Silkroad Online (iSRO)
  • trident
    Jópáran vagytok itt masszív tapasztalatokkal, konstruktív ötlettekel. Tudom, kissé naív az ötlet, de akár össze is lehetne szedni struktúráltan a konstruktív ötleteket, ideákat, vélemyéneket egy emailben, amit addig lehetne küldeni a Joymaxnak, amíg nem reagál...

Akár balance, akár optimaizáció kérdésében, de akár a játékmenetre is döntő ötleteket lehetne összeállítani. Mivel jelentős arányban van igénybe véve a kliens gépe, lehetne egyedi aréna/dungeon, ahol csak partyban lehetne belépni és minden partynak lenne generálva egy-egy aréna/dungeon.* De biztos nektek is lenne ötleteket, amivel fel lehetne dobni a játékélményt, csökkenteni a farmolásból/grindből származó egyhangúságot, új dolgokat bevetni, jól pofánverni a bottereket, protestálni a gigalag/dc ellen...^^
    Biztos lenne arra is javaslat, mi lenne még érdemes az item mailbe...
    (nagy előnye a sro-nak, hogy nem kötelez arra, hogy csak partiban nyomulj, tudsz boldogulni egyedül is, ezért sem próbáltam ki még a GW-t, ezért szenvedek én is sokszor, hogy bejussak, és nyílván nem vagyok egyedül)

Én nem szidom a Joymaxot, egy korrekt kis játékot rakott össze, ami ingyenes, de ezért vagy ennek ellenére so dolog van, amin lehet és kell csiszolni.

Van egy társaság -fanok- is akik ebben érdekeltek, szvsz érdemes lenne belevágni. Ötletek és fordítók kellenek csak. Tartok tőle, hogy "itt" ebből nem lenne hiány! :)

Csak azért dobtam fel ezt az egész gondolatot, mert korábban is vettem részt zárt, meghívásos/jelentkezéses béta teszttekben, illetve mivel keés az időm, megválogatom, hogy szabadidőmet mivel töltöm. Szerintem ti is így vagytok vele, mert nekem az jön le a topikból, hogy nem kockultok, mindenkinek megvan a stabil habitusa és véleménye. Erre pedig lehet építeni.

Vagy mittomén...Droútkoszoroú. :)