82377
Silkroad Online (iSRO)
-
egyszerűsítva: a sebzésed szorzója lesz. -
Ezek szerint, ugyanis sos+7 nincs a szerveren spearból.. Egyszerűen nem népszerű wep. a régi highak között, azóta viszont egyre több (pl. br csökkentő tulajdonság is kedvet hozott :-)) -
Stanislav #26500 Amugy ennnyivel jobb fegyverek lennének Greece-n?:D 64+9 sos glavie,64+7 sos spear(2 is van),64+7 sos blade,és most event miatt 3 64+8 sos sword. -
nem, ér, te kardos vagy, neked nincs szavad :D:D:D -
jah, ha kapta, akkor nem rossz :D be is fektetheti a tulajdonságaira. :) -
nem szokott :) -
Stanislav #26496 Egyszer próbálj ki 2 különböző speart. 1-et alacsony mag. reinf-el,1-et meg magassal. Megfogod látni a magasabbal kicsit durvábban fogsz sebezni.:) -
Igen, de Greece és aege között van különbség... Maala is feljött nemrégiben, írta is milyen olycsó volt a 69es felső. Aege egyik legrégebbni szerver Xian mellett, volt idő a cuccokra/turbózni őket, sok a high level, stb.
És ha azt vesszük, hogy tök ingyen lett sos+6 spearom és 35 millám akkor szerintem nem jártam rosszul XD
Mellesleg: mag. reinforce miért oly fontos? -
Stanislav #26494 Tény,de keveset kapott.Nálunk az igaz, már rápakolt viszonylag jó értékekkel rendelkező 64+9 sos glaviet 750 mila + egy 64+7-es maxolt sos spear-ért adták el. Ennyi a különbség +8,és +6 között is...legalább 100 milát kellett volna kapnia még mellette. -
Mekkora LoL az új képregény.
Most nézem hogy Joymax mennyire megszívatta magát. Beígérték a SoM fegyót a cheer rigmusokhoz, erre rájöttek, hogy nincs 8. degree SoM a játékba építve... -
DrJarlaxle #26492 Hát sry hogy beleszólok de énis a kard mellett maradtam volna:DD -
Mala, sztem azért jók ennek a spearnek az attributjai.....és mellesleg nem Sig adott 35 milliot pluszba, hanem ő kapta.... -
*** Novemberben lesz a tali! -
a DA Klán ismét Klán/Silkroad Találkozót szervez MISKOLC-on !Maala!!! Aki tud / akar jöjön ! Éljen a DA klán! -
És akkor már csak egy olyan oktatás kéne,h hogy érdemes ellőni goldticketet ha farmolni akarok. :) most vagyok LVL 29 0 gap és nemsokára LVL 30 0 gap leszek onnantól 7es farmig fel akarok menni.. gondolom érdemes 31-32 től ticketelni,h gyorsabban elérjem 37 et.. aztán egy zsír SOS fegyó és farm szintén tickettel.. -
AZ király.. REmélem el is fogadják... Bár azt olvasom,h Mastercardnak felel meg az meg jó paypalon is... Remélem az ismerősöm megcsinálja hamar és tudok silkezni :) -
Ez a legtutibb.Semmi koczkázat nincs. -
Találtam karit ami ilyen.. WEBCARD -
Még annyi kérdsem lennhe,h ha megvan minden.. Akkor a Paypalon keresztül vonják le a karimról? -
Úr isten Maala,ne légy ilyen megszállott!
Kicsinálod a szemedet is,fejed nem szokott fájni? -
hát ennyi... az ember 2,5 órát tud aludni, aztán máris silkezhetnékje támad. :D 12 óra game, vagy 15, és meg is van 67... -
Még anyi változás történt,hogy már adhatunk el is mert már jön pénz paypalon keresztül a számlánkra,és visszakapjuk a 350 ft ot is terhelésnél!
-
ZSír.. Úgy néz ki el tudom intézni,h legyen dombornyomi karim :) Szét goldticketelem az agyam :D MEg majmozom :) -
én Unverified vagyok és vettem már silket... :) -
mag attack nem az igazi, mag rein szörnyű, dura is lehetne nagyobb... amúgy nem rossz... bár 1 lucky után a +7et bepróbálni... mind1, annyira télleg nem rossz :) (nem mintha érteném miért kellett 35M még a kard mellé lol. :)) -
Uhhh. Istencsászár vagy! Örök hála! 
-
Kedves Mink írta
köszönet neki
Következő kérdésed ugy is ez volna
Akkor leirom, hogyan működik az egész. Magyarországról is lehet silket venni. Tehát a lényeg mindenképpen kell rendelkezned egy dombornyomott VISA, MASTERCARD vagy olyan kártáyval amit a PayPal.com elfogad. Semmilyen más kártya nem jó rá Visából sem jó a Visa elektron csak a Visa klassik. Silkroad.com-on sajnos simán Visával nem tudsz fizetni, mert Magyarországról nem lehet regisztrálni a Visa kártyádat a Silkroad oldal pedig csak a Visa.com-on regisztrált Visa kártyát fogad el. Tehát Magyarhonból egyenlőre csak a PayPalos fizetési mód marad.
Ha rendfelkezel a fenti kártyák valamelyikével banktól függően 2-8 napot fog igénybe venni az ügyintézés. Bocs ha egy kicsit szájbarágós vagyok.
Tehát. Első lépés ha megvan a kártyyád felmész a www.paypal.com oldalra. Itt regisztrálnod kell magad. regisztrálásnál nagyon kell ügyelned arra, hogy olyana adatokat adj meg amik valósak, illetve a bankkártyához tartozó adataokat és a számlaszámhoz tartozó adatok legyenek. tehát ha anyuka-apuka kártyájval akarsz fizetni, akkor a biztonság kedvéért az ő adataikkal kell regisztrálni, bár halottam olyat hogy elfogadták a regisztrációt, mivel a vezetéknév éa a lakcim megegyezett.
Amint a paypal oldalon regisztráltad magad ptt először Unverified státuszú leszel, mivel a bank megakar győzödni arról, hogy valós e a kártya e vagy nem. Ezt ugy fogja megtenni, hogy fog egy próba tranzakciót inditani és a számládat megfogja terhelni 1,50 Euróval ez nállam 350 ft körül volt, nem egy ökör ára. Elvileg ezt visszaadják azonban valszeg nem fog működni mivel magyarországróla paypallal egyenlőre csak fizetni lehet pénzt fogadni nem, de ennél több is veszett már.
A következő lépés, hogy Verified legyél az, hogy meg kell várnod 2-4 napot amig a számládra megérkezik a terhelés. Azok vannak előnyben akik rendelkeznek vagy internetes vagy mobilos bank ügyintézéssel, mert akkor rögtön meg tudod nézni azt a 4 jegyű számot amit a terhelés mellé a
paypal küld. ezt legkésőbb hó végén a számlakivonaton megkapod postai uton de ez lehet 1 hónap is gondolomk addig meg senki nem akar várni. tehát akinek nincs online banki hozzáférése az b 4 nap múlva balagjon be a számlavezető fiókjba ahol megfogják neki mondani azt a 4 jegyű számot, amit a paypal küldött a terhelés mellé. mnamármost ha megvan a 4 jegyű szám, akkor sinen vagy mint József Attila, addig nem.
Ezt a 4 jegyű számot kell bepötyögni a bankkárrtyaszámod mellé és onnan Verified ügyfél leszel tehát mint ebayon, mint máshol pl Silkroad tudsz fizetni.
Innen könyű a menet irány a Silkroad.com item melos része ahol rákattintasz a Paypal vásárlásra és ha be vagy jelentkezve és itt fontosd hogy a játékbeli Acc-oddal jrelentkezz be, hogy tudják hova akarod a silket rakni. Innen már csak kattingatni kell és a következő belépésnél nállad lesz a megfelelő mennyiségű silk.
Azt nem tudom hopgy meg lehet e csinálni, hogy bejelentkezel ismerősöd acc.jával és neki veszel a te kártyádra a silket, de elképzelhető-
Remélem nem baj ha nagyon hosszú vltam, És remélem segítettem -
ŰTes em tod mizu ha csináltatok OTP nél elektronikus számlát? -
Éljen a DA klán! mizujs? turbozok befele gameba
-
BAzzz... Ne írjatok ennyien,mert nemtom követni..
-
? -
Nos igen... Mi turbóztuk a swördöt, mielőtt eladtuk, a másik meg elég kifarmolt kari kapta meg, ergo sztem cserél majd 72+7-8ra takla bejöttével, én ellenben most kezdem farmot, mert som (ami sos+8 lett) miatt power levele volt, így 64 vagyok, de skillek 58asok (fire+heuksal, light 56) szóval nekem nagyon kellett ez a spear. Mellesleg 2:1 híbrid int vagyok és megvan a legtöbb heuksal skill, sok sp és energia lett volna átállni swördre, jó ez így^^ -
Ha nyitok az OTP nél elektronikus számlát akkor tudok silket venni nem? Hol is van ezekről magyar leírás? -
oovááúúúúúúúúúú majd jövök ^^ -
+6-n legdurvább? +7-et szerintem probáld BE!
a sword+8 egyébként ha felalchemyázak szerintem jobb lesz mint ez a spear mondjuk csak magánvélemény
^^ -
Nem eladtam, elcseréltem :-) 35 milla és ez a spear: http://img522.imageshack.us/img522/1213/sro2006101922012755jd7.jpg. Aege legdruvább spearje^^ Köszi Sky^^ -
persze hogy nálad van a hiba...a silkroad mindíg is a tökéletességéről volt híres -
te kuki, Cuteciacia meg Cranicola majma 400+ napig élhetett még kb 1 órával az "item mallos itemek játékon belüli eladásának megtiltása" előtt. :) sajnos SS elveszett, vagy nem csináltam. :-/
Sig mennyié adta el? :D -
Csak nekem ilyen f*s a game, 8kor kiléptem mert laggolt mint állat, most meg először valami C(5)öt magyaráz, aztán meg lassú mint a csiga és még be se enged(mondjk ez szokványos), de nekem már a hivatalos oldal is nehezen töltődik be. Most nálam van gumbanc, vagy ti is érzékeltetek hasonlót? -
Addigra nem is lesz már SRO :D