Barátság, szex, barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán 11 vagy 12 év után találkoztunk. Marha jóban lettünk egymással ismét és bár õ váltig állította, hogy nem akar sexelni velem még is benne lógott igen erõssen a levegõben. Aztán valami megváltozott benne, valami amit mind a mai napig nem tudom, hogy mi volt. Mivel külföldön él ezért egy hétre mindíg hazajött minden hónapban. Folyton együtt lógtunk sms-t küldtünk az éjszak kellõs közepén hívtuk egymást stb. Aztán mintha egy varázsütéssel elvágták volna az egésszet. Már nem hívott nagyon keveset találkoztunk a végén meg már tök flegma volt mikor találkoztunk. Többször is rákérdeztem annó, hogy mi a gond õ azt válaszólta semmi. Jó kérdés, hogy mi volt az oka.....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://www.bonsaikitten.com/bkgallery.html
van egy paraszt japán, aki ezt mûveli!
Canon 450 D
Mondjon bárki bármi az én véleményem szerint férfi és nõ között nagyon nagyon ritkán lehet barátság. Vagy az egyik vagy a másik tuti, hogy szeretne a másikkal lefeküdni.
Amúgy fikázzál már jobban az angolom miatt ;leszarom milyen az angol tudásom, ha kell úgyis megértenek.
Amúgy Peace World!
vagy I AM the champion, vagy we are the championS....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem szeretném részletezni, mi történt és mi van.A kérdés meg egyértelmû szerintem.
Idézlek: "Mindent el kell mondani ami a szívedet nyomja".
Na most kérdezem komolyan tõled,de akár bárkitõl is: mi értelme elmondani, ha a másik lefikáz miatta?
Sok dolog van, amit meg kell beszélni,de vannak olyanok is, amiket jobb nem elmondani.Fõleg akkor gondold meg, ha azt komolyan gondolod és érzed, mert nem biztos, hogy a másik úgy fogja fel - még ha igazad is van - .
De ehhez kell okosság, hogy tudd MIT mondj és MIT NE és MIKOR.
Sokszor hallottam, hogy ami a szívén az a száján és hogy ez jó, mert õszinte.Ezt is meg kell cáfolnom, mert, ha igaz lenne, akkor most nem itt tartanánk.
Idézlek:"te csak olvasd el az aláírásod: "forever together", és gondolj arra, amit akkor éreztél, gondolj arra, amit akkor érzel, mikot együtt sétálsz vele az tucán... büszkeség... a legnagyobb büszkeség.. ugye? teljes boldogság... ilyet ne szalassz el."
Én erre gondoltAM.Csak "kicsit" megfordult a róla alkotott kép bennem.Most hiába mondod, hogy de ilyen nem lehet ezek után.DE IGENIS LEHET!Csak reálisan kell nézni a tényeket és a múltat.
Én nem akartam elszalasztani,de elba**tam.
Nem ragoznám tovább.
Már nem olyan, mint elõtte.
<#felkialtas>#felkialtas>
egy kérdésem van mindkettõtökhöz:
szereted?
a választ nem kell megírni ide, nem azért kérdezem, de ha rájöttök a válaszra, tudni fogjátok, mit tegyetek.
Én szeretem a barátnõm. Szeretném vele leélni az életem, minden pillanatot közösen átélni, mert úgy jobban tudok örülni mindennek. Vele teljes vagyok. Persze ezt csak idõvel éreztem így. Eleinte csak a hatalmas vonzódás volt, és hogy imádok vele lenni. De már akkor is tudtam, engem neki rendelt az ég.
Hülye baromságokon nem szabad leállni veszekedni, de ha ti is érzitek, hogy együtt sokkal jobb minden, akkor legyetek együtt, mert oskat veszthettek, ha valami marhaságon összekaptok.
Amikor a jövõre gondoltok, ne a veszekedésekre gondoljatok, hanem a jó dolgokra, ugyanígy a múlt esetén is. Viszekedések vannak, elmennek... nincs mindig tökéletes egyetértés.
Legfontosabb a bizalom, és az õszinteség. Higgyétek, el a "nem mondom el, mert megsértõdne" nem jó gondolkodás. Mindent el kell mondani ami a szívedet nyomja. Beszéljétek meg a dolgokat pozitívan. A veszekedés kellõs közepén volt méár, hogy a barátnõm elkezdett nevetni és megkérdezte: "hát ven ennek értelme?".. ekkor nevetve egymás karjaiba borultunk.😄
mg valami: ne tegyetek megjegyzéseket, csak hogy bántsátok a másikat... fõleg nekem mondom lali.... nem érdemes... se sövid, se hosszú távon.
szõkenõ: lény vele kedves, és megértõ, a férfiak hülyék, vannak rigolyáik... ezután néha nagyon szégyenlik magukat, olyankor bármit megtesznek.
lalicsiga: te csak olvasd el az aláírásod: "forever together", és gondolj arra, amit akkor éreztél, gondolj arra, amit akkor érzel, mikot együtt sétálsz vele az tucán... büszkeség... a legnagyobb büszkeség.. ugye? teljes boldogság... ilyet ne szalassz el.
akkor most szépen elfelejtitek amit egymásra mondtatok, és elgondolkodtok a dolgokon....
Sok szerencsét
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
kb: ~a múlt megtörtént a jövõ számít.
Nekem az komoly volt, de megbántam, amit meg is beszéltünk.
Röviden ennyi.
Hosszabban meg törölhetik a fórumot felõlem
<#integet2>#integet2>
A 6-os pont javításra szorul a második részében.
nekem bevált.
1. jártunk, szakítottunk, mert nem ment
2. összevesztünk nagyon, mert nem voltunk normálisak és azt hittük, h az a megoldás, ha leosztod a másikat
3. csúnyákat mondtunk a másiknak
4. nem köszöntünk 2 napig
5. megbeszéltük, h ez így nem jó
6. most találkoztunk, mint barátok és elvagyunk
7. Lali ha vmi nem stimmel javíts ki!
Lali-csiga szerintem egyértelmûen férfi, szõkenö pedig valahogy nekem úgy tûnik, mintha nõ lenne. vagy ez nem egyértelmû??
De ha gondolod szivesen kifejtem neked, hogy ezekre hogyan lehet rájönni!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"