Silkroad Online (iSRO)
-
Curbuncle #28729 Nem tudom, hogy most hányas vagy, de ha dual nuker-ben gondolkodsz, akkor fire-lightning legyen az. Nem rizsázok sokat mint látom te sem ma kezdted, így csak amit én tapasztaltam-tapasztalok nukerként.
- Jobb lenne, ha inkább a spear skillek felé kacsingatnál, a Cheolsam Force miatt, ami akár az életedbe is kerülhet egy nagy hentelés közben. 10 szintenként tudod vele húzni a Hp pontjaidat és nagyon jól jön!
- A karddal kapcsolatban, nem lesz szükséged sem a kombóra, sem pedig a leszúrásra, ha 2 nuke-od lesz. Mire a mob odaér, nem kell beleütnöd álltalánosságban. Ha valamit hasznosnak tartok a kard skillek közül, akkor az a Blade Force Series. Nagyon hasznos kis skill, ha éppen nem nukolni akarsz, ráadásul azonnal ellőhető skill. Ugyanúgy mint a Flying Dragon Spear Series.
- PvE témában sztem a legideálisabb nuker build, fire nuke kezdésnek, majd lightning nuke ami ugye 3-at sebez egyszerre. A fire nuke 43-tól szintén 3-at sebez. Ráadásul a Lion shout-ot is miután megkapod a 2. könyvét, 2szer tudod gyorsan ellőni, ami szintén 3-at sebez egyszerre. 43-tól már nem okozhat gondot ezen skillek kombójávl 3-4-5 narancs mob, ha rád akad véletlenül, de inkább ne int-esként. =)
- A "Tri-nuker"-t szerintem felejtsd el. Természetesen ez csak saját vélemény, de sokkal többet érsz a spear hp növelésével és azonnal indítható támadásival, mitn a colddal. Max a phisical defense buff-ot erőltesd, de az sem ad sokat.