82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #29919 komoly ? nem 90 en ?
eu bavn 1ébként lvl 9 es monci -.- (meg 25 xD) -
ja nomak megkaphatod 30millában houdini 32plusz4 SoMoon spearjét c11 int4 str3 dura30 block-fakktuggyamennyi-... -
80 lesz, de majd csak EUval fog úgy kinézni. -
fr4me itt grindel mellettem egész nap... -
ö várjunk már . lvl80 as kutya már olyan páncélos blöki ? vagy az lvl90?
-
ö várjunk már . lvl80 as kutya már olyan páncélos blöki ? vagy az lvl90?
-
mennyi STR volt kézzel (szintlépésekkor) rakva a hybridre?
ezért lesz jó Houdini, mert az intesek 2 hibáját fogja kiküszöbölni... de amúgy Youtube-on keress rá IowU videóira, sos glavies-t vert plusz7 sworddel... csak a 2 full sos plusz5 garmentes sos glavies emberkét nem tudta leverni az egész szerveren, mert kevés volt a HPja a tankoláshoz. -
ironwall shield, és 15mpn át azt csinálsz az STRessel amit akarsz. -
Goth #29911 Sztetek jó ötlet egy POLICE nevű hunter guild? :D -
-
OMG GAYLORD -
-
Hmm mondtam én anno hogy piszkos a kezed te kis huncut 
Mi a karid neve dumcsizhatnánk
-
1bként.. tudod..
[IMG][/IMG]
-
gold minereket futtatok mint str.ici :D
1bként csak a pvp-t nézem.. >.<
iLOVE_AVI néven .. nyugodtan pmez :P -
Jól látom h Athenson rontod a levegőt ?
-
gold miner viszont ingyenes ^^ -
-
Vááágom sém :D
Nice glavie -
-
háát... tudod ha más is én is.. ^^
mivel a bot fizetős igy még bosszuból azt sem tudnám csinálni ,hogy csinálok egy karit beállitom ,hogy botoljon azt csá... ááh.. SZEMETEK! :P
legalább van 7-day-trial ^^ -
Shém már megint milyen sötét oldal vonz magához ?
Takla rulz! -
:DSA:DSA:D_A -
-
rpgmaster #29895 Failed to connect to server (C9) ez meg mi?:D -
egyébként. ahogy nomak is irta a high lvl-t le kell szarni.. ugy ahogy van
régen én is aggodtam és naponta csináltam egyuj karit aztán shaimebladenél fogtam "megpofoztam" magamat és csak játszotam nem azon paráztam ,hogy "de mi lesz ha? milyen lenne ha" -
Sőt most olvastam tovább asszem maradok a full intnél! -
30 ig úgy szeretném hogy full int, utána átállok egy kicsit az str re. Fire és lightből mindent meg szeretnék csinálni, de azt csak 50 után! -
Legjobban azért tetszik speares hibrid meg alapból az int kari mert:
Stunt közben nukeolni kurvajó, kurvaerős nuke, szép mozgás, nagy sebzés.
Ha KD-t kapok váltás shieldre sebzés csökkentés és esetleg blokk miatt.
Szóval úgy szép a speares kari ahogy van. Kár hogy az elején nem azt kezdtem el csinálni. Már sajnálom.. -
Ja meg eddig úgy voltam hogy full vagy hibrid int és sword meg shield. Arra akartam játszani hogy legyen egy olyan karakterem ami a legrosszabb esetben hal meg max. De időközben rájöttem olyat csinálok mind skillben mind farmban ami nekem tetszik. Leszarom a high playereket. Aki már régi arc és full sos szettben nyomja esélytelen vagyok ellene, akár sword akár spear van a kezemben.. Ezért inkább azt csinálom ami igazán tetszik és hangulatos a mozgása nekem.
Mondjuk attól függetlenül lesz majd nekem high br shieldem nagyobb szinteken, pvp-ben ha felborítanak átváltokrá az korrekt. -
Cat 02 #29889 váltsd be -.- vagy eltűnik
nekem van 3 szarvasom xD -
rpgmaster #29888 Huhh skacok van csomó jewel box om vbagy mi a franc az tul képpen mire jó?:D -
Én úgy csinálom hogy 30ig pure int, utána 2:1 hibrid. E mellé spear, light, fire. 52 után pedig jeget elkezdem feltépni phy védelemben.
Aztán majd lesz valahogy még.. Nekem mondjuk az tetszik hogy 24et még el sem értem és 97% mag ballance. Spear hozzámkerül 100% meglesz.
Mindegy, nekem tetszik, csak kellene majd 32es sos spear meg 42es. 52 felett már annyira nem érdekel, úgy is penonozás lesz 4-5 szintig. -
egy kis segítség... ha valakit érdekel, sikerült már beletekintem pár venice-s haver karijába
full int +7 spear +3-4 protector
hybrid spear +5 spear +5 garment
hybrid sword +5 sword +3-4 armor
full int sword +5 sword +3 arm/prot
hybrid spear : nagyobbat sebeztem mint egy glavies 2 critet kibirtam egymás után mars crit és soul crit második csapását. sebzés is normálisnak volt mondhato NAGYON tetszet.
full int : aztarekteskrva! Very Happy ezzel a karival akkorát sebeztem berzben ,hogy 1 nuketol megdöglött egy 67-es blader.. Smile , nah a kezdeti shokkk után elkezdtem pvp-ni pure str bladerbe belekötöttem feldöntött leszurt 68-s leszurásal és feküdtem. esélyem nem volt pedig shieldre is váltottam ezt még 3xor eljátszota.. 1xer sem nyertem igaz jó nagyokat csaptam rá nuke durván 7kt nyomott rá és ghost marsom is kb 4.0-4.2k nyomott a hpja a karinak 7104 volt mmint az intesnek de igy is nagyn gyorsan halt..érsd 1 ghost mars critből megölt egy glavies.. sajna nekem nem jött be.
hybrid sword: huh..ez valami álom kari 9x-es volt a mag balance pure str glaviesel egy jó izgalmas durván 3-4 percig tartot csatát le tudtam nyomni végül én nyertem 1db critel. jó dmg elfogadható def ERŐS kari csak kell egy normális sword.
full int sword : ugyanaz mint a full int spearnél csak picivel tovább birta.
összegezve nekem a hybrid spear jött be mint pvp-re legalkalmasabb kari pure str után. full int után a második legnagyobb sebzés elfogadható def
és 2 glaviesnél már nagyon ontottam magamba az uj potit Smile de egy ideig birtam ha criteltem volna szerintem 1ket lebirom csapni de a stunt megölt.
nah ennyi voltam lehet flamelni
whehe -
majom-rol beszélt.. de az az inv csak 1 oldalas sajna.. remélem majd emelik :)
---
nomak hybridben van az erő... egy hybrid speares egy full intnél is jobb SAJNA.. :/ full int jó lenne de mégsem..
1bként most igy kezdek elmerülni a silkroad sötétebb rejtélyeibe is.. vannak megdöbbentő dolgok... nah mind1 majd 1xer csinálok rola egy beszámolot.
jutt eszembe nomaknak
full int spear soulja +7-es spearel 67% mag attackal farmed +5-garment setes glaviesre
3.2-3.6k körül , glavies intesre 1.9-2.5 körül critel meghal viszont a full int spear
sword meg nekem valahogy nem tetszik full intben.. ok védelem.. de akkor is.. most ne ,hogy már a block miatt imádkozzak.. ^^
1bként most ,hogy igy jobban belekukkantottam hybrid karikba 70-esekbe hát.. elég durván jok :)
szóval már ott tartok ,hogy
1. pure str blader
2. hybrid (nem 2-1) spear
3. hybrid (nem 2-1) sword
4. glavie
5. full int
6. pure str bow
lehet flamelni :P -
Cat 02 #29884 hp poti + vigor (+mana és hp) pvp ben fontos :) (meg eu ban sis xD) -
Az inventory (hátizsák) alapból 1 oldalas, de lehet bővíteni. Az első bővítési lehetőség questet Jangan grocery csajtól kapod lv5-ön. A Storage ami a téren van (böszme doboz és csaj ül a tetején) abban tudsz lapozni, a négyzetháló alatt van a jobbra-balra nyíl.
Okés? -
Goth #29882 mi az a vigor? :p -
Hogy pontosítsam intes addig vág haza mindenkit amíg minden cucc rajta intes, stres, hps. Na meg vigor sem árt főleg ekkora lagban ami most délután is van/volt. -
Jó karakter az intes, szerintem pure blader után a legjobb. Legalábbis számomra ez a két karakter van ami üt mindent. Én is 23as létemre 16+3 sos spearrel elvagyok mint a befőtt. 26ost vágtam arcon ma kétszer =))) Mag bal. nekem 97%on van, ahogy 24et elérem jön a 24+6 sos spearem muhaha int5 str5 crit 13 attack 100% inc, és only 5 mil volt.