410
nagyon tré
  • lalicsiga
    kabbe köcsög!
    :)
    és igaza van Szőkenőnek!!!!!!
  • szőkenö
    Ja és még vmi nem veled akartuk megoldatni a problémáinkat, csak gondoltuk kérdezünk!!
    Ha nem tetszik nem kell bejönni és írni!!
  • szőkenö
    nem muszály hozzászólni, ha nem tetszik a téma!!Nekem meg ez a véleményem!!
    Kérdés: Ki az a Mari néni és Pisti bácsi??
  • Kaplan
    lol! Ez a téma SUX! Nem akarok megbántani senkit! De milyen már? Ember ha én ebbe a helyzetbe lennék nem kürtölném ki a fél fórumtársadalomnak a problémám :)
    Sztetetek mit tegyek???? Mari néni (y, lol) megcsalt Pisti bácsival (x) :D
    Az ember oldja meg maga a magánéleti problémáit egyedül zártan, magadba.

S , hogy még egy kicsit kötöszködjek tul sok az OFF

SZTETEK MIK AZ ALAPSZÍNEK??? RGB vagy CMYK??? Pisti szerint CMYK sztem ez nem igaz :D
  • lalicsiga
    Hááááát.Én nem fogalmaznék így,de meg kellene kérdezni Szőkenö-t,mit gondol rólam ezek után.
  • franc0
    közöSÜLÉS?
  • lalicsiga
    ennyi.nem mondok többet.
  • lalicsiga
    Sülés.
  • szőkenö
    Csiga!!egyezzünk meg abban, hogy mind a kettőnknek igaza van!!
  • szőkenö
    Ha ez így van akor a körülöttem lévő embereknek borzalmas nagy lehet az önbizalma!!Ez jó, szeretem!!
  • franc0
    szőke nővel vitázni önbizalomnövelő
  • lalicsiga
    na kérdés: mik az alapszínek? RGB VAGY CMYK?
    SZERINTEM rgb
    SZŐKENÖ SZERINT: cmyk, AMIBEN BENNE VAN A SÁRGA IS
  • lalicsiga
    ja és : TRÉ
  • lalicsiga
    Hát ez tényleh totál helyzet!
    Nem tudom, mit gondoljak...
    Jó volt a buli tegnap , de most szarul vagyok
    remélem te is jólérezted magad
  • szőkenö
    Totál kiborító ez az egész, megbesz hogy nem lesz semmi és rá egy órára már egymásba vagyunk gabajodva!!TRÉ
  • szőkenö
    Az milyen, hogy már nincs pasim és mégsem jövünk össze!!
    Nem tom örülök e vagy sem, de még mindig kérdés nekünk minden. az a baj, hogy túl kombinálunk mindent!!
  • takysoft
    a hosszú kifejtésen már én is túl vok
  • lalicsiga
    neked is
  • szőkenö
    a végén az ö azért rövid mert...... Hosszú lenne ezt elmagyarázni és nincs is igazán kedvem itt kifejteni.
  • szőkenö
    Baj az nincs, csak nehezem viselem a kritikár amit a hajam színe miatt kapok!!
    Ha gondolod bármikor bebizonyítom bárkinek, h nem az a lényeg.
    Egyébként neked Lcs.
  • lalicsiga
    szerintem nincs baj belőle , de ezt majd ő elmondja
  • takysoft
    tényleg a "nö" az miért rövid "ö"?
  • takysoft
    félre ne érts, nekem semmi bajom a szőkékkel, csak hát beletenni a nick-be...
  • takysoft
    ha te az emberi kapcsolatokat képletbe akarod levezetni, akkor ráteheted az egész életed, akkor se sikerül. Ha meg mégis, akkor a New York-i levéltár a könyvedhez képest gyereknovella lesz.
  • szőkenö
    Köszi csiga!!
  • lalicsiga
    hogy lezárjam a dolgot: VÉGE holnap folytatás
  • lalicsiga
    az istenes témát lehet folytatni a www.lalicsiga.uw.hu oldal fórumán
  • lalicsiga
    na ezt megkaptad taky
    de igaza van
  • szőkenö
    egy gond van veled: azt hiszed, hogy te mindent jobban tudsz másoknál, mert le tudsz mindent vezetni a számítógépekre!! Pedig ahhoz nem kell igazán sok ész!!Szerintem amúgy nem a hajam színe dönti el, hogy mennyi az értelmi színvonalam, vagy ha igen akkor neked is szőkének kéne lenned!!!
  • lalicsiga
    Isten létezés még kérdéses ,de szerintem NO!vagy ha van is akkor másképp mint ahogy gondoljuk.
    A bibliát én is csak egy könyvnek tekintem,amibe sok jó tanító példa van mint a matekban.
    HA Isten létezik,akor lehet hogy nem úgy ahogy mi azt gondoljuk: hanem az ufók akik inteligensebbek mint mi, ők az isten(gyűjtőnév).
    de ufót se látott senki még csak kamu
  • lalicsiga
    Köszi takysoft :D
    megértettem,de pontos képlet nem jött ki
  • szőkenö
    Mivel én nem vagyok gépbuzi nem tudhatok mindent, mert sztem vannak fontosabb dolgok is mint tudni azt, hogy lehet e ékezet vagy sem!!Ez a véleményem!
  • takysoft
    a szerelem a természet önfenntartó rendszerének a része. az emberek élnek, de fejlődniük kell. az ember fejlődésképtelen, így a fejlődés csak a következő utódnál történik meg. a régi egyedeket pedig újrahasznosítja.
    hogy a génkeverdés tökéletes legyen, 2 egyedet kever össze. így gyorsítja az evonlúciót, mégsen lesz minden ember egyforma(pl ha 30 ember kéne a dugáshoz, hamar megszűnne a néger-fehér probléma)

A testi vonzódás eleve kell, a lelki csak a feljetteb élőlényekre jellemző. Azért alakult ki, hogy az erősebb férfiegyed gondozza, védelmezze az állapotos anyát, majd később a gyerekeket. így magasabb az életpotenciál.
    a sex a gyerekhez kell, a szerelem a felneveléséhez. talán ez az egyetlen dolog, amiben a biológusok egyetértenek a keresztényekkel.

válasz a kérdésedre: biológiaórán.

az életbenminden kizámítható, és törvényekkel leírható, de egy bizonyos komplexitás felett mi csak randomnak vagy véletlenszerűnek mondjuk.
    ilyen pl a számítógépek véletlenszámgenerálása is(ezentúl random).
    matematikai törvényekkel nem lehet randomot csinálni. a gépekben úgy működik, hogy a rendszeróra(ami az időt méri) milliomodmásodpercmutatójának adja vissza valami osztási maradékát.
    a szerelem bonyolult, hisz az ember sokkal kisebb alkotóelemekből áll, mint egy gép. megérteni pl az agy neuronhálózatát? szinte lehetetlen, de elvileg lehetséges. elvileg le lehet másolni egy embert atomról atomra. neuroról neuronra. tökéletes klónozás.
    SŐT, elvileg lehetséges valakit arra kényszeríteni(úgy átállítani az agyában a neuronokat), hogy szeressen, illetve ne szeressen valakit(milyen feromonra kattanjon rá, mik legyenek az emlékei, minden változtatható, csak nincs hozzá technológia.)
    annak idején a repülésre is azt mondták, hogy kamu. hát ettől is messze állunk még.

a tudományokkal szinte minden megmagyarázható. még a szerelem is.

bizony néha szeretném, ha más lenne a világképem. ha lenne rá masina, ami megváltoztatja a gondolataim, talán kereszténnyé tenném magam, akkor nem félnék így a haláltól.

nem zárom ki isten létezését. csak nem hiszek a bibliában. ha létezik isten, akkor bizonyára egy fejletteb faj. talán négydimenziós. még az is lehet, hogy ő teremtette ezt a világegyetemet. köpött egyet, lett belőle ősrobbanás.

vagy az is lehet, hogy mi most egy számítógép-emuláció vagyunk, ami egy alien-diák délutáni házifeladata. abszurd, de megmagyarázható.
    amit pedig nem lehet megmagyarázni, arra ne keressünk olyan választ, ami kétes, mert abból vallás lesz, azt meg nemszeretem.

na, nagyon elkanyarodtam, asszem túl komolyan vettem a kérdésed.
    most kitöröljem az egész szöveget? inkább nem
  • takysoft
    meglátszik, hogy szőke vagy....

keress még egy embert a topicban akinek ékezet van a nickjében...
    vagy várd meg a következő portálfirssítést, azt nem tudsz majd belépni

ezt nem tanítják ECDL-en?

mindjuk én már annyira belegabalyodtam lalicsiga önmagával folytatott vitájába, hogy jó lesz végre 2 külön nicket látni, még ha ékezeteset is.
  • szőkenö
    sziasztok! én vok y
  • lalicsiga
    na. írni kellene mert kitörölnek.
  • lalicsiga
    miért akkor mi lenne jó??y
  • franc0
    elbasztam iz

elég dúrván
  • franc0
    bemutatom a válasz "gombot"

másik versio: befejezzük a dolgot és nem rontjuk el, hanem próbálunk betelni egymással, hátha utána nem gabajodunk egymásba, m
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  • lalicsiga
    ja