410
nagyon tré
-
#290 Nem ijeszteget(lehet hogy félre értetted amit mondtam vagy pedig én nem elgé világosan fogalmaztam:D )...hanem olyat mond ami elég ciki lenne ebben a mai világban...
-
Phat Smoker #289 mivel ijesztget anyukád ? :) -
#288 Arra várhatok:(:)..
Főleg azok alapján amiket a drága édesanyám mond:S... -
Phat Smoker #287 jön majd, ha jönnie kell ;-) -
#286 Mindenki ezt mondja...
Nálam nem jön...igaz fiatal vagyok még túlságosan:S...de akkor is... -
Phat Smoker #285 egy nőböl se csinálj nagy lelki traumát, majd jön a következő! -
#284 a falnak sem:)
-
Cence89 #283 ja
de nem egyszerű -
#282 az mindig bejön:) -
Phat Smoker #281 akkor tényleg jobb elfelejteni! -
Cence89 #280 megszakadni nem de naon gyenge már...
korábban mikor belevoltam zugva meg minden védtem meg minden
de most, hogy már valamivel tisztábbam látok kezd világosodni rola egyfajta kép, ami nem olyan mint amit hittem :S -
Phat Smoker #279 ezexerint a barátság is megszakadt a leányzóval ? -
Cence89 #278 szerintem csak sejti (legalább is tölem nem tudhatja)
másrészt jobb is ez igy, ki akarom verni a fejemből...
ami azt hiszem sikerült is :S -
Phat Smoker #277 igaza volt a barátodnak, nem kellett volna szived titkos szerelmét összehozni az unokatesóddal..látod végül aztán senki sem járt jól :/
A lány amúgy tudja mit érzel iránta vagy csak sejti ? -
Cence89 #276 a válasz egyszerű, mint már mondtam volt nem szeretném ha nem lenne boldog föleg ha MIATTAM nem lenne az, és most ugy tünik nekem, hogy az.A 2.ikra ughyan ezt tudom mondani, ha megverném (volt rá ingerem mikor beszolt lány ismeröseimnek) akkor megint csak én vagyok a hibás...
Gondoltam arra is, hogy átiratkozom más osztályba, eztmegtehetném mert ahova járok még 1 osztály van ugyan azona tagozaton, csak az a baj, hogy az az osztály "nem az én világom" amit ők csinálnak, plus ott van egy másik lány aki rendesen rászedett és igy megint csak kiesik azaz osztály szal marad minden igy és folytatom amit eddig (nem a logásra értem) :) -
#275 Szia!
Bocs ha amit mondani fogok nem fog tetszeni de miért nem teszel semmit hogy a lány a tiéd legyen? 2: Ha ennyire zavar hogy együtt van azzal a paraszttal miért nem teszel ellene semmit? -
Cence89 #274 igaz de...
ez ugy kezdödött h 2 éve oszt társam a lány, de csak ebben az évben kezdett bejönni nekem miután már barátok voltunk.Ha valahova ment engem hivott stb stb
eljártunk szorakozni az osztálybol 3-4 mindig és nekem oszt társam az unokabáttyám :)
egyik este miköbe billiárdoztunk megkérdezte a lányt, hogy nem menne-e el vele a discoba. na itt voltak bonyodalmak meg minden 1 oldalba nem férne ki, hogy mi, hogy zajllott.A lány kibökte végre, hogy neki az unokatesom elsőtől kezdve teccett.Nem irom le, hogy nálam/rám ez milyen hatással volt (nem vok dühöngő tipus szal nem kevertem le neki :))lényeg, hogy aki a környezetembe volt az mind látta, hogy valahogy más vagyok, vagy legalább is nem vagyok jól, de senki nem tudta miért! Ebből az lett, hogy egy honapig mind2 hozzám járt, hogy most mi legyen, én pedig akartam, hogy a lánynak jó legyen legalább szal összehoztam őket akárhogy is ellenezte az 1ik barátom, (azzal az indokkal, hogy ez nekem rossz lesz...stb), aztán 6 nap se telt bele unokatesom vhogy meggondolta magát mesélt valami hülye story-t vmi megkaphatatlan nőről.Szét mentek.Végre kezdtem felejteni és megint hozzám járkált.Ezután összejött egyik osztálytársam paraszt rokonával... (szó szerint az a gyerek) na több se kellett, mostanába nem vagyok amugy sem túl jól lelkileg (összejöt egy két dolog) jelenleg is totál padlon vagyok, bár ugy érzem elfelejtettem amit iránta éreztem de mikor tudok logok, hogy ne találkozzak vele (közép suliba járok még) hát ez produkálta, hogy második félév ota 1 hetet voltam iskolába,hozzá teszem 7 éves koromtol nem hiányoztam öszesen ennyit mint most 1-2 honnapban. De mint ahogyan elöttem is mondták valami scak lesz. Ez a történet röviden, hosszan nem irom le ugyan is egy oldal lenne... =/
Azért irtam mindezt le mert azt mondják ha kibeszélem bajaimat akkor jobb lesz, most majd eldöl igaz-e a mondás. -
Phat Smoker #273 mesélj, idő mint a tenger ;-) -
Cence89 #272 sziasztok
én türtöztettem csak azt nem tudom h mit nyertem vele mert elégé zavaros kép lettbelöle :S
de ez egy hosszú történet... -
#271 "Letezik baratsag igen. Foleg ha nem az eseted:-)"
igen, én is erről beszéltem :)
a többivel is egyetértek, de ez már tényleg alkat függö. van aki tud türtőztetni és van aki meg nem.:) -
vadoclany #270 Hat miert nem?:-)))))
-
Phat Smoker #269 Letezik baratsag igen. Foleg ha nem az eseted :-)
...ez jó :DD -
vadoclany #268 Letezik baratsag igen. Foleg ha nem az eseted:-)
De ha eseted is es tudsz turtosztetni meg lehet allni es letezik. Lehet hogy en a volt baratimmal lehet nem tudnek haverkent baratkent beszelgetni veluk stb. Szemtol szemben mert ott mar lenne valami. Lehet azert sem talalkozom veluk:-)
De akivel nincs vagy nem volt viszonyod soha azzal lehet baratsag. De kedvesunk vagy parunk mindig sztem a jo barat. De jo ha van masik aki szinten csak barat.
-
#267 "Szerintem férfi és nő között létezik_ barátság" csak nagyon nagyon nagyon ritkán!"
ez lehetséges. szerintem akkor lép ez fel ha egyik fél sem vonzódik a másikhoz. cáfold meg ha nálad mégis forditva lenne, akkor viszont egész ritka
a te eseted :)
de szerintem ez feltétele egy esetleges férfi nő barátságnak. mármint, hogy egyik fél részéről sem legyen nagyobb vonzalom, mert az bármikor új fordulatot hozhat. -
Coonnt #266 hi -
#265 Hello! Kulabácsi Ez tényleg tré helyzet!
De szerintem is igazad van abban, hogy nem mondod el neki, mert ki tudja mi sül ki belőle. Legalább addig is vele vagy és hát ez a lényeg! nem?
De lehetne vele éreztetni, hogy valami azért mégis van és hátha ő is hasomlóan érez és akkor nem kell sok hozzá és egymáséi leszetek!
Pitti: totál igazad van, de én mégis megcáfolnám ezt a dolgok, hogy nincs barátság!Lehet elfogult vagyok ilyen téren,de van nem is egy hanem kettő olyan lány Barátom, akikkel állandóan találkozok és elég régóta és nincs semmi ilyen érzelem senkinél, mert mindent megbeszélünk, megbeszéltünk és erre alapozva mondom, hogy nincs. De egy kis javítással igazad lehet:
"Szerintem férfi és nő között létezik_ barátság" csak nagyon nagyon nagyon ritkán!
-
#264 Pitti!! totál igazad van!! de ezt vissza lehet egy darabig tartani, úgy h a másik észre se vegyen belőle semmit!! csak te vagy ilyenkor szar helyzetben!! Én pont egy ilyennel küzködöm, és szar vazze!! Ismerem egy jópár éve, és nem is tudok arra gondolni h elbasszam vmi olyannal h bevallok neki bármit is, de így meg mésikcsak van bennem vmi feszkó amikor talizunk (ráadásúl kb minden nap..)!! Szal ezt nem lehet kivédeni sajna! -
Pitti #263 Huhh, hát rászántam egy órát, és végigolvastam ezt a virtuális "Mónika Show"-t :-)
Nemsemmi :-) Elég régóta "élek" a neten (ez a munkám) de még ilyen topikkal nem találkoztam, ahol mindkét fél szerepel
Szerintem férfi és nő között _nem létezik_ barátság. Akarva akaratlanul az egyik félben ki fognak alakulni érzelmek, vagy bevallja vagy nem. 17-18 éves korom óta elég sok hosszabb-rövidebb kapcsolatom volt, mire megtaláltam az igazit. Volt nagyon sok barátnőm akivel "csak" nagyon jó barátok voltunk, majd pár év múlva kiderült, hogy szerelmes belém, valamint olyan is volt akibe én lettem szerelmes. Viszont soha nem volt olyan, hogy a nagyon jó barátság ne tévedt volna "veszélyes vizekre".. Ezért én nem hiszek ebben, őszintén mondom, sok tapasztalat után... Volt olyan barátnőm (akivel csak barátok voltunk gyerekkortól felnőttkorig) akiről 10 év!!! után tudtam meg, hogy érzelmei voltak irántam.
-
#262 -
#261 be ne zárjátok ezt mert sok embernek van segítségre szüksége -
szőkenö #260 az biztos, hogy lesz valahjogy, mert olyan még nem volt hogy ne leygen sehogy!:) -
szőkenö #259 sziasztok! Bocsika hogy csak most írok, de nem totál szar a gépem!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
#258 én nemtudom.nem is igazán foglalkozok vele.majd lesz valami. -
szőkenö #257 Szerencsére tényleg nincs utálat, és szerintem is lehet ez még barátság, csak kell még hozzá egy is idő!Szerinted Lali?
-
#256 9 év. hogy ment.hány éves vagy?ha lehet kérdezni -
#255 tényleg nem itt kell ezt rendezni -
#254 én részemről legalábbis -
Bekerül.majd egyszer :)
szó sincs utálatról. -
KillAir #252 Waooo!!! Érdemes elolvasni az uccsó három oldalt egyben - Lalicsiga és Szőkenő között. Ne haragudjatok, de két ilyen "butát".
Tanulságos -> "Hogy utáljuk meg egymást pár nap alatt..."
Ennyire azért ne legyetek már gyerekek, főleg ne 19 évesen. Itt az ideje elásni a csatabárdot és pontot tenni az i-re. Pár nap alatt - akármennyire is szeretnétek - nem múlik el egy barátság, ezért tök felesleges ezzel nyomasztani magatokat még napokig. Három oldallal ezelőtt "imádlak", "puszillak", ... blablabla, most meg :D mint az oviban vagy a Balázs sóóóban.
Azért mert egy barátság "átalakul" szerelemmé, még nem múlik el. Buta tévhit (szvsz). Attól mert két ember többet érez, attól már nem lehetnek barátok? Kilenc(!) évig jártam egy lánnyal -> megcsalt -> megbeszéltük, és bármennyire 1000x megbánta, többet nem tudok úgy ránézni, mint társra, DE(!) nagyon jó barátok vagyunk és mindent megbeszélünk, segítünk egymásnak. Ráadásul most már nyugodtan be tud mutatni az összes szingli barátnőjének :DDD
Egy szó mint száz, ha tovább civakodtok, az nem tesz jót nektek, és felesleges is. Az angol nyelvoktatás nagyon mulatságos volt ;)
Simán bekerülhet ez a három oldal egy pszichológia tankönyvbe. -
szőkenö #251 majd egyszer ha oda jutunk akkor megbeszéljük!Legalábbis én szeretném, mert tényleg nem itt kéne!JÓ???