Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    Heho... megjöttem a sielésből....megtapasztaltam a forralt bor melegítő jótékony hatását.
    És sikeresen eltörtem a lábamat...mert az ugy is divat...^^
    repültem helikopterel wííííííííííííí az orvosi ellátás olyan szinten magas ,hogy áh.. és még a növérek is *5-sek

Jah egyébként a Story...
    Szüleim merénylete ellenem part2.
    Mentem a Sífelvonoval de ugyebár van a lehajtható kis "biztonsági" zár én ültem középen elötte elmondták anyámék ,hogy ki ne csusszak ... igen.. a hegyre felmenve apámal szorakoztunk egymást hecceltük majd csak ugy poénból adott egy taslit aminek a következtében én kicsusztam alul... és sikeresen ugy érkeztem ,hogy nem a pihapuha hóra hanem egy jegesebb területre.. a sipcsontomra estem rá az egyből reccsent egyett a felvono meg ment tovább... :D nah a lényeg valahogy eljutottam a hotelig ahol közölték ,hogy ezzel a korházba kéne menni.. a poén az ,hogy csak én beszélek angolul.. ergo törött lábbal probáltam felfogni mit akar ~.~ nah a történethez hozzátartozik ,hogy ez a hotel a hegy tetején van, a felvonoval éppen oda mentünk. és persze sí ruha nem volt se rajtam se apámom mivel kb a felvonotol volt pár száz métere a hotel csak mentünk vissza gondoltuk igy gyorsabb a kórház meg ugye a hegy alján és nem tudom tudtátok-e az ,hogy xx centis hó van még nem jelenti azt ,hogy krva hideg lenne legalábbis én nem fáztam sőt napozni is akartam. nah és a helikopter ,hogy jött a képbe? ugyebár kocsival én nem akart menni mert zötykölödik és addig ordibáltam ,hogy nekem ugyan helikopter kell.. amig végül el nem jöttek értem..jah és a nővér megdicsért 2 dolog miatt .. miután megkérdezte ,hogy mi az a csunya seb a vállamnál.. és elmondtam neki nah szóval ezt 2 dolgot mondta:
    1. Tanuljak meg normális szituácioban csontot törni...
    2. és Hősiesen viseltem a fájdalmat (sztem ugy oridbáltam a hotelban ,hogy majdnem lavina lett.. :D )

ez lettem volna én is a sielés egyébként az alpokban voltunk valahol hó az volt mondjuk azt mondták tul korán jöttünk de most volt csak idönk eljönni végülis voltak jó páran szóval gondolom nem jöttünk annyira "elöbb" a sztorit gyorsan összedobtam lehet picit érthetetlen majd átolvasgatom de most megyek eszek valamit ugyanis durván 4 órája vagyok otthon