410
nagyon tré
  • szőkenö
    sztem nem tom.
  • lalicsiga
    Függetlenül attól, hogy ki kezdte
  • lalicsiga
    Nem.DE Rohadt szemét dolog!!
  • domtam
    Csinálta már valaki haverja feleségével??
  • lalicsiga
    Felejthetetlen volt az "angol tanulás"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lalicsiga
    ennyi
  • lalicsiga
  • lalicsiga
  • lalicsiga
  • lalicsiga
    Hy
    először ezt akartam: " I won't never forget you", de nem hiszem hohy jó
    + lesza*om az angolt
    nembaj hogy beleszóltál legalább megmondod,hogy szerinted nem jó!
  • takysoft
    lali: a mondásban a forgot helyett "forget"-et kell írni, úgy lesz értelmes.
    kivéve persze, ha új angol nyelvújító vagy.

bocs ,hogy ebbe is belekötök, de olyan, hogy "i never forget U" nincs. nem használják.
    helyesen: "i will never forget U"
  • lalicsiga

• szőkenö
    Olyan kis cuki vagy!!
    Amúgy meg beb..na ha mégis megtennéd, mert engem nem lehet, mert mindig ott vagyok vhol!!
    Ja amúgy puszika!!
  • szőkenö
    Ok azt vágtam reggel is, csak lemaradt egy d: ne bántd!!
    Mind1 akkor még éppen csak felkeltem, hibát követtem el!!Bocsika!
  • lalicsiga
    Szőkenö, i never forget U!
  • lalicsiga
    amúgy ja: ha play akkor played kellene.Majd utánnanézek...
  • lalicsiga
    Forget a jelen ideje, forgot múlt időben!
    Felszólítómódban meg nemtudom mi van hogy kellene írni!
    Így jól rímel, ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • takysoft
    nem neked írtam
    neked helyesen van írva.
    a lalicsiga cseszte el.
  • szőkenö
    Hopsz egyet akartam!
    Mind1!
    Csiga: Remélem sikerülni fog a Forgalom vizsgád a hó ellenére is, mert ha nem akkor véged!!
  • szőkenö
    Jól van ne bánts már, nem lehet mindig mindent tudnia neki sem!!
  • szőkenö
    Jól van ne bánts már, nem lehet mindig mindent tudnia neki sem!!
  • szőkenö
    Hogy állsz a lánnyal??
  • takysoft
    csak az aláírásodra reagálok.
    hibás.
    nem forgot, hanem forget, legalább is ha felszólító módban van, ahogy én ismerem a mondókát.
  • lalicsiga
    Bocsika.Akkor szerintem vagy az van,hogy neki is jóvolt veled beszélgetni, a társaságodban lenni és ismerkedni; várta mikor lépsz, de lett egy újabb riválisod akiről nem tudsz és ő meg ráhajtott.
    Magyarul te húztad a rövidebbet az én teóriám szerint!
    Ha meg nincs barátja, akkor fogalmam sincs mi lehet a baj.
    Lehet unalmassá vált a SOK beszélgetés...
    Tipp: mindenképp próbálkozz, mivel volt jele, hogy ő is akarhat valamit!!!
    Mindent bele!!!!!!!!!!!!!
  • Bammy
    Félreértettétek! régebben sem úgy beszélt velem mintha ő annyira akarna valamit, csak azért el tudtunk beszélgetni, volt egy időszak amikor nagyon is jól, és én nem szarakodtam, mindig próbáltam beszélni vele és kereseni a társaságát és mindig kedves voltam vele..de mintha egyik pillanatról a másikra ez elmúlt volna hogy jókat beszélgetünk...
  • lalicsiga
    Húúúú.Ez szép volt.De igazad van(most az 1x)!Szöszi<IMÁDLAK>
    Szerintem meg azé' nem bánik úgy veled mint azelőtt, mert unalmassá vált neki, ahogy bocsáss meg a kifejezésért, de szarakocc, hogy megkérdezd tőle:"Járunk".
    Na ez csak olyan lapos szöveg volt, de a lényege ez.
    Lehet ő is akarta az elején, de ahogy látta, hogy te nem lépsz azt hihette, hogy te nem akarsz semmit tőle és hát ez mindkettőtöknél fordítva sült el.
    Ezt tisztázni kellene minnél hamarabb.
  • szőkenö
    Akkor nem tom megoldani!!
    Lehet, hogy kicsit hajtanod kéne és akkor összejönne!!Próbáld meg észrevenni az apró jelzéseket, ha vannak, amik vannak, ha tényleg bejössz neki!!
    Lehet, hogy ő sem egy kezdeményező alak, és ezért inkább arra vár, hogy te kezdj, és ha te is arra vársz, hogy majd ő akkor ciki van!!
    Ha van még vmi fontos infód írd meg és vki biztos megoldja, vagy tud vmi okosat mondani!!
  • Bammy
    Alapból sem volt oylan, hogy nyomult rám vagy ilyesmi, de ÉN próbáltam vele beszélgetni ahogy csak tudtam és Ő mindig dumált is velem, nem azt mondtam hogy hajtott rám vagy ilyesmi csak én nem akartam...Most viszont olyasmi van hogy ahogy tudok próbálok vele beszélni, de már mintha ő annyira nem keresné a társaságom . amugy télleg nem vok egy kezdeményező típus, mert nem bírom elviselni ha visszautasítanak, ezért inkább lassabban akarok és nem ugy hogy azonnal belevágok a közepébe.....inkább lassan meghódítani vagy mi a szösz
  • szőkenö
    1. eset: Te eddig nem foglalkoztál vele úgy komolyabban, ezért letett arról, hogy meghódítson.
    2. eset: Még mindig érdekled, de azt akarja, hogy te hódítsd meg őt és ezért próbál távolinak tünni!!
    3. eset: már egyáltalán nem érdekled!
    4. eset: Fogalmam sincs!!
  • franc0
    félretéve a trétát, gondolom gimis vagy, a csaj pedig egy igen szemrevaló társaságközepe csaj

ha nem vagy kezdeményező, magabiztos akkor semmi sansz

ha tévedtem javíts ki
  • franc0
    valami
  • Bammy
    Hali mindenkinek. Az a helyzet hogy én szerelmes vagyok egy lányba már szinte suli kezdete óta, de nem vagyok egy kezdeményező típus. segítsetek már hogyan adjam a tudtára "diszkréten" vagy nemistom hogy mondjam. az elején mintha ő is kedvelt volna meg sokat dumáltunk, meg msn-en is, de mostanában nemigazán, pls mondjatok vmit
  • takysoft
    tévedtek.
    a természet additív színkeveréssel müxik.
    dolgolj csak bele: eleve minden felete, és minélt több fényt adsz hozzá, annál fehérebb lesz.
    nézz csak bele a napba: teljesen fehér(fenne, ha nem lenne légkör, ami kiszür egy bizonyos színskálát. Ez miatt kék az ég meg a tenges, és nem fehér.)

elvileg az RGB-ből mindne szín előállítható, illetve a keverékeikből is.
    Nézd meg ezt!
    az RGB a színskála 3 rádiusza, ami ugyanolyan távol van egymástól.
    mindne szín kikeverhető minden 3 szinből ami egyforma távol van egymástól.
    Pl a sárga, lila, türkiz is lehetnek alapszínek, de mint már régebben mondtam, az RGB-t egyszerűség kedvéért szokták használni.
    nézzétek meg a képet!
    vagyis mindkettőtöknek igaza van
  • szőkenö
    Kapjátok be, nekm akkor is azt mondták amit állítok!!
  • lalicsiga
    végre valaki megmondja az igazat

• takysoft
    alapszínek:
    RGB. Piros, Zöld, Kék.

A semmi az a fekete. minél több színt adsz hozzá, annál jobbak közelítesz a fehér felé.

Papíron úgyszintén. A papíron(fehér) eleve minden szín ott van. ha festesz rá, eltakarod a színeket, minét többet festesz rá, annál többet takarsz el.

Papíron az egyszerűség kedvéért találták ki a másikat, de az alternatív, a természet RGB-ben gondolkodik.
  • lalicsiga
    Na nekem is hozzá kell szólnom, mert az hiszem elfordultunk a témától:
    1. Nincs senkinek csicskája
    2. nem füttyögök senkinek
    3. FŐLEG NEM NEKI!!!
    4. Remélem nem a kúrvás dolgot nem úgy értettem, mert felbas*za az agyam, ha ilyet hallok.
    5. vagy én értettem félre????sorry
    SZőkenönek-->
  • szőkenö
    Köszi te Drága!!
  • szőkenö
    Két dolog: 1. értelmes emberi nyelven nem dugásnak nevezik
    2. nem vagyok senkinek a csicskája és nem "füttyent" nekem senki!!
    Amúgy ha már kurváknál tartunk, akkor ha gondolod elmagyarázom neked mit is jelent az a szó, és akkor esetleg tudod majd megfelelő helyeken használni, mert ez itt most nem illik senkire!!Sztem!
  • SirLord
    lali bameg, dugjad amig teheted, nem szerezhetsz, hidd el nekem olyan könnnyen csajt aki füttynetésre "beléd gabalyodik"... persze nebeszéljünk a DRÁGAjo kurvákrol...de az szar...