Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is a fixed cap of a total of 300 mastery levels ... Note that although the level cap is currently 70, there may be plans to raise this level cap. As the level caps are raised, the skill mastery caps are not raised as well. Keep this in mind when planning your character.
Akkor rendesen meg kell gondolni az SP farmolást, meg hogy mit húzol.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem "sajnálom de elfelejtettem, hogyhogyhívják a karaktert" az elsõ 60as magyar iSROban, hanem Herceg, Athensrõl, legalábbis 1-2 hete már meglépte. persze lehet hogy tévedek, ebben az esetben fent említett emberkétõl bocsánat és harakiri kilátásba helyezve.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
szidjatokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
u.i.: lotyos, elmehetsz a fenébe, amiért ilyen kira sos-t dropoltál. (irigység to teh max)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Akinek nem inge ne vegye magára...
3Ds MAX :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
csak így tovább <#taps>#taps>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
U.i.: hamarosan lehet visszamegyek játszani, már jó a gépem <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
mikor éljük ezt meg? :/
"Miért jó az amúgy,h Global chaten hirdetnek tárgyakat? Más szerverrõl úgysem tudják megvenni nem?"
nembaj ha kérdezel de az feltûnhetett, hogy Global Chat csak az adott szerveren látszik...
és még most is odazuzok pajzs meg kard +3 😄 szál sztem a hibryd nem lehet kutyafos
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
a másik pedig az hogy most meg még csak 150k kell.. legalább tudnád mit irsz.. 😛
atisz én ezt idáig is tudtam.. intes kari mondjuk ha minden cucca +3str és min +3-mas a fegyoja és vele egyszintü az str-s akkor sok esélye van hogy nyerjen 1vs1-ben
Egyébként megnéztem a mastey-nek nincs köze a blast dmg-hez, szóval kimaxolt spear és úgy kard+pajzs (lehetõleg 17+ block-kal)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de mondd, hogy az a shieldes duma csak 1337 hax0r és qrvára nem igaz. ellenben, ha mégis, gratula.
Még mindig tart az update?
2, hasznos, szerintem mert minnél jobban hírdeted annál több szem látja.. kb ennyi 😄
mondjuk amikor én vettem global chat ot akkor én azt irtam hogy "Éjjenek a Magyarok" <#vigyor4>#vigyor4>
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
ma lecsekkoltuk ubul-lal az upd theoryt: kalap békafos. ugyanaz maradt, mint regen: ami fel akar menni, az fel is fog. ha valami 6 elixbõl nem megy fel +3-ra, akkor azt szerintem lehet hanyagolni.
szerencsére a tegnap mujjigi generális álltal lábaim elé elhelyezett 52 sos br 16 shieldem nagyon fel akart menni, ugyhogy Ubul mostmár 52+5 SoS pajzzsal bünteti a yetiket😊
u.i.: ez azt jelenti, hogy akkor van 1 felesleges 52+5 Shieldünk, kinek is lehetne kölcsönadni....Maala, nincs valami tipped?
u.i.2: kapjad össze magadat és gyere fel játszani, xp scroll nélkül is játék a játék. nekem sincs, mégis elvagyok😊
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive