173
-
Arucado #133 Köszi a választ!
Pedig jó lenne ha lenne
kiderülni honnan jöttek a chipek....illetve ki Incognito mestere -
#132 2. évadról nem tudok, de van egy Hellsing (2006)-nevezetű(másnevén Hellsing Ultimate ) OVA, ami még most is készülőben van. Az szintén az első sorozatot dolgozza fel, csak azt hiszem jobban ragaszkodva a mangához. -
Arucado #131 Hello mindenki!
Egy kérdés: Lesz a Hellsing-nek 2. évadja? Ha igen mikor jön ki?
-
#130 na és a Hellsing maga:
Her royal English Legion of Legitimate Super natural and Immortal Night Guards. -
#129 jéjzusom... :D -
#128 Keresem eme jó páros elérhetőségét (msn), a nemrég megrendezett Sakura Party-n voltak (a legjobbak :P ):
-
#127 Köszi, már megvan! -
#126 Asszem mininován fennt van, ha jól emlékszem én is onnét szedtem.
-
#125 Lehet, hogy felháborító a kérdésem, de tudna valaki mondani egy torrent oldalt, ahonnan az anime sorozatot le lehetne szedni? -
#124 Sayanak semmi köze a Hellsinghez. (Tudomásom szerint)
Az alap OVa a 13 részes. Most indult az új, lassan kijön a második rész -
Dakkon #123 Gondolom, az első éved a 13 rész volt.... -
Dakkon #122 Saya?
Megnéztem a 13 részt, és a BF-BoH Ova 1-et is, de nem találkoztam a névvel.
Gondolom Incognitó mestere.
A 2. éved mikortól lesz elérhető? -
#121 Nézd meg a Sorozatot (2 évad lesz) és Saya-ról rengeteg dolog kiderül.. -
Dakkon #120 Sziasztok!
Valaki tud nekem mondani egy linket ahol az új Hellsing részeket le tom szedni torentről?
Eddig hány rész érhető el az új sorozatból, és van hozzá már magyar feirat? -
#119 sok sikert a fordításhoz! -
#118 Üdv,
Egy ismerősömmel elkezdtük a Hellsing mangát magyarosítani, a Volume 2 Chapter 2-től. Ami kész és "viszonylag" hibátlan azt itt találjátok:
http://alienwoods.uw.hu/manga
Egy másik fórum címe:
http://aoianime.hu/forum/viewtopic.php?t=951
minden jellegű kommentárt, javaslatot, hibajelentést, szivesen látunk. -
#117 Tévedés! Nézz csak utána!
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D: Bloodlust -
#116 Vampire Hunter D - Bloodlust ez egy és ugyanaz a film:D Ez a címe:D -
#115 Köszi a javítást, valójában én csak a Blood filmet láttam, a sorozatról csak hallottam :)
Vampire Hunter D is jó, Bloodlust még jobb :P -
#114 Csekkolj be az anime topicba ott van egy FAQ amiben a legajánlottab filmek sorozatok fl vannak sorolva. Szerintem mind alapmű közüllük. -
#113 MÁsik dolog: Szerintem szentségtörés anime-t bármilyen más szinkronnal nézni:) és Alucard hangja pedig kifejezetten jól el van találva:D -
#112 Ne keverjük pls a Blood-ot és a Blood D-t.:) Két totál különböző dolog:)
A Blood The Last Vampire egy közepes rajzolási minőségű elég zavaros anime. Ezutan jön a Blood+ sorozat ami szerintem nagyon jó (túlképp annyiban kapcsolódik a Blood -hoz mint a GITS a GITS SAC-hoz. Azaz alternatív univerzum mely 52 részesre van tervezve és most a 22-esnek kell majd kijönnie.
Valamint ott a Vampire Hunter D Bloodlust ami szintén qrva jó film de ehhez nincs sorozat ez egyetlen másfélórás film. Másik Blood-ról én nem tudok. -
Dakkon #111 megnézetm a manga.hu-n a blood-ot, de akik az animét látták nem dicsérik.Viszont azt mondják a manga nem rosz, csak az nincsen fönt a manga.hu-n.... -
Dakkon #110 Blood? MEgnézem...sorozat, mint manga? v mint anime? -
#109 Blood?
2 film, és sorozat -
Dakkon #108 látta valaki a white Dragon-t?
asszem sajna csak mangában van, a manga.hu-n megtaláljátok, szerintem nagyon szuper.Teccik a főkarakter csávó/nő (?) stílusa. -
Dakkon #107 nem tud valaki ajánlani valami hasonló nagyion hangulatos animét?
Nekem eddig a Ninja scroll, Ghost in the Shell, Hellsing, Ah my goddess (kicsit mnás stílus, de imádom, mert nagyon aranyos és nyugis, meg poénos) Cowboy Beebop jöttek be nagyon.
Valami hasonlóan komolyabb kicsit ha durva nem baj kellene.
VAlami kedvencetek? -
Dakkon #106 Very Köszi szépen Seth koma!! -
#105 ugye nézed a mailedet néha, hamár kértél valamit
elküldtem a feliratokat -
Dakkon #104 az animevilága jól eltűnt...már lassan 2 éve -
Dakkon #103 köszi -
#102 animeaddictról szedd le a feliratokat, onnét tökéletes:)
-
Dakkon #101 csak a feliratokat -
Dakkon #100 thx előre is -
Dakkon #99 Megszereztem a hellsing 1-13-ig, de ajdna a feliratok naon el vannak csúszva.
Megkérhetek valakit, h akinek megvan, esetleg elküldi a mailomra?
[email protected] -
#98 huh, akkor nagyon le vagyok maradva:D Kösz az infót!:) -
#97 az első évad magyar felirattal fennt van valahol? torrentet ne mondjatok..... -
#96 Már az első rész is kijött.. -
#95 vannak már infók, képek a második évadról? -
#94 Lassan bannercsre amúgy, vagy össze kellene raknbi két bannert, két szlogennel.