82377
Silkroad Online (iSRO)
-
zanyád update :D -
hát ezért nem kell szarrá farmolni magukat a botoknak... ^^
jutt eszembe csak én nem láttom ezen a táblázaton a botot?
nah jól van nem kötökszök :P -
csakhogy perpill 90. szintig nem terveznek mastery emelést. :) -
már láttom!!
Monkey time restoration
Silver/Gold ticket time restoration
60% More exp
100% Drop
200% gold
áhááááháháhá :D -
nembaj..akkorisnekemvanigazam!
-
lv90 után mastery cap emelés lesz elvileg... és uj skillek addig meg ki kell birni n em kell minden buffot kimaxolni :) -
szivem, a takla már 1000 éve benne van a gép memóriájában, csak le van zárva egy láthatatlan fallal... :) -
Csakhogy a 70 és a kb 110-es max szint közt 40 a különbség. Ha pedig van 284 total masteryd, akkor 1 ágat sem tudsz majd kimaxolni (284 + 40 > 300). Tehát akinek most van 4 db 70-es passzívja az...
kezdhet gondolkodni, hogy mit fog visszafejleszteni.
-
legalábbis remélem.. -
akkor nomak mivel te is mindneki igy nyomja ,hogy fking update
MINDENKINEK leszedi elöre a takla matánt ,hogy nyitáskor NE laggozon a szerver értelmes döntés volt végre a joymax részéről :) -
" Mivel takla megnyílik így lag sem lesz mert a térkép mérete megnő és jobban eloszlik a terheltség a területen. "
Szép gondolatmenet volt ez tőlem csak kár hogy nem sok a realitás benne. -
pedign em is laggzot -
:( -
Köszi a válaszokat.
Egyébként Ice + Light-ra nyomulok. Legalább is, hogy most 26-os szinten, 8-as 9-es farmmal kardozgatok jobban bejön, hogy a mobot fagyasztom/lassítom és csak 1x esetleg 2x tud megütni. Ice-on belül még a phy.def növelő buffra, Light-on belül a futás, meg a mag.attack növelő buff, meg majd a Concentration.
Amúgy nem vok pure int, hanem "100% mag.balance", vagyis str-re is rakhatok néha, így elég jó hp-m van. Meg ha sikerül mindig egy jó br-shieldet szereznem (mint eddig) akkor nem vészes a tömeg.
Skill fejlesztésben ez a 2 nuke a fő, még egy kis Force-t hozzáveszek, és akkor a kardozást hanyagolom (ezt akartam tudni).
Sok skill ágra amúgy sem akarok költeni, mert az sro.mmosite.com-on a "future update"-ben van, hogy 12 degrees lesz a max cucc, ami kb 110 -es max szintet sejtet, a total mastery viszont 300 marad, tehát 3 ágat sem fogok (fogunk) tudni maxolni. -
lehet 4db 7es passzívod. :)
80on úgyis 9es farm megy, az 4*71= 284 mastery lvl... utána meg fel tudod húzni ami kell 80ra. 90en már télleg dönteni kell, de az hol van még. :) -
Curbuncle #28734 Ugyan vágom, hogy bicheon/hekusal skillek együtt jól tudnak jönni, de nem tudom minek rakni 4 skill mastery-re, hacsak 3at lehet maxolni. -
jah és a köcsögök dolgoznak éjszaka, muhahahaha!!! -
cold-light/bicheon-heuksal ftw!!! -
la-va build rulez. :D csak ahhoz kéne egy kis cold is. :-/ -
szerinte fire, light, bicheon heuksalt huzd...
fire: imbue, fire protection, fire shield
light: minden, kivéve imbue
bicheon: kd, leszurás, passziv
heuksal: passziv
én most 69en 63as bicheon, 63as fire, 63as light, 50es coldnál járok, de coldot 0ázom és heuksal föl 60ra passziv miatt.
persze ez PVP-ben jön ki legjobban, mert +1.1k hp passziv az +1.1k hp...
szal szentem bicheont is és heuksalt is erőltesd! mondjuk ennek a nagy előnye 52 felett fog előjönni jobwarokba és pvp-be -
Curbuncle #28729 Nem tudom, hogy most hányas vagy, de ha dual nuker-ben gondolkodsz, akkor fire-lightning legyen az. Nem rizsázok sokat mint látom te sem ma kezdted, így csak amit én tapasztaltam-tapasztalok nukerként.
- Jobb lenne, ha inkább a spear skillek felé kacsingatnál, a Cheolsam Force miatt, ami akár az életedbe is kerülhet egy nagy hentelés közben. 10 szintenként tudod vele húzni a Hp pontjaidat és nagyon jól jön!
- A karddal kapcsolatban, nem lesz szükséged sem a kombóra, sem pedig a leszúrásra, ha 2 nuke-od lesz. Mire a mob odaér, nem kell beleütnöd álltalánosságban. Ha valamit hasznosnak tartok a kard skillek közül, akkor az a Blade Force Series. Nagyon hasznos kis skill, ha éppen nem nukolni akarsz, ráadásul azonnal ellőhető skill. Ugyanúgy mint a Flying Dragon Spear Series.
- PvE témában sztem a legideálisabb nuker build, fire nuke kezdésnek, majd lightning nuke ami ugye 3-at sebez egyszerre. A fire nuke 43-tól szintén 3-at sebez. Ráadásul a Lion shout-ot is miután megkapod a 2. könyvét, 2szer tudod gyorsan ellőni, ami szintén 3-at sebez egyszerre. 43-tól már nem okozhat gondot ezen skillek kombójávl 3-4-5 narancs mob, ha rád akad véletlenül, de inkább ne int-esként. =)
- A "Tri-nuker"-t szerintem felejtsd el. Természetesen ez csak saját vélemény, de sokkal többet érsz a spear hp növelésével és azonnal indítható támadásival, mitn a colddal. Max a phisical defense buff-ot erőltesd, de az sem ad sokat. -
Nukerekhez lenne kérdésem.
Ha sikerül még ebben az évben elérnem a lv30-at (
), akkor az óhajtott dualnuke-om mellé szükségesek a fegyó (kard) skillek? Konkrétan csak a kombóra, meg a leszúrásra, meg a passzívra gondolok.
Azért kérdem, mert a dualnuker mennyire "aprítós" csak a nuke-okkal (meg mondjuk lion shout)? PvE témában.
Vagy trinuker mennyire zúzós (ohne fegyó skillek), bár ahhoz elég sok sp-t össze kellene szednem... -
Öööö... figyelitek a mobok mellett a droplistát? Szép is lenne
.
-
jah még 1 feltétel azt a c3mas bowodat cseréld mán le :D -
NYUGI esküszöm kewoOnal most ,hogy váltotam fegyot gyrosan elérem az 52-t és felhuzom a te karidat is csak NE BÁNTSÁÁ!
most leteszem a nagyesküt! :) -
Cat 02 #28724 Taklas Moncik fenn lesznek Magyar oldalon :P -
Cat 02 #28723 kecseg
VV hányas ? 70 legyen karácsonyrí xp -
:D:D:D -
shark1 #28721 Most akkor 19.hó 12 vagy 12.hó 19? :D :D
A big white ua. mint a white face, freeze+frosbite :) -
Big White Pókcica az milyen mag támadású ? Fagyi vagy cián ? Most még nem tudok belépni viszont érdekelne.. Este tudom akkor hova megyek egyből gyilkolászni. ^^ -
Mit számoljak újra ? Ha 5. van akkor hozzáadok 7 napot, tehát az 12. és az jövőheti update. :o -
Jó vadászatot. -
de a 70es capraise is 7,5-9 óra volt, szal nem értem mit izélsz... -
sztem számold úja. :D még csak 5-e van asszem. :) -
fent piros faq és questleírás, és a questleírások elején pl. vagy akár www.silkroadonline.net... ott is van. -
Eme felirat láttán arra a gondolatmenetre jutottam, hogy jövőheti update/inspection egyben kb 8-10 órás lesz. Amikor guild update volt akkor 8 órára sikeredett, itt meg hát lol. -
December's Big Update Notice (Revised With Dates)
Date : 12/5/2006
inquiry : 45
Hello. This is Silkroad Online.
For your enjoyment through this winter season, we have prepared a big update for Silkroad Online. Prepare yourself for the exciting new experiences to come.
Update #1: New Server
We will be opening a new server, our 16th.
New Server name: Pacific
Open date: 12/5/2006
Update #2: Takla Makan Update (Update Date: 12/19/2006)
- Level cap lifted to level 80.
- Takla Makan map opened.
- A new Unique Boss introduced; Lord Yarkhan.
- Level 60~80 Takla Makan monsters added.
- Level 60~80 Takla Makan quests added.
- 8th Degree high level Items available
Update #3: Christmas Event (Update Date: 12/19/2006)
- So-Ok's Christmas gift: a reindeer you can ride.
- A powered up version of the monster summoning scroll: Pandora's Box. -
valaki megtudná mondani h a bandit archerek merre találhatók? nemnagyon találok seholse leírást a mobok helyéről -
olvass vissza és megérted. :) -
Curbuncle #28710 Hajnal 6-tól 10-ig Inspection volt. Nem tudom miről beszéltek.