410
nagyon tré
-
szőkenö #130 sztem nem tom.
-
#129 Függetlenül attól, hogy ki kezdte -
#128 Nem.DE Rohadt szemét dolog!! -
domtam #127 Csinálta már valaki haverja feleségével??
-
#126 Felejthetetlen volt az "angol tanulás"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#125 ennyi -
#124 -
#123 -
#122 -
#121 Hy
először ezt akartam: " I won't never forget you", de nem hiszem hohy jó
+ lesza*om az angolt
nembaj hogy beleszóltál legalább megmondod,hogy szerinted nem jó! -
#120 lali: a mondásban a forgot helyett "forget"-et kell írni, úgy lesz értelmes.
kivéve persze, ha új angol nyelvújító vagy.
bocs ,hogy ebbe is belekötök, de olyan, hogy "i never forget U" nincs. nem használják.
helyesen: "i will never forget U" -
-
szőkenö #118 Olyan kis cuki vagy!!
Amúgy meg beb..na ha mégis megtennéd, mert engem nem lehet, mert mindig ott vagyok vhol!!
Ja amúgy puszika!! -
szőkenö #117 Ok azt vágtam reggel is, csak lemaradt egy d: ne bántd!!
Mind1 akkor még éppen csak felkeltem, hibát követtem el!!Bocsika! -
#116 Szőkenö, i never forget U! -
#115 amúgy ja: ha play akkor played kellene.Majd utánnanézek... -
#114 Forget a jelen ideje, forgot múlt időben!
Felszólítómódban meg nemtudom mi van hogy kellene írni!
Így jól rímel, ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#113 nem neked írtam
neked helyesen van írva.
a lalicsiga cseszte el. -
szőkenö #112 Hopsz egyet akartam!
Mind1!
Csiga: Remélem sikerülni fog a Forgalom vizsgád a hó ellenére is, mert ha nem akkor véged!! -
szőkenö #111 Jól van ne bánts már, nem lehet mindig mindent tudnia neki sem!!
-
szőkenö #110 Jól van ne bánts már, nem lehet mindig mindent tudnia neki sem!!
-
szőkenö #109 Hogy állsz a lánnyal?? -
#108 csak az aláírásodra reagálok.
hibás.
nem forgot, hanem forget, legalább is ha felszólító módban van, ahogy én ismerem a mondókát. -
#107 Bocsika.Akkor szerintem vagy az van,hogy neki is jóvolt veled beszélgetni, a társaságodban lenni és ismerkedni; várta mikor lépsz, de lett egy újabb riválisod akiről nem tudsz és ő meg ráhajtott.
Magyarul te húztad a rövidebbet az én teóriám szerint!
Ha meg nincs barátja, akkor fogalmam sincs mi lehet a baj.
Lehet unalmassá vált a SOK beszélgetés...
Tipp: mindenképp próbálkozz, mivel volt jele, hogy ő is akarhat valamit!!!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!! -
Bammy #106 Félreértettétek! régebben sem úgy beszélt velem mintha ő annyira akarna valamit, csak azért el tudtunk beszélgetni, volt egy időszak amikor nagyon is jól, és én nem szarakodtam, mindig próbáltam beszélni vele és kereseni a társaságát és mindig kedves voltam vele..de mintha egyik pillanatról a másikra ez elmúlt volna hogy jókat beszélgetünk... -
#105 Húúúú.Ez szép volt.De igazad van(most az 1x)!Szöszi<IMÁDLAK>
Szerintem meg azé' nem bánik úgy veled mint azelőtt, mert unalmassá vált neki, ahogy bocsáss meg a kifejezésért, de szarakocc, hogy megkérdezd tőle:"Járunk".
Na ez csak olyan lapos szöveg volt, de a lényege ez.
Lehet ő is akarta az elején, de ahogy látta, hogy te nem lépsz azt hihette, hogy te nem akarsz semmit tőle és hát ez mindkettőtöknél fordítva sült el.
Ezt tisztázni kellene minnél hamarabb. -
szőkenö #104 Akkor nem tom megoldani!!
Lehet, hogy kicsit hajtanod kéne és akkor összejönne!!Próbáld meg észrevenni az apró jelzéseket, ha vannak, amik vannak, ha tényleg bejössz neki!!
Lehet, hogy ő sem egy kezdeményező alak, és ezért inkább arra vár, hogy te kezdj, és ha te is arra vársz, hogy majd ő akkor ciki van!!
Ha van még vmi fontos infód írd meg és vki biztos megoldja, vagy tud vmi okosat mondani!! -
Bammy #103 Alapból sem volt oylan, hogy nyomult rám vagy ilyesmi, de ÉN próbáltam vele beszélgetni ahogy csak tudtam és Ő mindig dumált is velem, nem azt mondtam hogy hajtott rám vagy ilyesmi csak én nem akartam...Most viszont olyasmi van hogy ahogy tudok próbálok vele beszélni, de már mintha ő annyira nem keresné a társaságom . amugy télleg nem vok egy kezdeményező típus, mert nem bírom elviselni ha visszautasítanak, ezért inkább lassabban akarok és nem ugy hogy azonnal belevágok a közepébe.....inkább lassan meghódítani vagy mi a szösz -
szőkenö #102 1. eset: Te eddig nem foglalkoztál vele úgy komolyabban, ezért letett arról, hogy meghódítson.
2. eset: Még mindig érdekled, de azt akarja, hogy te hódítsd meg őt és ezért próbál távolinak tünni!!
3. eset: már egyáltalán nem érdekled!
4. eset: Fogalmam sincs!! -
#101 félretéve a trétát, gondolom gimis vagy, a csaj pedig egy igen szemrevaló társaságközepe csaj
ha nem vagy kezdeményező, magabiztos akkor semmi sansz
ha tévedtem javíts ki -
#100 valami -
Bammy #99 Hali mindenkinek. Az a helyzet hogy én szerelmes vagyok egy lányba már szinte suli kezdete óta, de nem vagyok egy kezdeményező típus. segítsetek már hogyan adjam a tudtára "diszkréten" vagy nemistom hogy mondjam. az elején mintha ő is kedvelt volna meg sokat dumáltunk, meg msn-en is, de mostanában nemigazán, pls mondjatok vmit -
#98 tévedtek.
a természet additív színkeveréssel müxik.
dolgolj csak bele: eleve minden felete, és minélt több fényt adsz hozzá, annál fehérebb lesz.
nézz csak bele a napba: teljesen fehér(fenne, ha nem lenne légkör, ami kiszür egy bizonyos színskálát. Ez miatt kék az ég meg a tenges, és nem fehér.)
elvileg az RGB-ből mindne szín előállítható, illetve a keverékeikből is.
Nézd meg ezt!
az RGB a színskála 3 rádiusza, ami ugyanolyan távol van egymástól.
mindne szín kikeverhető minden 3 szinből ami egyforma távol van egymástól.
Pl a sárga, lila, türkiz is lehetnek alapszínek, de mint már régebben mondtam, az RGB-t egyszerűség kedvéért szokták használni.
nézzétek meg a képet!
vagyis mindkettőtöknek igaza van -
szőkenö #97 Kapjátok be, nekm akkor is azt mondták amit állítok!! -
#96 végre valaki megmondja az igazat
-
#95 alapszínek:
RGB. Piros, Zöld, Kék.
A semmi az a fekete. minél több színt adsz hozzá, annál jobbak közelítesz a fehér felé.
Papíron úgyszintén. A papíron(fehér) eleve minden szín ott van. ha festesz rá, eltakarod a színeket, minét többet festesz rá, annál többet takarsz el.
Papíron az egyszerűség kedvéért találták ki a másikat, de az alternatív, a természet RGB-ben gondolkodik. -
#94 Na nekem is hozzá kell szólnom, mert az hiszem elfordultunk a témától:
1. Nincs senkinek csicskája
2. nem füttyögök senkinek
3. FŐLEG NEM NEKI!!!
4. Remélem nem a kúrvás dolgot nem úgy értettem, mert felbas*za az agyam, ha ilyet hallok.
5. vagy én értettem félre????sorry
SZőkenönek-->
-
szőkenö #93 Köszi te Drága!! -
szőkenö #92 Két dolog: 1. értelmes emberi nyelven nem dugásnak nevezik
2. nem vagyok senkinek a csicskája és nem "füttyent" nekem senki!!
Amúgy ha már kurváknál tartunk, akkor ha gondolod elmagyarázom neked mit is jelent az a szó, és akkor esetleg tudod majd megfelelő helyeken használni, mert ez itt most nem illik senkire!!Sztem! -
SirLord #91 lali bameg, dugjad amig teheted, nem szerezhetsz, hidd el nekem olyan könnnyen csajt aki füttynetésre "beléd gabalyodik"... persze nebeszéljünk a DRÁGAjo kurvákrol...de az szar...