Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én 39 vok 1 hete (csak 4 napja 😄) 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1. Athenson Dead Ravine egy f*sszopás, mindig laggol 20-30 mpt és behalok mire vége van.
2. Olyan questet ad nekem 40 szintre ami nevetséges, 100 köbarbi kõ gyüjtése..
3. Teljesen értelmetlen akkor játszani amikor az embernek csak az életkedve megy el a játéktól.
4. 6-8 szintekkel van visszamaradva minden skillem, masterybe is meg skillbe is..
Tehát lóf*szt mindenbe bele, hajrá hajrá Angolok. Majd ismét re ha lesz silk. Csüsz
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Berz sávról meg csak annyit írnak, hogy át lesz helyezve, és nem azt hogy tab helyett lehet kattintani rajta.
De jó lesz ez... <#nyes>#nyes>
A petnél az "idõrõl idõre meg tud halni", meg a fehér farkasnál "fehér a színe" tényleg ultradurva <#idiota>#idiota> Biztos másnaposak voltak a rizspálinkától mikor írták...

ezek hükyék vazze 😄 10 manygargot kell ölni a 10 a helybõvításhez ? 😄 Jagi ne nézz majd oda 😄
farkas skillrõl ki mit tud ?
fehár farkas annyi hogy fehér ?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De azért kösz az infót, ha ez igaz akkor mégis ráhatással van egy kicsit a blast-ok erejére...persze emiatt nem érdemes belefejleszteni
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tehát õ dönt... én nem akarok FULL INT farkast! bár õ is nuke-olna velem, hmmm, de szép is lenne 😄
Mint tudjuk a blast-ok sebzését LÉNYEGESEN befolyásolja a kezedben lévõ fegyver (blade-del a legkisebb, spear-rel a legnagyobb). Ha a fegyver mastery-jét növeled (tehát nem az elemi erõ mastery-jét, az persze hogy növeli a sebzést, lol), akkor nõ a fegyverrel okozott sebzés és talán (ebben senki nem volt biztos) a blast dmg is.
Ezt szögeztem le, hogy negatív, nem nõ - kipróbáltam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]
A. No. It will, however, require regular feeding with the purchase with of HGP recovery potions when it gets hungry. It will also need to be healed through the use of recovery kits since it can be hurt. It can also be killed and if you wish to resurrect your beloved pet, the Grass of Life can be used to bring the wolf back to life. Just like your character it can also be affected by abnormal status attacks and will require abnormal status recovery potion.
All of these kits, grass and potions can be bought with gold from the stablekeeper NPC in every city."
a másik nem érdekes. ez viszont az.
szóval Bodri elkaphat mindenféle lépfenét és bolhát a kedves szõrös Big White Spidertõl, valamint meg is fázhat (lefagyasztódik, lelassul), és még ezt is kell külön kúrálni "abnormal recovery potion"-nel. csodás. kíváncsi vok, az autopotrencerbe beveszik-e a farkast is. ellenkezõ esetben az enyémet vehetik be... jó nagy lehúzás ez a farkas. 😊
azt hittem ez szavazás muhaha<#zavart1>#zavart1>
silkroadonline.net-en ki mire szavazott a következõ updaterõl kapcsolatban?
Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]
mi van ircel ? van bnc-m, tökszép meg minden és ? 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
-puff, megint itt az attribute assimilation, úgy tûnik, ezt copy-pastezték, meg a kövek nevét kicserélték. ha valaki érti ezt az assimilationt, szóljon, mert én megõrülök. de vmi olyasmi, hogy a kijelölt, perdesztinált tulajdonságbónusz helyett/mellett máshoz adódik %..."
ezek törölve, hülyeségek. részben
szóval ha nem immortal, steady, lucky, astral cuccot adnál hozzá a tárgyhoz, hanem pl. poison resistance-st, akkor megvan az esély arra, hogy nem poison resistance-t ad a tárgyhoz, hanem mondjuk zombie resistance-t.
sima staccoknál meg pl. critical növelés helyett mag. reinforce növelés.
ezek mind elõre meg vannak határozva a kõ készítésekor, hát hogyne, persze...
már csak arra vok kíváncsi, hogy a szükséges rondo mennyiségét hogyan kell megállapítani. mind1, veszel 1000et, úgy tûnik, be lehet rakni úgyis mindet, "oszt" felhasznál, amennyit felhasznál. 😄
és mindezt kihámoztad? Mert nekem ezt akár hagyhatták volna koreaiul is 😊
eléggé zavaros 😊
de majd ingame rájövünk, nem? 😊
szóval, itemek szétszedése:
-destroyer rondo (fekete lötyi) kell a saját tárgyak szétszedéséhez
-void rondo kell a szörnyekbõl szerzett cumók szétszedéséhez: 3 ilyet mutattak- törött bumeráng, famaszk, toll
-acc. shopban lehet venni a rondo-kat.
-a szükséges mennyiség... a fakkom tudja, nem értem, elvileg valahol jelezve van, mennyi kell, gyakorlatilag sehol sincs ilyen szám, egyik képen sem.
-Alchemy stone-okkal megy. -nem kell lucky powder hozzá, az alkémia képernyõn az "attribute" fülre kell nyomni.
-a kép szerint minden kék képességnek saját stone-ja van. (külön bizbaz jellel a kövön, hogy képrõl is meg lehessen különböztetni. 1-2 hét, míg megtanuljuk, tuti.)
-úgy tûnik a siker esélye 100%.
-következõ sor: ha az alkémia sikeres... tehát mégse. 😊
-sikertelenség esetén csak az Alchemy stone tûnik el. kira.
-alchemy stone is degreekre van osztva, a tárggyal azonosnak kell lennie a plusszoláshoz.
-MEGÉRTETTEM!!! mingyá' le is írom. tehát sztem az van, hogyha ilyen alchemy köveket használunk, akkor lehetséges, hogy egyéb tulajdonsághoz is adódik %, mármint sima stats-hoz (majd következõ nagy bekezdés). NEM ADÓDHAT ilyen véletlenszerû jóság kék tulajdonsághoz, CSAK sima stats-hoz. (attribute assimilation)
sima stats növelés:
-sima statsok:parry ratio, crit, phys és mag reinfroce.
-attribute stone-okkal mûxik a dolog.
-a növekedés mértéke véletlenszerû
-sikertelenség esetén csak a kõ tünik el.
-puff, megint itt az attribute assimilation, úgy tûnik, ezt copy-pastezték, meg a kövek nevét kicserélték. ha valaki érti ezt az assimilationt, szóljon, mert én megõrülök. de vmi olyasmi, hogy a kijelölt, perdesztinált tulajdonságbónusz helyett/mellett máshoz adódik %...
ez az egész zavaros. 😄
a 2 kõ, valamint az alchemy potion (ami úgy tûnik, buffokat ad a karakternek) alkémiával készíthetõek, alkémia alkotórészekbõl- alchemy elements (tûz, víz, repü... izé, föld és szél)
-alchemy tableteket kell feltölteni ezekkel. Jade, Ruby, Sapphire tablet van (alchemy stone-nak, attribute stone-nak, alchemy potion-nek)
-tablet-eket mobok dobnak.
-wow, alchemy element-eket a cumók disjoint-olásából, szétszerelésébõl lehet szerezni, valamint mobok adják (?)
-alchemy potion-ök fogyóezközök.
-mindennek van saját szintje!!!
valaki atomozza már le ezeket a seggeket... nem tudtam, hogy a Joymax arab cég, mindent visszafele írnak. elõbb leírják, hogyan mûködik (nem értesz semmit), azután leírják, mien fajta stone-ok vannak.