Silkroad Online (iSRO)
-
egy kis segítség... ha valakit érdekel, sikerült már beletekintem pár venice-s haver karijába
full int +7 spear +3-4 protector
hybrid spear +5 spear +5 garment
hybrid sword +5 sword +3-4 armor
full int sword +5 sword +3 arm/prot
hybrid spear : nagyobbat sebeztem mint egy glavies 2 critet kibirtam egymás után mars crit és soul crit második csapását. sebzés is normálisnak volt mondhato NAGYON tetszet.
full int : aztarekteskrva! Very Happy ezzel a karival akkorát sebeztem berzben ,hogy 1 nuketol megdöglött egy 67-es blader.. Smile , nah a kezdeti shokkk után elkezdtem pvp-ni pure str bladerbe belekötöttem feldöntött leszurt 68-s leszurásal és feküdtem. esélyem nem volt pedig shieldre is váltottam ezt még 3xor eljátszota.. 1xer sem nyertem igaz jó nagyokat csaptam rá nuke durván 7kt nyomott rá és ghost marsom is kb 4.0-4.2k nyomott a hpja a karinak 7104 volt mmint az intesnek de igy is nagyn gyorsan halt..érsd 1 ghost mars critből megölt egy glavies.. sajna nekem nem jött be.
hybrid sword: huh..ez valami álom kari 9x-es volt a mag balance pure str glaviesel egy jó izgalmas durván 3-4 percig tartot csatát le tudtam nyomni végül én nyertem 1db critel. jó dmg elfogadható def ERŐS kari csak kell egy normális sword.
full int sword : ugyanaz mint a full int spearnél csak picivel tovább birta.
összegezve nekem a hybrid spear jött be mint pvp-re legalkalmasabb kari pure str után. full int után a második legnagyobb sebzés elfogadható def
és 2 glaviesnél már nagyon ontottam magamba az uj potit Smile de egy ideig birtam ha criteltem volna szerintem 1ket lebirom csapni de a stunt megölt.
nah ennyi voltam lehet flamelni
whehe