410
nagyon tré
-
Vlala #330 Gyakran megesik ez, talán fél, hogy a végén a barátságot is elrontaná. -
#329 Tudom h szeret, mint barátot. Csak az zavar h nem mondja meg h mi a kizáró ok. ha azt tudnám legalább(de lehet h ezt csak most gondolom így) végülis nem ismerem olyan hosszú ideje./Október óta/ bár rövid ideje ismerem de jópár húzós dologban segítettem neki és ö is nekem. Néha tök ugy gondolok rá mint barát és semmi más, néha meg pillanatok alatt megfordul az egész és azt érzem h kell nekem minden hibájával és erényével együtt.. szal az az igzág h az eggyik felem márt elfogadta a tényt de a másik felem is jelen van még..:S -
Vlala #328 Valószínű, hogy Ő sem tudná megfogalmazni. Lehet, hogy csak nem érzi azt a nagy fellángolást, amit "ilyenkor kellene", ez nem jelentti azt, hogy nem szeret, csak azt, hogy nem úgy szeret. Egy jó barátság ezerszer többet ér egy igazi szerelem nélküli kapcsolatnál. -
#327 Énis ilyen tré helyzetben vagyok, ráadásul a barátom,osztálytársnőm, sőt padtársam is egyszerre.. márt néhány dolgot megbeszéltem vele és letisztáztuk h nem akar tölem semmit barátságon kívül.. de érdekes mer azóta meg sokminden történt,na mind1. Az egész dolog csak azért böki a csöröm mert nem mondta meg konkrétan h mi a baja velem,h miért nem:S ha megmondaná akkor váltotatnék rajta, ha meg ugyse akkor hagynám az egészet, de igy nagyon zavar:/ Ui: A Deep Dish szám natyon jó:) -
#326 Ez a baj az emberi természettel!
Nem tudsz tenni semmit, hogy akaratlanul beleszeress egy jóbarátba!
Egyik pillanatban még jókat nevettek, hülyültök, aztán azon veszed észre magad, hogy nem tudsz nélküle lenni, muszály, hogy beszélj vele, megint hülyüljetek...
És hiába próbálod magadnak azt mondani, hogy : "áááh, mi van velem? mikre gondolok? ő a legjobb barátom!Nehogymár beleszeressek!"
Pedig megtörténik!
Bele kell törődni és ha ő is hasonlóképpen gondolja, akkor az biztos egy hosszú kapcsolat lesz, hisz Ő a legjobb barát!!!
Hallgassátok meg: Deep Dish - Love with a friend -
Wolwerine #325 Ha sokat számít... Mennyit? Ha egy nagyon jó barátról van szó, aki eléggé fontos ahhoz, hogy a barátságát ne tedd kockára -holmi szex miatt-, akkor ez igaz. Mindenki betartja a távolságot. Ökörködni lehet, én is mindig rácsapok a fenekére...
Nem minden vonzalomból lesz valami. Nekem is van egy csomó csaj ismerősöm, akinek bejövök -visszahallja az ember-, de akivel soha nem lesz semmi. Haver, jóbarát barátnője, etc. Az egyik barátom most szakított a barátnőjével (6 éves kapcsolat), hát vele nem tartott volna soká összejönni. De hogy nézzek utána a szemébe? Kis kitérő volt, bocs érte. Szóval működik a dolog, de már egy ilyennel is picit necces. Mert mi van, ha ő kezd el többet érezni? Korrekt elfogadni valaki rajongását, anélkül hogy hasonlót adnál cserébe?
Ha túl fontos valaki, mert beleszerettél... a barátság nem fog működni... Előbb vagy utóbb kibukik a dolog... -
#324 ha sokat számít akkor ne engedd el és "tartsd" meg barátnak! Igaz nehéz lesz belenyugodni, de hidd el lehet még sokkal több és boldogabb pillanatotok együtt barátként, mint szerelmesekként!
-
szgege #323 Ez megint egy nagy baromság.( hülyeség ezen nyafogni ,azon jár az esze miért nem jó neki a másik(akkor minek kezdesz bele??? :) ),főképpen úgy hogy nem is volt vele igazán,így nem is ismeri a másikat) A barátságból alakulhat ki a legbensőségesebb kapcsolat és ezt tapasztalatból mondom.Alapvetően hiányzik az emberekből a morál és alap dolgok egy kapcsolatban vagy barátságban.
Manapság a nőket nem szabad komolyanvenni.Szeretnek válogatni és kipróbálni minél több pasit.Aztán hápognak,amikor kurvának nevezik őket,hogy bezzeg a pasiknak lehet,meg hogy ez nem fair gondolkodás. Azt persze nem gondolják,hogy hol nem tojom le mit csinál más pasi és azt hogy én nem fekszem le minden nővel és sose csináltam ezt,nah az aztán őt nem érdekli.Nah jah kéne némi normális szemlélet ehhez,de nincs:D + némi értelmes gondolkodás.
S léteznek nő barátaim akikkel sok mindent megbeszélek,olyat amit mással nem.Egyszerűen kéne némi önkontrol.:) -
szgege #322 pfffff :D -
szgege #321 Majd szívsz még jobban nőkkel,ez még semmi.:D -
szgege #320 Szépen kimagyaráztad miért jó kurvaként viselkedni:D. -
Prof William #319 Ja! Légy férfi! Mond el neki! Hátha bejön.
-
#318 Mondd el neki -
#317 Mindig kibújik a szeg a zsákból! :) -
#316 igen -
#315 Tömören: Ne nézd végig, ahogy mással szenved.. -
Wolwerine #314 Kíváncsi lennék, hol tartotok most... Egy lúzer vagy, aki magában tartja az egészet, őrlődik a csaj után és mégsem tesz semmit. Még össze is hozza mással... Nem akarlak megbántani, ez az igazság... Ez a bajod, nem pedig az, hogy nem akarod megbántani. Ha meg akarod szerezni, nem ez az útja. Ha egy paraszttal van, szerinted ő hányszor bántja meg?
Végignézted, amint szakít az unokatesóddal, végig fogod nézni, amint szakít a "paraszttal", -netán egy ideig újból elkezd hozzád járkálni- majd talál mást... Mindenkinek kell valaki, neki is, neked is. Szóval döntsd el, hogy mit akarsz. Ha kell a csaj -mert kell, hiába hitegeted magad-, viselkedj úgy vele. Nem veszthetsz semmit. Eldől, pro vagy kontra. Ha nem jön össze, írd le a veszteséget... -
Wolwerine #313 Nekem van ilyenem... Mármint jóbarát, aki nőből van. Mindent megtárgyalunk, kibeszélünk, simán szurkol -ha csajozásról van szó-, sőt nagyon komolyan szervezkedett, amikor a barátnőjét akartam összeszedni.
Egyenlőre működik a dolog. Csak ne lenne ő is annyira fullos nő... A múltkor kivittem a vasútállomásra, öltözködött éppen és kérdezte, jól néz-e ki. Felvett egy szövet felsőt, picit megigazgatta (szerinte jól áll, de mint mondta,kicsit lenyomja a "cuccost" -a melleire célzott-)... Én meg magamban... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
De ennyi. Én szeretem, imádom... De nem úgy... -
ngl #312 van kuros bejelentkezve?100as cicivel? -
Cence89 #311 ^^ -
#310 Mostmár tényleg lekakilom -
#309 húúú, ezt végigolvasni :)
eléggé egyértelmű szerintem a helyzet: ha nem akarsz semmit és el akarod felejteni tedd meg! ha ezt elhatároztad és nagyjából sikerült akkor roszabb már úgysem lehet! mert ha nem önerőböl akarod elfelejteni az csak úgyis küszködés lenne
és hát nyugi anyukám nekem is szokott olyanokat mondani... köze sins a valósághoz
Kakild le amit mond -
Cence89 #308 én a barátomnak tartottam, első szavára ugrottam...bárhiva akart menni és szolt nem volt olyan h nemet mondtam volna és hozzám vágja h nem vok a barátja.... -
#307 Értem...
Mire is szedett rá? -
Cence89 #306 2 éve pontosan
de ez az osztály nem olyan itt nincs értelmes gyerek ebbe az osztályba, akiről aszidtem h a barátom a másik osztályba aki rászedett az pedig 2 hete azt mondta h én nem vagyok a barátja szoval ennyi...
EGYETLEN barátom van aki nem naon van az életembe de ha bármi van rá számithatok csak a távolság. én Ózdon lakom ő pedig Győrbe :) -
#305 De hát annak már több éve hogy elballagtál...nem értem -
Cence89 #304 ez jó kérdés =/ -
#303 Miért nem? -
Cence89 #302 az a jobbik eset :)
nekem nincsenek ienek ugyanis nincsenek barátaim/haverjaim miota elballagtam általánosból -
#301 2 és fél:) -
#300 Igazad van...de nem teszi...és rajta kívül még senki...mondjuka mikor azokat a fejemhez vágta mrár nem voltunk jóban meg dühös volt...azóta eltelt 3 és fél hónap mostmeg a hülye békülni akar... -
Phat Smoker #299 pedig igazán önthetne beléd egy kis lelket a haverod! :/
-
#298 Legjobb haverom is olyat modnott hogy....pff... -
Phat Smoker #297 dehogynem...vedd magad körül pozitív emberekkel, haverokkal! -
#296 Sokkal rosszabb...és igen sajnos nagyon a lelkemre veszem:S...de nem tudok ellene semmit sem tenni:S... -
Phat Smoker #295 ezeket a negatív megnyílvánulásait ne vedd nagyon a lelkedre, mert, ha most ennyire megviselnek, mi lesz majd később ? -
#294 Ha a saját anyám ilyet mond milyen önkritikám legyen?:S...és még csodálkozik az anyám hogy ilyen letört szoktam lenni sokszor... -
Phat Smoker #293 ne hagyd, hogy anyukád bármiképp is befolyásoljon téged a nőügyeidet illetően! -
#292 privibe leírom aztán itt folytassuk:)... -
Phat Smoker #291 miket mond ? :)