Transport Tycoon 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Garadin: [email protected]
Morpeus: [email protected]
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Erre írtam, hogy nem úgy van az, hogy nosza, írjunk egy TT2-t.
Lehet valami egyszerûbbel kellene kezdeni, pl. Tetris (már e közben is sokat tanul az ember), és ha az megy, jöhet valami komolyabb (de még mindig nem a TT2).
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tegyétek olvashatóvá.
bye
Rip
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Vagy pl ha mi magunk éppítetjük akkor magában az épületben kapnánk buszpályaudvart, teherszállítópályaudvart, vasútállomást, vagy bõvíthetõ legyen ilyennel (tudjátok mint amikor pl egy meglévõ reptérhez rakunk vasútat vagy valami, közös neve lesz) tehát nem mások kezére jut a drága nyersanyag hanem mi szállítgathatjuk egybõl. Ilyen kisebb vidámpark szerû helyek feldobhatnák a játékot, de meg kéne oldani hogy ne legyen belõlük milliónyi
Az MI-t nyugotan elkezdhetitek!
Ugyanakkor pl feldobhatná a játékot pl az éjszaka, és gyönyörû fényekben pompázó fejlõdõ városok. Amit szerintem elcsesztek hogy nem lehet hatalmas hidakat építeni a hegyes tájon, tehát max 1 egység magasságú lehet, pedig milyen poén lenne ha a hegységekben hatalmas viaductok lennének, és alatta jó mélyen furkáznának az autók.
Szerintem elsõként keressetek más nevet neki, mert ez a név felvethet 1-2 jogszabályi kérdést .
Most leszögezném, hogy eddig toronymagasan a TTD vezet nálam játékidõben (a mai napig játszom vele), így örülnék, ha ebbõl lenne is valami . A Locomotion ugye nem volt rossz egynek, de valahogy nem lett igazán meggyõzõ, bár alapnak nem rossz . Másrészt ott a Trains & Trucks Tycoon, szép-szép, de nem TTD fanoknak készült .
Tanácsként annyit mondanék, hogy ha igazán kapósat akartok csinálni, a grafikát turbózni kell (DDD, szabadon forgatható, valamelyeest interaktív táj, környezet, idõjárás, évszakok, stb ...), viszont magán a játékmeneten szvsz tilos változtatni, az úgy tökéletes . A maga kis végtelen egyszerû, kezelhetõ, viszont kicsit 'tycoon-os bogarászós' kezelés, a derékszögben kanyarodó vonatok, a kicsit egyszerû hangok (hangok is jók az eredetik, nem kell változtatni, és a MIDI zenéket is szivesen hallgatom, a 'Road Hog' dallamát sokszor dúdolgatom magamban, de abból lehetne pár új) . A jármûarzenált lehetne bõvíteni, kicsit bonyolultabbá tenni a jelzõrendszert (haladóknak, ha kell adok leírást Mo-n mûködõ jelzõtípusokról), civil forgalom városban (lásd . SimCity), ésatöbbi, szóval 1-2 hangulati dolgot lehetne belepakolni, de a grafikán kívül szvsz az égvilágon semmi komolyabbat nem kell / szabad változtatni a TTD-hez képest .
Nem tudom mennyire gondoljátok komolyan a dolgot, megvannak-e a lehetõségek, tudás egy ilyen játék megírásához, vagy 2 hét múlva el is felejtjük a dolgot, de amennyiben komolyan akartok foglalkozni ezzel, érdemes lenne felkeresni 1-2 ezzel foglalkozó gárdát, fejlesztõcsapatot, netán kiadót vagy szponzort, akik ellátnak pár jótanáccsal vagy netán mással is, esetleg segítenek is elindulni, vagy felvilágosítást adnak, hogy mibe is vágjátok a fejszéteket .
Nos, dióhéjban egyelõre ennyi .
Sok sikert !
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Garadin:[email protected]
Morpeus:[email protected]
ha szóltok akkor kaptok ftp szerverhez ip címet felhasználó nevet és jelszót!
Valamennyire tudok programozni c / c++ / java nyelveken. Grafikus sem vagyok és hangstúdióm sincs. Több okból is szeretnék részt venni benne: 1. mennyire megy a programozás csoportban, 2. kiváncsi vagyok én mennyire tudok programozni, 3.a késõbbiekben mennyire szeretném ezt csinálni. Szal ha lehetséges, szívesen segítek 😊
mindenestre ha "nyílt" a projeckt, és egy weblapra kiraktok aktuális híreket/eredményeket, akkor szivesen figyelemmel kísérném a fejleményeket
Thx, és sok szerencsét!!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
(Grat a stadionhoz😄D)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Khm... akkor ti mit fogtok csinálni? Ti vagytok az ötletgyár?
Ja, még az sem, mert "Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!" <#rolleyes>#rolleyes>
Ez a fellángolás kicsit arra emlékeztet, mikor tizenegynéhány évvel ezelõtt elkezdtem írni plus4-re "A Város" címû programot (enyhe Sim City befolyásoltság alatt, tízen1-2 éves fejjel) BASIC-ben, és egy dolgot lehetett benne építeni: stadiont (circle 200, 200, 20). Eddig jutottam. Aztán befulladt a projekt. Pedig ajj, de meg akartam írni!
Szóval szép dolog a lelkesedés, de ez azért nem ilyen egyszerû. (Na jó, a fenti példában én voltam a hibás, nem voltam elég kitartó...)
De azért sok sikert!
U.i.:Miben írjátok? C++? ASM? Delphi? Vagy esetleg a Game Maker legújabb verziójával?
Anno még én is toltam a tycoonokat, P1-es gépemen, isten nyugosztalja szegényt ^^,
ugyhogy remélem jó kis gémet hoztok össze! <#worship>#worship>
practitioner of the forbidden arts of death
http://goo.gl/gd6Zi5
Címe: [email protected]