410
nagyon tré
  • Camaro SS
    egyébként menjetek rá, és szidjátok a pasi fejét a chaten! kösz anank ,aki megteszi:P http://dopping.dox.hu/
  • Camaro SS
    nah, ha meggondolod magad, vagy tudsz egy jó kis apátságot, szolj! énmár semmit nem értek....szakitottunk, és "utál , nem akar többet látni", közbe hétvégén is eggyütt megyünk turázni
  • ugot2know
    netán apácának áll
  • Hedic
    ja csak meg varok egy kicsit hatha meggondolja magat
  • Camaro SS
    és mire jutottál? mész?
  • Hedic
    ja azon mar en is gondolkottam hogy papnak megyek....
  • Camaro SS
    szerintem ez szar ügy.... a végén pap leszek
  • Frenky70
    Igen és egyikünk sem tud mit tenni...
  • Hedic
    király legalábbb már nem vagyok egyedül ilyen téren.
  • Messi6502
    Ja és én is egy osztályba járok vele.
  • Messi6502
    Sziasztok!
    Én is úgy vagyok mint Hedic tetszik egy lány,de mindig nemet mond és látszik rajta, hogy nem komolyan gondolja.Szóval valaki tudna segíteni?
  • Hedic
    nem ..... mért annak néz ki????
  • Ronny
    vicc?
  • Camaro SS
    igazat adnék neked... de pár dolgo nem igy van.. még mindig szeret csak a másikkal "jár" úgy kezdődött h féltékennyé kart tenni. a csávó meg kapott az alkalman... a csaj meg nem a legerősebb jellem :D túl jól sikerült neki
  • Hedic
    szevasztok!!! lehet hogy egy kicsit hulye kérdést teszek fel mert semmi informatikai kérdéshez sem kötödik inkább szerelmi kérdés mivel ennek a forumnak az a neve hogy SEgitség igy bizok benne hogy valaki segit...
    szoval az van hogy szerelmes vagyok egy lyányba már 4 éve,ráadásul egy osztályba járunk!! sokszor kérdeztem töle már hogy akar e velem jarni de sose szemályesen hanem vagy telefonon vagy pedig mással....mindegy nemet mondott de valahogy ugy érzem mintha engem szeretne,néha meg ugy érzem hogy nem......a suliba is egész tanévbe 5 percet beszélűnk egymással az már gimiszrekord!!! ez a nagy helyzet...remélem senkinek sem vagyok a terhére és ha valakinek kedva szottyan egy ilyen idiótán segiteni akkor lécci privát üzenetbe várom az üzeneteket!!! még egyszer bocs hogy ilyen problémákkal zavarlak titeket!!!!!!!
    lécci tud valaki segiteni ??? nagyon szeretem ezt a lányt és nem szeretném elvesziteni semiért sem !!!!! lécccccciiiii.
  • TrIp
    ez van... fogadd el! ezzel mást nem tudsz csinálni. a legfontosabb sztem hogy ne sajnáltasd magad előtte... viszont jót tesz ha befordulsz egy pár napra, azt elmész bulizni egyet a haverokkal és összeszedsz egy másik csajt
  • Camaro SS
    Hát nekem elegem van a csajokból.... megvolt minden, élvezte, szeretett. 9hónap után meg összejött egy másikkal ,most járnak mert "őt nem akarja megbántani,nem tehet róla". Lol! nem akarom elvesziteni! csak sok esélyem nincs:( mit kéne csinálni? aki tud segiteni, irjon pls: [email protected]
  • TrIp
    hey Lalicsiga, mivan a csajjal?? csak a topik elejét olvastam, de nekem ugyanez a "gondom" van jelenleg... ha buli van akkor minden ok, meg együtt vagyunk, de ezt úgy hogy a legjobb "barátom" a csaj... nemeccerűű
  • PeeVee
    Hát nagyjából igaza van szerintem! Persze 1-1 tulajdonságba is bele lehet szeretni, max nem fognak mindenben egyetérteni!
  • CSOCSO
    szep nagyon kedves de nem teljesen igy van es nem mennek bele...
  • CSOCSO
    ez jo
  • sz4bolcs
    Ezt Te írtad? :)
  • xotyi
    szép lett gratula:) de eggy apróság minden embernek más-más apró hibái(nevezzük öket ezuttal annak)vannk amik inponálhatnak a másiknak szal a saját magad kivetítése ezzel eggyütt igaz sztem:)
  • lalicsiga
    hú vazz, ez szép lett :) olvassátok figyelemmel!
  • lalicsiga
    A szerelem egy összetett érzés, a másik ember egész lényére irányuló komplex vonzalom.

A másik ember egész lénye alatt értem a szellemi, lelki, és testi területek vonzalmát, mely a külső megjelenéstől, a lelki közösség harmóniáján át, a nemi vágyakozásig bezárólag, - mindent magába foglal.

A szerelem, jellegénél fogva sóvárog „szerelme tárgyára”, a másik emberre, és ezért szinte fáj jelenlétének hiánya!

Ennél fogva a szerelem a legboldogítóbb érzés lehet, ha beteljesedik, és a legkínzóbb, ha viszonzás nélkül marad.

Tudod kiről szól az összes szerelmes szám? Gondolkozz, ha meg tudod adni a helyes választ, jó fele haladsz!

Amikor szerelmes vagy, tudod kibe vagy szerelmes igazából?

Saját magadba.

Teljes egészében meglátod magad a nőben, aki ki tudja neked vetíteni saját magad; ő neked egy tükör és a legjobb tükörrel leszel boldog tehát saját magadat látod benne, és ez neked tetszik, ezért leszel szerelmes, mert ő megmutathatja hogy ki vagy igazából.

Így ismerheted meg magad teljesen, nagy dolog amúgy de szerintem: mivel a Pár azért Pár mert kiegészít téged ezért ha megtalálod a társad, Párod, akkor leszel te ( is ) teljes, hiszen ő egészített ki és ezért leszel boldog mert teljes vagy és szereted magad!Szereted Őt!
  • LSL
    hehe viccek topikban volt:

Egy nőnek van egy közeli férfi barátja. Ez valószinüleg azt jelenti, hogy a férfi akar valamit tőle ezért van vele olyan sokat. A lány csak mint barátot látja. Ez mindig úgy kezdődik h te ugyan egy nagyszerü fiu vagy, de téged nem úgy szeretlek. Ez pont olyan mintha a pasi elmenne egy állás interjura és a cég azt mondaná, remek ajánlásaid vannak, minden képesítésed megvan, de nem veszünk fel. Viszont felhasználjuk az ajánlásaidat mint egy általános összehasonlitásként más jelöltekkel. De olyat fogunk felvenni aki sokkal alkalmatlanabb mint te és valószinüleg alkoholista is. És ha nem fog beválni felveszünk másvalakit de még mindig nem téged. Valójában sosem fogunk felvenni. De mindig hivogatni fogunk azért hogy panaszkodjunk kit is vettünk fel.
  • xotyi
    oks. majd irok a fejleményekről:) /most ugyis elvesztett eggy fogadást ellnem a csajszi szal az adú megint az én kezemen van:)/ megint kedvenc pia, maszírozás(jégkockával feldobva) és lessz aminek lennie kell xD csak még időpont kel a közeljövöben:)
  • Mirázs
    hozzáállsz
  • Mirázs
    Nagyon tetszik ahogy hozzáálsz ehhez a dologhoz! Ha valami pasi ezt csinálta volna velem (lehet hogy csinálta is, csak nem tudatosult?) tuti bezsongtam volna tőle, és átszakítottam volna minden határt.
    [férjnél van 2 éve és csak nosztalgiázik]

Xotyi!
    Hallgass rá, aztán számolj be, mire haladtál.
  • tRs Shaman
    Jók a gondolataid nagyon,s igazak is.
  • lalicsiga
    Szerintem, ha megmondja miért nem választ téged és a válasz egy hiba, egy olyan hiba, mint például, hogy túlzottan akaratos vagy( ez csak egy példa) akkor ilyen dolog miatt nem érdemes megváltozni, mert akkor csak ő miatta vagy olyan, mint amilyen és egy idő utánn beleunsz, belefásulsz és nem bírod tovább és akkor meg jönnek a vitál és vége. Azért válaszszon amiért olyan vagy amilyen te magad vagy!
    Mondjk én is elbasztam, de tanultam rajta, és ezért javaslom, hogy légy önmagad.
    Nem ő az egyetlen nő a Földön!
    Szar lesz elfelejteni, de aztán már nem is hiszed el hogy hogy éreztél iránta.
    vagy hajtsd addig amíg be nem adja a derekát ( csak ez lehet 1 hét, 1hónap, 1 év is)nem éri meg!
    A döntés a te kezedben van!!!!
  • szgege
    Igazd van teljesen.Ne tálald fel magad neki. Ha szereted azt se mond meg neki,ez már nem a középkor ahol körbeugrálják a nőket. Szeretet mutass felé ,meg gyengédséget,de ne hagyd magad irányítani és elnyomni magad. A nők szeretik alakítani a pasit,meg irányítani.
  • xotyi
    agyafurt emberke vaty xD (köszi a jótanácsokat) mert ugyebár állt más problémáit kívülröl könnyebb megítélni:) akkor asszem énis elkezdem a jojó effektust feléje, lessz ami lessz. itt a nyár a sok (akár egyéb) lehetóség is.:) bee happy szl majd hoz vmit az élet.:)
  • Wolwerine
    Ha megfigyeled, éppen ezt a "jojó" módszert javasoltam neked is. Játszik veled. Hogy miért, az nem ennek a topicnak a témája. Nem is tudatos. De éppen ezekért nem hiszek a férfi-női barátságban, ha felmerült valami komolyabb. Mert a barátság aszexuális dolog, egyenlő felekkel. Ha felmerül hogy többet akarsz, ennek van vége /mint nálatok/. Hiába beszélitek meg hogy nem lesz semmi, sosem lesz már ugyanaz. Te elfogadsz valamit /alárendelt szerep/, innentől a nőtől függ hogy mit hoz ki belőle. Lelki társ, mankó, valaki akihez rohangálhat ha gond van, demonstrálhatja a nőiségét, érezheti hogy fontos, hogy kell valakinek. Szerintem az utolsó kettőért húz... Idő kérdése és minden ilyen barátság eljut idáig. Te /a férfi/ pedig nem érted, mi ez az egész, miről szól, de egy szavad se lehet ellene, hiszen ELFOGADTAD! És persze azt is, hogyha megszeged az egyeszséget, lapátra tesznek...

Felesleges beleőrülni, vagy agyalni rajta... Fogd fel az egészet lehetőségként. Hogy mit mond, az lényegtelen. Szerintem mindezek ellenére vonzódik hozzád -hiszen fel tudtad húzni-, és még azt is elhiszem hogy nem akarja a barátságod elveszíteni. Játssz te is. Húzd úgy, ahogy írtam, csináld vele ugyanazt amit ő veled. De ha ő közelít, néha -finoman- taszítsd el. De csak néha, ne riaszd el... Ugyanúgy nem fogja érteni miért csinálod, mint most te nem érted őt...

Azt kell elérned, hogy ne azon gondolkozzon mit akar, akar-e egyáltalán valamit, netán mit veszíthet -pl. a barátságod-. Hanem hogy túl engedje/akarja lépni azt a határt. Játssz... Addig. Akkor -és csak akkor- viszont lépned kell!
  • xotyi
    Tetszett neki,nemis kicsit. Elhuzódni nem szokott. söt néha csak ugy odajön és elkezdi piszkálni a tarkóm vagy olyan helyet ahol tuggya h elérhet valamit.. és direkte felhuz néha. amikor megkérdem töle h ez neki jó? akkor a válasz 1000es vigyor kíséretében "ha tudnád mennyire" szl ott vannak az "elvei" meg az h tetszik neki amit vele scinálok... /azért nem akar velem semmi komolyabbat merthogy utánna mint barátok elhidegülnénk egymástől(jobbanmondva ö tölem)és távolságtartóvá válna amit (itt a poén) ö nagyon nemakar. nade a ha ilyen jojó modra eggyszer közelenged egyszer meg eltaszít hát beleőrülök:S de sztem csak szórakozik:/ majd lesz valahogy!:) eléggé hullámvölgyes ez az egész:)
  • Wolwerine
    Erről beszélek, szerintem jó úton jársz... Ne arra figyelj, mit mond egy csaj, hanem arra hogy mit csinál... Húzd egy kicsit. Érintés, maszírozás, csiklandozás... Utána /finoman/ húzódj el. Majd megint kezdd... Néha /tiszta véletlenül, hiszen ez előfordul/ el lehet tévedni kényesebb pontokra is. Nem azt mondom, hogy taperold le... Figyelj arra, hogy reagál. Ha tetszik neki, akkor picit tovább lehet lépni... Ha elhúzódik tőled -vagy nemet mond valamire-, akkor mosolyogva abba kell hagyni. Erőltetni semmit sem szabad, és csak játszotok, így nem haragudhat meg...

Ami hiányzik belőled -amit hiányol, bár ezt nem tudja-, az az hogy amikor ott volt a pillanat, nem léptél. Húzd az agyát és ha ott az a "bizonyos alkalom", lépjétek túl a határt. A legtöbben ott cseszik el, hogy belebolondulnak egy csajba és rögtön komoly kapcsolatot akarnak vele. Ezt meg is mondják neki... Női szemmel nézve hol itt a kihívás? Szóval előbb lépjétek túl a határt /így/ és utána ráérsz gondolkozni hogy mi legyen. Az már egy nagyon jó alap lesz rá...
  • xotyi
    hát, annyi biztos h barátság néven elkeztünk hülyülni(nem egyszer), azt a vége az lett h olyan szinten sikerült felhúznom a csajszit h szó szerint szétkarmolta a párnát ami alatta volt, meg márt magát harapta h ne sikítson :D eléggé ráakadtam az érzékeny pontjaira(megmaszíroztam xD) azt a vége az lett h velem aludt. de eggy bizonyos határt nem léptuük túl.. (visszagondolva márt bánomh nem huztam még jobban az agyát) bar utánna mi lett volna?! isten tugya, de jár még felém az biztos;) /az ö megfogalmazásába a szitu az h "nincs meg bennem valami,amit nem tud megmagyarázni" szal ez a nehéz eset..\ szal igy állok most..
  • Wolwerine
    Ez a "barát" sablon. Egy aranyos srác vagy, aki közel áll hozzá, kedves, nem nyomul túlságosan, egy csomó mindent meg lehet vele beszélni... Elfogadod hogy nem lesz köztetek semmi, tehát félnie sincs mitől... Érzi hogy fontos a számodra (ez jó érzés ám), hiszen azért becsül... Persze hogy tetszik neki a dolog. Ebből nagyon nehéz kilépni.

Ebben a formában soha nem lesz köztetek semmi, hiszen neki ez az egész jó, kényelmes, nem érzi azt hogy neki több is kellene -vagy tennie is kellene azért hogy több legyen, ami szerintem ugyanaz-. Hiszen TE elfogadtad a szabályokat és hogy vele lehetsz /beszélgetés, közös programok/ ha nem próbálkozol.

Én azt mondom, verd át. A barátságba sok minden belefér. Egy-egy érintés, simogatás, ráverni a fenekére... Kétértelmű poénok... Közös programok. Piszkos trükkök... És ha gyanút fog, mindent megmagyarázhatsz azzal hogy "ugyan, csak barátok vagyunk, ez nem jelent semmit". Először azt kell elérned, hogy férfiként gondoljon rád (akitől persze nem kell tartani, hiszen megbeszéltétek)... Majd azt hogy akarjon is mint férfit...

Tippek-trükkök? A többieket kérdem, biztos mindenki volt már hasonló helyzetben. Hogy oldottátok meg?

• baddeni
    Hááááát nem tudom de ez a "házi nyúlra nem lövök" ez úgy ahogy van baromság szal elő a fegyverarzenált és ezt jobb ha vele is elfogadtatod ....................
  • xotyi
    igen,ezt mondta is.. csakhát jah.. az a baj h beleszerettem.. meg néha túúl közel engedjük a másikat magunkhoz(a szó minden értelmében). az a baj h egyrészt tetszik neki a dolog egyrészt meg ottvan a " házi nyulra nem lövünk " elve amiből nem hajlandó engedni.. :S /majdcsak lessz valahogy/