Hellsing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Buta fejemért elnézést kérek, nem tudtam, hogy az .mkv kiterjesztés tartalmazhat feliratot. Így aztán ki kell jelentenem, hogy van felirat, angol.

Dying Soul
Áhh, japán hang, magyar felirat 😊

Punker
hát azért angol hangot igényelnék én is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dying Soul
Usteameseknek bekéne szólni, egyetlen baj, hogy még se felirat, se angol hang sehol. Én úgy értettem meg, hogy olvasom a mangát, igaz nem folyamatosan, de az egész elsõ chaptert lenyomtam már, abból van az elsõ, 4., 5., 6. rész megcsinálva. 😊

Punker
remélem megy majd valami FTP-re 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dying Soul
Kint van torrenten az elsõ rész és én már meg is néztem, pici beszámoló 😛
Vmi hihetetlenül krvajó! Az effektek gyönyörûen feljavítva. Az elõzetesbõl úgytûnt saját sztorija lesz, viszont ez az elsõ rész a manga elsõ, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
Galériámban a 'Pic' részlegben van az új beköszöntõ képernyõ az új logóval és szlogennel 😊

Új banner lassan esedékes 😄D

apocalypse0
hát, látva ezt az elõzetest, vegyes érzelmek kavarognak bennem.
Egyrészt nagyon örülök, hiszen folytatják.
Másrészt itt sírom el magam, mert elcseszték a kinézetet.
A hellsingben részemrõl ez az egyéni grafika tetszett a legjobban.
És most vége...

Ettõl függetlenül azon leszek, hogy minél elõbb megszerezzem.

apocalypse

Punker
megoldom kösz

Dying Soul
Olyat nemtok, sry :/

Punker
rendes link? életben nem használtam torrent-et

Dying Soul
Hellsing The Ultimate trailer

Elméletileg seeder vok..

Punker
linket plz elõzeteshez 😊

Dying Soul
Már kész van, december 9 volt a premier, de még nem láttam sehol neten, elõzetest már régóta lehetett szedni, nagy ütõs lesz, 20 rész.

Punker
anim topic-ban azt írták lehet szedni, de akkor átvertek 😞

apocalypse0
Leginkább semmi. ...sajnos

apocalypse

Punker
folytatásról mi hír?

Hell(o) mindenkinek,megvan az OST (két CD) max 200mb. Ha kell meg adom a címet.

Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.

apocalypse0

apocalypse

apocalypse0
LOOOL

apocalypse

Bucser
NA õk Hellsing Rajongók!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
az nem csúzli.......légvédelmi ágyú..^^

PSN ID.: Beegabor

Punker
a kis csaj csúzliját plz 😊

Bucser
Grafikailag nagyon ott van történetvezetésben viszont pont ott van vége ahol kezdene érdekes lenni. Fõgonoszról nem tudunk meg semi újat és Alucardról is alig valamit...Hangulata nmagyon jó viszont össze lett cspava sajnos..

7/10 szerintem

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dying Soul
Váá, mikor felhúzza, csúcs 😛

apocalypse0
a fegyverek:

apocalypse

Dying Soul
Szép lett 😊

apocalypse0
elkészítettem a topic logóját

apocalypse

Dying Soul
😄D
Mondjatok percet és másodpercet 😄

Unknow
Tényleg említi 😊
Seth
pedig annál a csatánál rémlik...mindegy, majd valaki más pontosít,mert már nincs meg

Dying Soul
Megnéztem, és nem említi.

Dying Soul
Akkor én nem emlékeztem erre, pedig az egy nagyon jó rész. 😊

Seth
Alucard maga mondja annak a megszállott papnak(már régen láttam nemtom a nevét)asszem a metros bunyónál, hogy a neve egy anagramma.

Dying Soul
Huh, végignéztem, iszonyat jó. Megnéztem az exteát is. Volna egypár kérdésem. A végén az van kiírva, hogy Hellsing : A sötétség zsoltára. Én pedig olvastam egy nagyon pici cikket arról, hogy csinálják a folytatást. Az extra vége pedig ezt látszik igazolni. 😊
Ezen kívûl, ki tapsol az extra végén a székben?
Még az érdekelne, hogy hogy derítetted ki Alucard eredetét?(gondolok itt a nevére, stb.)

Dying Soul
Dying Soul
Mobilon váá, nekem is kell olyan lol 😄DD

Dying Soul
Letöltöttem, de még nem néztem meg, Bonus néven van, kb 50 mega. 😛

apocalypse0
töltsd le a special-t is!
Sok értelme nincs, de jól 😄

apocalypse

apocalypse0
szintén msn, háttér <#vigyor1>, a mobilom 😄

apocalypse

apocalypse0
belõlem is hasonló hatást váltott ki <#wink>

apocalypse

Dying Soul
O_O

Hogyerrenemjöttemráénhülye.

Köszönöm! Teljesesen függõ lettem, már a hátterem, a logóm, az msnemben a kép is, vááá 😄DD

apocalypse0
namost, elõször is vegyük a nevét:
Alucard | Dracula.

A master of monster, pedig annyit tesz, hogy a szörny mestere.
Itt szörny alatt értik Alucard-ot, és a mestere pedig integra.

apocalypse

Dying Soul
Most néztem meg a Master of Monster c. epizódot. Kiderül a sorozat végére ki/mi Alucard valójában?
Ill. a cím Integralra vagy Alucardra vonatkozik?
A feliratban Mesterek mesterének van fordítva, ez okoz egy kis zavart, mert az elõzõ részben, Incognito ráijeszt Alucardra azzal, hogy õk nem egyformák, Alucard is szolgál vkit.

apocalypse0
próbáld meg külföldi hubokon keresni.
Ott nagyobb esély van rá, hogy megtalálod.
(fõleg az anime hubokon)

apocalypse

Dying Soul
Jah, már meg van, de ratyi minõségben :S

apocalypse0
dc-n le lehet tölteni

apocalypse

Dying Soul
Nincs meg vkinek az OST-je? Nagyon kéne!

Dying Soul
Gondolom japán, csak úgy láttam a képeket a kis szövegeket, úgy belémütött, hogy talán angol..

Seth
ez a mi az eredeti hangjuk ugye csak egy vicces kérdés akart lenni....

Dying Soul
Csak mostanra sikerült megnéznem, mert nem tudtam lejátszani rendesen.
Elsõ két részt megnéztem, nagyon állat 😄
Alucard hatalmas arc, Victoria meg jócsaj 😄
Mi az eredeti hangjuk? A japán, vagy az angol?
Nincs meg vkinek a fõcímzene?