Lada Racing Club decemberben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy most olvastam, friss infó, hogy February of 2006
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Remélem lesz majd vele idõm játszani és hogy a késõbbi Ny-Európai és amerikai megjelenésnek elõnyei is lesznek vagyis hogy nem csak angolra fordítják a játékot de az esetleges hibákat is kijavítják a fejlesztõk mire nálunk megjelenik.
Még annyit hogy szép a dobozképe is.Amúgy egyátalán nincs demója?
De jó az orosz gyerekeknek!Mert õk már biztos tolják a játékot.Hozzánk meg nem jutott még el,de reméljük hogy hamarosan itt is kapható lesz.Nekem nagyon tetszik ugyanis azt a realizmust látom benne ami az NFSU-ban nincs meg.Nevezetesen:1.a játék egy valódi városban,valódi környezetben játszódik
2.Végre belsõ nézet!Ahogy látom az orosz fejlesztõk jöttel rá elõször a világon hogy az utcai gyorsulási versenyzõk nem kívülrõl és felülrõl nézik saját magukat ahogy versenyeznek,meg nem a motorháztetõrõl hanem benne csücsülnek az autóban és onnan látják az utat.(félreértés ne legyen nem vagyok teljesen külsõ nézet ellenes mert bizony jó kívülrõl nézni a faraló autót,füstölõ gumit de én nem szeretem az olyan autószimulátorokat amibe nem raknak belsõ nézetet a külsõk mellé mert szerintem minimálisan annyira reális kell legyen egy autószimulátor hogy van benne belsõ nézet)
3.Végre bekoszolódnak és törnek az autók.
Örülök annak is hogy lehet Lada Revolutionnal menni.Meg annak is hogy a gyár segítségével csinálták meg a progit és így várhatóan reálisan viselkednek az autók.
Lejjebb valaki írta hogy reméli hogy valahonnan le lehet majd tölteni.Háát csúnya dolog az a warez<#vigyor5>#vigyor5> .Amúgy szerintem ez attól függ hogy a játék a szintén orosz fejlesztésû Starforce rendszerrel van e védve (ezt tartják a világ legjobb másolásvédelmi rendszerének),mer ha igen akkor 1 jó ideig biztos nem szedhetõ még le (ez akár több mint 1 évet is jelenthet) ha viszont nem ezzel védik akkor valószínû hogy gyorsan feltöri valami nagyokos vagy nagyokosok.Majd meglássuk<#vigyor4>#vigyor4>
Na viszlát!<#integet2>#integet2>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
AdY
http://ady92.uw.hu/
3 féle ember létezik, aki tud számolni, és aki nem 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
<#nemtudom>#nemtudom>
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
1. zártpályás verseny; ebbe sorolódnak a forma1-ek, rally-k, pályaversenyek, itt vannak szimulátorok, mint pl: LFS, RBR, illetve arcade jellegûek mit pl: NFSU-tól visszamenõleg az összes, CMR, és még sorolhatnám
2. Országúti autószimulátorok, ahol nem is érdekel, ha az adott játéknak nem éppen az autózás a fõ célja. GTA Sorozat, Mafia, Driver, Midtown madness, Hard truck, Rignroll.
Ki ezt szereti, ki azt. Én személy szerint inkább az országúti szimulátorokkal játszok, habár azok közt sem mindel, mert "sok" a játszhatatlan arcade.
Viszont ez tuti a kedvenceim közt lesz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
story... nem olyan szinten értettem mint egy RPG-nél de pld olyan apróságokra gondolok mint pld nfsu 2 tvezetõ ben megkenik az ört hogy engedjen be a reptérre versenyezni erre bent egy totál kiépitett verseny pálya vár nem tom szerintem ez baki
nem akarom kifejteni hogy mimindent lehetne kitalálni de pld ott a GTA vagy a Driver ott volt amit meg tudtak oldani... többé kevséb autos játék mind a kettõ
nah jo enyi voltam
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
LASA rlz nagyon várom 😊
OFF
nem akarok nagyon belepofázni az életetekbe... de nem lehet hogy egy játéknak esetleg lehet jó zenéje... jó története ne adj isten jó hangulata a grafikán kivül?
ahhoz hogy össze hozz egy olyan játékot aminek szép a grafikája sztem némileg kevesebb tehetség kell mint ahhoz hogy egy olyan játékot hozz össze aminek van egy jó storyja esetleg hangulata
komolyan mondom sirni tudok mostanában... ez a grafika buzi hozzá állás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Az utolsó normális NFS a Need For Speed: Porshe Unleashed volt. Annak még volt hangulata.....meg király verdákkal lehetett benne nyomulni.<#nyes>#nyes>
Az Underground csak meglovagolja a most épp menõ "mindenkinégerrapperakarlenni" hullámot.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500