82377
Silkroad Online (iSRO)
-
homeless #30361 De nem értitek meg, hogy a faq-ba más cím van? Nekem is ez volt a problámám, pedig a faq alapján csináltam mindent, utánna a fórumon kaptam segítséget. -
FAQ és QUESTLEÍRÁS fent dísznek van. -
Akkor tedd a következőt:
Keresd meg a c:\windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts KITERJESZTÉS NÉLKÜLI filet és a végéhez írd hozzá ezt:
#Silkroad
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
És így már menni fog
-
Nekem nem jelenik meg a Start gomb.Ezt írja ki indulás előtt:
The server is undergoing inspection or updates.Connect to http://silkroadonline.net for more information. -
Jól van csak az előbb silkroad.cm-ot írtál annak meg nem sok köze van a játékhoz :D
Ha letöltötted a klienst, akkor asszem először updatel(de lehet hogy nem, nem tom biztosan
), de a jobb alsó sarokban biztosan megjelenik egy start gomb, azzal tudod kezdeni a játékot.
-
Cat 02 #30356 hmmm
kép =) -
Cat 02 #30355 azé a képhez tartozik h egy csomagban 40 darab cucc lehet és sztem ez ful tehén :D mert a tífnek 92 es hunter spawnolt··
kép -
Cat 02 #30354 party monster giant :O kemény :D
sztem eu qva jó már nem azért :) graf is faxa meg minden :D
-
Ott reggeltem.Kösz a segítséget.
-
Először is a silkroadonline.net-en próbálj meg reggelni
-
Szasztok!Most telepítettem a játékot és regisztráltam de valamiért még nem küldtek választ e-mail-ben és nem is tudok bejelentkezni a silkroad.com-on.Ha megpróbálom elindítani a játékot akkor egy olyan menü jön be ahol csak az options guide movie és exit felirat jelenik meg.Hogyan lehet elkezdeni a játékot???Kösz a segitséget!:D -
homeless #30350 Hehe 3 napja játszom, de máris kiesett egy 16os sos bow:) -
Noobsz #30349 van Szia Morzsa engem ismersz :P -
Üdvözlet. Valaki innen a Venice-on játszik? -
bazz, a végén a lista alapján jöttem rá, hogy ezt lehet az egyik uniós társunk csinálta. :D:D:D bhsephiroth ^^ hihi
mjd ha felébred akkor megkérdezem bosnyák barátunkat. :D:D:D (erről a 90es 76+7 SoSun bladerről áradoznak mindig EU kapcsán. :D) -
eu rulz, nm. -
Arba #30345 hátttt üt a blade rendesen^^
az EU sztem is szar:P túl csicsás :DD -
*blade -
sosun sword munka kozbne -
Goth #30342 valaki elárulja hogy kell regelni a koreai silkre? :D
megadom felhasználónevet, jelszót, tölt egyet aztán üres mindegyik mező, nem megy tovább a regelés.
vagy csak koreai loginnevet lehet megadni? :p -
eu = kalap kakiiiih
nekem sem jön be.. csak máshogy fejlödik mint egy chinese karakter.. party-ban jobb expet kap >.<
penon huzás ftw :) -
Nekem nem tetszik az EU, főleg így harcra készen is most láttam.. SRO keveredik L2-vel kb. -
Arba #30339 Klántársam gold tickettet használ szinte mindig^^ szal fejlődik mint állat...ha van valakinek lv6-os challange vagy warrior tabija írjon, Rome serveren persze^^ -
Arba #30338 Én ma láttam a Rome-on Hotanban 16+9-es bowot^^ elég ütős kis fegyó volt:))
-
Cat 02 #30337 eu unqie még nem láttam :( -
Mondjuk az a +9 a brutalitás határa. Kb ha sosun+9 többet nem kell fegyvert venned =D -
Critet leszámítva aranyos cucc tényleg. Viszont a sosunnak meg rosszak a %-ok. :\ Phy reinforceot kivévve a többin lehetne még valamit csinálni, na meg a critet minimum 11-ig felhúzni. Plusz a szokásos kékek és +9 és úgy van értelme mutogatni ^^ -
Cat 02 #30334 tehát a max lvl je ^^akkor van értelme =) -
A fotó kedvéért felnyomhattad volna a grafikai beállításaid.
Itt egy +7 blade és semmi csillogás nincs rajta, pff
-
vagy meddig -
mondom 30-ig lehet felhuzni egy skillt nem 30-ig van skill -
Minden skill-ágban (cold/light/fire) az utolsó passzív skill ELŐTTI sort hívják nuke-nak. -
Cat 02 #30329 mivan ? 60 on is van skill -
craymond #30328 Kérdeznék valamit. Mondja már el nekem valaki mik azok a nukeok, és hogy lehet megszerezni őket. Azt tudom, hogy skillek, de nekem nem jelennek meg. Köszi -
skillt elvileg 30-ig vagy meddig lehet tolni nem tudom mit irtak már másik forumon.
jah egyébként van magyar de nem a x|x -en 89-es nuker. igaz kicsit töri a magyart irásba és nem használ ékezetettek (milyen meglepo) meg pár szót ne mbir leirni de jó fej :)
én euban 42-s vagyok.. de ezt mind huzzással... woha eus fejlödés ftw :) -
Cat 02 #30326 hát jah , érdekes ^^ skillt lehet tovább tonli h megtanuld a semmit ? :D -
74-es a legnagyobb europai kari és még mindi 6th cuccal nyomja.. >.< -
Cat 02 #30324 guild legmafasabbja Tunder_Ilona (Pulsar) lvl 40 és eddig átlag naponta egy lvl lépett :D -
Cat 02 #30323 van már 70 es is =) -
no akkor egy kis folytatásos képsorozat... :(
sajnos csak az első része az enyém.
[URL=http://mxb.dk/upload/part1.jpg]az első rész. critet nem nézni, dolgozom rajta. ^^[/URL]
és itt a folytatás. főleg pattack és prein része a folytatás.... :(