75
-
Dead Deiler #75 kemény lehet a lada racing:) :) -
sayyi #74 hol lehet hozzá crackot szerválni?
-
zolchax #73 letöltés
-
zolchax #72 ladaracing
-
#71 nemfogy a benzin vaze :D -
#70 királlllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, végre Virtualban is nyomulhatokk : ))) -
3220 #69 Helló ezen az oldalon rajta lessz a Lada racing demó -
#68 má semmitnemtok -
#67 ?? mi a franc? tavaj szeptemberre ígérték vazz ;)
amúgy most olvastam, friss infó, hogy February of 2006 -
Sidewinder #66 Köszi az infót!
Remélem lesz majd vele időm játszani és hogy a későbbi Ny-Európai és amerikai megjelenésnek előnyei is lesznek vagyis hogy nem csak angolra fordítják a játékot de az esetleges hibákat is kijavítják a fejlesztők mire nálunk megjelenik. -
#65 Elvileg demo áprilisban, és teljes szeptemberben... -
Sidewinder #64 Hello!
Még annyit hogy szép a dobozképe is.Amúgy egyátalán nincs demója? -
Sidewinder #63 Sziasztok!
De jó az orosz gyerekeknek!Mert ők már biztos tolják a játékot.Hozzánk meg nem jutott még el,de reméljük hogy hamarosan itt is kapható lesz.Nekem nagyon tetszik ugyanis azt a realizmust látom benne ami az NFSU-ban nincs meg.Nevezetesen:1.a játék egy valódi városban,valódi környezetben játszódik
2.Végre belső nézet!Ahogy látom az orosz fejlesztők jöttel rá először a világon hogy az utcai gyorsulási versenyzők nem kívülről és felülről nézik saját magukat ahogy versenyeznek,meg nem a motorháztetőről hanem benne csücsülnek az autóban és onnan látják az utat.(félreértés ne legyen nem vagyok teljesen külső nézet ellenes mert bizony jó kívülről nézni a faraló autót,füstölő gumit de én nem szeretem az olyan autószimulátorokat amibe nem raknak belső nézetet a külsők mellé mert szerintem minimálisan annyira reális kell legyen egy autószimulátor hogy van benne belső nézet)
3.Végre bekoszolódnak és törnek az autók.
Örülök annak is hogy lehet Lada Revolutionnal menni.Meg annak is hogy a gyár segítségével csinálták meg a progit és így várhatóan reálisan viselkednek az autók.
Lejjebb valaki írta hogy reméli hogy valahonnan le lehet majd tölteni.Háát csúnya dolog az a warez .Amúgy szerintem ez attól függ hogy a játék a szintén orosz fejlesztésű Starforce rendszerrel van e védve (ezt tartják a világ legjobb másolásvédelmi rendszerének),mer ha igen akkor 1 jó ideig biztos nem szedhető még le (ez akár több mint 1 évet is jelenthet) ha viszont nem ezzel védik akkor valószínű hogy gyorsan feltöri valami nagyokos vagy nagyokosok.Majd meglássuk
Na viszlát! -
Petii #62 Mikor jelenik meg a játék? -
Ricsi5 #61 remélem le lehet majd tölteni v.honnan
-
#60 -
#59 jah, már a boltokban van oroszhonban. -
ady92 #58 Akkor most ma jelent meg??
AdY -
#57 ez most olyan volt mint:
3 féle ember létezik, aki tud számolni, és aki nem :DDDD -
#56 tök jo lehet -
wertzui #55 wazze
-
wertzui #54 Miért nincs a ladaracing-nek demója?!! :(
-
#53 Jönne már ki.... -
#52 Porschés rész az szimulátor. Gondolom nem sokat játszottál vele. Nem az tesz szimulátorrá egy játékot, hogy nagyon nehéz az autót egyenesben tartani, és örökké küzdeni kell vele... Ez függ az irányíthatóságtól, az autó reagálásától, sebességérzettől, ebben a játékban úgy viselkednek a járművek ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Nekem az 5. rész volt az eddigi legjobb nfs, szimuláció terén pedig ez volt a legjobb amíg nem jelent meg a Mercedes Benz World Racing. Jó jó tudom vannak fantasztikus rally stb versenyes játékok amikben sokkkkal jobb a szimuláció, ezen a téren senkivel nem fogok vitatkozni mert nem szeretem az ilyen rallys, körpályás stb dolgokat és így nem is játszottam velük, én most az utcai autószimulátorokról beszélek. -
#51 mért talán vlamelyik szimulátor?:P -
#50 pedig azok voltak, csak volt közöttük élvezhető darab is :) -
#49 Két kategórián belül még két választási lehetőség az összesen nem 4 kategória? :) Egyébként nagy merészség az összes NFS-t arcade jelzővel illetni. -
#48 Tök jó, hogy lesz egy olyan autós játék ami mutat egy újabb írányzatot. Keleti kocsik. Nekem nagyon bejönnek a képek és különösen tetszik a zöld 1600-as Lada, lehet azért is mert már a könyökömön jön ki az állandóan szajkózott csodálatos Nissan Skyline meg Toyota Supra stb. Ez végre egy igazán karakteres játék lesz, belső nézettel. A Most Wantedet is azért nem várom annyira mert nem lesz belső nézet ellenben nagyon várom már ezt a Ladás gémet! -
Főgonosz #47 kétfajta ember létezik: az egyiknek már volt Ladája illetve aki még nem vett Ladát... -
donnie #46 kivanci vagyok erre a Ladás játekra -
Alzi #45 Szét akarok hajtani egy ezeröcsit. -
#44 zsigulátor power -
#43 ja, a két kategórián belül az arcade, és a szimulátor. -
csomi #42 Ugy legyen! De mi a 3. kategoria? :))) -
Goth #41 Tényleg fontos tényezők a grafika és a játékmenet, de ennek a játéknak az erőssége sztem abban lesz, hogy nem a szokásos nyugati környezetben játszódik a szokásos nyugati márkákkal, mert abból már van rengeteg. A grafikát meg némileg kompenzálni lehet a játékmenettel és újszerűséggel, ami remélem meg lesz benne. De a grafikát inkább nem véleményezem, elég valószínűnek tartom hogy ezek a képek nem egy high beállítás mellett készültek. De legalább nincs rányomva egy rakás szűrő, az nfs ésatöbbi meg még ott is csillog ahol nem kéne. -
#40 Hát, nem értek egyet veled, de asszem, ez így van jól, ízlések és pofonok. Szerencsére van aki ezt szereti, van aki azt. Én 3 kategóriára szoktam bontani az autós játékokat:
1. zártpályás verseny; ebbe sorolódnak a forma1-ek, rally-k, pályaversenyek, itt vannak szimulátorok, mint pl: LFS, RBR, illetve arcade jellegűek mit pl: NFSU-tól visszamenőleg az összes, CMR, és még sorolhatnám
2. Országúti autószimulátorok, ahol nem is érdekel, ha az adott játéknak nem éppen az autózás a fő célja. GTA Sorozat, Mafia, Driver, Midtown madness, Hard truck, Rignroll.
Ki ezt szereti, ki azt. Én személy szerint inkább az országúti szimulátorokkal játszok, habár azok közt sem mindel, mert "sok" a játszhatatlan arcade.
Viszont ez tuti a kedvenceim közt lesz. -
csomi #39 Nem lehet. A GTA minden csak nem autos jatek, driver mar inkabb, de arrol inkabb ne beszeljunk mert az a jatek meg ennel is rosszabb. Illetve azt ismerve ennek meg megelolegezve a bizalmat sajnos ezt kell mondani. Az atvezetok nem osztanak nem szoroznak mert ha jol ossze van rakva ugy is az autozassal toltod az idod nagy reszet iz az nem tenyezo. Kulonben ezek a stilusok mar nem is igazi autos gammak hanem valami keveredett mufaj. Igazabol nem tudom ez milyen, szintiszta autos jatek vagy valami driverjellegu feladatmegoldos kaland-autos-getto jatek. Elobbi eseteben akkor is azt mondom venni kell a nagyokat, ami nem NFSUx hanem az igazi autos gammakat es megprobalni valami hasonlo nyomvonalat kovetni mert kulonben bukasra van itelve. Megegyszer mondom valahogy el kell kezdeni, olyan nincs, hogy valaki elsore megrengeti a vilagot. Legalabbis autos gammakban. Nagyon nagyon magasan van a lec es most, hogy kijon PGR3 azt iszonyu nehez lesz meg megsurolni is. -
Sith #38 Nagyon nincs kedvem vittá niytni ről cska anyi hogy egy autos játékak is lehet története valamiben többet nyujthat mint az elöző itt most nem az F1 vagy rally szimulátorokra gondolok hisz ott szinte csak a grafikán lehet csiszolgatni de ha adott egy relative szabad környezet abból ki lehet hozni vmit pld NFS U2 a grafikán meg mittom én min kivül száguldozhatsz a városban tuningolhatod az autód mindektő olyan dolog ami szerintem jobbá teszi a játékot
story... nem olyan szinten értettem mint egy RPG-nél de pld olyan apróságokra gondolok mint pld nfsu 2 tvezető ben megkenik az ört hogy engedjen be a reptérre versenyezni erre bent egy totál kiépitett verseny pálya vár nem tom szerintem ez baki
nem akarom kifejteni hogy mimindent lehetne kitalálni de pld ott a GTA vagy a Driver ott volt amit meg tudtak oldani... többé kevséb autos játék mind a kettő
nah jo enyi voltam
-
#37 Lada rulezzz... :D -
csomi #36 Ebbe tevedsz. Egy autos jateknal borzaszto sokat szamit a grafika. Storyrol nem nagyon lehet beszelni ezert egy autos jateknal a grafika es a jatekmenet viszi a primet. Termeszetesen vilagot megvaltani itt nem lehet es olyan konzolos csucsjatekokkal mint GT4 es PGR2 irtozatos nehez olyat is alkotni ami nagyjabol azon a nyomvonalon halad igenyesseg teren. Ez a jatek valoban silanyan nez ki. Nagyon bator es derek huzas ez toluk, de ha kivanom legyen sikeruk mert azert egy 'ilyen' jatek is irtozatos sok munka. Es valahogy azert el kell kezdeni.