Csökkenõ eredmény, távozó vezetõk - bajban a Symantec?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most feltettem outpost fw-t , de csak azért , mert kiváncsi voltam a netforgalomra, amúgy allow most módon van minden extra védelmét meg kikapcsoltam ;>
jah és néha spybot s&d ..
amúgy jó kis program spyware és vírus írtáshoz a wintasks is .. lehet vele scriptet írni, hogy lõjje a ki az ilyen és ilyen nevû futó process-t , ugye mindenki ismeri azokat a g3c! kis progikat amik mindig 2 példányban futnak, és ha 1iket bezárjuk , a másik egybõl indítja önmagát még1x .. :]]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
egy szóval szar, és ez tapasztalat (is) meg sok-sok ember véleménye.. persze csak böngészni még talán jó, de kell hozzá egy duál procis mainframe, mert ez is megesz pár
Mióta, jóval szebbek a szájmantek cuccok, mint amennyit az egész szájmantek brand ér, azóta erõsen nem ajánlom a termékeiket ^.^
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
és windowsom van....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
csak fat lesz belõle...
TELJESEN új és formázatlan wincsire is kiírja a particiót és olyanra, amilyenrõl mentették.
ha fat volt, fat lesz.
ha ntfs volt, akkor meg az lesz...
volt semmi bajom velük és a vírusirtóik is jók csak sajnos nagyon fogják a gépet ellenben a
NOD 32 -vel.
a realtime scriptblokker mail és network protect meg a suliban a legjobb ahol valamelyik gép mind a mai napig ontja magából a korgo-t csak hát mindig össze-vissza idõnként scannelik le õket meg nem hagyják fent a scannert és ezért folyamatos a visszafertõzés. avasttal legalább elhal a dög a zsinór végén és a saját gépem miatt nem kell aggódnom :)
a fura az volt, hogy mási rendszerrel bootolva scannelve ezt nem talált semmit a gép, majd miután a nagy nevek is sorra kibuktak végül pont az avast találta meg
azóta is ezt használom és ami a legjobban tetszik benne, hogy írtó soxor frissítik a dat-file-t a home license meg írtó sokáig érvényes és progi/engine update is benne van (nem úgy mint egyes cégeknél akik max 1 évig még dat, de aztán új engine=új license)
a nod nálam is volt fent egy darabig, de amikor a realtime is maxon futott nekem akkor is volt, hogy áteresztett vírusokat így egy hétnél tovább nem élt nálam :(
Én Nortion Internet Sec. Centert használok (Antiv.+Firewall, és nem alaplaphoz osztogatott verzió :D) és vírusügyben semmi gondom; de persze el kell ismernem hogy kis teljesítménycsökkenés érzékelhetõ :] szóval régi gépre nem ajánlom. A nod-al meg az a tapasztalatom hogy amikor alapjáraton zümmögött a gépemen, akkor az éjjel backup a gépemen 5x vagy 10x annyi ideig futott le mint nortonnal... ja és ha 3Dmax-al rendereltem, akkor valahogy a nagy képekkel (textúrákkal) mindig elvacakolt :(
A norton firewall meg szerintem nagyon jó, ellentétben itteni tanult barátaimtól :) csak tudni kell beállítani :P -- kerio-m is volt, az is Okés.
Amúgymeg nem kell DC-zni, meg csak ésszel nyiss meg oldalakat és leveleket ;]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Notebookon pedig az antivir.de termeke van, nagyon remek kis program es otthonra ingyenes szinten.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
asysoft:miért szûnik meg a kpf ?
MY BIATCH!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Vagy a Norton Utilities volt az? Ja nem, az nem DLL-ezett, az megtisztította a registrymet - persze csak módjával, mindent bent hagyott, ami nem a kiterjesztések kezelésérõl szólt -, s miután végzett, újraindította a gépet, amely következõ indulásnál még egy egyszerû számolóépet sem votl képes elindítani.. Társított volna szegényem, csakhát mindent exe-hez lehet társítani, amit viszont nem tudott mihez társítani... Hüpp...
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Az újabb TrenMicro is jó, de az is tûzfalas, mint az F-Secure, viszont ez utóbbinál ledöbbentem, mikor megláttam a háttérben futó kb. 15 process-t.<#wow3>#wow3>
Szerintem aki jót akar magának, az kihagyja az életébõl a NIS-eket. Van elég és jobb alternatíva.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Mellesleg AVGvel együtt megy, meg Kerio PF-el.
off: "Ennél valamival jobban teljesít a Symantec vállalati réten". Azok a franya massalhangzok. <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2><#nezze>#nezze>
ennél nem kell jobb
:-)))
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
1 éve nincs vírusírto a gépemen, tegnap feltettem egy spyirtót, de a Firefox mögött 5 db spy-t talált, az is cookikban. Pedig én járok Astalavistán és társain is, de ésszel nyitogatok leveleket, ami meg úgy jön, hogy ismeretlen hely, az helybõl kuka, sõt, megteszi helyettem a Thunderbird, amit fél éve teljes megelégedéssel használok.
aki meg nem tud megnézni alternatívákat, szopjon a vírusokkal.
Ui. nem árt egy friss mentés Ghost-al, ami 15 perc alatt visszaállítja a rencert.
a symantec legjobb programja szvsz.
Yfel próbáld ki semmit nem veszítesz csak nyersz!! A NOD fikázóknak meg ne dõlj be!<#eljen>#eljen>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
De ki fogom probalni a NOD-ot is ha azt mondjatok, hogy erdemes.
Y
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
/*WTF?!*/
A NOD32 pont az ellentéte, még scan-elés közben is olyan mintha szinte nem is menne. Azt nem tudom, hogy melyik vírusirtó milyen hatákonysággal ismeri fel a vírusokat, de a NOD32 állítja a harverrel szemben messze a legkisebb követelményt az tuti. Amivel még szintén elégedett voltam az a McAfee, az összes többivel mindig volt valami bajom.