Barátság, szex, barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hibás.
nem forgot, hanem forget, legalább is ha felszólító módban van, ahogy én ismerem a mondókát.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Magyarul te húztad a rövidebbet az én teóriám szerint!
Ha meg nincs barátja, akkor fogalmam sincs mi lehet a baj.
Lehet unalmassá vált a SOK beszélgetés...
Tipp: mindenképp próbálkozz, mivel volt jele, hogy õ is akarhat valamit!!!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!
Szerintem meg azé' nem bánik úgy veled mint azelõtt, mert unalmassá vált neki, ahogy bocsáss meg a kifejezésért, de szarakocc, hogy megkérdezd tõle:"Járunk"<#vigyor3>#vigyor3>.
Na ez csak olyan lapos szöveg volt, de a lényege ez.
Lehet õ is akarta az elején, de ahogy látta, hogy te nem lépsz azt hihette, hogy te nem akarsz semmit tõle és hát ez mindkettõtöknél fordítva sült el.
Ezt tisztázni kellene minnél hamarabb.
Lehet, hogy kicsit hajtanod kéne és akkor összejönne!!Próbáld meg észrevenni az apró jelzéseket, ha vannak, amik vannak, ha tényleg bejössz neki!!
Lehet, hogy õ sem egy kezdeményezõ alak, és ezért inkább arra vár, hogy te kezdj, és ha te is arra vársz, hogy majd õ akkor ciki van!!
Ha van még vmi fontos infód írd meg és vki biztos megoldja, vagy tud vmi okosat mondani!!<#vigyor2>#vigyor2>
2. eset: Még mindig érdekled, de azt akarja, hogy te hódítsd meg õt és ezért próbál távolinak tünni!!
3. eset: már egyáltalán nem érdekled!
4. eset: Fogalmam sincs!!<#vigyor2>#vigyor2>
ha nem vagy kezdeményezõ, magabiztos akkor semmi sansz
ha tévedtem javíts ki
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
a természet additív színkeveréssel müxik.
dolgolj csak bele: eleve minden felete, és minélt több fényt adsz hozzá, annál fehérebb lesz.
nézz csak bele a napba: teljesen fehér(fenne, ha nem lenne légkör, ami kiszür egy bizonyos színskálát. Ez miatt kék az ég meg a tenges, és nem fehér.)
elvileg az RGB-bõl mindne szín elõállítható, illetve a keverékeikbõl is.
Nézd meg ezt!
az RGB a színskála 3 rádiusza, ami ugyanolyan távol van egymástól.
mindne szín kikeverhetõ minden 3 szinbõl ami egyforma távol van egymástól.
Pl a sárga, lila, türkiz is lehetnek alapszínek, de mint már régebben mondtam, az RGB-t egyszerûség kedvéért szokták használni.
nézzétek meg a képet!
vagyis mindkettõtöknek igaza van
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
RGB. Piros, Zöld, Kék.
A semmi az a fekete. minél több színt adsz hozzá, annál jobbak közelítesz a fehér felé.
Papíron úgyszintén. A papíron(fehér) eleve minden szín ott van. ha festesz rá, eltakarod a színeket, minét többet festesz rá, annál többet takarsz el.
Papíron az egyszerûség kedvéért találták ki a másikat, de az alternatív, a természet RGB-ben gondolkodik.
1. Nincs senkinek csicskája
2. nem füttyögök senkinek
3. FÕLEG NEM NEKI!!!
4. Remélem nem a kúrvás dolgot nem úgy értettem, mert felbas*za az agyam, ha ilyet hallok.<#violent>#violent>
5. vagy én értettem félre????<#conf>#conf>sorry
SZõkenönek--><#puszi>#puszi>
2. nem vagyok senkinek a csicskája és nem "füttyent" nekem senki!!
Amúgy ha már kurváknál tartunk, akkor ha gondolod elmagyarázom neked mit is jelent az a szó, és akkor esetleg tudod majd megfelelõ helyeken használni, mert ez itt most nem illik senkire!!Sztem!
Ha nem tetszik nem kell bejönni és írni!!
Kérdés: Ki az a Mari néni és Pisti bácsi??
Sztetetek mit tegyek???? Mari néni (y, lol) megcsalt Pisti bácsival (x) :D
Az ember oldja meg maga a magánéleti problémáit egyedül zártan, magadba.
S , hogy még egy kicsit kötöszködjek tul sok az OFF
SZTETEK MIK AZ ALAPSZÍNEK??? RGB vagy CMYK??? Pisti szerint CMYK sztem ez nem igaz :D
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
SZERINTEM rgb
SZÕKENÖ SZERINT: cmyk, AMIBEN BENNE VAN A SÁRGA IS
Nem tudom, mit gondoljak...<#conf>#conf>
Jó volt a buli tegnap <#taps>#taps>, de most szarul vagyok<#zavart2>#zavart2>
remélem te is jólérezted magad
Nem tom örülök e vagy sem, de még mindig kérdés nekünk minden. az a baj, hogy túl kombinálunk mindent!!
Ha gondolod bármikor bebizonyítom bárkinek, h nem az a lényeg.
Egyébként <#puszi>#puszi>neked Lcs.
A bibliát én is csak egy könyvnek tekintem,amibe sok jó tanító példa van mint a matekban.
HA Isten létezik,akor lehet hogy nem úgy ahogy mi azt gondoljuk: hanem az ufók akik inteligensebbek mint mi, õk az isten(gyûjtõnév).
de ufót se látott senki még csak kamu