82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    utálak titetetek
  • Maala
    fogadjunk Gameplus meg triálozás közben törte el mind2 csuklóját... :) (bár nem mondta hogy a csuklója az. :))
    Jah és sém eltörte lábát muhahahahahahahahahahaaa
    Muha jön Takla, ürül cave és végre én is mehetek grindelni
  • Maala
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA
    hahahahahahaha
    hehehehehehehehehe muhahahahahaha
    :D:D:D:D:D:D

és még takla is jön, jó nap ez! :D
  • Lord Nomak
    Te mindig összetöröd magad szóval semmin sem lepődöm már meg.. =DD
    Jobbulást!

• Demila
    jobbulást
  • shaime01
    Heho... megjöttem a sielésből....megtapasztaltam a forralt bor melegítő jótékony hatását.
    És sikeresen eltörtem a lábamat...mert az ugy is divat...^^
    repültem helikopterel wííííííííííííí az orvosi ellátás olyan szinten magas ,hogy áh.. és még a növérek is *5-sek

Jah egyébként a Story...
    Szüleim merénylete ellenem part2.
    Mentem a Sífelvonoval de ugyebár van a lehajtható kis "biztonsági" zár én ültem középen elötte elmondták anyámék ,hogy ki ne csusszak ... igen.. a hegyre felmenve apámal szorakoztunk egymást hecceltük majd csak ugy poénból adott egy taslit aminek a következtében én kicsusztam alul... és sikeresen ugy érkeztem ,hogy nem a pihapuha hóra hanem egy jegesebb területre.. a sipcsontomra estem rá az egyből reccsent egyett a felvono meg ment tovább... :D nah a lényeg valahogy eljutottam a hotelig ahol közölték ,hogy ezzel a korházba kéne menni.. a poén az ,hogy csak én beszélek angolul.. ergo törött lábbal probáltam felfogni mit akar ~.~ nah a történethez hozzátartozik ,hogy ez a hotel a hegy tetején van, a felvonoval éppen oda mentünk. és persze sí ruha nem volt se rajtam se apámom mivel kb a felvonotol volt pár száz métere a hotel csak mentünk vissza gondoltuk igy gyorsabb a kórház meg ugye a hegy alján és nem tudom tudtátok-e az ,hogy xx centis hó van még nem jelenti azt ,hogy krva hideg lenne legalábbis én nem fáztam sőt napozni is akartam. nah és a helikopter ,hogy jött a képbe? ugyebár kocsival én nem akart menni mert zötykölödik és addig ordibáltam ,hogy nekem ugyan helikopter kell.. amig végül el nem jöttek értem..jah és a nővér megdicsért 2 dolog miatt .. miután megkérdezte ,hogy mi az a csunya seb a vállamnál.. és elmondtam neki nah szóval ezt 2 dolgot mondta:
    1. Tanuljak meg normális szituácioban csontot törni...
    2. és Hősiesen viseltem a fájdalmat (sztem ugy oridbáltam a hotelban ,hogy majdnem lavina lett.. :D )

ez lettem volna én is a sielés egyébként az alpokban voltunk valahol hó az volt mondjuk azt mondták tul korán jöttünk de most volt csak idönk eljönni végülis voltak jó páran szóval gondolom nem jöttünk annyira "elöbb" a sztorit gyorsan összedobtam lehet picit érthetetlen majd átolvasgatom de most megyek eszek valamit ugyanis durván 4 órája vagyok otthon
  • Lord Nomak
    Hát lassan már nekem is kezd elmenni, de ezekután csak megjött hozzá a kedvem. 82%ot léptem 3ésfél nap alatt ticket nélkül szóval kicsit unalmas már a penon tényleg.. =D De így meg muszáj mozognom vele mert 60at elakarom érni mire takla jön.. Az meg 180% xp még ami kell argg de legalább lesz quest hát ha gyorsabban megy majd el ez a pár % xp ^^
  • beatz
    omg, pedig mar pont elment a kedvem az sro-tol >.<
  • Lord Nomak
    Hát nem tudom, de caveben amikor lent voltam kariddal és powereket öltem egy 5 mp-s laggnál úgy elfeküdtem mint a disznó =D Általában az elhalálozási arány az 2-3 sima mobnál kezdődött egy lagban, vagy 1 giantnél vagy 1 champ és 1 sima mob.
  • Lord Nomak
    Update #1: New Server

We will be opening a new server, our 16th.
    New Server name: Pacific
    Open date: 12/5/2006

Update #2: Takla Makan Update

- Level cap lifted to level 80.
    - Takla Makan map opened.
    - A new Unique Boss introduced; Lord Yarkhan.
    - Level 60~80 Takla Makan monsters added.
    - Level 60~80 Takla Makan quests added.
    - 8th Degree high level Items available

Update #3: Christmas Event

- So-Ok's Christmas gift: a reindeer you can ride.
    - A powered up version of the monster summoning scroll: Pandora's Box.
  • Curbuncle
    Van hogy 2 narancs giant is rám szabadul, 85%-os hp töltéssel mégsem döglöm meg. Nem gáz ha ésszel játszik az ember.
  • HencStein
    Hol élsz te? ha szintjének megfelelö a ginant és a körülmények adotak simán meglehet öket ölni
  • Curbuncle
    Hát jó reggelt a korán kelőknek, mint jómagam! ^^

Quick bizony van Kalbot, és még sok más is. ^^
  • Maala
    ha nem lenne lag még élvezetes is lenne a sima potihasználat.
    viszont így csak annak akinek 2 anyja van. :)
    mellesleg intesnek elég 2 szörny is. csak giantok legyenek és pápá viszlát a városban. :)
  • QuickHUN
    A játék nehézségi szintjét fel kellene húzni,vagyis azt kéne csinálni hogy ne birjunk el csak 2 szörnyikét egyszerre ,üssenek nagyobbat ,ez megoldaná a bot problemát,kalban a veled egyszintűből is elég 2,3 nál futás :)
    főleg ha pirosat ölsz max 1 ,2 nél futás ,de itt nincs kalbot pont ezért!
    Az auto poti is segíti őket ,de jó dolog nekünk is !
  • HencStein
    emlékszem 1 ével ezelöt amikor elkezdtem 2 botal találkoztam lvvl 30 ig most ....
  • Cat 02 #28651
    huh már spacecowboyozol ? :S XD
  • Cat 02 #28650
    addig volt sro is jó amíg kevesen tolták :)
    akkor csak szintléő farmoló botok voltak
  • Cat 02 #28649
    silkroad.uw.hu ... xD
  • HencStein
    Gameguard minek van? Mondok még párat aminek semi értelme sincs : punkbuster; vac; vac2; cheating-death .... Mert ha akkarnak akkor is fognak botolni csitelni wh-zni aimozni stb stb atol hogy van valami védelem az senkit se érdekel
  • Lord Nomak
    thx a válaszokat ^^ bő 1 év alatt nem figyeltem még meg a 4 szintenkénti változást lol =DDD
  • Maala
    pwnd :D
  • Maala
    ezt hogy érted? 52től 4szintenként jönnek az új cuccok, mindenből... 52 kesztyű, gyűrű, fegyver/pajzs; 53 talisman; 54 cipő, füles; 55 fej; 56 gatya, nyakék; 57 chest; ez az új degree, és 4 szintenként jön mindenből új. 64en meg ugyanígy kezdődik a 8. degree.
  • Carmang
    Hát a hivatalos oldalon, meg az sro.mmosite.com -on fent vannak a cuccok, de csak az első "fokozat". De ha biztos vagy benne, hogy a második fokozat cipő 58-as (az első 54-es), akkor az egyes fokozatok 4 szintenként következnek, az új degree 12 szint múlva. És valóban a köv. degree cipő 66-os.
  • Carmang
    Házilag készíthető SRO magazin?
  • Lord Nomak
    Valaki leírná nekem hogy 57 felett hogyan jönnek a cuccok szint szerint ? azt tudom hogy 58 az cipő, 59 fejes.. de a többit nem, szal valaki aki tud honlapot ahol leírják mi mikor, vagy valaki venné a fáradtságot és leírná azt megköszönném
  • sweech
    mi a szar ez
  • Cat 02 #28640
    ez fegyvertervezés vagy mi ? :O
  • Cat 02 #28639
    dísz :D
  • Cat 02 #28638
    őő ez itt sro tápic XP
  • WuFraZselic
    "Mindenhol vannak olyanok akik csalnak, mindegy milyen játék, még az aknakeresőben is"

OWNED :D:DDD LOOOL :DDDD
  • Lord Nomak
    Ja és még mindig fentáll az a gondolat bennem, hogy ha mondjuk powerlevel 200at keres valakin abból joy kap 70et.
  • Lord Nomak
    Bizonyos réteget kiszűr.. Volt olyan amikor 1-2 órára lekapcsolták inspection után, és már akkor képtelenség volt bejutni, amikor meg bejutottam nem 10 botter volt kőszobroknál hanem 35.. =D
  • Lord Nomak
    Mindenhol vannak olyanok akik csalnak, mindegy milyen játék, még az aknakeresőben is kb. Csak mivel ez egy ingyenes játék amiből aztán pénzt tud csinálni itt a legtöbb ami észrevehető. Azok az emberek akik 250-500 mileket dobálnak ki egy-két cucra azoknak pl powerlevelről van a pénzük nagyrésze szerintem és ha csak a 250 milt veszem, hogy annyit vesz onnan az már powernek 200 dollár bevétel kb. Itt mindig is lesznek botok.. Csak az a kérdés hogy Joymax mit akar tenni, vagy csökkenti a szerver létszámát és mégdurvább lesz bejutni viszont utána folyamatos játék van, vagy megveszi a nasa szervereit és talán menni fog.
  • Maala
    a GW az nem mmorpg, bármennyire is szeretnéd.
  • Carmang
    Épp a napokban gondolkodtam azon, hogy tele van botterrel a játék, de akkor mire való a GameGuard? Szánalmas tényleg...
  • inter15
    Mondok 1-et GW.
  • Maala
    mondj egy mmorpg-t ahol nincs ez....