ez a kifejezés)
parancsok:
-támadás: célpont támadása
-charm: mint a majomnál, szórakoztató funkció, monitor mellett ülõ barátnõnek lehet vele menõzni.
-unsummon, eltüntetés ugye
-offenzív/defenzív mode: elõzõben veled együtt támad, utóbbinál farokcsóva más parancsig.
-követés. vajon mi lehet, csak nem trace? 😄
fari és PK:
-támadhat, de meg is támadhatják. elõre várom már a kutyaviadalokat. szemetek.
egyszerre kaptok murderer statust, õ is szív tehát, ha hülye vagy, és PKzol. és ha a farkast utasítod PKra, akkor is mind2en PKsok lesztek. (elkerülve ugye így a tífkedés egy új taktikáját, fakk)
-a warning cucc: ha guild warok alatt kikerül a látószögedbõl, akkor "elveszett"nek kell tekinteni, és nem lehet támadni/nem támadhat (mmint a farkas)... magyarul Bodri nem üldözi a betörõt a kerítésen kívül.
ennyi a farkas, jön a mókus.
Az elixírrel tárgyat lehet upgradelni, az alchemy segítségével... (többnyire bukó a dolog nem jó)
shotolás - screenshot 😊
Elixirre ellenpélda 😊 - tegnap 39+1 es gyatyeszt csináltam az elõtt meg +3-as lett a lvl37 SOS suitom 😊 (de ehhez faszmák kell 😊)
Pl.:
mi az a "3 csillag"?
mire jó az elixir?
shotolás alatt mit értesz?
HAHAHAHA, elsõ 10 slotos inventorybõvítéshez mangyangot kell írtani 5.szinttõl...
2.ban 30as szinttõl Taoistokat, 3.ban meg Big White Spidereket. (reggelire) utóbbi 2 2-2 slotot ad inventorynkhoz. éljen a kiegyensúlyozás.
mindegyiket az adott város accessory shopjában lehet felvenni, mmint a küldetéseket, 1x elvégezhetõek, és amúgy quest itemet kell gyûjteni.
bocs, de ahogy olvasom, úgy fordítom, és tudom, h vannak, akik nem tudnak angolul, pl Husi, és közérdekûnek tartom, úgyhogy itt fogok floodolni, és nem privben elküldeni neki.
no, farkas s00n.
Kis történetecske 😊
tegnap hajnalban huntoltam (ritka tõlem)
-az egyik guildtársamnak
-és az egyik uniós haverunknak 😊
jött a whisp, éppen farm kellõs közepén, hogy már menjek Jangba huntolni...
gondoltam a lowlvl tífek szopatják a haver lowlvl karikat és menni kell rendet rakni 😊 (na, azért én sem vagyok olyan nagy megahighpowerlvl...)
de, majd meglátjuk...
azt mondja hofgy alulról a második híd... mondom OK, ez már fenyítés lesz a javából, aztán kopp...
1 hunti(én), 2 teve, 3 csillag, jó sok tíf (nesze neked kormányprogram<#idiota>#idiota>)
Na, mindegy meglepi volt a huntixp-m 47%-on állt meg <#vigyor>#vigyor>
(összesen a 41 szint alatt 3x huntoltam, viszont lvl3 trader vok 😊)
azéer kemény volt... narancs, egyszintû, és low npc-k váltották egymást amikor is...
a Sronghold alatt feltûnt a traderek veszedelme, a PCT(playertíf)!
Mondom lesz ami lesz... TÁMADÁÁÁÁS! ...és ?<#ijedt>#ijedt>
Egyetlen ütéstõl fexik <#vigyor2>#vigyor2> mondom királí! Õ a második player akit lenyomtam hunterként. Cask ennyit tudott mondani, amit általában én szoktam ha oxos tífeketz látok: Oh, fuck... (bár õ shit-et mondott de mindegy 😊)
Mivel jó napom volt (7 item, 2 elix és vagy 500k, a farm alatti 1 kör)
felkeltettem... és jött utánunk...
Mondtam, ha zavarja õket szivesen levágom még egyszer. Úgy is lett. Res megint aztán már végleg elég lett a srácból, mert nem kopott le és Aidannal fegyegetõzött (LOL ismerjük, az egyik jófej nem viet highlvl)
úgyhogy harmadjára hagytuk vérben fagyva 😛
összességében fasza kis trade volt, csak nem értem rá shotolni... 😞
most nem azért, de most keltem, és nem találtam itt ezt a linket... EJEJJEJJJ!!!
akkor most, hogy kijózanodtam, el is olvasom...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Teljesen feleslegesnek tartom piszkálni a másikat ezzel a dologgal kapcsolatban.
Személy szerint én nagyon sokat tanultam az itt elhangzottakból, mivel nem tartom és nem is fogom magam profi játékosnak tartani. Nem úgy mint egy két hozzászóló itt a fórumon. Aki azért néz le, mert nem vagyok itt annyit amennyit õ, vagy azért mert "kezdõ" vagyok az nyugodtan bekaphatja a bal bokámat! Nekem munka és család mellett nincs annyi idõm, mint a "kockáknak", hogy rövid idõ alatt gyorsan fejlõdjek.
Tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, ha mondjuk lvl 20 környékén 1-2 napot(napi 3-4 órás játékkal) kell gyaknom azért, hogy szintet lépjek... Szerencsére nekem nem ez az Életem! Nem is lesz az... :-)
Szóval én tényleg örülök annak, hogy vannak ilyen fórumok is, amikbõl mások tanulhatnak. Úgy hogy csak hajrá, ezt az info szolgáltatást nyugodtan lehetne folytatni ezután is.
Köszi!
Uff...
http://www.silkroadonline.net/silkroadonline_2/pop_img/015_bigupdate/bu_01.jpg
Te lammer, itt maradtam volna, így meg úgy, már 7455634 ös szintû lennék, minden titkok tudója, honnan a f*szomból vetted, h egy hónapja kezdtem...? loller
Azért mert én nem csinálok 2,5 hét alatt 70es karit, mint a kockák, azért még nem vagyok hülye, ha meg ezért az vagyok, akkor leszek hülye. Inkább mint hogy normálisnak mondj, ha a normális az TE vagy...
Maala!
Kösz az elismerést 😊
Majd csinálunk Top listet
Gameplus! megint
Én csak arra kérek mindenkit és nyíltan meg is szoktam itt mondani (lsd Shaime, Sir Moon) ha vki kicsit magasabb hangról/lóról beszél... És pl. Shamie sem sértõdött meg rajta... Ennyi, részemrõl most lezártam, persze függ attól mit írsz
<#dumcsi>#dumcsi>
Amúgy jó reggelt..
..kitört az esti silkroad láz...
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
háháháhá
holnap licitáltatok rá 😛 vagyis ma, vagy mi..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
SirMoon is 3 szájjal fikázta a hibridet erre kdierül hogy high lvl jó lesz x_X
Top2 nem lesz. Te haver vagy, még ha anno nem is kedveltük annyira egymást! <#eljen>#eljen>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
én sem játszom, amíg nem lesz majmom. 😄
Kavácska: játszál még.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elküldve: 2006. 06. 06. 20:32
Tárgy: hmmmm
vmit segíthetnél a megértésében 😞 Télleg érdekelne, mirõl nem tudhatok már megint.. Tudod emberi kíváncsiság.. 😛
Te csak ne szóljál be bazzeg, egy hónapja játszol és már te vagy a nagykirály, grat.
Ui.: én az infóimat Venice királyától és pár koreai sráctól tudom, akik 90-esek... És! Nem olyan nagy trükk, de azért nekem asszem egy 100 óra játékot spórolni fog, és egy karakter-újrakezdéstõl megkímél.
Maala: miért olyan nagy szám, hogy az a pöcs meglépte a 60-at? Ha maradok Athensen, én már rég 70-es volnék, nem is beszélve Venice-rõl... ^^