82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Sajnálom :(
Van vmi tipped hogy ki lehetett?
Abból a vízből ki lehet jönni a híd vadon felöli tartóoszlopa felé elindulva fel a dombra... -
Nos 0-ás gappel is csak addig tudsz menni amíg a mastery lvl növelésére van sp-d...ha elfogy az sp, akkor ugye már ott is a gap, akarod-e vagy sem...
Kiegyensúlyozottság. Nálam az a kiegyensúlyozottság, ha mindenki ugyanannyi pontot kap, ugyanúgy fejlődik, eltérő osztályok és skillek szerint. Mivel ebben a játékban nincsenek osztályok, ezért itt ezzel a "szétfarmolom az agyam" taktikával akarnak az emberek még több skill-t szerezni mint a másik, hogy mindenképpen jobbak legyenek. Ekkor nyúlnak a bothoz. Aki nem használ botot, az rövid úton lemarad ezekkel szemben. Látod már hová akarok kilyukadni? Na ennyit a kiegyensúlyozottságról...
Erre a "free growth system" én nem tudtam jobbat kitalálni, mint hogy bug, mivel számos más mmorpg-ben meg tudták oldani hogy mindenki azonos mennyiségű skillel rendelkezzen...talán máshol ezért nem is botolnak azért hogy még több skilljük legyen, csak max a pénzszerzés miatt.
Ne haragudj de nem akarlak megsérteni, de fel kell hogy tegyem a kérdést: játszottál te más mmorpg-vel sro-n kívül? Ajánlom figyelmedbe WoW (csak kipróbálásra, tört szerveren természetesen
) vagy Everquest-et, vagy akár Rappelz-t...
-
http://img136.imageshack.us/img136/2649/sro2006121012431856dw0jq3.jpg
http://img147.imageshack.us/my.php?image=sro2006121012441291ac9.jpg
http://img147.imageshack.us/my.php?image=sro2006121012450241qf5.jpg
Tökjó, ezért érdemes karaktert fejleszteni. -
mmm még sosem láttam a saw1-3mat.. asszemideje megnézni :) -
Egyébként most néztem meg a mu-a vs lava videót.. Elfelejtettem letölteni amikor belinkelted Maala aztán most így eszembejutott a második videjó.
Ezek azok a pvp-k amikért befogok járni szerverekre szerintem. Egész nap elnézegetnék ilyen múvikat meg ilyen kaliberű emberekkel való tradeket stb.. =) -
1.40-nél eléggé morbid az a dög. -
új bűvésztrükk a suliban, 75 arany a földre és unique spawnol. :) persze csak spéci bottal! :) -
ez a Tango nagyon rendes :) fel áldozta magát hogy ne haljunk meg alkohol szomjban :D -
olvasni kéne
This was only client side and the servers were not harmed by this
es a kommentbe is beirta h packet editorral spawnolta oket, nem olyan bonyolult
-
Uj bot... -
private server -
Ezt érti valaki?
-
vassyg #29262 lolituma forever
-
Kérdés:
Crystal Wall-t próbált már valaki? Mert láttam egy íjászt, aki abból lövöldözött kifelé. Bár mindenhol, azt írja, hogy "nem mozdulhat", "nem támadhat" használata közben.
és...
Frost Nova közül a második könyv, ami 6 irányba fagyaszt az hogy működik? Közelben levő mobok közül 5-öt mindenféleképp befagyaszt, vagy csak azt ami pont a "csóva" útjába esik?
Thx. -
elértem az 50 es szintet, nagy taps öröm pezsgő , mondom cafattal benezek a barlangba... kimentem kajalni es ott az elso elagazasnal hagytam a karaktert , jövök vissza nézem egy mocskos kufoldi hozza ki rám a nagy vérvörös earth ghost ot vagy hogyhíjákot :S áá kva száját mire az egér hez nyultam egy csákányverésböl a földre terített így megtörtént a delvl... :( lol emmberek vannak.. -
OFF:Há jáccó cáppári dikkári lállá tikkári lillá tictandula dibidábi dállá ruppádi rubilá gurigangukarra girigangú Há rácáccá ja ribidábi rin lábá rictándillán déllandó. Ábe ripáttá párípá ri pá ribiribiribiribiszten déllándó Já bá réllán sztéllán déjjáló árá rávárávárává dü düvjüdú bá disz be lilla zéllandó dobá dágádágádágá dúdú déjjaló -
Jaja, már oda van telepítva az előző két karim is, legalább cuccost tudok majd neki adni -
Cat 02 #29256 Aege ? -
Kezdtem egy kiskarit, és nem csináltam questeket csak öltem a mangyangokat meg az egyszemű izéket, negyed óra mulva esett is egy sos belőlük, lvl 1es protector cipő xD -
milyen más questek lehetnének egy MMORPGben? minden questnek van sztorija, csak el kell olvasni... (szegény Leegeuk fiát a Hyeoncheonok lefejezték muhahahaha)
mindig van valaki a közelben -> botok.
perpill intes karival nyomom -> fullstr+blades lelki sebeim ápolása miatt elkerülhetetlen, hogy a jó kis sos bowommal ne KSeljem az atyaúristent is. nem vok egyedül... és még 1 smileyt is benyomok. :)
az útvonalas dologban nem az volt a gáz, hogy nem ismerted a térképet? SROban sztem ugyanez volt, én speciel a sima Tomb-ba csak 3-4. karimmal jutottam el, mert kíváncsi voltam mi van ott. :) de emléxem amikor bandit bowmanekről kérdeztem, vagy épp virágokról. (aztán jött a mobtérkép) :D -
Unatkoztam :)
-
Túl egyszerűek a questek? lol. Az hogy ölj meg 10 szörnyet/ölj ilyen meg olyan szörnyet és szerezz a dropjukból 8-at, az enyhén szólva is egyszerű. És ráadásül tök egyedül. Bemegyek a városba, ok hogy hatalmas és szép, de kihalt! Emiatt unalmas. SRO-ban legalább van mindig valaki a közelben, ha mobolsz. Ja meg ha WoW-ban egy területen min. ketten vagytok, akkor elkerülhetetlen hogy ks-eljétek egymást olyan kevés a szörny.
Ami viszont abszolút kiakasztott, hogy néhány questet olyan furmányosan mond el az npc, hogy csak pislogok merre kell menni. Nem tartom magam hülyegyereknek de az durva volt, mikor Trollt indítottam és az első 10 quest közül 6-nak a neten néztem utána, hogy merre kell menni, mert az npc leírás alapján fél nap után sem találtam a nyomorult útvonalat. -
minek poison? ^^ -
Na most akkor hova menjünk?:))
Hol lenne jobb?
Sztem egyik se különb :)
Ugye megint Kalonline-t emlegetem,de lassan érdemes azt is megnézni mert indul a PvP aréna :) és no bot :)
Jaj elfelejtettem mondani vettem egy 54-es fülbevalót 20 (100%)jég mágia csökkentővel, na mondom teszek erre egy kis tüzet is:)az is 20
(100%) os lett,na akkor meg megprobálom a poisont ,de itt már nem fog kelleni hát az is 100% lett :)
már csak a villám géza van :) bepisilek ha az is 100% lesz :)
-
Henty #29249 Szerinted mit éreztem akkor mikor a 8 hónapos 69 50%-os karimat reggel dh közepén találtam murderer státuszban kipucolva... mondanom sem kell hogy vissza lett azóta pkzva lvl60-ra és beakasztották hotan körüli víz alá, sehogysem lehet kijönni onnan (tegnap este néztem) szóval nem elég hogy kirámol, de még 100%-ban tönkre is tette az illető a karit hogy soha ne használhassam... na ez a gusztustalanság... és sztem ez merő irígységből fakad, hogy nem tudta elviselni bivaj karim és a sok isykillt :)
mondanom sem kell hogy sos meg mindenféle +7 cuccok nélkül.
-
crust heart xD -
go write to the silkroad admins to the new ideas ! :) -
nemlenne az baj , nade legalabb lenne miert jaccani ugymond... azaz nem lenne ennyire monoton ,elvenné a figyelmet róla -
go play wow a törtszervereken!!! <3 -
wowban viszont túl egyszerüek a questek de legalább vannak dögivel ^^
-
na erre szerettem volna utalni , olyan xar ez az egesz quest rencer hogy nemigaz silkbe , :( wow ba jo a quest ... -
az a gáz hogy nem jön SPXP questekért 52 felett =/ de 64 felett tuti hogy nem jön =/ majd a 70es q ad 24k spxp-t hát kössz -.-" de haver annyit mesél mindig a wowról, és ottani q-rendszerről, rohadt jó lenne vmi hasonló silkbe is... várom már a taklás questeket mondhatom: ölj meg 17x 23ezer niya generalt meg hasonlók... vmi izgisebbet télleg betehetnének -
én most örülök, tegnapelőtt 3 drop esett 1 giantból, tegnap első mob amit megöltem 67es garm sapit dobott, ma meg 68as nyaklánc esett, igaz hogy 3 óra alatt, de az a nyakas kb 3-4m-et ér min :D szal nekem mostanában jó a droprate! most végre nekem is jut egy kicsi :) -
engem csak ez a quest rendszer idegesít... mért nem tudták ugy kiszamolni hogy minden szinten legyen valami quest sokkal érdekesebb lenne a játék pedig a metódus ugyan az a monoton csépelés lenne de mégis "most én ezt gyujtom , én meg amazt.. szitu..." és kitartana a quest egy szinten egy kveszt nagy szkroll vagy barmi jutalommal a vegen . vagy egy szinten belul tobb kis quest es ugy lenne meg a 100%nyi pont. visszatérve a quest jutalom elég sivár ... semmi extra scroll semmi sztory :( -
na nekem az a véletlen szám generátor mindig gagyi droppokat ad , na persze ha 5 évben egyszer ad valamit... :> -
ehh mi a faszról beszéltek ti... normális játékot hány órának veszitek?
intes napi 3órával 69en is fejlődik 10%ot ticket nélkül 0s gappel...
hogy nem lesz akkor SPje? valamit valamiért, ezt hivják KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGNAK... dönthetsz, vagy lvl 70, vagy sok skill/kifarmolt karakter. az, hogy az emberek kapzsik és mind2-t akarják azonnal, egyéni szocproblem.
de hogy a "free growth system"-et bug-nak nevezni... hát ez a megalol.
szal: mennyi a normális játék naponta sztetek? -
oh, hát nem tudtad? leellenőrizték őket. legalábbis mondták... (remélem, érted, mire gondoltam) -
A megoldás: normális fejlődés (xp) a karaktereknek.
Pont.
Amíg a Joymax alacsonyan tartja az xp mennyiséget és magasan az xp határt a következő szinthez addig mindig lesznek botterek.
Mellesleg a vak is láthatja hogy Joymax nem sok mindent tesz ellenük, ergo ebből is pénze van valamelyiknek, ha nem így lenne már rég 100-asával szórnák kifele a bottereket. Röhej, hogy patch után fél órával már megjelennek a goldfarmerek.
Shaime te n00bsz tanulj még... sokat
-
A lv70/fél év az direkt így van megcsinálva. Ezzel is rákényszerítik a játékosokat hogy Gold/Silver Ticketet vegyenek Item Mall-ból. -