Silkroad Online (iSRO)
-
aucs ez fájt.
no még1x
amit a háttérben láttok Blade-t YOUR_MOTHER kezében az az enyém volt, 18+5, elég szép példány, eladtam neki 200kért és 1 weapon elixirért (gondoljatok bele, mennyi pénz az 1 pár napos szerveren), TG drop volt, 50Kért vette nekem Sir Moon... én meg használtam szépen a 24+4es kardom, amit ki is vett nekem? :D szintén ő.
Revenge113 Garmentben full intes létére, szal akkor még nem botolt. ^^
végül megunta és abbahagyta SRO-t. jellemző lenne hogy olyan gyorsan fejlődött, hogy nincs rajta talisman. 2. nap a 32es spearjével gyorsan meghiúsította az egyik 2*os klánalapító pénzgyűjtő trédemet. :D
Anubis is megunta, abba is hagyta, mikor 56os lett, aztán most pár hónapja visszatért, és nagyiparban nyomatja. klánpénzgyűjtés közben találkotunk először, együtt mentünk jópár kört, Ancients_PL miatta idősebb Harcosoknál pár órával... no meg azért, mert trade közben bebasztam, mint atom, és 1x el is aludtam, szegény meg ott várt vagy 5 percig, míg felébredtem. -tescokörte rulez- :) 1. nap óta a friendlistemben van, még akkor is ott volt, mikor úgy tűnt sosem lesz már aktív. ^^
YOUR_MOTHER a T_T feje, 72es, amikor 53on megláttam hogy a 64es blade-jével osztja a Devil Cutokat... nos akkor tértem vissza. :)
StacE még ma is él, 39es... viszont a tulajdonosa másik karija, Crusher 73as full int. :D
parang_gila itt grindel mellettem... :)
JUDGE is errelófrál valahol taklában, vagy esetleg Cave...
Apophis az uniónk feje, 72-73 környékén valahol... :)
ANIL volt sokáig a legnagyobb blader, hamarabb lett fully farmed mint bpls, csak lelépett egy újabb szerverre... :)
oh és SweetCandy... még ma is virágzik 73 sztem minimum. :)
KI A FRANCOK EZEK AZ ARCOK? :D:D:D
Athens kezdete: február 21. :)