82377
Silkroad Online (iSRO)
  • LeonSilver
    Még jó, hogy ott az szvsz....
    A GW-nek kb. annyi köze van az MMORPG-hez mint nekem a kvantummechanikához.
  • Blinkye
    Én rappelz-ezek,de csak lvl 12 vok.. Nemtom megcsinálni az egyik küldit.. megcsináltam,de nem fogadják el és fingom sincs miért? :(( HELP aki tolja esetleg.. Ez a Warmup küldi elsője Mikor 10 15 és 5 féle oroszlánt kell kiniyrni.. emgcsinálmom,de nem fogadja el :)
  • Atisz #27785
    Látom nem olvastad el amit írtam.

1.) NEM MMORPG
    2.) Iszonyat sok bot van, de mivel instance-ek vannak, ezért nem látod őket :P
    3.) Hiába jó a sztori, ha 2 hétig is alig tart...
    4.) 6 nap alatt röhögve eléri bárki a lvl 20-at (napi 4-5 játékkal)
  • Demila
    a GW a legjobb MMORPG szvsz a mostani piacon ! ,én végigjátszottam , nincsenek bot-ok , csalások , szuper a story , szép a játék , létszügség a csapatmunka ;) , én nagyon imádtam vele játszani sztem 10/10-es a játék
    (ja és nem igaz ,h 6 nap alatt maxos lesz az ember .....,ja bocsánat , kivétel azoknak akik már egyszer végigjátszották és napi 10+ órát játszanak )

Mindenesetre ,ha engem is feltörnek SRO-n tuti GW-zni megyek vissza (már azóta két kiegészítő CD van hozzá a boltokban )
  • Atisz #27783
    Erről a Rappelz-ről írhatna vki egy kis élménybeszámolót, egy kb. olyasmit mint amit én írtam GW-hoz
  • Atisz #27782
    Nem a gépedet törik fel, csak az accountodat. Ezért mondom hogy itt joymax a hunyó és vmi belső exploit-ot használnak ki a hackerek.
  • Atisz #27781
    Azért azt tegyük hozzá hogy GW és SRO marhára nem hasonlít egymásra. Mert GW-ben 6 nap alatt eléred a max szintet és onnantól csak pvp van és 8 skill használatára vagy limitálva. A pvp sem a megszokott hiszen míg a WoW-ban duel-ek, raid-ek, battleground-ok vannak, addig a GW-ben csak a battleground féle harcok (értsd: meglehetősen kicsi arénákban zajló küzdelmek) kaptak helyet. Nincs mód sajna személyes villanásokra sem, mert nincsenek "imba" (de még csak egy kicsivel jobb) cuccok sem és a 8 skill amit magaddal viszel nem lehet univerzális (amiket nem tudsz cserélgetni összecsapások között (csak ha megöltek és kikerültetek az arénából).
    Röviden a GW semmiképp sem MMORPG, nem sok köze van sem a WoW-hoz, sem a SRO-hoz, tehát aki ilyesmire vágyik az óvatosan közelítsen felé.
    Kipróbálni érdemes (6990 Ft = kb. 2 havijegy + 1 majom óra :P), mert élvezetes ha van megfelelő baráti társaság (már létező guildekbe való csatlakozást nem igazán ajánlom - bár van még 1-2 kellemes hangulatú magyar guild - az igazi ha kb. 10-20 ember létrehoz egyet és onnan nyomjátok). Havidíja nincs szóval nem kötelezitek el magatokat, de még1x: MMORPG-hez sok köze nincs.
    Van benne egy meglepően jó kis single player üzemmód (ami mondjuk nem single player mert a haverokkal lehet végignyomni a sztorit), de mivel itt nincs semmi pvp és mivel 2 hét alatt végigvihető (a kiegészítőkben ez még kevesebb), ezért nem érdemes megvenni.
    Röviden ennyi, csak azért írtam le nehogy többen hiú ábrándokat remélve olyasvalami hibába essen mint egy hasonló cipőben járó hozzászóló korábban.
    A WoW... nos sztem az meg no comment, aról lehet elég sok mindent olvasni. Szerintem ha eddig nem vette meg vki, akkor most már ne tegye, mert sok mmorpg készül most. A WoW egy divatjáték, amit sokan azért játszanak mert egyszerűen nincs jobb a piacon.
    Beírnád hogy a jelszavad mi volt ? Kiváncsi vagyok rá mit sikerült feltörniük.
  • Henty
    Nekem kedden lékelték meg a karimat :///
    és érdekes hogy általában egyszerre törnek fel sok accot utánna 1-2 hónapig csönd van aztán megint sok acc hackről hallani...
    amúgy ugyanúgy voltam én is csak silkvásárlás és kész semmi más
    gépen sem volt semmi és nem is törtek be...
  • Cat 02 #27778
    rappelz powa xD
  • Looooser
    nagy szar a saga nightmare folytonos lag és rengeteg disconect van...
  • shaime01
    wow = kaksi

1bként ha wowozni akarsz akkor ->
    http://saga.nightmare-mmorg.hu/
  • Lord Nomak
    Hát ez jó. :) Pedig még csak nem is saját gépemen vagyok már amióta nem silkezek.. Eladtam gépemet :ASDASDAS 400k-ba elvitték, szál most laptop.. Lassan 0-24h mobile netem is lesz mellé, megyek nagyoskodni én is kávézókba lol.. Na szóval hát na mindegy.. Lehet így jobb is hogy ez történt. Szerintem közösen vegyen mindenki wow-ot és menjetek át együtt arra :\
  • shaime01
    én is igy kezdtem ^^
  • Dragonlords
    Elkezdtél heroonline-ni? :)
  • Cat 02 #27772
    GW jó lehet de nincs ingyé xD
    sro ban is van karácsony event meg husvéti meg haloween csak az a baj h kr ben xD
  • Cat 02 #27771
    kell 43 as pure str kari Aegen ViktorVector néven ?:))))
  • Mrlego
    A gw nagyon jo é elkeztem és nem tudtam aba hagyni min a wow 10 x anyi skil és kaszt te formálod a karaktered klán harcok klán házak a gw oda veri a sikroad jah és van karácsony bene meg halovin is (hogojo csata meg minden hülyeség)
    a guild nagyon jo de én most téterm visza a thief akadémia miat
  • Blinkye
    SZasztok én az event óta nem is silkeztem.. De sztem nem is fogok ezek hallatán... LEszedtem a Rappelz-t és kurvára bejön.. No lagg csúcsidőbe sem :D bejön a graf is.. poén a derékig,nyakig érő fűbe szaladgálni.. ALig cárom,h elmenyek a szigetről :D

A Guild warst érdemes elkezdeni? SRO óta rákattantam az ilyen gémekre :) :D
  • Atisz #27768
    Megértelek. Sztem nem feltétlenül kell abbahagyni, de pénzt költeni rá...na az az amit nem.
  • Carmang
    Írj a bugreportba, hogy szted minden legális volt és izibe állítsák vissza az accod, meg a silked.
  • LeonSilver
    Hát érdekes.Eddig sehol semmi probléma nemvolt a karival.Asszem én itt és most befejeztem a szarakodást sro-val.Nem elég, hogy az ember retteghet, hogy mikor nyomják fel az accát még ez is.
    A viszont látásra.
  • Curbuncle
    EvilSoul / AngelSoul mindketten 63-64 körül vannak. A Roma két legnagyobb bottere, ott van még Blei_Entchen is, Isy-ről nem is beszélve. Már vagy 20 játékos csapja Isyutarut. 3-4 hete megy a Rome, de már 60+-osak...szarházi band. De nem baj lassan elkészül a botok nyírása videóm. =D Hülya botok csak úgy falják a Protectoraim!!! xD
  • Atisz #27764
    Credit Card Fraud - visszaélés bankártyás átutalással
  • Atisz #27763
    Jáj...először csak az első részt kellett volna megvenni úgy csak 7 ropi lett volna, nem mind a 3-at 21-ért...

Egyébként nem volt rossz játék, én kb. 8 hónapon át nyomtam. Sajna nagyon elment később az egó irányába, nagy volt a széthúzás, illetve pár száz menet után meguntad (limitált térképek, kevés játékmód, kevés újítás). Azóta elég sokat vesztett népszerűségéből. Tény viszont hogy ingyenes és jó az alapkoncepció.
  • Looooser
    Ők kik?????
  • Tatyla
    Aege-röl meg kimaradt akik mindig ott vannak ahol én :

lovenice ,England, DemonLady...stb...
  • LeonSilver
    Mi a rák ez a CCF-er??
  • Curbuncle
    Rome]
    QQ / Keoane / Toanein / Gonine / XufoX / Geiane / Yesnon / Goodien / Uosnine / Moons / Porrada / NoMercy / wHite / Your_mother / Eris / Yamamoto / Starme / Jaique / MiEiM / Powder / jAcqu3Lin3 / Zaydin / shanayparker / GLACIUS

Akikeit megint kifelejtettek:
    -------------------------------------
    EvilSoul / AngelSoul / zeroerz / Blei_Entchen / _Spartacus_ / _Hello_ / GoMe / és még vagy ezer másik botter...
  • LeonSilver
    A guta minnyá megüt.Éppen kezdtem örülni, hogy a farki végre 40-es lesz és kicsit növekedésnek indul.Erre tessék.A faxom ebeb az egészbe.
  • LeonSilver
    Minek néztek??
    Amúgy csak ennyi van semmi több.Mármint ami a képen látszik.
  • Looooser
    baromi fasza a játék 2 napja tolom igaz van egy kis Lineage2 feelingem de teccik ez a szétesős exp belédszállós théma. Sparta szerveren tolom. viszont tökjó hogy az offic oldalról tök ingyért lelehet szedni és nem kell fizetni az offic szerverért
  • Mrlego
    én a gw kiprobáltam de visza tértem a silkroadba mert nem tetcet anyira a guild warsz
    2 x job a grafika és a játék élmény nincs ijen hogy tele van a server a gw-ben de valamiért akor is a silkroad joban tetcik (gyárilag megvetem 21 ezerért a gw és visza tértem késöb a silkroadba jo mi :D)
  • Atisz #27754
    Nos a chargeback kifejezés alapján én azt mondanám hogy CCF-ernek néztek...meddig vagy blokkolva, azt nem írja?
  • Atisz #27753
    Ja, lehet hogy náluk van vmi worm/spyware...
  • Mrlego
    nem mert ingyen van ezen által be is ismerné. nagyon sok embert vesztene ez egyszerü marketing
  • shaime01
    fő oldalon, de kell hozzá a secret answer

1bként.. tuti ,hogy belső hiba.. csak joymax nem ismeri be.. és ki sem akarják javitani ..
  • Mrlego
    sziasztok mi van ha félek atol hogy felnyomják a gépem(habár ez nem valoszinü) hol lehet a belépö kod megváltoztatni?
  • HencStein
    Hát pala a secretet én sem tom szál .......:DDDDDDD Marad a nomak kari ^^ ha játszok de sztem már nem fogok huzamosabb ideig felmenni a silkroad athens servere ...
  • LeonSilver
    De hát könyörgöm.Októbet 10.-én vettem utóljára silket ....
    És ketyeg a gold tikett meg a majom órája is ....