82377
Silkroad Online (iSRO)
-
gahaha, vagy a szcientológusokét. :)
és Disconnected from the server, a to az régebben volt. :) -
mien confirm gomb? az csak akkor jön elő, ha Disconnected to (?) the server feliratot kapsz. -
donatus13 #28105 probáltam ugyse ment
de azt nem értem nekem mér nem jön ki az a confirm gomb -
regelj egy új accot az oldalon. -
ööö, itt olvastam fórumon vki szerint, hogy a wowban nincs "csít"... viszont állandóan vannak viszont acc-banok... kár, eddig aszittem, hogy az ufó-hívők accait bannolták. :-/ -
donatus13 #28102 user cnfimation failed ezt irja....
ennyi
és nem lépbe
-
Ööö...
1. szóval regisztráltál a hivatalos oldalon
2. telepítés után beírod a login képernyőn a id-t meg a jelszavad, persze előbb választasz szervert
3. ezután azt írja ki hogy user confirmation, ekkor leelnőrzi hogy érvényes-e a loginod, és ha igen belépsz a játékba...
4. ...márha nincs zsúfolásig a szerver és nem dob ki disconntect-el egyből.
mert ha disconnect van akkor próbálkozni kell újra éa újra, fél óra múlva lehet hogy sikerül belépni
.
ez van... -
donatus13 #28100 HELlo
valki tud segiteni az a problemám hogy elinditom jatekot registráltam
de nem lép be azt irja iser cinfirmation .... és nem tom miért
rámentem join now de nekem a confirmos cucc nem jött ki. -
Jaaj Málácska de kis naiv vagy 

Ki mondta neked, hogy a WoW botozásmentes? De legalább a Blizzard igyekszik felderíteni őket. Asszem 1-1,5 éve volt, hogy kb. 300k WoW, Diablo, Starcraft, stb accountot blokkolt nagy csrinnadatta közepette a Blizzard, mert "meg nem engedett eszközöket használtak". -
off:
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=25272
elég lol, még a fickó pereli a blizzardot... főleg, hogy vivendis alkalmazott látogatta meg.
mind1, a fickónak egy headshot-ot, a nem botozók nevében. ennyit a WoW botozásmentességéről. "és még fizetni is kell érte"... (mmint a WoWért) -
a másik meg hogy ez egy SILKROAD ONLINE fórum, és már jópár hsz óta CSről van szó... -
te nem cask egyszerűen leírod a véleményed, hanem CSAK a rosszat írod a játékról... holott vannak jó tulajdonságai is. -
Mellesleg más játékkal is összelehat hasonlítani ami hasonló kategória, nem muszáj cs-vel csak mivel erre gondoltam elsőnek azért azt írtam. Akkor is a végeredmény az lesz hogy szar. SZÁMOMRA. -
Leírom a véleményemet az mióta probléma ? Azért mert te szerelmes vagy ebbe a játékba másnak még nem kell szeretni. Nem látom sehol sem azt hogy csak pozitív véleményeket lehet írni a játékról. De ha ennyire zavaró az amit írok nem kell olvasni. thx. -
Blave #28093 Ok mostmár tudom hogy kell titeket kezelni ezekután 

-
vicc volt
-
Blave #28091 Mennyibe adod? -
csak +4esbe van sry -
Blave #28089 hali
42+3 sos bladet szeretnék venni,
Szerver: Venice
Karim neve : Kiaraa -
ugyanaz a karid neve?
/whisper Aegen vennék female kék santa sálat ? szép név
-
Aegen vennék female kék santa sálat,karim neve ugyanez... -
de amúgy nem véletlenül próbálja ki mindenki a KSRO-t manapság...
próbáljátok ki, és ha úgy gondoljátok , hogy nem éri meg, akkor hagyjátok abba. én nem próbáltam ki, és nem is fogom, mert sztem felesleges...
ha megunom a játékot, 1-2 hétig nem nyomom... most is ilyen időszak kezdődött, cod2zöm, elmázom, aztán majd visszatérek aktívabban is... (majd eventre, hehehe :D) ez már jópárszor bejött, és mindig le tudott kötni a gamma... -
loller itt beszélsz a szórakozásról...
szted miért játszik az emberek többsége? hangulat? TSen elég jó szokott lenni... pénz? tudom a biztonsági passom, egy lv 69 bladert asszem még ha csupasz, akkor is el lehet adni annyiért, amennyit belefeccöltem a játékba. szal miért is kéne szomorúnak lennem és világfájdalmat átélnem? -
pontosan, mit keresel eben a fórumban? menj istenítsd a CS-t... lehet hogy mi belebutultunk a játékba, de szeretnénk "élvezni", és nem a fújolásodra ébredni... -
Nem beszéltetek azokról, akiknek kikapcsolódás a sro/bármelyik fps.
A kockulás és "profizmus" minden játékban van, nagy befektetéssel esetleg nagy profittal. Ez egy marginális réteg, főleg Magyarországon.
Én jópár srácot és lányt ismerek, akik hobbiból, kikapcsolódásból, barátságból onlány gémingelnek. Nálunk havi párszázból megvan két szerver bérlete, nem túl nagy, de korrekt baráti körrel.
Minden tud unalmas, száraz lenni, mindenben lehet kockulni.
A SRO pedig sajna tud száraz lenni, ezért lennének jók a rendszeres eventek (nem kompenzáció, hanem időnként egyedi szörnyek, események, egyedi/időleges questek) ; pvp és monster aréna netán fogadásos módszerrel ; netán pve rendszerű cave, így nem lenne gond a tömeggel, netán minden csapatnak külön megnyitő arénák, pont az előző okból; kevés balansz. Így hirtelen, ami hajnalban, melóhelyen eszembe jutott....:D -
Troy serveren kellene egy klántársamnak lvl 16 os bow +3 +4 +5 ... ! -
Blave #28081 Hali
Eladó: lvl 24+2 sos bow
lvl 24+4 sos blade
lvl 24+3 sos glavie
Szerver: Venice
Karim neve: Kiaraa -
szvsz : minden játéknak megvan a maga előnye és hátránya, élvezni kell és váltogatni ... néha ehez van kedv néha ahoz ... :) -
"(értsd: nagyobb, nem csak legyakom jancsikát" köszönöm szépen ! 
-
OFF
Unatkozok,kicsit a melohelyen!
Van valami olyan játék ami HttP:// kimegy?
mert a proxi tiltva van,pedig még a silk is futna itt:)
-
Jó hát csináld meg, legyen szerver park stb.. Fizeti aki akarja. Ha nem árusításra kell csak X darabszám használatra akkor minek üzemeltessek komplett szervert gazdaságtalanul ? Így is egy honlap hírdetésért adnak már szervert meg minden szart annyit kinek ne érne meg ? =D Egyébként nálunk heti 3*2 óra taktika volt és 2 naponta war külföldiek ellen, nem egy nagy cucc és jólérzem magam. Bár ez csapat függő és nálunk a barátságról szólt a game nem pedig a degecijók vagyunk dologról. " 19:00-tol 24-ig war kockulás ezt hétfő-péntek " Ez az amit az előbb is mondtam, nem élvezetből megy a játék hanem muszájból.. =) Úgy meg értelmetlen bármivel is játszani =) -
Én azért hagytam abba a cs-t mert 1ik szilveszterkor bebaszva leültem cs-zni és 23h.tol 06-h ig 1folytába waroztam mixekkel és abbol az eredmény 12nyert war 2 vesztete :D -
Nekem az SRO nagyobb kikapcsolodást nyujt mint a CS.
CS nekem az volt ,hogy ok lan lesz felkészülés elöre megadott időpontban 19:00-tol 24-ig war kockulás ezt hétfő-péntek etc.. naponta gyakorolni taktikál tanulni ligákra menni németeket anyázni :) belefáradta maz az igazság a sro-ban pedig ha akarom elinditom ölök ha nem ölök akkor jobolok nem vagyok határok közé szoritva én jól érzem magamat grindelés közben is közben Tv-zek DSCALER-el iszok szurcsolom a koktélt :)
domain+server+bnc ezt pedig minden ember aki min középszinten ért a géphez megtudja csinálni teljesen ingyen mondjuk a serverhez kell vas de a többi simán elfut egy rosszabb gépről is ^^ -
Meg egy kis OFF:
<3 Google
On Tuesday evening, three posts were made to the Google Video
Blog-group that should not have been posted. This has now been
addressed and fixed.
Still, some of these posts may have contained a virus called
W32/Kapser.A@mm -- a mass mailing worm. If you think you have
downloaded this virus from the group or an email message, we recommend
you run your antivirus program to remove it. If you do not have an
antivirus program, you can download Norton AntiVirus software for free
from the Google pack,
http://pack.google.com/intl/en/pack_installer.html?nopers
We're sorry for any inconvenience, and we're taking steps to ensure
that this doesn't happen again.
The Google Video Team
Plusz:
Jet -
Ja meg egy beutalót a pszichiátriára amilyen dolgok néha történnek itt meg játék közben =D -
Meg aki cs-zik vagy régen játszott ne mondja azt hogy sro nagyobb kikapcsolódást tudni nyujtani mint a cs. Nem voltam sro talin, nem lehet lanozni éjszaka, nem lehet olyan nagy közösséget megismerni ahol az ember barátokat talál és együtt megy velük szórakozni vagy nyaralni 1-2 napra. Én a jelenlegi baráti körömet 6 éve ismertem meg lan klubban és ezt a cs-nek köszönhetem, azóta velük mászkálok főként partyra, nyaralni, külföldre stb.. Annó asszonyt is általuk ismertem meg szóval az én életem csak eredményes cs-nek hála. Lehet ha nem lett volna ez a game és a lan klubb most valami igénytelen rapper lennék aki egésznap tagel a falakra meg balhézik a rockerekkel meg romákkal.. sro meg mit adott nekem eddig ami ér valamit az életemben ? =DD Egy fórumot ahol van 2-3 ember akit kedvelek de életemben nem találkoztam velük és nem is nagyon fogok szerintem sajnos.. Én így mérlegelem a sikereket nagyrészben. -
Hát nem tudom milyen lanon voltál meg milyen csapatban de ha te mondod.. Lehet nincs sok esélye annak, hogy kisebb csapatok eredményesek legyenek de van kihívás és az országban és az országon kívül sok szponzort lehet találni akik szívesen fizetnek az embernek mindent. Én eddig összes gps szérián voltam, igaz akkor nem igazán volt sikerélményem mivel akkor xDk, Lq, ancients eléggé ütöttek mindenkit, meg még kByc. De maga a hangulat, a társaság meg minden nagyon jó. Az embernek elkéne dönteni hogy miért játszik, a hangulat+játék+pénz kombináció vagy külön-külön valamelyik. Aki meg pénzt akar keresni az menjen dolgozni.. =D Soha nem voltam top csapatban, embrio mindig is első 8ban volt, style volt az egyetlen ahol valamire mentem a dologgal de az is beépült anceintsbe 1.6 squadnak.. Szóval ami a lényeg, hogy néha nem az az igazán nagy nyeremény amit meglehet fizetni hanem a szórakozás. Ha meg szponzorai vannak az embernek nem fizet alapból semmiért, tehát tök ingyenesre meglehet csinálni a dolgot, és ha még jó játékos is az ember akkor nyeremény is van. Meg egy lanon ha olyan szponzora van az embernek nem csak az 1. helyért járó nyereményt viszi el hanem a szponzora is fizet neki hogy eredményesen játszott.. -
NOMAK jeleneleg "pénz keresés" CS-vel nagyából 20embert érint SE TÖBBET SE KEVESEBBET én is cs-tem voltam hiresebb clánokban is én is nyertem lant de sosem kerestem annyit ,hogy megélhessek belöle legnagyobb nyereményem idáig 55e FT volt egy első helyért amit el kellet osztani 6-al (5+1 játékos + menedzser ) és a sponzorokal igy kerek 6,5e FT-t láttam belöle
lehet krva sokan CS-nek de magyarországon játszanak 10.000-en cs-t ebből 4-5 clának van esélye lant nyerni...
külföldön is ugyanez van csak ott az esportsnak nagyobb támogatása van.
és nem hiszem ,hogy te valaha is nyertél volna pénzt lannal ami elég lett volna bármire is max egy jól sikerült péntek estére... >.< -
Mindegy én sro fújjolását nem folytatom, néhányan itt már belebutulnak a játékba is nem látják a lényeget, hogy mi a szép és jó és mi a rossz benne. Nektek tetszik, nekem nem. Inkább játszom egy kis Black & White-al.. azzal még soha nem volt gondom =DD -
Szerintem aránytalanul erős. Mert egy glavies ad nekem 5k critet tegyük fel és maradk 2k hp-m. Viszont egy blader ad 3k critet és mivel neki nem egyszerre nagy a sebzése hanem egymás után nagy így a glaviesnek 2 kapott skill között nagyobb lehetősége van hp töltésre. Legalábbis én így vettem észre.