Barátság, szex, barátság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van ne bánts már, nem lehet mindig mindent tudnia neki sem!!<#vigyor2>

Hogy állsz a lánnyal??

takysoft
csak az aláírásodra reagálok.
hibás.
nem forgot, hanem forget, legalább is ha felszólító módban van, ahogy én ismerem a mondókát.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

lalicsiga
Bocsika.Akkor szerintem vagy az van,hogy neki is jóvolt veled beszélgetni, a társaságodban lenni és ismerkedni; várta mikor lépsz, de lett egy újabb riválisod akirõl nem tudsz és õ meg ráhajtott.
Magyarul te húztad a rövidebbet az én teóriám szerint!
Ha meg nincs barátja, akkor fogalmam sincs mi lehet a baj.
Lehet unalmassá vált a SOK beszélgetés...
Tipp: mindenképp próbálkozz, mivel volt jele, hogy õ is akarhat valamit!!!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!

Félreértettétek! régebben sem úgy beszélt velem mintha õ annyira akarna valamit, csak azért el tudtunk beszélgetni, volt egy idõszak amikor nagyon is jól, és én nem szarakodtam, mindig próbáltam beszélni vele és kereseni a társaságát és mindig kedves voltam vele..de mintha egyik pillanatról a másikra ez elmúlt volna hogy jókat beszélgetünk...

lalicsiga
Húúúú.Ez szép volt.De igazad van(most az 1x)!<#vigyor2>Szöszi<IMÁDLAK>
Szerintem meg azé' nem bánik úgy veled mint azelõtt, mert unalmassá vált neki, ahogy bocsáss meg a kifejezésért, de szarakocc, hogy megkérdezd tõle:"Járunk"<#vigyor3>.
Na ez csak olyan lapos szöveg volt, de a lényege ez.
Lehet õ is akarta az elején, de ahogy látta, hogy te nem lépsz azt hihette, hogy te nem akarsz semmit tõle és hát ez mindkettõtöknél fordítva sült el.
Ezt tisztázni kellene minnél hamarabb.

Akkor nem tom megoldani!!
Lehet, hogy kicsit hajtanod kéne és akkor összejönne!!Próbáld meg észrevenni az apró jelzéseket, ha vannak, amik vannak, ha tényleg bejössz neki!!
Lehet, hogy õ sem egy kezdeményezõ alak, és ezért inkább arra vár, hogy te kezdj, és ha te is arra vársz, hogy majd õ akkor ciki van!!
Ha van még vmi fontos infód írd meg és vki biztos megoldja, vagy tud vmi okosat mondani!!<#vigyor2>

Alapból sem volt oylan, hogy nyomult rám vagy ilyesmi, de ÉN próbáltam vele beszélgetni ahogy csak tudtam és Õ mindig dumált is velem, nem azt mondtam hogy hajtott rám vagy ilyesmi csak én nem akartam...Most viszont olyasmi van hogy ahogy tudok próbálok vele beszélni, de már mintha õ annyira nem keresné a társaságom <#szomoru1>. amugy télleg nem vok egy kezdeményezõ típus, mert nem bírom elviselni ha visszautasítanak, ezért inkább lassabban akarok és nem ugy hogy azonnal belevágok a közepébe.....inkább lassan meghódítani vagy mi a szösz

1. eset: Te eddig nem foglalkoztál vele úgy komolyabban, ezért letett arról, hogy meghódítson.
2. eset: Még mindig érdekled, de azt akarja, hogy te hódítsd meg õt és ezért próbál távolinak tünni!!
3. eset: már egyáltalán nem érdekled!
4. eset: Fogalmam sincs!!<#vigyor2>

franc0
félretéve a trétát, gondolom gimis vagy, a csaj pedig egy igen szemrevaló társaságközepe csaj

ha nem vagy kezdeményezõ, magabiztos akkor semmi sansz

ha tévedtem javíts ki

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
valami

Hali mindenkinek. Az a helyzet hogy én szerelmes vagyok egy lányba már szinte suli kezdete óta, de nem vagyok egy kezdeményezõ típus. segítsetek már hogyan adjam a tudtára "diszkréten" vagy nemistom hogy mondjam. az elején mintha õ is kedvelt volna meg sokat dumáltunk, meg msn-en is, de mostanában nemigazán, pls mondjatok vmit

takysoft
tévedtek.
a természet additív színkeveréssel müxik.
dolgolj csak bele: eleve minden felete, és minélt több fényt adsz hozzá, annál fehérebb lesz.
nézz csak bele a napba: teljesen fehér(fenne, ha nem lenne légkör, ami kiszür egy bizonyos színskálát. Ez miatt kék az ég meg a tenges, és nem fehér.)

elvileg az RGB-bõl mindne szín elõállítható, illetve a keverékeikbõl is.
Nézd meg ezt!
az RGB a színskála 3 rádiusza, ami ugyanolyan távol van egymástól.
mindne szín kikeverhetõ minden 3 szinbõl ami egyforma távol van egymástól.
Pl a sárga, lila, türkiz is lehetnek alapszínek, de mint már régebben mondtam, az RGB-t egyszerûség kedvéért szokták használni.
nézzétek meg a képet!
vagyis mindkettõtöknek igaza van

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kapjátok be, nekm akkor is azt mondták amit állítok!!<#beka2>

lalicsiga
végre valaki megmondja az igazat
<#eljen>

takysoft
alapszínek:
RGB. Piros, Zöld, Kék.

A semmi az a fekete. minél több színt adsz hozzá, annál jobbak közelítesz a fehér felé.

Papíron úgyszintén. A papíron(fehér) eleve minden szín ott van. ha festesz rá, eltakarod a színeket, minét többet festesz rá, annál többet takarsz el.

Papíron az egyszerûség kedvéért találták ki a másikat, de az alternatív, a természet RGB-ben gondolkodik.

lalicsiga
Na nekem is hozzá kell szólnom, mert az hiszem elfordultunk a témától:
1. Nincs senkinek csicskája
2. nem füttyögök senkinek
3. FÕLEG NEM NEKI!!!
4. Remélem nem a kúrvás dolgot nem úgy értettem, mert felbas*za az agyam, ha ilyet hallok.<#violent>
5. vagy én értettem félre????<#conf>sorry
SZõkenönek--><#puszi>

Köszi te Drága!!<#puszi>

Két dolog: 1. értelmes emberi nyelven nem dugásnak nevezik
2. nem vagyok senkinek a csicskája és nem "füttyent" nekem senki!!
Amúgy ha már kurváknál tartunk, akkor ha gondolod elmagyarázom neked mit is jelent az a szó, és akkor esetleg tudod majd megfelelõ helyeken használni, mert ez itt most nem illik senkire!!Sztem!

lali bameg, dugjad amig teheted, nem szerezhetsz, hidd el nekem olyan könnnyen csajt aki füttynetésre "beléd gabalyodik"... persze nebeszéljünk a DRÁGAjo kurvákrol...de az szar...

lalicsiga
kabbe köcsög!
:)
és igaza van Szõkenõnek!!!!!!

Ja és még vmi nem veled akartuk megoldatni a problémáinkat, csak gondoltuk kérdezünk!!
Ha nem tetszik nem kell bejönni és írni!!

nem muszály hozzászólni, ha nem tetszik a téma!!Nekem meg ez a véleményem!!
Kérdés: Ki az a Mari néni és Pisti bácsi??

Kaplan
lol! Ez a téma SUX! Nem akarok megbántani senkit! De milyen már? Ember ha én ebbe a helyzetbe lennék nem kürtölném ki a fél fórumtársadalomnak a problémám :)
Sztetetek mit tegyek???? Mari néni (y, lol) megcsalt Pisti bácsival (x) :D
Az ember oldja meg maga a magánéleti problémáit egyedül zártan, magadba.

S , hogy még egy kicsit kötöszködjek tul sok az OFF

SZTETEK MIK AZ ALAPSZÍNEK??? RGB vagy CMYK??? Pisti szerint CMYK sztem ez nem igaz :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

lalicsiga
Hááááát.Én nem fogalmaznék így<#szomoru1>,de meg kellene kérdezni Szõkenö-t,mit gondol rólam ezek után.

franc0
közöSÜLÉS?

lalicsiga
ennyi.nem mondok többet.<#szomoru1><#bdead>

lalicsiga
Sülés.

Csiga!!egyezzünk meg abban, hogy mind a kettõnknek igaza van!!

Ha ez így van akor a körülöttem lévõ embereknek borzalmas nagy lehet az önbizalma!!Ez jó, szeretem!!

franc0
szõke nõvel vitázni önbizalomnövelõ

lalicsiga
na kérdés: mik az alapszínek? RGB VAGY CMYK?
SZERINTEM rgb
SZÕKENÖ SZERINT: cmyk, AMIBEN BENNE VAN A SÁRGA IS

lalicsiga
ja és : TRÉ

lalicsiga
Hát ez tényleh totál helyzet!
Nem tudom, mit gondoljak...<#conf>
Jó volt a buli tegnap <#taps>, de most szarul vagyok<#zavart2>
remélem te is jólérezted magad

Totál kiborító ez az egész, megbesz hogy nem lesz semmi és rá egy órára már egymásba vagyunk gabajodva!!TRÉ

Az milyen, hogy már nincs pasim és mégsem jövünk össze!!
Nem tom örülök e vagy sem, de még mindig kérdés nekünk minden. az a baj, hogy túl kombinálunk mindent!!

takysoft
a hosszú kifejtésen már én is túl vok<#idiota>

lalicsiga
neked is<#puszi><#law>

a végén az ö azért rövid mert...... Hosszú lenne ezt elmagyarázni és nincs is igazán kedvem itt kifejteni.

Baj az nincs, csak nehezem viselem a kritikár amit a hajam színe miatt kapok!!
Ha gondolod bármikor bebizonyítom bárkinek, h nem az a lényeg.
Egyébként <#puszi>neked Lcs.

lalicsiga
<#vigyor5> szerintem nincs baj belõle , de ezt majd õ elmondja

takysoft
tényleg a "nö" az miért rövid "ö"?

takysoft
félre ne érts, nekem semmi bajom a szõkékkel, csak hát beletenni a nick-be...

takysoft
ha te az emberi kapcsolatokat képletbe akarod levezetni, akkor ráteheted az egész életed, akkor se sikerül. Ha meg mégis, akkor a New York-i levéltár a könyvedhez képest gyereknovella lesz.

Köszi csiga!!

lalicsiga
hogy lezárjam a dolgot: VÉGE holnap folytatás

lalicsiga
az istenes témát lehet folytatni a www.lalicsiga.uw.hu oldal fórumán

lalicsiga
na ezt megkaptad taky
de igaza van

egy gond van veled: azt hiszed, hogy te mindent jobban tudsz másoknál, mert le tudsz mindent vezetni a számítógépekre!! Pedig ahhoz nem kell igazán sok ész!!Szerintem amúgy nem a hajam színe dönti el, hogy mennyi az értelmi színvonalam, vagy ha igen akkor neked is szõkének kéne lenned!!!

lalicsiga
Isten létezés még kérdéses ,de szerintem NO!vagy ha van is akkor másképp mint ahogy gondoljuk.
A bibliát én is csak egy könyvnek tekintem,amibe sok jó tanító példa van mint a matekban.
HA Isten létezik,akor lehet hogy nem úgy ahogy mi azt gondoljuk: hanem az ufók akik inteligensebbek mint mi, õk az isten(gyûjtõnév).
de ufót se látott senki még csak kamu