82377
Silkroad Online (iSRO)
-
nájsz, és bléded ? még mindig crit 1 =) ? -
Sziasztok
Skacok lefordítanátok az astral /immortal kövekkel mi történik?
-
sztem a következő lépés az item mallos cuccok újra cserélhetővé tétele lesz.
shaime nyomon lehet követni, de sok munka kell hozzá. :) -
proti elixir mármost is 100-150k :D BR 18 lett a SHIELDEM!!! és STR 5!!! :D:D:D király. még ma este +7ezem és jó is lesz 1 ideig. meg jah a garment szetem is kap astral-immortalt... sajnos éxereim nincsenek. :( -
ugy mint a goldot gondolom a ccfelöket is le tudják ellenörizni különféle logokbol ,hogy kiknek adtak oda fegyver-t meg akár azt is ,hogy melyik gépről melyik account készül.. lehet a végén még bannolások is lesznek -
Innentől az lenne a vicces, ha lehetne venni item mallban elixireket. :o
Kitenné joy őket mint az astralt/immortalt.. hehe -
Szó szerint arany árban fognak menni az elixirek. Viszont most már a +3as fegyverek lol.. Lemegy az áruk mint a disznó, ha eléri az ember a +4et onnantól már lazán rakhat rá köveket. Nem azt lehet olvasni, hogy " wtb +3 " hanem wtb +5-7 lesz. És szerintem a +9es fegyverek sem lesznek ritkák. Teljesen megborul a piac. -
de ha sporolni akarsz csak az astralt teszed most ra...kesobb veszel elixirt amikor lejebb megy az ara ha nem akarsz milliardokat kolteni elixirre =D -
Van 17 wep elixirem, 9 shield, kb 30 prot és asszem 15 accessory =D Lehet gazdag leszek ? =D -
Aszem ma a silk eladások az egekbe szökik meg a weap elixir ára min 1 mill lesz mindenki huzni akkarmajd^^ -
És az item malban vásárolható Magic stone of Astral és a magic stone of Inmortál mire jó, mit tudok vele elérni? Thx. Lámi1 jelentkezem:) -
+7-s az egekbe szökik.. most érdemes visszatartani a +7-es fegyokat egy kis ideig a +5 marad szinten. a +5-s ruhák ára is megfog ugrani a prot elixir ára felmegy 100-150k-ra szerintem kb ennyi lesz -
Azért az árakra leszek kiváncsi ám.. -
eccerüüü
az első uj degree item -5 szintől lehet venni astarlt szóval egy lv1-es kardhoz -lv4-esnek kell lenni :)
de a gyengébbek kedvéért
2th - lv8
3th - lv11
4th - lv19
5th - lv27
6th - lv37
7th - lv47
8th - lv59
9th - lv71
-
Cat 02 #30427 kevesebb lesz a +7 fegyver :)
eddig csináltak új accountot vettek rá silket vmi fedezet nélkül föl +7 ezték a fegyót majd visszaadták rendes karinak és utána baoolva lette kasszem
most sztem 64 es fegyvert csak 60 körül lehet + olni vagy vmi 9ilyesmi :) (sztem te jobb vagy angolbol mint én :D) -
hat spec sg makrokkal csinaltam meg de tokmindegy =D -
értem. szal firefox-ban oldal forrása, és bemásoltad ide. :) értem én ezt a színezős dolgot. :D -
PWNED xDDD
nyugi engem is nyomtak már le így (3* egyedül, lóval)
és mikor megkértem a tífet hogy ne öljön meg ledobott a 68+5-os glavival
Ekkor kapcsolatba koztam a koszos rühes kóbór kutyákat az édesannyával, de csak annyi volt rá a válasz hogy:
-? Thx, come again plz
na de mindegy^^ -
Akkor valaki, aki nem kuka angolból, mi a lényege az astalozásos dolognak az új patchben, mert a lényeget értem ,de ezt a részét nem igazán! -
" Inspection Period: 2007/1/9 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hour duration) " Ez meg lesz 8 óra is szóval reggel mindenki nyugodtan aludhat szerintem. -
Ennek az astral dolognak meg örülök. Sose használtam meg nem is fogom de azért örülök hogy van ilyen is. -
70 alatt nem érdemes elkezdeni védeni a tradereket, legalábbis ahogy athenson látni/tapasztalni. A legjobb hasonló trade az az első union trade volt harcosokban.
Trade meg hát.. virágoknál vagyok és ilyen 23as traderek mászkálnak kb, ül a tevén a fogyatékos és elkezdei hogy pls help.
Harmadiknál amikor beírta egy srác kinukeoltam alóla a tevét. Nekem megérte az a 7% minusz kb. -
reszletesebben..szepen kiszineztem nektek remelem nem kurtam el ^^
January 9th Important Patch Notice
Date : 1/8/2007
inquiry : 157
Hello. This is Silkroad Online.
To avoid incurring confusion, we will inform our users of the important patches that will be applied on January 9th weekly inspection period.
- Level restriction on purchase of Magic Stone of Astral and Magic Stone of Immortal applied
To block cash item related fraudulent actions and to intensify our security, we have applied level restriction on purchase of Magic Stone of Astral and Magic Stone of Immortal.
* Restriction level = first weapon available per degree - 5 levels
Example: To purchase 8th degree Magic Stone of Astral
, a user must at least be 64 (first weapon available for 8th degree) - 5 = 59 levels or higher.
- Silk purchase limitation applied
To prevent the use of robbed credit cards, only accounts with a character level 10 or higher can purchase Silk.
- Skill structure modification
Skill structures of Bicheon Mastery's Shield Technique Series and Heuksal Mastery's Fanning Spear Series, which are inefficient compared to other skills, have been modified. We hope this brings more excitement in using skills. -
de most mivan akkor az astrallal ? -
Vazze vége a nagy astralozásoknak ? :(
Mellesleg 2 fajta bot van, leszögezem előre mind2 illegális:
Clientless(kínai) és "normál"(angol) a normál indítja gamát, a cless nem.
A botwar alkalmával a cless botokat bannolták javarészt, mondjuk ezt főleg goldminerek használják.
-
HUNterS-ben vagyok. Ixion_hun néven. -
Cat 02 #30415 azok azok a skillek amik nemrég voltak ? :D
astral vevés ? vége a ccf nek vagy minek ? :) -
Server Inspection] Weekly Server Inspection Notice
Date : 1/8/2007
inquiry : 32
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the server and website will undergo regular weekly server inspection.
Inspection Period: 2007/1/9 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hour duration)
[Patch]
- Astral purchase level restriction : to intensify security
- Christmas event ends
- Change in SP requirement for Bloody Fan Storm
- Skill structure modification (modified the effect of the inefficient Bicheon Mastery's Shield Technique Series and Heuksal Mastery's Fanning Spear Series)
- Silk purchase limitation -
"a rendesebbje " ...
igy indult
igy vegzodott
:) :( -
voltam, csak nem bírtam kivárni...
qrvára zugott a fejem az előző estétől.
(elseje óta jóformán időm sem volt kijózanodni...nem lesz ez így jó:))
thiefekkel meg együtt kell működni... a rendesebbje másodjára nem rabol ki :)
-
dehogy is... jöttél volna tegnap este indult egy "crazy sör trade party" nagyon nagy feeling volt , elöször még amikor csak sima "sör trade party" volt akkor szépen mindenki elindult 1* al sok sok hunter meg sok sok trader , traderek sör kibont , kocc és indulhat a teve rakomány ...:) /ts en ment a duma/ aztan páran maradtunk csak.. kezdődött a "krézi sör trade party" amikor is minden trader 5 csilagot pakolt be! :)) szokásos hunter kunyizás következett.. jött is in3t , en , wasa , huntoltunk a 20-30 lvl 5* os tradereknek .. nagyon jól haladtunk, közben jól esett a hideg sör :) azután eljutottnk hotan ferry ig ... jött egy kulfoldi klán nézegetett bennunket... na mennenk be a hotan déli hídon mikor jött egy 72+ os nagy player thief !!!
mindannyian a földre feküdtünk... és még a söris elfogyott
... nagyjábl ennyi :)
-
Attól függ melyik klánban vagy. -
Én is A Venice-en vagyok, talán egy unióban vagyunk :) -
Na most meg azon kell izgulni, hogyha nincs kedved semmit csinálni, a botszivatás helyett mit találj ki^^
sehogysem jó :)
ez a szeretlekismegnemis ^^ [nagyonszarul énekel] -
homeless #30407 Ja igen mostmár utánnanéztem és láttam, hogy elindítja a játékot. Más mmorpg-kbe olyan botot használnak ami nem indítja el.:)) De ez a lényegen nem változtat, mert ugyanazok a funkciói:DD -
Nállunk érezhetően kevesebb lett a boter a törlések után. Eddig Azon kell izgulni le tudod e vadászni előtte, most meg már alig látni őket. -
téves!
a bot egy program ami ugyanugy elinditja a silkroadot csak éppen magától mozog.. >.< -
de lesznek..
aki nem fizet többet azok közül kerülnek kiválasztásra az emberek .. whehe -
Rabbit20 #30403 a fizetős botokat a joymax adja ki, és akik ezt használják azok nem lesznek bannolva :P :D -
Goth #30402 nah ezért nem szeretem ezt a játékot.
Néha olyan érzésem van mintha a Joymax leszarná a botolókat.
Most is volt valami sokezer acc törlése, de olyan, mintha jóformán semmit sem tettek volna a botozás ellen.