82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Tegnap 1* volt ilyen rántájmos lószar.Ma eddig már 4*. -
Cat 02 #27263 felét nem értem de vicces xDDDD
[URL=http://img.silkroadonline.net/silkroad/silkroadonline_2/ntg_img/cat_img/pea_img/28.jpg]^^^^^^^^^^[/URL] -
Cat 02 #27262 nekem már igen =) -
izem #27261 nekem nem megy. -
Cat 02 #27260 nektek most jó az sro ? XD -
Cat 02 #27259 figy joymax lusta ^^
anno 2 HETES inspection alatt rakta be GameGuadrd- ot ami egy előre megírt vmi csak le kell tölteni xD -
fel kelsz hajnal 3kor és talán fel jutsz és akkor nyomhatod olyan 8ig aztán 9től nem sok esély van be jutni :( -
Egyébként Ti nemérzitek úgy, hogy kissé túlzás ez az event szerü izé??
Álltak cirka 14 órát a szarverek.Adhattak volna mindenkinek mondjuk 2darab 1 napos gold tikettet és jónapot.Ez, hogy 1 hétig megy szerintem túlzás.Főleg, hogy alig lehet kihasználni. -
10 óra után szinte lehetetlen.
Én 6 óra előtt simán felmentem.Aztán egyszer levágott olyan 8 óra körül.Utána még simán fellehetett jutni.Ilyenkor már csak szerencsével. -
télleg nem lehet felmenni, :((( pedig gondoltam péntek reggel csak nem tulterhelt :S ...
---
a kép amit linkeltél arany béka jelenik meg ! :) -
Kedd vagy szerda.
Felmenni már szokás szerint nemlehet.
Szegény ember kissé kikattant... nem véletlen. -
balfék kérdés event meddig tart??? -
Liathan #27252 Hali! 1hétig nemvolt gépem ma már van ujra kell rakni mindent ez sikerült is,DE a SILKROAD ot mikor felraktam átirtam hostot de nemindul
:( vki vmi 5let? Jól jönne a help.. -
ekszplórerrel nekem sem jött be de fájerfokszal igen ;)
Értem.Akkor eddig tudatlanok voltunk.Most már legalább nem hülyén halunk meg.Köszönjük néked joymaksz :) -
Ez kérlek eddig a kérdőjeles hiba volt, most már ki is írja mi a baja. -
pls valaki help ebben #27157
-
Curbuncle #27248 Hát ez nagyon tetszett, jót nevettem az biztos! :)))
Amúgy véleményem szerint is valamit megberheltek a skill-ekkel, mert sokszor késleltetve lövi el a kari a skill-eket, meg nem is ugy működnek mint rég. Pl, míg régen 3 skill egyszeri elnyomása nem okozott gondot, hát most igencsak gondolkozik a gép, hogy azt az egyet is engedélyezze-e! lol
Majd jól szétrúgom a seggét, amikor valaki Mujigit üt és még rászalad vagy 2, hozzátenném full intes karira, akkor csak anyázik az ember, ha nem tudja ellőni világokat romboló nuke-jait.
-
Jó ötlet lenne szerintem is!!!
LEON: nem látszik a kép :) Nekem amúgy olyan van a peccs óta,h eltünik a futás skillem és újra kell varázsolni.. nemtom miért... Eddig nem volt ilyen.. (adott időn belül) MEg a többi skill is ha még1x rányomok eltünik.. Eddig csak a Wallok voltak ilyenek,h akkor eltünik ha még1x "varázsolod" -
Nektek szokott ilyent csinálni????
Nekem mióta ez az új peccs van azóta kezdte el.
A joymaksz meg bekaphassa.
Ha nagyon akarna a botok ellen tenni akkor azt szerverenként 2-3 gm-el megtudná tenni.
Én voltam l2free szerveren botterfogó gm (igaz nem több ezren voltak) és elhihetitek, hogy 2-3 emberrel simán lehetne felügyelni a dolgot.Csak annyi kellene, hogy azok akik a botterek elkapásával vannak megbízva azok ismerjék fel a bottert. -
Jópáran vagytok itt masszív tapasztalatokkal, konstruktív ötlettekel. Tudom, kissé naív az ötlet, de akár össze is lehetne szedni struktúráltan a konstruktív ötleteket, ideákat, vélemyéneket egy emailben, amit addig lehetne küldeni a Joymaxnak, amíg nem reagál...
Akár balance, akár optimaizáció kérdésében, de akár a játékmenetre is döntő ötleteket lehetne összeállítani. Mivel jelentős arányban van igénybe véve a kliens gépe, lehetne egyedi aréna/dungeon, ahol csak partyban lehetne belépni és minden partynak lenne generálva egy-egy aréna/dungeon.* De biztos nektek is lenne ötleteket, amivel fel lehetne dobni a játékélményt, csökkenteni a farmolásból/grindből származó egyhangúságot, új dolgokat bevetni, jól pofánverni a bottereket, protestálni a gigalag/dc ellen...^^
Biztos lenne arra is javaslat, mi lenne még érdemes az item mailbe...
(nagy előnye a sro-nak, hogy nem kötelez arra, hogy csak partiban nyomulj, tudsz boldogulni egyedül is, ezért sem próbáltam ki még a GW-t, ezért szenvedek én is sokszor, hogy bejussak, és nyílván nem vagyok egyedül)
Én nem szidom a Joymaxot, egy korrekt kis játékot rakott össze, ami ingyenes, de ezért vagy ennek ellenére so dolog van, amin lehet és kell csiszolni.
Van egy társaság -fanok- is akik ebben érdekeltek, szvsz érdemes lenne belevágni. Ötletek és fordítók kellenek csak. Tartok tőle, hogy "itt" ebből nem lenne hiány! :)
Csak azért dobtam fel ezt az egész gondolatot, mert korábban is vettem részt zárt, meghívásos/jelentkezéses béta teszttekben, illetve mivel keés az időm, megválogatom, hogy szabadidőmet mivel töltöm. Szerintem ti is így vagytok vele, mert nekem az jön le a topikból, hogy nem kockultok, mindenkinek megvan a stabil habitusa és véleménye. Erre pedig lehet építeni.
Vagy mittomén...Droútkoszoroú. :) -
Nemtom mi volt tegnap.. Ovi szünet? Reggel 10 kor is éaggolt egy picit... Most akkor szerdáig tart az event? -
Yee.. Megléptem 30-at. Végre van nuke-om. Kurvajó. velem egszintű 2 nuke, vagy egy nuke1ütés :) nagyonállat :) Simán gyakok 34-es virágot :) MEgpróbálom a yehovákat. bár 1,2K HP val elég karcos... Amúgy a SOS szett ad HP-hoz 100 at kb -
Röviden nézd a képet és buzi bug vagy nemtom. De eltűnt a cuccom. -
Történet:
Annó a régi szép időkben volt egy +3as shield egy teljesen átlagos. Miután a shieldet sikerült +5re feltenni elsőre és örülni neki, és élvezni míg lehet, nem tartott sokáig az öröm, mert akkor jött a durability stone, miután ő élvégezte feladatát és 80% durabilityt tett eme csodás shieldre, büszke és bátor tulajdonosa úgy érezte a mai nap már csak sikerekben gazdag lehet, de ekkor jött a critical csökkentő stone. Miután az alkímia nem sikerült és büszke shield büszke tulajdonosa vetett egy pillantást inventoryra és nem találta shieldjét pánikba esett. Kereste mindenhol ahol lehetett, de nem találta. Egy bug elrabolta vélhetőleg. Ezzel tulajdonosa majdnem 18 mil aranyat kidobott az ablakon. Ekkor fordult minden rosszra, csak állt és várt és döbbentségtől szóhoz nem jutó szépséges shieldet sirató férfi úgy gondolta vesz egy sima shieldet ha már védelme többé nem lesz csodás. Megtörtént a beavatás, kézbe került az új szerzemény. Majd jött 1 elixir, majd még egy, ez így ment 27 elixirig. Szerencsének mondható, hogy ebből csak hetet kellett vásárolni, plusz lucky powdereket abból viszont mind a 27et. Majd mikor nem sikerült már a +2 se szinte, ekkor botlott bele egy emberbe, ki vett neki egy shieldet, ezzel tartozását immár két főre növelte, egyiknek 3 milel másiknak 1,5 milel. A döbbentségtől hogy tartozásba verte magát hirtelen benézett kis dobozába és látta, hogy eladható dolgok közül maximum 1 mil jön össze, kis hátizsákjában meg a fele található ennek. Ezért mindent megfontolva szépen és kultúráltan ÚGY ELKÜLDTE A KURVA ANNYÁBA MÉG A JÓ ISTENT IS. Hogy, neki, a mindenségnek haragja C+ erroral sulytotta.
Mindent egybevetve, 2 nap alatt 29 milló aranyal lett kevesebb az ember vagyona ebből aranya 8 millió volt a többi már-már eszmei érték, és még adósságba is verte magát. Ezek után bevett két xanaxot két adag ketamint és nyugovóra tért. -
Régen volt a forumba beirva 1 hackelt ksro (amibbe már benne van eu-is) szerver amit a németek vagy kik nyomatnak annak a cimét nem tudja valaki?
Aki tudja plz irja be ide vagy küldjön 1 privit thx -
ki kéne tenni a sok ázsia köcsögöt :P -
NEmcsak a bottereket kéne kirakni hanem a stall karikat is mert azokbol is van elég ... de belehetne hasonlo ujitásokat is vezetni mint a wowba hogy
warehouse és akkor csak beirja az ember mit akkar és már meg is vesszi nem
llenne akkora lag a városok ba megstb... -
ejj de félre néztem 35k-t ^^
ehez még jön +12k +még +7k ami most van szóval majdnem 50-60k ... wihihi -
Ha Vgyuri oldala nem hazudik akkor
lv51-57 farmolás penonoknál ami ugyebár elégé jó mert sok drop jó exp még farmal is meg sokan vannak + ticket ~70k sp jön össze.. mmmm akkor FARMOLJUNK :D -
de!
meglépted a 42-t :D -
Cat 02 #27234 1 éve semmi komoly szinte nem volt :~\ -
Szvsz biztonsági okokból nem lehet, de az biztos, hogy számos ötletet fel lehetne használni, hogy jobb legyen a játék, optimalizálva legyen.
Gyakorlatilag ha nem lenne online stallozás, akkor talán gördülékenyebb lenne a bejutás, a nyomi botterek meg mennyenek a picsba.-.-
Szvsz ezeken kívül érdemes lenne az item mailt bővíteni, hogy többen akarják igénybe venni. Nagyobb bevétel = több fejlesztési lehetőség. -
Cat 02 #27232 nem is lesz SOHA benne ... -
Arra lennék kiváncsi, hogy silk giftet mikor vezetik be. Mivel tiltottak az aranyért való itemek eladása, silk feltöltés stb.. De ha van egy ismerősöm és van silk gift akkor mi lesz ? Átutalom neki a pénzt még accom sem kell megadnom hogy kapjak silket mert csak beírja nevem a helyére, nyom egy entert és kész.. Szóval a silk gift rendszerrel a saját szabályukat vágják agyon. -
Cat 02 #27230 ilyenem van csak nem ilyen 3d -s graffal :D snes gém vagy mi -
Egyébként is ha találnék olyan embert aki képes silket feltölteni nem igényelném jövőhónapban mastercardot és nem lenne szükségem 250k számlakezdési díjra.. Szóval ezzel is megspórolhatnák nekem az időt. Egy embernek lenne csak karija egy 50 fős guildban mindenkinek tölthetne fel cuccokat, pl 500 silket de abból 50 az övé hányan vennék igénybe ? Mindenki ? Mekkorát szakítani joy ? 70%al többet ? jahogy ok. -
Ha joymaxot felvásárolnám, szerinted beleugatnék abba ki tejel és ki nem ? Ezt a játékot alapból ingyenesre tervezték, item mall csak jött. Tehát, ha valamit kezdettől ingyenesen indítok el akkor tovább is úgy üzemeltetem mivel van rá keretem, ergó nem kivételezek azokkal akik fizetnek. Mert tegyük fel, bottereket kirakom, kirakatom az árakat pedig 30%al csökkentem, plusz nem vezetem be az azonos kártyával való feltöltést több accra tiltását. Probléma megoldva lehet térdelni és szeretni. :D -
off: kamehameeeeee -
Cat 02 #27226 alap ^^
1ébként hunti volt -
GRAAAAT VV 42 a kedvenc bowod! :)))
mostmár csak az 52 meg a 64 a cél :D