Lada Racing Club decemberben

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
pedig az nfs nem csak az underground óta létezik!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mozgasd is meg kézzel a grafikát te agybarokkant, legalább 100FPS-el. Egy nagy lótúrót tudnál te csinálni, a hozzászólásod alapján egy nyamvadt aknakeresõt se tudnál megírni karakteres üzemmódban sem. Ha nem tetszik nem kell vele játszanod. Nyomjad a vistáddal a pasziánszot, az való neked.
Matyóhímzés
Az meg néhány fórumozóra (kedves nuclear) jellemzõ, hogy nem képesek elolvasni az összes hozzászólást, és nagy bölcseségeket írnak úgy, hogy fingjuk sincs a dolgokról.

1:Nézd meg a kedves NFSU-od min beállítás mellett, és akó mondj véleményt ennek a játéknak a grafikájáról.
2: Bármily meglepõ egy játék nem attól lesz jó, hogy szép a grafikája, persze az is benne van, de inkább jáccok egy viszonylag rondább, de élvezhetõ játékkal, mint egy csili-vili, de dög unalmassal.
Szólj ha velem van baj......

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

NuCLEARScoRp
Olyan élethû hogy kézzel szebbet rajzolok.. <#nevetes2><#nevetes1> Dehát az igénytelenekre is gondolni kell néha az is igaz...<#vigyor1><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Ez jellemzõ rátok.. egy hányadék grafikájú játékot mint ez istenítetek... LOL Ez közelébe se megy a NFS-nek.... ennél még az NFS3 is szebb volt! <#levele><#levele><#levele>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Inkább underground szekérversenyt!

Csinálhatnának már eccer egy olan gammát is amibe (régi) ©kodákkal lehetne menni 😊
vagy lada vs skoda gammát 😊
forza milan
iGY KÉPEKALAPJÁN FASSSZAAA!:d

gumikacsa
Bárki bármit mond, ez élethûbben néz ki mint az nfs "mûvárosa". Ha a fizikát is eltalálnák, na meg törnének a ladák, akkor nállam már vinné a pálmát az nfs elõtt...(mondjuk én mindig is rühelltem az nfs sorozatot)

Renault magnum http://kamionszim.hu

filamester
szerintem elõször Most Wanted mire megjelenik a Lada addigra végigtoljuk az NFS-t és jöhet a Lada!

Hány játékér fizettél te már? <#beka2>

Akkor most majd melyikkel játszunk NFS MW vagy Ladaracing? 😊) felváltva? lool 😊))))

Matyóhímzés
1: Agyon vannak tömörítve a képek
2: Nincs bekapcsolva az AA
3: Valszeg elég kis felbontásban is készültek a képek

Ezé néz így, ahogy.

A NFSU-nak sincs szebb grafikája ilyen beállítások mellett.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

a legelõs képnek van egy hangulata. Valahogy szerintem realisztikusabb mint a csillogó NFSU meg hasonlók.

Érdekes gondolatú játék😊 Ha lessz demo azt azért kipróbálom.

BodyBuilder

M@TriX
honnan veszed, hogy ez a high beállítás? írtam hogy ezek nem hivatalos képek, a legalsó jobbra az igen, az szerintem elég szép is...

majd meglátjuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Legalább van benne belsõ nézet, ez egy jó pont.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

jézusom es kib@szott ronda, ha vmi free stuff-ról van szó akkor jó, de ezért pénzt pfffffff

xbox360+komputer

Ilyen kis gépigény sem láttam az utóbbi idõben!
gumikacsa
Nem szép dolog a 18wos-hoz hasonlítani a játékot...már csak ezért sem, mert ez fényévekkel szebb. Nem tudom, mi a gondotok, nekem nagyon tetszenek a képek. Tulajdonképpen semmit nem tudok a játékról, de remélem, hogy nem csak versengés lesz, hanem lehet majd csak úgy autózgatni is mint pl. az nfsu2-ben. Végre nem egy amerikai város.

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
tuning alkatrészeket gyárt, mintz ahogy a cikkben írtam a felsorolás tuningcégeket jelent 😉
de csak neked: a Союз96 fényszórókat forgalmaz (link)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Egyébként meg mi a fene az a Союз96??

Meglepõdnék ha ez a GTA szintjén lenne bármilyne téren is, persze sose lehet tudni.
Az igaz viszont, hogy a gta sem néz ki sokkal jobban.

Broafka
ne aggódj
lehet hogy jó lesz, különben is a GTA kollekcióknak sincsen jó grafikája, de attól még szórakoztató a játék, én amondo vagyok, várjuk ki amíg megjelenik, hátha kellemes csalódás lesz
az ötlet amúgy sztem nem rosz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shodan
Ezek a képek egyre csúnyábbak lesznek. Mostanában nem nagyon követtem a játékkal kapcsolatos híreket de a régi képeken, meg videón valahogy sokkal jobban nézett ki.Így már kezdek félni hogy ilyen 18wos beütésû lesz.<#szomoru1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

← ElőzőOldal 2 / 2