410
nagyon tré
-
#210 Na igen ezt ismerem. Nagyon is.Nekem volt egy csajszi barátom akivel még annó (az ős korban) egy suliba jártunk, osztálytársak voltunk. Már akkor is volt köztünk valami, csakhát 13 éves fejjel az ember elég hülye. Pláne, hogy elszalasztottam az alkalmat, hogy lesmáróljam:)))
Aztán 11 vagy 12 év után találkoztunk. Marha jóban lettünk egymással ismét és bár ő váltig állította, hogy nem akar sexelni velem még is benne lógott igen erőssen a levegőben. Aztán valami megváltozott benne, valami amit mind a mai napig nem tudom, hogy mi volt. Mivel külföldön él ezért egy hétre mindíg hazajött minden hónapban. Folyton együtt lógtunk sms-t küldtünk az éjszak kellős közepén hívtuk egymást stb. Aztán mintha egy varázsütéssel elvágták volna az egésszet. Már nem hívott nagyon keveset találkoztunk a végén meg már tök flegma volt mikor találkoztunk. Többször is rákérdeztem annó, hogy mi a gond ő azt válaszólta semmi. Jó kérdés, hogy mi volt az oka..... -
fonak #209 Hoax. -
#208 hy.Ez nem illik ide , de látni kell:
http://www.bonsaikitten.com/bkgallery.html
van egy paraszt japán, aki ezt műveli! -
#207 Hát igen. Egy újabb stringulát húzhatunk a "barátságból megpróbálni együtt, aztán vége" elméletnek. -
#206 nekem volt már olyan kapcsolatom, hogy az egészet a barátság tartotta össze...így nem is tudtam lefeküdni vele, meg is szűnt a kapcsolat...vagy barátként tekintek a páromra (annak a kapcsolatnak lőttek) vagy, mint férfira akinek harcolnia kell értem, akiért nekem kell harcolnom....nekem ez nagyon fontos...a tekintély, a tisztelket, hogy a másikat tisztelhessem, hogy felnézzek rá...ha ezek nincsenek meg, akkor egy haver-barát -
fonak #205 Szerintem nincs egészen igazad. Nem mindenkinek a párja a legjobb barátja is egyben, és egyáltalán nem biztos, hogy ugyanúgy is gondolkodnak és vélekednek mindenről. Nekem a barátnőm ha férfi lenne, nem hiszem hogy barátok lennénk, max. haverok. :) Mondjuk hogy max. megértjük egymást, de messze nem vagyunk egy véleményen a dolgokról, és igaz vannak közös dolgaink, és elviseljük egymást. De ha srác lenne, akkor nem barátkoztunk volna össze, mert ahhoz túlságosan különbözünk. -
#204 olvasd el a #180-as hozzászólást és megérted és rájössz mit kell tenned -
#203 Látom te is beleestél abba, amibe e fórum elindítói... -
#202 hy everybody!
Hozzászólhatnék? -
#201 Na ezzel vigyázz. Egy dolog, hogy mint mond egy nő és egy dolog, hogy mit cselekszik.... -
jua1 #200 ...a barátja és állítása szt. engem szeret -
#199 Az nem szerencsés. És akit szeret azt ismered vagy nem? -
jua1 #198 ..én ezt 3.-ként szemlélem...és próbálom megérteni, de lelkileg eléggé megvisel, ezért gondoltam itt kitombolhatom magamat. -
#197 Bezony a sex miatt. Mivel a heterosexuális beállítottságú emberek a velük azonos nemüektől nem akarnak ugyebár semmit, ott létre jöhet igazi barátság. Viszont ez férfi és nő esetében változik. Végül is ha bele gondólsz nagyon lehelletnyi vonal választja el a barátnő és a barát fogalmát. A barátnőd igazából a legjobb barátod is egyben. Ugyan úgy megértitek egymást azonos a gondolkodás módotok ugyan úgy vélekedtek a dolgokról, mint egy baráttal. A barátnál annyi a különbség, hogy nem fekszel le vele. Na most ez egy férfi nő esetében még ha az elején nem is tetszik a másik külsőleg vagy nem annyira, a közös dolgok, pozitív élmények az, hogy szeretsz vele lenni találkozni, egy idő után óhatatlanúl maga után hozza, hogy bele szeretsz. -
jua1 #196 ...jól elbeszélgettünk -
jua1 #195 egészen biztosan tisztában vagytok-e abban, hogy a másik embert mi motiválja? 100%-e, hogy nem valami elfojtott, barátságba transzformált, de szexualitás felől kiinduló vonzalom dolgozik-e benne? az a fajta vonzalom, amelyik a másik elvesztésének féleleméből táplálkozik, és még a barátság közelsége is jobb számára, mint a semmi... ??? hát saját magatokban? -
jua1 #194 Freud szerint minden motiváicó alapja a szex... vagyis a szex a nagy MOTIVÁTOR!
-
jua1 #193 csak nem???? -
jua1 #192 a sex miatt? -
#191 Attól függ.
Mondjon bárki bármi az én véleményem szerint férfi és nő között nagyon nagyon ritkán lehet barátság. Vagy az egyik vagy a másik tuti, hogy szeretne a másikkal lefeküdni. -
jua1 #190 tényleg olyan nehéz manapság barátokat szerezni? -
#189 megy ez nekem!
Amúgy fikázzál már jobban az angolom miatt ;leszarom milyen az angol tudásom, ha kell úgyis megértenek.
Amúgy Peace World! -
#188 Te inkább meg se szólalj angolul, ok?
vagy I AM the champion, vagy we are the championS.... -
#187 We're the champion! -
0246 #186 hy!
-
#185 Hy Taky!
Nem szeretném részletezni, mi történt és mi van.A kérdés meg egyértelmű szerintem.
Idézlek: "Mindent el kell mondani ami a szívedet nyomja".
Na most kérdezem komolyan tőled,de akár bárkitől is: mi értelme elmondani, ha a másik lefikáz miatta?
Sok dolog van, amit meg kell beszélni,de vannak olyanok is, amiket jobb nem elmondani.Főleg akkor gondold meg, ha azt komolyan gondolod és érzed, mert nem biztos, hogy a másik úgy fogja fel - még ha igazad is van - .
De ehhez kell okosság, hogy tudd MIT mondj és MIT NE és MIKOR.
Sokszor hallottam, hogy ami a szívén az a száján és hogy ez jó, mert őszinte.Ezt is meg kell cáfolnom, mert, ha igaz lenne, akkor most nem itt tartanánk.
Idézlek:"te csak olvasd el az aláírásod: "forever together", és gondolj arra, amit akkor éreztél, gondolj arra, amit akkor érzel, mikot együtt sétálsz vele az tucán... büszkeség... a legnagyobb büszkeség.. ugye? teljes boldogság... ilyet ne szalassz el."
Én erre gondoltAM.Csak "kicsit" megfordult a róla alkotott kép bennem.Most hiába mondod, hogy de ilyen nem lehet ezek után.DE IGENIS LEHET!Csak reálisan kell nézni a tényeket és a múltat.
Én nem akartam elszalasztani,de elba**tam.
Nem ragoznám tovább.
Már nem olyan, mint előtte.
-
#184 az eseményeket nem ismerem, de:
egy kérdésem van mindkettőtökhöz:
szereted?
a választ nem kell megírni ide, nem azért kérdezem, de ha rájöttök a válaszra, tudni fogjátok, mit tegyetek.
Én szeretem a barátnőm. Szeretném vele leélni az életem, minden pillanatot közösen átélni, mert úgy jobban tudok örülni mindennek. Vele teljes vagyok. Persze ezt csak idővel éreztem így. Eleinte csak a hatalmas vonzódás volt, és hogy imádok vele lenni. De már akkor is tudtam, engem neki rendelt az ég.
Hülye baromságokon nem szabad leállni veszekedni, de ha ti is érzitek, hogy együtt sokkal jobb minden, akkor legyetek együtt, mert oskat veszthettek, ha valami marhaságon összekaptok.
Amikor a jövőre gondoltok, ne a veszekedésekre gondoljatok, hanem a jó dolgokra, ugyanígy a múlt esetén is. Viszekedések vannak, elmennek... nincs mindig tökéletes egyetértés.
Legfontosabb a bizalom, és az őszinteség. Higgyétek, el a "nem mondom el, mert megsértődne" nem jó gondolkodás. Mindent el kell mondani ami a szívedet nyomja. Beszéljétek meg a dolgokat pozitívan. A veszekedés kellős közepén volt méár, hogy a barátnőm elkezdett nevetni és megkérdezte: "hát ven ennek értelme?".. ekkor nevetve egymás karjaiba borultunk.:D
mg valami: ne tegyetek megjegyzéseket, csak hogy bántsátok a másikat... főleg nekem mondom lali.... nem érdemes... se sövid, se hosszú távon.
szőkenő: lény vele kedves, és megértő, a férfiak hülyék, vannak rigolyáik... ezután néha nagyon szégyenlik magukat, olyankor bármit megtesznek.
lalicsiga: te csak olvasd el az aláírásod: "forever together", és gondolj arra, amit akkor éreztél, gondolj arra, amit akkor érzel, mikot együtt sétálsz vele az tucán... büszkeség... a legnagyobb büszkeség.. ugye? teljes boldogság... ilyet ne szalassz el.
akkor most szépen elfelejtitek amit egymásra mondtatok, és elgondolkodtok a dolgokon....
Sok szerencsét -
#183 És most én ellentétét mondom annak, amit akkor mondott valaki:
kb: ~a múlt megtörtént a jövő számít.
Nekem az komoly volt, de megbántam, amit meg is beszéltünk.
Röviden ennyi.
Hosszabban meg törölhetik a fórumot felőlem
-
#182 Megjegyzés, amit nem írok le,de sejthető és bunkó leszek, de ez van(gyökér vagyok):
A 6-os pont javításra szorul a második részében. -
#181 legyetek eggyütt sokat, mitn a nyulak, higgyétek, el, hogy ha szeretitek egymást akkor minden jó lesz.
nekem bevált. -
szőkenö #180 részletek:
1. jártunk, szakítottunk, mert nem ment
2. összevesztünk nagyon, mert nem voltunk normálisak és azt hittük, h az a megoldás, ha leosztod a másikat
3. csúnyákat mondtunk a másiknak
4. nem köszöntünk 2 napig
5. megbeszéltük, h ez így nem jó
6. most találkoztunk, mint barátok és elvagyunk
7. Lali ha vmi nem stimmel javíts ki! -
#179 viszont ha nem privát, akkor részleteket nekünk! -
#178 Ez egy tanulság! -
#177 Ez most nem privát! -
#176 ez most nem privát? mert ha igen akkor ne itt... -
#175 És el is lehetne gondolkozni, hogy "valaki"-nek igaza van részben, és másvalaki meg fel se fogja. -
#174 Aki "megalázta" a másikat, az elmondta az őszinte érzéseit, erre őt alázta meg valaki, aki azt mondta, amit te! -
szőkenö #173 nem hiszem, hogy sírni kéne annak, aki megalázza a másikat, és azt állítja amit te! -
#172 -
#171 Missing U!