173
-
Dakkon #93 hát lehet....ízlések és pofonok -
#92 Szerintem pont tökéletes, az angolban Alucard hangja kissé bárgyúnak tűnt -
Dakkon #91 Jah, mondjuk a német szinkronnal, öööö.... hogy is mondjam, van egy "varázsa", de mivel németes vok, nem árt a kicsi gyakorlás......az viszon t igaz, h angolul a legjobb!!!
A trailben mikor hallottam őkez pl. alucardot japánul gagyarászni, majdnem elsírtam magam.
Félreértés ne esség, imádom a jaán szinkront, mert van egy varázsa (pl. a Oh My Goddess-ben imádtam a japánt ) de az ilyen "vérengzős", "vérgőzös" filmekben érdekesssss..... -
Dakkon #90 Élnek, de az ftp eltűnt :(((
Hallottam h volt valami botrány, h föjelentették őket. -
Dakkon #89 Élnek, de az ftp eltűnt :(((
Hallottam h volt valami botrány, h föjelentették őket. -
Japán hang, magyar felirat -
Dakkon #87 én régen véletleül belenéztem a viván ment németül az alap hellsing. Akor még nem tudtam h mi az, csak utána esett le.
Azóta is keresem, de németül lenne a pörfikt. -
#86 Élnek még -
Dakkon #85 Köszi a linket, hasznos!!!
Az usteam-el mi van? nem találom őket! Régen megvoltak, de mostanában eltüntek. -
#84 Átír :DDD
Amúgy jön az új sorozat második része hamarosan, és eddig szép reményekkel indult, mangahű. -
Dakkon #83 Itt a Hellsingnél mi a tényállás? Lerövidít vagy kiegészít? -
#82 Itt
Jetaudióval le tudod játszani -
#81 OVA= Original Video Anime egy jó minőségű minisorozat általában 4-6 részig. Általában sokkal jobb a minősége mint egy sorozat résznek (szinte már movie minőségű) de az idő hiánya miatt néha nagyon sokmindenre nem derül fény. Ha híresebb sorozathoz tartozik akkor kiegészítheti azt vagy összefoglalhatja az abban történteket vagy éppen teljesen más szemszgből boncolgatja ugyanazta témát... A hiba mindig az időhiány velük... -
Dakkon #80 Sziasztok!
Tudtok adni valami torrent címet ahol rátalálhatok az eredeti Hellsingre (a 13 részre)? Ahol esetleg van magyar felirat és élvezhető a kép (nem .rm).
Köszi.
Jaj, eltudná nekem valaki mondani, h mi az, h OVA?
thx. -
#79 "vasárnapi hellsingfanok"::D -
#78 Én ma néztem meg az első epizódot és nagyon tetszett!A logómat is gyorsan megcsináltam Hellsing-esre:DKicsit durva de nagyon állta! -
#77 megvan de még nem néztem meg -
#76 Nem tudom olvastad-e a mangát, de ha igen, akkor észrevehetted, hogy iszonyatosan követi :) -
#75 wáh, megnéztem én is.
El voltam tőle ájjulva.
Télleg gyönyörűen meg van csinálva, és jók benne a poénok is -
#74 kell :) -
#73 Buta fejemért elnézést kérek, nem tudtam, hogy az .mkv kiterjesztés tartalmazhat feliratot. Így aztán ki kell jelentenem, hogy van felirat, angol. -
#72 Áhh, japán hang, magyar felirat :) -
#71 hát azért angol hangot igényelnék én is :) -
#70 Usteameseknek bekéne szólni, egyetlen baj, hogy még se felirat, se angol hang sehol. Én úgy értettem meg, hogy olvasom a mangát, igaz nem folyamatosan, de az egész első chaptert lenyomtam már, abból van az első, 4., 5., 6. rész megcsinálva. :) -
#69 remélem megy majd valami FTP-re :) -
#68 Kint van torrenten az első rész és én már meg is néztem, pici beszámoló :P
Vmi hihetetlenül krvajó! Az effektek gyönyörűen feljavítva. Az előzetesből úgytűnt saját sztorija lesz, viszont ez az első rész a manga első, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
Galériámban a 'Pic' részlegben van az új beköszöntő képernyő az új logóval és szlogennel :)
Új banner lassan esedékes :DD
-
#67 hát, látva ezt az előzetest, vegyes érzelmek kavarognak bennem.
Egyrészt nagyon örülök, hiszen folytatják.
Másrészt itt sírom el magam, mert elcseszték a kinézetet.
A hellsingben részemről ez az egyéni grafika tetszett a legjobban.
És most vége...
Ettől függetlenül azon leszek, hogy minél előbb megszerezzem. -
#66 megoldom kösz -
#65 Olyat nemtok, sry :/ -
#64 rendes link? életben nem használtam torrent-et -
#63 Hellsing The Ultimate [OVA] trailer
Elméletileg seeder vok.. -
#62 linket plz előzeteshez :) -
#61 Már kész van, december 9 volt a premier, de még nem láttam sehol neten, előzetest már régóta lehetett szedni, nagy ütős lesz, 20 rész. -
#60 anim topic-ban azt írták lehet szedni, de akkor átvertek :( -
#59 Leginkább semmi. ...sajnos -
#58 folytatásról mi hír? -
Hellsing #57 Hell(o) mindenkinek,megvan az OST (két CD) max 200mb. Ha kell meg adom a címet. -
#56 -
#55 LOOOL -
#54 NA ők Hellsing Rajongók!!