82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    zanyád update :D
  • shaime01
    hát ezért nem kell szarrá farmolni magukat a botoknak... ^^

jutt eszembe csak én nem láttom ezen a táblázaton a botot?

nah jól van nem kötökszök :P
  • Maala
    csakhogy perpill 90. szintig nem terveznek mastery emelést. :)
  • shaime01
    már láttom!!

Monkey time restoration
    Silver/Gold ticket time restoration
    60% More exp
    100% Drop
    200% gold

áhááááháháhá :D
  • shaime01
    nembaj..akkorisnekemvanigazam!
  • shaime01
    lv90 után mastery cap emelés lesz elvileg... és uj skillek addig meg ki kell birni n em kell minden buffot kimaxolni :)
  • Maala
    szivem, a takla már 1000 éve benne van a gép memóriájában, csak le van zárva egy láthatatlan fallal... :)
  • Carmang
    Csakhogy a 70 és a kb 110-es max szint közt 40 a különbség. Ha pedig van 284 total masteryd, akkor 1 ágat sem tudsz majd kimaxolni (284 + 40 > 300). Tehát akinek most van 4 db 70-es passzívja az... kezdhet gondolkodni, hogy mit fog visszafejleszteni.
  • shaime01
    legalábbis remélem..
  • shaime01
    akkor nomak mivel te is mindneki igy nyomja ,hogy fking update

MINDENKINEK leszedi elöre a takla matánt ,hogy nyitáskor NE laggozon a szerver értelmes döntés volt végre a joymax részéről :)
  • Lord Nomak
    " Mivel takla megnyílik így lag sem lesz mert a térkép mérete megnő és jobban eloszlik a terheltség a területen. "

Szép gondolatmenet volt ez tőlem csak kár hogy nem sok a realitás benne.
  • shaime01
    pedign em is laggzot
  • shaime01
    :(
  • Carmang
    Köszi a válaszokat.
    Egyébként Ice + Light-ra nyomulok. Legalább is, hogy most 26-os szinten, 8-as 9-es farmmal kardozgatok jobban bejön, hogy a mobot fagyasztom/lassítom és csak 1x esetleg 2x tud megütni. Ice-on belül még a phy.def növelő buffra, Light-on belül a futás, meg a mag.attack növelő buff, meg majd a Concentration.
    Amúgy nem vok pure int, hanem "100% mag.balance", vagyis str-re is rakhatok néha, így elég jó hp-m van. Meg ha sikerül mindig egy jó br-shieldet szereznem (mint eddig) akkor nem vészes a tömeg.
    Skill fejlesztésben ez a 2 nuke a fő, még egy kis Force-t hozzáveszek, és akkor a kardozást hanyagolom (ezt akartam tudni).
    Sok skill ágra amúgy sem akarok költeni, mert az sro.mmosite.com-on a "future update"-ben van, hogy 12 degrees lesz a max cucc, ami kb 110 -es max szintet sejtet, a total mastery viszont 300 marad, tehát 3 ágat sem fogok (fogunk) tudni maxolni.
  • Maala
    lehet 4db 7es passzívod. :)
    80on úgyis 9es farm megy, az 4*71= 284 mastery lvl... utána meg fel tudod húzni ami kell 80ra. 90en már télleg dönteni kell, de az hol van még. :)
  • Curbuncle
    Ugyan vágom, hogy bicheon/hekusal skillek együtt jól tudnak jönni, de nem tudom minek rakni 4 skill mastery-re, hacsak 3at lehet maxolni.
  • Maala
    jah és a köcsögök dolgoznak éjszaka, muhahahaha!!!
  • Maala
    cold-light/bicheon-heuksal ftw!!!
  • Maala
    la-va build rulez. :D csak ahhoz kéne egy kis cold is. :-/
  • WuFraZselic
    szerinte fire, light, bicheon heuksalt huzd...
    fire: imbue, fire protection, fire shield
    light: minden, kivéve imbue
    bicheon: kd, leszurás, passziv
    heuksal: passziv

én most 69en 63as bicheon, 63as fire, 63as light, 50es coldnál járok, de coldot 0ázom és heuksal föl 60ra passziv miatt.
    persze ez PVP-ben jön ki legjobban, mert +1.1k hp passziv az +1.1k hp...
    szal szentem bicheont is és heuksalt is erőltesd! mondjuk ennek a nagy előnye 52 felett fog előjönni jobwarokba és pvp-be
  • Curbuncle
    Nem tudom, hogy most hányas vagy, de ha dual nuker-ben gondolkodsz, akkor fire-lightning legyen az. Nem rizsázok sokat mint látom te sem ma kezdted, így csak amit én tapasztaltam-tapasztalok nukerként.

- Jobb lenne, ha inkább a spear skillek felé kacsingatnál, a Cheolsam Force miatt, ami akár az életedbe is kerülhet egy nagy hentelés közben. 10 szintenként tudod vele húzni a Hp pontjaidat és nagyon jól jön!

- A karddal kapcsolatban, nem lesz szükséged sem a kombóra, sem pedig a leszúrásra, ha 2 nuke-od lesz. Mire a mob odaér, nem kell beleütnöd álltalánosságban. Ha valamit hasznosnak tartok a kard skillek közül, akkor az a Blade Force Series. Nagyon hasznos kis skill, ha éppen nem nukolni akarsz, ráadásul azonnal ellőhető skill. Ugyanúgy mint a Flying Dragon Spear Series.

- PvE témában sztem a legideálisabb nuker build, fire nuke kezdésnek, majd lightning nuke ami ugye 3-at sebez egyszerre. A fire nuke 43-tól szintén 3-at sebez. Ráadásul a Lion shout-ot is miután megkapod a 2. könyvét, 2szer tudod gyorsan ellőni, ami szintén 3-at sebez egyszerre. 43-tól már nem okozhat gondot ezen skillek kombójávl 3-4-5 narancs mob, ha rád akad véletlenül, de inkább ne int-esként. =)

- A "Tri-nuker"-t szerintem felejtsd el. Természetesen ez csak saját vélemény, de sokkal többet érsz a spear hp növelésével és azonnal indítható támadásival, mitn a colddal. Max a phisical defense buff-ot erőltesd, de az sem ad sokat.
  • Carmang
    Nukerekhez lenne kérdésem.
    Ha sikerül még ebben az évben elérnem a lv30-at (), akkor az óhajtott dualnuke-om mellé szükségesek a fegyó (kard) skillek? Konkrétan csak a kombóra, meg a leszúrásra, meg a passzívra gondolok.
    Azért kérdem, mert a dualnuker mennyire "aprítós" csak a nuke-okkal (meg mondjuk lion shout)? PvE témában.
    Vagy trinuker mennyire zúzós (ohne fegyó skillek), bár ahhoz elég sok sp-t össze kellene szednem...
  • Carmang
    Öööö... figyelitek a mobok mellett a droplistát? Szép is lenne .
  • shaime01
    jah még 1 feltétel azt a c3mas bowodat cseréld mán le :D
  • shaime01
    NYUGI esküszöm kewoOnal most ,hogy váltotam fegyot gyrosan elérem az 52-t és felhuzom a te karidat is csak NE BÁNTSÁÁ!

most leteszem a nagyesküt! :)
  • Cat 02 #28724
    Taklas Moncik fenn lesznek Magyar oldalon :P
  • Cat 02 #28723
    kecseg
    VV hányas ? 70 legyen karácsonyrí xp
  • Maala
    :D:D:D
  • shark1
    Most akkor 19.hó 12 vagy 12.hó 19? :D :D
    A big white ua. mint a white face, freeze+frosbite :)
  • Lord Nomak
    Big White Pókcica az milyen mag támadású ? Fagyi vagy cián ? Most még nem tudok belépni viszont érdekelne.. Este tudom akkor hova megyek egyből gyilkolászni. ^^
  • Lord Nomak
    Mit számoljak újra ? Ha 5. van akkor hozzáadok 7 napot, tehát az 12. és az jövőheti update. :o
  • Lord Nomak
    Jó vadászatot.
  • Maala
    de a 70es capraise is 7,5-9 óra volt, szal nem értem mit izélsz...
  • Maala
    sztem számold úja. :D még csak 5-e van asszem. :)
  • Maala
    fent piros faq és questleírás, és a questleírások elején pl. vagy akár www.silkroadonline.net... ott is van.
  • Lord Nomak
    Eme felirat láttán arra a gondolatmenetre jutottam, hogy jövőheti update/inspection egyben kb 8-10 órás lesz. Amikor guild update volt akkor 8 órára sikeredett, itt meg hát lol.
  • Lord Nomak
    December's Big Update Notice (Revised With Dates)

Date : 12/5/2006
    inquiry : 45

Hello. This is Silkroad Online.

For your enjoyment through this winter season, we have prepared a big update for Silkroad Online. Prepare yourself for the exciting new experiences to come.

Update #1: New Server
    We will be opening a new server, our 16th.
    New Server name: Pacific
    Open date: 12/5/2006

Update #2: Takla Makan Update (Update Date: 12/19/2006)
    - Level cap lifted to level 80.
    - Takla Makan map opened.
    - A new Unique Boss introduced; Lord Yarkhan.
    - Level 60~80 Takla Makan monsters added.
    - Level 60~80 Takla Makan quests added.
    - 8th Degree high level Items available

Update #3: Christmas Event (Update Date: 12/19/2006)
    - So-Ok's Christmas gift: a reindeer you can ride.
    - A powered up version of the monster summoning scroll: Pandora's Box.
  • matamm
    valaki megtudná mondani h a bandit archerek merre találhatók? nemnagyon találok seholse leírást a mobok helyéről
  • Maala
    olvass vissza és megérted. :)
  • Curbuncle
    Hajnal 6-tól 10-ig Inspection volt. Nem tudom miről beszéltek.