82377
Silkroad Online (iSRO)
  • DAcafat
    figyelted közbe váltogatta a fegyókat :) van egy pár érdekes dolog nála:)
    meg azt mondják a srác már 78as 2 hét alatt azért az durva :(
  • beatz
    yoto még mindig "csak" 78as?
  • Maala
    nice kis 78as kari is van Athens szerveren... ha esetleg bizonyíték kellene, fel tudok tenni SSt...
  • Maala
    aucs ez fájt.

no még1x

amit a háttérben láttok Blade-t YOUR_MOTHER kezében az az enyém volt, 18+5, elég szép példány, eladtam neki 200kért és 1 weapon elixirért (gondoljatok bele, mennyi pénz az 1 pár napos szerveren), TG drop volt, 50Kért vette nekem Sir Moon... én meg használtam szépen a 24+4es kardom, amit ki is vett nekem? :D szintén ő.

Revenge113 Garmentben full intes létére, szal akkor még nem botolt. ^^
    végül megunta és abbahagyta SRO-t. jellemző lenne hogy olyan gyorsan fejlődött, hogy nincs rajta talisman. 2. nap a 32es spearjével gyorsan meghiúsította az egyik 2*os klánalapító pénzgyűjtő trédemet. :D

Anubis is megunta, abba is hagyta, mikor 56os lett, aztán most pár hónapja visszatért, és nagyiparban nyomatja. klánpénzgyűjtés közben találkotunk először, együtt mentünk jópár kört, Ancients_PL miatta idősebb Harcosoknál pár órával... no meg azért, mert trade közben bebasztam, mint atom, és 1x el is aludtam, szegény meg ott várt vagy 5 percig, míg felébredtem. -tescokörte rulez- :) 1. nap óta a friendlistemben van, még akkor is ott volt, mikor úgy tűnt sosem lesz már aktív. ^^

YOUR_MOTHER a T_T feje, 72es, amikor 53on megláttam hogy a 64es blade-jével osztja a Devil Cutokat... nos akkor tértem vissza. :)

StacE még ma is él, 39es... viszont a tulajdonosa másik karija, Crusher 73as full int. :D

parang_gila itt grindel mellettem... :)

JUDGE is errelófrál valahol taklában, vagy esetleg Cave...

Apophis az uniónk feje, 72-73 környékén valahol... :)

ANIL volt sokáig a legnagyobb blader, hamarabb lett fully farmed mint bpls, csak lelépett egy újabb szerverre... :)

oh és SweetCandy... még ma is virágzik 73 sztem minimum. :)

KI A FRANCOK EZEK AZ ARCOK? :D:D:D

Athens kezdete: február 21. :)
  • Maala
    lol, télleg nem régi az arc. :)
    2-7. nap vmeike Athensen. :)
  • shaime01

• HencStein
    Enyit tok rola de lehet csak 70 ig huzta magát és nem ful farmed
  • HencStein
    Ez az emberke akkor volt 64 es amikor én még csak 50 es voltam persze bot user és gyorsan kifarmolta magát .. volt fen de naon ritkán néha job waroknál látam feltüni az arcot de anyira nem volt aktiv
  • Lord Nomak
    Nem értem honnan kerülnek elő ilyen emberek, ez is 73as..
  • Lord Nomak
    Athenson levő embereknek tenném fel a költői kérdést.

EZ KI ?

1 éve vagyok azon a szerveren és nem havonta egyszer. Még sem láttam soha, se mostanában, se régen darkos karival, de még vudu karijával sem pedig akkor mászkáltam már mindenhol naphosszat.
  • Carmang
    Mer? Mikor? Amikor írtad múltkor, hogy feltörték Zolee-t?
  • Carmang
    Nah, most hogy figyelmesen is elolvastam.
    Szóval a heuksal nem mag.damage-t ad, hanem mag.védelmet. A bicheon phy.védelmet (ezt jól írtad).
    Egyébként ez eddig is így volt, csak amíg volt manád addig élt a skill, és mást nem tudtál csinálni mellette. Most viszont egy 15sec-es buff-ot csináltak belőle.
  • Cat 02 #30549
    képzel Hun_heroes felolszlott :(
  • Cat 02 #30548
    fehér: atack rating +
    fekete: támad (kb kutya szinten csak nem hal meg :P)
    kék: atack rating ++++ :D
    fekete hót felesleges ^^eb powa -.-
  • Carmang
    A madár első könyve az attack ratingot növeli. A második asszem az ellenfél parry-jét csökkenti, de ha biztosat akarsz, akkor: sro.mmosite.com (nem sokáig voltam íjász). Itt valódi angolul van leírva, hogy mi micsoda.

A castle shield második könyve, a pajzsodon MÁR MEGLEVŐ block ratio-t növeli adott %-kal, tehát íjász/glaive/spear-esként ezt nem fogod tudni használni. De ennek is utána tudsz nézni az említett oldalon.

Malla - a crystal wall nem változott egy szemernyit sem. "Phy. absorbtion rate" eddig is volt rajta az nem változott. A HP-ja is ugyananyi maradt...

Egyébként én arra leszek kíváncsi milyen taktikák fognak kialakulni az új skillekkel. Pl. blade vs blade: gondolom most mindenki megrészegülve az új skillektől, ELSŐRE ellövi a castle shield-et. Ekkor 15mp-ig alig sebzik egymást, utána viszont minden a megszokott módon működik...
  • datango
    na ezt most jól leírtam, tehát a heuksál nak + magical damagét ad a javitot skill, bicheonnak + phy vedelmet és az ijász? az hogy is muxik ?:)
    ---
    másik kérdés a középső könyv az bloking ratió vagymi, namost akkor ha én azt heuksal os létemre bekapcsolom akkor pl rám is ha ut majd az enemy akkor azt irja ki majd hogy "BLOCK" ?:) ez jolenne :) hm?
  • datango
    na ezt most jól leírtam, tehát a heuksál nak + magical damagét ad a javitot skill, bicheonnak + phy vedelmet és az ijász? az hogy is muxik ?:)
    ---
    másik kérdés a középső könyv az bloking ratió vagymi, namost akkor ha én azt heuksal os létemre bekapcsolom akkor pl rám is ha ut majd az enemy akkor azt irja ki majd hogy "BLOCK" ?:) ez jolenne :) hm?
  • datango
    az ijász nak a sólyom az ilyen "extra" ja ugye?
  • Maala
    jah. :D
  • HencStein
    De akkor má nem kapok xp-t csak sp-t és akkor is csak anyit? hát lol
  • shaime01
    szerintem azt mondjak : SHAI-SHAI-SHAIME
  • shaime01
    remélem soha.
  • Liathan
    Jah még 1 uj server mikor fog nyilni?
  • Maala
    STRt. :D és figyelj hogy minél jobb crit legyen a fegyódon.

• AnagyG
    a glavienél mit fejlesszek az int-et vagy az str-t????
    ááááá
    ez nagyon komoly eddig itt a koliban a max a 3. refrén volt...
  • Maala
    omfg mingyá 1 éves lesz a regem SGn. emiatt a fos game miatt regeltem, és az 1 nap alatt amíg aktiválódott az acc elolvastam az addigi ~2800 hsz-t. :D manapság gondolom 10 nap az aktiválódás szal a 30000 hsz-re bőven elég. :D:D:D
  • Noobsz
    OMG ez a szám mintha valami lesulytott volna rám
  • chalezlopez
    OMGROFLOL...
  • Maala
    íjászból full str, vagy phy/mag balance 1:1-hez a jó. utóbbit nem egyszerű összehozni. ^^
  • Liathan
    hi! Sztetek 1 full stres v. 1 2/1 stres ijász a jobb?
  • WuFraZselic
    OWNED :D
  • WuFraZselic
    OFF:
    http://www.farkashazireka.hu/ - csak a zenét hallgassátok :D áááá sro közben pwn
  • beatz
    http://www.farkashazireka.hu/
    hatterzene ftw..a legujabb torvenyrendelet
  • Lord Nomak
    Na ennyit az intes karakteremről. 9 botot lenukeoltam kész vége k.o. Nem nekem való ez a botok közötti farmolás. Asszem pár nap pihi.
  • Maala
    ugyanannyit mint amígeléred a 99,99%ot.
  • shaime01
    ugyanannyit
  • HencStein
    Ha ellérema a lvl cap max ját vagyis lvl 80 99.99% akkor menyi sp-t kapok 1 mob megölése után? igy értem
  • Maala
    glavie soul spear, ghost petal, combo, flying dragon, passzív, fire imbue, fire shield, fire protection, body fire, passzív.
    meg még hasznos lenne a pacheonból a sólyom, meg a passzív, és a lightningból a futás, passzív, concentration, meg a pierce force. jó farmolást. :D
  • Maala
    én nem azt nem értettem hanem az utána következőt...
  • AnagyG
    Hello!
    Most ismerkedem a játékkal, 5 nap alatt lvl19 ig jutottam. Ahogy olvasgattam a FAQot ugy döntöttem hogy Glaive lesz a fegyverem, és hozzá a FIRE varázslatot válaszottam. Most azzal vagyok gondban hogy ezeken belül már egy csomot combot és varázslat típust tudnék UPolni, de nem tudom melyiknek van igazából értelme...
    Ehhez kérnék segítséget, hogy melyik varázslatot nyomassam és hogy a fegyveren belül melyik Combot érdemes???

Eddig igyekeztem szintlépésnél egyenlően elosztani azt a 3 pontot, de rájöttem hogy ez sem a legjobb, mit javasoltok melyiket fejlesszem tovább, és melyiknek mi az előnye???
    Köszi a válaszokat...