Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
mer tud menõzni a sok újgazdak kötsög hogy neki nem szürke hanem fehér

elmész a ... 😄
én 39 vok 1 hete (csak 4 napja 😄) 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
37-rõl 😄 de attól függetlenül szidtam <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

41 rõl ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

maradtál volna Aegen

gameplusz
lvl 40 környékén én is szidtam a játékot, mint atom. Vannak ilyen dolgok, kb 6 nap alatt felszenvedtem magamat 42-re, onnantól volt motiváció 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Figyi, napi 4-5 sör az alap 😊

WuFraZselic
2000 ft-ért sört? a kis burzsuj 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Befejeztem a játékot egy idõre szerintem.
1. Athenson Dead Ravine egy f*sszopás, mindig laggol 20-30 mpt és behalok mire vége van.
2. Olyan questet ad nekem 40 szintre ami nevetséges, 100 köbarbi kõ gyüjtése..
3. Teljesen értelmetlen akkor játszani amikor az embernek csak az életkedve megy el a játéktól.
4. 6-8 szintekkel van visszamaradva minden skillem, masterybe is meg skillbe is..

Tehát lóf*szt mindenbe bele, hajrá hajrá Angolok. Majd ismét re ha lesz silk. Csüsz

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Blinkye
Megvan...

3Ds MAX :)

Blinkye
Mi is a koreai vagy japán silkroad honlap? silkroadonline.kr ck cdf? elfelejtettem 😞

Blinkye
Mi is a koreai vagy japán silkroad honlap? silkroadonline.kr ck cdf? elfelejtettem 😞

gameplusz
De 2000 ft-ot adsz érte. Egyik sem éppen kellemes dolog... 😄 (2000ft-ért vehetsz mondjuk sört, amíg 2 milláért vehetsz egy nagyon jó fegyvert lvl 48-ig)

2 millát megtakarítassz 😄

WuFraZselic
"meg a fehér farkasnál "fehér a színe"... hát , ez az 1ik, a másik, h miért lesz mallos? 😄 mert annyival többet nem tud mint amit olvastam róla, ill. amit itt láttam alias Maala elõadásban... szal a semmibõl csinálnak lét 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Carmang
Ez az Attribute assimilation angol tudásom szerint azt akarja jelenteni, hogy véletlenszerûen elõfordulhat, hogy nem az a tulajdonsága fejlõdik a tárgynak ami a Stone-ra van írva hanem egy másik. Kivéve Immortal, Lucky, Steady, Astral kövek esetén. Minden kõnek van ilyen assimilation "esélye" de változó minden egyes kõnél. Illetve sikeres upgrade esetén a kövek nem azonos mértékben növelik a stat-okat hanem véletlenszerûen.
A Berz sávról meg csak annyit írnak, hogy át lesz helyezve, és nem azt hogy tab helyett lehet kattintani rajta.

De jó lesz ez... <#nyes>

A petnél az "idõrõl idõre meg tud halni", meg a fehér farkasnál "fehér a színe" tényleg ultradurva <#idiota> Biztos másnaposak voltak a rizspálinkától mikor írták...

lol 😄 alt + tab rulez 😛

Maala 😄 farkas 1szer idéz örökké marad ?

ezek hükyék vazze 😄 10 manygargot kell ölni a 10 a helybõvításhez ? 😄 Jagi ne nézz majd oda 😄

farkas skillrõl ki mit tud ?
fehár farkas annyi hogy fehér ?

Atisz
Nem tud vki pár számadatot azokról akik SRO közben haltak meg mondjuk Indonézia, Dél-Korea és Vietném területérõl? Kíváncsi lennék... <#nyes><#nyes>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
emlékeim szerint...ok <#vigyor3>
De azért kösz az infót, ha ez igaz akkor mégis ráhatással van egy kicsit a blast-ok erejére...persze emiatt nem érdemes belefejleszteni

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
a fegyver mastery-k nem "direkt, egy-egy arányban" a fegyverrel okozott sebzést növelik, hanem az attack rate/hit rate-t, emlékeim szerint. míg a force-al "direkt" a spell erõssége növexik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Hát ja ez szopás, fõleg annak a tükréban hogy egy hozzám hasonló szintû mobról kb. 2 mp alatt lejön a frostbitten státusz, ennek ellenére ha én kapom (és nem pillezek) akkor ez az idõtartam 40-50 mp. úgy tûnik a moboknál is van uni pill, dehogy ezek alapján a farkasnál nem lesz automatikusan...hmmm

WuFraZselic
"tehát nem te adod neki az "str/int" pontyokat, hanem magától osztogatja az észt."

tehát õ dönt... én nem akarok FULL INT farkast! bár õ is nuke-olna velem, hmmm, de szép is lenne 😄

Atisz
Mielõtt nagyon leoltanál:
Mint tudjuk a blast-ok sebzését LÉNYEGESEN befolyásolja a kezedben lévõ fegyver (blade-del a legkisebb, spear-rel a legnagyobb). Ha a fegyver mastery-jét növeled (tehát nem az elemi erõ mastery-jét, az persze hogy növeli a sebzést, lol), akkor nõ a fegyverrel okozott sebzés és talán (ebben senki nem volt biztos) a blast dmg is.
Ezt szögeztem le, hogy negatív, nem nõ - kipróbáltam.

Maala
oh lol mert elõtte vmi "isten leereszkedik közénk 20án" szerûséget akartam mondani elõször, aztán megláttam ezt, és inkább ezt írtam, de a váalsz így is neked ment. bocs. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

FaszFejHuN
Xianon kell vkinek 24es sos blade? c/o: 1,7m

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

gameplusz
Aha, amúgy tudok picit angolul, nem kellett volna 😄

Maala
"Q . Does the wolf pet in the upcoming update have a limited rental time like the monkey?

A. No. It will, however, require regular feeding with the purchase with of HGP recovery potions when it gets hungry. It will also need to be healed through the use of recovery kits since it can be hurt. It can also be killed and if you wish to resurrect your beloved pet, the Grass of Life can be used to bring the wolf back to life. Just like your character it can also be affected by abnormal status attacks and will require abnormal status recovery potion.

All of these kits, grass and potions can be bought with gold from the stablekeeper NPC in every city."

a másik nem érdekes. ez viszont az.
szóval Bodri elkaphat mindenféle lépfenét és bolhát a kedves szõrös Big White Spidertõl, valamint meg is fázhat (lefagyasztódik, lelassul), és még ezt is kell külön kúrálni "abnormal recovery potion"-nel. csodás. kíváncsi vok, az autopotrencerbe beveszik-e a farkast is. ellenkezõ esetben az enyémet vehetik be... jó nagy lehúzás ez a farkas. 😊

circa
Na má megint hülye voltam, LOL <#idiota>
azt hittem ez szavazás muhaha<#zavart1>

circa
Hello,
silkroadonline.net-en ki mire szavazott a következõ updaterõl kapcsolatban?

gameplusz
Asszem 20-ától vissza megyek egyet játszani...

FaszFejHuN
kell vkinek egy female lvl35 SOS protector korona int1? legutolsó árajánlat: 550k... vki adna érte többet??

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

Maala
#chat: lotyos, IRCn még nem találkoztunk. nem jöttök? Qnet-en #silk-road.hu (vááá, minek az a kötõjel!?!?!?)

Blinkye
faszom már délután 3 kor sem leehet felmenni trafic miatt?

Maala
bár #12503-ban sztem egsz szép mondatban beszéltem, állapotom ellenére, és csak 2 heljesirasi hiba a mondatybany.

Maala
gyere plz ircre beszélni? 😄

Lord Nomak
mondatokban beszéljél mert nem értek semmit 😄
mi van ircel ? van bnc-m, tökszép meg minden és ? 😄

Maala
ha 1es critrõl indulsz, akkor csak 1300%os növekedést kell elérned, hát nem jó? 😄

Jagi
Fákú! 😊

Maala
irc? 😄

Lord Nomak
mi a gyík ?

Jagi
az szép lesz... akarok egy 13-as crites glavit, elnyomom vagy 6x és adhatom el spearnek XDDDDD!

Maala
"nem nehéz kihámozni". csak ezek a hülyék ne úgy írták volna az alchemy részt, hogy jobban jársz, ha alulról kezded...

Maala
"-MEGÉRTETTEM!!! mingyá' le is írom. tehát sztem az van, hogyha ilyen alchemy köveket használunk, akkor lehetséges, hogy egyéb tulajdonsághoz is adódik %, mármint sima stats-hoz (majd következõ nagy bekezdés). NEM ADÓDHAT ilyen véletlenszerû jóság kék tulajdonsághoz, CSAK sima stats-hoz. (attribute assimilation)
-puff, megint itt az attribute assimilation, úgy tûnik, ezt copy-pastezték, meg a kövek nevét kicserélték. ha valaki érti ezt az assimilationt, szóljon, mert én megõrülök. de vmi olyasmi, hogy a kijelölt, perdesztinált tulajdonságbónusz helyett/mellett máshoz adódik %..."

ezek törölve, hülyeségek. részben

szóval ha nem immortal, steady, lucky, astral cuccot adnál hozzá a tárgyhoz, hanem pl. poison resistance-st, akkor megvan az esély arra, hogy nem poison resistance-t ad a tárgyhoz, hanem mondjuk zombie resistance-t.
sima staccoknál meg pl. critical növelés helyett mag. reinforce növelés.
ezek mind elõre meg vannak határozva a kõ készítésekor, hát hogyne, persze...

már csak arra vok kíváncsi, hogy a szükséges rondo mennyiségét hogyan kell megállapítani. mind1, veszel 1000et, úgy tûnik, be lehet rakni úgyis mindet, "oszt" felhasznál, amennyit felhasznál. 😄

Jagi
😄DDD
és mindezt kihámoztad? Mert nekem ezt akár hagyhatták volna koreaiul is 😊
eléggé zavaros 😊
de majd ingame rájövünk, nem? 😊

Maala
jah, meg automata mindenkinek lesz +1 oldal a storage-ben. kira nem?

Maala
felsorolja mien fajta kövek vannak tehát, az alchemy potion-ök sebességnövelõk 2/4 vehetõ bótban is. nem sorolom fel mienek vannak, kell munka Shaime-nek is. 😊

szóval, itemek szétszedése:
-destroyer rondo (fekete lötyi) kell a saját tárgyak szétszedéséhez
-void rondo kell a szörnyekbõl szerzett cumók szétszedéséhez: 3 ilyet mutattak- törött bumeráng, famaszk, toll
-acc. shopban lehet venni a rondo-kat.
-a szükséges mennyiség... a fakkom tudja, nem értem, elvileg valahol jelezve van, mennyi kell, gyakorlatilag sehol sincs ilyen szám, egyik képen sem.

Maala
mágikus képesség (%ok növelése) "hozzáadása" fegyókhoz
-Alchemy stone-okkal megy. -nem kell lucky powder hozzá, az alkémia képernyõn az "attribute" fülre kell nyomni.
-a kép szerint minden kék képességnek saját stone-ja van. (külön bizbaz jellel a kövön, hogy képrõl is meg lehessen különböztetni. 1-2 hét, míg megtanuljuk, tuti.)
-úgy tûnik a siker esélye 100%.
-következõ sor: ha az alkémia sikeres... tehát mégse. 😊
-sikertelenség esetén csak az Alchemy stone tûnik el. kira.
-alchemy stone is degreekre van osztva, a tárggyal azonosnak kell lennie a plusszoláshoz.
-MEGÉRTETTEM!!! mingyá' le is írom. tehát sztem az van, hogyha ilyen alchemy köveket használunk, akkor lehetséges, hogy egyéb tulajdonsághoz is adódik %, mármint sima stats-hoz (majd következõ nagy bekezdés). NEM ADÓDHAT ilyen véletlenszerû jóság kék tulajdonsághoz, CSAK sima stats-hoz. (attribute assimilation)

sima stats növelés:
-sima statsok:parry ratio, crit, phys és mag reinfroce.
-attribute stone-okkal mûxik a dolog.
-a növekedés mértéke véletlenszerû
-sikertelenség esetén csak a kõ tünik el.
-puff, megint itt az attribute assimilation, úgy tûnik, ezt copy-pastezték, meg a kövek nevét kicserélték. ha valaki érti ezt az assimilationt, szóljon, mert én megõrülök. de vmi olyasmi, hogy a kijelölt, perdesztinált tulajdonságbónusz helyett/mellett máshoz adódik %...

ez az egész zavaros. 😄

a 2 kõ, valamint az alchemy potion (ami úgy tûnik, buffokat ad a karakternek) alkémiával készíthetõek, alkémia alkotórészekbõl- alchemy elements (tûz, víz, repü... izé, föld és szél)
-alchemy tableteket kell feltölteni ezekkel. Jade, Ruby, Sapphire tablet van (alchemy stone-nak, attribute stone-nak, alchemy potion-nek)
-tablet-eket mobok dobnak.
-wow, alchemy element-eket a cumók disjoint-olásából, szétszerelésébõl lehet szerezni, valamint mobok adják (?)
-alchemy potion-ök fogyóezközök.
-mindennek van saját szintje!!!

valaki atomozza már le ezeket a seggeket... nem tudtam, hogy a Joymax arab cég, mindent visszafele írnak. elõbb leírják, hogyan mûködik (nem értesz semmit), azután leírják, mien fajta stone-ok vannak.

Jagi
meg addig él amíg ki nem nyiffan (evidens 😊), de ha nem akkor veled marad, mint trades heteken a teve 😊 kilép, vissza és ott ülsz rajta... 😊