46
-
Yfel #6 Nekem az AVG mar evek ota jol teljesit... sokmindent el is kap amit a Norton nem.
De ki fogom probalni a NOD-ot is ha azt mondjatok, hogy erdemes.
Y -
fflx #5 szerintem egyszeruen csak azert, mert nagyon sk alaplahoz mellekeltek ingye! -
#4 Nem csodálkozom. 2004-es változat óta nem használom, tűzfal mellett nem ment a net, meg a víruskergető is közölte, hogy kritikus hiba, telepítsem újra. Most Kerio Personal Firewall-t használok (kár, hogy meg fog szűnni:(), illetve NOD32-t, ezekkel meg vagyok elégedve. -
archkoven #3 Soha nem értettem, hogy mitől olyan népszerű a Norton Antivirus. Én akárhányszor feltettem, mindig szinte pánikszerűen szabadultam meg tőle és megfogadtam, hogy soha többet nem kap még egy esélyt. Elképesztő, számomra teljességgel elfogadhatatlan mértékben zabája az erőforrásokat és tapasztalatom szerint nem is túl stabil.
A NOD32 pont az ellentéte, még scan-elés közben is olyan mintha szinte nem is menne. Azt nem tudom, hogy melyik vírusirtó milyen hatákonysággal ismeri fel a vírusokat, de a NOD32 állítja a harverrel szemben messze a legkisebb követelményt az tuti. Amivel még szintén elégedett voltam az a McAfee, az összes többivel mindig volt valami bajom. -
Ironka #2 Ja és éljen a NOD32! Bár ez a 2.5-ös verzió rakoncátlankodik némely régi program installjánál, inkább visszaraktam a 2.12-t. -
Ironka #1 Helyes, pusztuljon csak a szájmantek. Az ember nem azért vesz gépet, mert vírusírtózni akar esténként a haverokkal. Komolyan ehhez már célhardver kell SLI kártyákkal...